Αστρολογικές Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018

Αστρολογικές Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018. Ο τελευταίος μήνας του 2018, θα μας αποχαιρετήσει με ιδιαίτερη ένταση σε κοσμικό και πολιτικό επίπεδο. Η επιρροή της έκλειψης του Ηλίου στις 6/1/19 θα είναι ιδιαιτέρως αισθητή από τις 20/12/18. Θα υπάρξουν γεγονότα έντασης και σύγκρουσης σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα γεωλογικά φαινόμενα θα συνεχιστούν. Όσον αφορά θέματα προσωπικού επιπέδου, θα κυριαρχήσει το έντονο συναίσθημα και το πάθος στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 3/12/18 σε συνδυασμό με τον Άρη στους Ιχθείς, θα δημιουργήσουν ένα κλίμα αισθησιακό. Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς θα ευνοηθούν αισθηματικά με ρομαντική διάθεση και με ερωτική πολιορκία θαυμαστών. Ο Δίας στον Τοξότη κινούμενος στις πρώτες μοίρες του Τοξότη θα επηρεάσει Κριούς, Λέοντες και Τοξότες. Πολύ πιθανόν να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας μέσα στο 2019, ιδιαίτερα οι ταλαιπωρημένοι Λέοντες. Όσον αφορά Αιγόκερους, Ταύρους και Παρθένους αναμένονται εξελίξεις επαγγελματικές από τις 22/12/18 με θετική προοπτική.

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω από τις 22/12/18 σε συνδυασμό με την επιρροή της έκλειψης στις 6/1/19, θα ενεργοποιήσει εξελίξεις. Ζυγοί υπό την επήρεια του Κρόνου πρέπει να δείξετε υπομονή σε οικονομικά ζητήματα, θα υπάρξουν καθυστερήσεις. Οι Υδροχόοι, ιδιαιτέρως το πρώτο δεκαήμερο δείξτε προσοχή σε ζητήματα οικογενειακά. Οι Δίδυμοι να έχουν υπόψιν τους ό τι πολλές φορές στις γνωριμίες μας ό τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ιδιαιτέρως αφορά το ζήτημα τους Διδύμους του δευτέρου δεκαημέρου (Ποσειδώνας στους Ιχθείς).

Μέντιουμ Άρης

Μέντιουμ Άρης

Αστρολογικές Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018 | Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός

Επαγγελματικά και Οικονομικά

Ο Δεκέμβριος αρχίζει με ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό, όπου ορθοδρομεί στις 6/12/18. Μετά από πολλές προσπάθειες διευρύνεται ο κοινωνικός σας κύκλος που θα σας βοηθήσει στο επαγγελματικό σας πεδίο. Θα δημιουργηθούν όλες οι προϋποθέσεις να ενταχθείτε ομαλά στο εργασιακό σας περιβάλλον, μετά τις αναταράξεις του ανάδρομου Ερμή. Με την βοήθεια ενός προσώπου με κύρος θα υπάρξει περαιτέρω εξέλιξη και επαγγελματική άνοδο. Από τις 3/12/18, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό οικονομικά ζητήματα θα βρουν διέξοδο. Σε εκκρεμότητα οικονομικές και γραφειοκρατικές υποθέσεις σας θα βρουν ξαφνική λύση από αναπάντεχο γεγονός. Γενικώς θα βλέπετε να τακτοποιούνται πολλά θέματα. Ο Άρης στους Ιχθείς την διάρκεια του Δεκεμβρίου θα δημιουργεί κατά διαστήματα ένταση, νευρικότητα και ψυχική κατάπτωση. Προσπαθήστε να ελέγχετε τα νεύρα σας π.χ. στην οδήγηση, μην κάνετε κατάχρηση φαρμάκων…

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 3/12/18,θα σας φορτίσει με ερωτικό πάθος. Θα νιώθετε δυνατή έλξη για πρόσωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά εδώ και καιρό. Για το πόσο κοντά θα έρθετε και τι διάρκεια θα έχει η επαφή είναι άγνωστο. Όσον αφορά τους δεσμευμένους θα νιώσετε αξέχαστες στιγμές. Οι σχέσεις σας εξομαλύνονται μέσω της σεξουαλικότητας, που προκαλεί η Αφροδίτη από τον 8 οίκο.

Αστρολογικές Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018 | Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος

Επαγγελματικά και Οικονομικά

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 3/12/18,οι σχέσεις σας επαναπροσδιορίζονται. Αυτό αφορά κυρίως τον επαγγελματικό τομέα. Οι επαφές σας με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας βελτιώνονται. Στον εργασιακό τομέα σας αποκτάτε πλέον συμμάχους. Η αποδοτικότητα σας πλέον θεωρείται δεδομένη με αποτέλεσμα την εύνοια των ανωτέρων σας. Με την ορθοδρόμηση του Ερμή από τις 6/12/18 και την είσοδο στον Τοξότη, τακτοποιούνται θέματα οικονομικά. Με προγραμματισμό και σχεδιασμό διευθετούνται ζητήματα γραφειοκρατικά και οικονομικά μέσω τρίτων. Είναι μια ευκαιρία μετά από μεγάλο διάστημα ταλαιπωρίας. Κληρονομικά ζητήματα ίσως τεθούν επί τάπητος και βρουν μια λύση. Υπάρχει πιθανότητα αυτό το διάστημα να προχωρήσετε σε κάποιες μυστικές συμφωνίες με υπογραφή συμβολαίων. Προσοχή και ελέγξτε τι υπογράφετε μην εμπιστεύεστε εύκολα, ο Διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες.

Αισθηματικά

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 3/12/18,θα ευνοηθείτε αισθηματικά. Θα είναι μια περίοδος που θα έλκετε κοντά σας τον έρωτα. Οι γνωριμίες θα είναι αρκετές και τα φλερτ ατελείωτα. Οι γνωριμίες σας θα έχουν προοπτικές. Οι δεσμευμένοι θα έρθετε πολύ κοντά με τον σύντροφο σας και θα βελτιώσετε την ταλαιπωρημένη σας σχέση. Υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές για αναθέρμανση της σχέσης σας. Δεν αποκλείεται κάποια εξόρμηση και ταξίδι να ανανεώσει την σχέση σας.

Αστρολογικές Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018 | Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος

Επαγγελματικά και Οικονομικά

Με τον Άρη στους Ιχθείς κατά την διάρκεια του Δεκέμβρη θα επηρεαστούν οικογενειακά κυρίως ζητήματα. Υπάρχει πιθανότητα να βρεθείτε σε δύσκολη θέση σε σχέση με τα μέλη της. Ίσως προκύψει κάποια ένταση και επέλθει ρήξη. Η καλύτερη συμβουλή είναι να φερθείτε διπλωματικά και να είστε υποχωρητικοί, έτσι θα βγείτε κερδισμένοι στον μέλλον. Υπάρχει περίπτωση να προκύψουν έκτακτα έξοδα στην οικία σας από βλάβες η απαραίτητες επισκευές. Από τις 13/12/18, με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη θα ευνοηθούν οι επαγγελματικές σας συνεργασίες και σχέσεις. Σε αυτή την φάση θα αποκτήσετε στον επαγγελματικό σας χώρο συμμάχους. Αυτό θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε σημαντικά την εικόνα σας στον επαγγελματικό χώρο. Είναι πολύ σημαντικό οι καλές σχέσεις με τους συναδέλφους και συνεργάτες σας για την απόδοση σας και προσφορά στο επαγγελματικό πεδίο σας. Αποτέλεσμα της απόδοσης σας θα είναι η εύνοια των ανωτέρων σας προς το πρόσωπο σας. Ο Ήλιος στον Τοξότη θα σας αποδείξει ό τι επαγγελματικά έως τις 21/12/18 θα έχετε μεγάλα αποθέματα ενέργειας και δυνατότητες.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, από τις 3/12/18 θα σας δώσει την ευκαιρία μίας γνωριμίας. Ίσως έρθετε στον εργασιακό σας χώρο με ένα πρόσωπο πιο κοντά, το οποίο θα σας στηρίξει. Αυτή η στήριξη θα έχει περισσότερο ψυχολογική δράση και ώθηση που θα σας βοηθήσει σημαντικά. Όσον αφορά την διάρκεια και κατάληξη εξαρτάται από το προσωπικό σας Ωροσκόπιο.

Αστρολογικές Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018 | Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος

Επαγγελματικά και Οικονομικά

Με την ορθοδρόμηση του Ερμή στις 6/12/18 στον Σκορπιό, οι εργασιακές σας συνθήκες θα βελτιωθούν. Θα σας γίνουν νέες προτάσεις όπου θα ευνοήσουν την θέση σας στον εργασιακό χώρο. Η αποδοτικότητα σας και η εφευρετικότητα σας θα ενθουσιάσουν ανωτέρους και συνεργάτες. Αυτό το διάστημα θα είστε ιδιαιτέρως ευέλικτοι και εξωστρεφείς. Οι ιδέες που θα κατεβάζει το μυαλό σας θα είναι δίχως προηγούμενο. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα έως τις 6/1/19. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό όσον αφορά τα εργασιακά, θα βοηθήσει τους ανέργους με ξαφνικές επαγγελματικές προτάσεις. Προετοιμαστείτε να εκμεταλλευτείτε τον μήνα αυτό. Στην παρέα θα είστε πολύ και ιδιαιτέρως αγαπητοί. Η Αφροδίτη στον 10 οίκο σας κάνει ιδιαιτέρως δυναμικούς στην διεκδίκηση των επαγγελματικών σας δικαιωμάτων. Είναι επίσης ιδανική περίοδο και για τις συναναστροφές σας με τους άλλους. Με τον Άρη στους Ιχθείς ίσως στραφείτε περισσότερο προς την θρησκεία. Γενικά θα δείχνετε ενδιαφέρον για διάφορες κοσμοθεωρίες και όπου θα έλκεστε από τέτοιου είδους συζητήσεις.

Αισθηματικά

Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, αυτό το διάστημα θα είναι ιδιαιτέρως ερωτικό. Αν είστε δεσμευμένοι θα ζήσετε με τον σύντροφο σας συγκλονιστικές στιγμές και μεγάλο πάθος. Όσο για τους μοναχικούς Καρκίνους θα σας πολιορκούν πολλές ερωτικές προτάσεις και φλερτ. Θα μαγνητίζετε με την παρουσία σας και θα θεωρείστε ιδιαιτέρως σέξι. Οι βραδινές σας εξορμήσεις θα είναι συχνές, όπως και η παρουσία σας σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

Αστρολογικές Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018 | Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων

Επαγγελματικά και Οικονομικά

Με τον Άρη στους Ιχθείς, αυτόν τον μήνα, τονίζεται ο 8 οίκος σας. Ίσως βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιες οικονομικές δυσκολίες που θα σχετίζονται με κάποιο ακίνητο. Κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα που σας ταλαιπωρούν εδώ και κάποιο διάστημα βρίσκουν διέξοδο. Να γνωρίζετε ό τι με την παρέμβαση τρίτων μπορείτε να βρείτε λύση σε πολλά ζητήματα οικονομικής και γραφειοκρατικής φύσης. Χρειάζεται σωστός προγραμματισμός και προσοχή στην υπογραφή εγγράφων και συμβολαίων. Υπάρχει αρκετά μεγάλος κίνδυνος να πέσετε θύμα εξαπάτησης. Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη θα φέρει εύνοια σε θέματα οικογενειακά και επίλυση αρκετών προβλημάτων. Η διέλευση του Δία στον Τοξότη θα επηρεάσει πολύ θετικά τους γεννηθείς 28/7/-6/8/ οικονομικά και επαγγελματικά. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεχωρίσετε στον εργασιακό τομέα με νέα οικονομική πρόταση. Η υπέρ-απόδοσης σας θα είναι δεδομένη και χωρίς κόπο, όπως επίσης η δημιουργικότητα σας. Για τους άνεργους Λέοντες θα δοθούν πολλές ευκαιρίες και ξαφνικά γεγονότα που θα τους χαροποιήσει ιδιαιτέρως.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σας φέρει πιο κοντά στον σύντροφο σας. Είναι πλέον καιρός να γίνει συζήτηση για συμβίωση η συγκατοίκηση. Για τους μοναχικούς Λέοντες είναι μια εποχή, όπου είναι φορτωμένοι με πολύ συναίσθημα. Η ευαισθησία τους ίσως εκμεταλλευτεί από ακατάλληλους ανθρώπους. Χρειάζεται προσοχή να μη εξαπατηθείτε ή πληγωθείτε διότι θα ζείτε μέσα σε έναν ρομαντισμό και γυάλινο απατηλό κόσμο.

Αστρολογικές Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018 | Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος

Επαγγελματικά και Οικονομικά

Με την ορθοδρόμηση του Ερμή στον Σκορπιό από τις 6/12/18,θα επηρεαστούν τα επαγγελματικά σας. Θα είναι μια περίοδο όπου θα σημειωθούν αρκετές αλλαγές. Θα σας προταθούν νέα εγχειρήματα όπου θα τα φέρετε εις πέρας. Αυτό θα έχει πολύ θετικό αντίκτυπο στους ανωτέρους σας, κυρίως οικονομικό. Μπορείτε να κάνετε μελλοντικά σχέδια και να αναμένετε προαγωγή και καλύτερες συνθήκες εργασίες. Οι συμμαχίες που θα αποκτήσετε θα είναι ισχυρές και σταθερές. Ο Ήλιος στον Τοξότη έως τις 21/12/18 ίσως σας δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι με επιτυχία. Θα έχετε μεγάλες προσδοκίες επαγγελματικές και οικονομικές. Οι κοινωνικές σας διασυνδέσεις θα παίξουν επίσης τον ρόλο τους με την βοήθεια του Ήλιου στον 10 οίκο. Σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις άτομο με κύρος θα σας προωθήσει στα επαγγελματικά μελλοντικά σας όνειρα. Ο Δίας στον Τοξότη και τον 4 οίκο σας, θα επηρεάσει οικογενειακά και περιουσιακά ζητήματα. Ίσως βγείτε από κάποιον κυκεώνα εμποδίων με διαμάχες συγγενών για περιουσιακά ζητήματα. Στην οικογένεια σας θα επικρατεί ένα ήρεμο κλίμα και εύνοια χωρίς σκαπανεβάσματα.

Αισθηματικά

Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό και στον 3 σας οίκο, θα ευνοούνται τα ταξίδια. Πάνω σε κάποια μετακίνηση δεν αποκλείεται να έρθετε σε επαφή με μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Ο τρόπος σας και η συμπεριφορά σας βοηθάει να προσελκύετε κοντά σας άτομα που προκαλούν το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Θα είναι επίσης μια εποχή που θα συμμετέχετε σε νυχτερινές εξορμήσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Αστρολογικές Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018 | Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός

Επαγγελματικά και Οικονομικά

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό από τις 3/12/18,επηρεάζεται θετικά η καθημερινότητα σας. Η Αφροδίτη θα δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις ώστε να αναδειχτείτε επαγγελματικά. Σε συνδυασμό με τον Δία στον Τοξότη απομακρύνονται οι μακροχρόνιες ταλαιπωρίες. Στο εργασιακό σας χώρο θα δεχτείτε νέα οικονομική πρόταση που υποβόσκει από αρχές Νοέμβρη. Με την είσοδο του Δία στον Τοξότη στις 9/11/2018 έπαψε το παρασκήνιο και οι τρικλοποδιές. Με τον τρόπο σας και την συμπεριφορά σας δεν αφήνετε περιθώριο να σας χαλάσουν χατίρι. Θα είστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί και οι συμμαχίες σας θα αυξάνονται. Θα σας προταθεί κάποιο ταξίδι ή μετακίνηση για επαγγελματικούς λόγους. Δεχτείτε την πρόταση αυτή, θα έχει επιτυχία και προοπτικές που θα σας βοηθήσει για τα μελλοντικά σας σχέδια. Ο Ερμής από τις 13/12/18 θα σας βοηθήσει να κλείσετε οριστικά γραφειοκρατικά ζητήματα. Τα ζητήματα αυτά θα πάρουν οριστικό τέλος με την βοήθεια και την παρέμβαση τρίτου προσώπου. Προσπαθήστε την επόμενη φορά να είστε πιο προγραμματισμένοι και οργανωμένοι. Ο Ερμής στον Τοξότη ευνοεί και ταξίδια για λόγους ψυχαγωγίας την περίοδο των εορτών.

Αισθηματικά

Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, θα δείχνετε μια κτητική διάθεση αυτό το διάστημα προς τον σύντροφο σας. Αυτή η συμπεριφορά ίσως δημιουργήσει θέμα στην σχέση σας και θα πρέπει να το διορθώσετε. Μην αφήνετε να σας παρασύρουν τα ένστικτα και παρορμητικά συναισθήματα. Η ζήλια και η κτητικότητα μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να έχουν.

Αστρολογικές Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018 | Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός

Επαγγελματικά και Οικονομικά

Με τον Άρη στους Ιχθείς έως τις 1/1/19,θα επηρεαστούν τα οικονομικά σας. Αυτό το διάστημα θα τεθούν σε νέα βάση τα επαγγελματικά σας. Πολύ πιθανόν να προχωρήσετε σε νέες συμφωνίες και συμβάσεις. Βεβαίως με θετικό πρόσημο και την τύχη με το μέρος σας. Η εφευρετικότητα σας και η δημιουργικότητα σας θα βρίσκονται στο απόγειο. Θα αποκτήσετε την ανάλογη φήμη στο πόστο σας και θα είστε πολύ απαραίτητος. Οι σχέσεις σας με τους ανωτέρους θα είναι άριστες με τις ανάλογες συνέπειες. Βεβαίως αντιστοίχως θα υπάρξει ανταγωνισμός από συναδέλφους και συνεργάτες, εδώ θέλει προσοχή. Αλλά μην σας φοβίζει τίποτα αν είστε τυπικός και διπλωμάτης. Σε αυτό το κλίμα συμβάλλει και η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 3/12/18.Η Αφροδίτη αναδεικνύει μια θαυμάσια εικόνα σας προς τα έξω με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Είστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί και προσιτοί με διάθεση συνεργασίας και συνέπειας. Από τις 13/12/18 με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη, βελτιώνονται αισθητά τα οικονομικά σας. Και σε συνδυασμό με μια νέα οικονομική συμφωνία που θα κλείσετε, θα βελτιωθεί σημαντικά το μηνιαίο εισόδημα σας.

Αισθηματικά

Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό γνωρίζετε ό τι μαγνητίζει η παρουσία σας. Ελκύετε το αντίθετο φύλο και θα δεχτείτε αρκετές ερωτικές προτάσεις, στο χέρι σας θα είναι η επιλογή. Οι μακροχρόνιες σχέσεις θα βελτιώσουν σημαντικά τις μεταξύ τους επαφές. Θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας και θα ζήσετε αξέχαστες στιγμές. Θα υπάρξουν και επισημοποιήσεις αυτό το διάστημα.

Αστρολογικές Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018 | Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης

Επαγγελματικά και Οικονομικά

Με την είσοδο από τις 9/11/18 του Δία στο Ζώδιο σας, αλλάζουν τα δεδομένα. Όλα τίθενται σε νέες βάσεις αυτό τον μήνα, ιδιαιτέρως αρχικά στους Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου. Σας ανοίγονται νέες πόρτες και ευκαιρίες με μελλοντική προοπτική. Νέες προτάσεις επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες εμφανίζονται σε πολλούς Τοξότες αρχικά στο πρώτο δεκαήμερο. Μακροχρόνια άνεργοι Τοξότες ίσως θα έχουν την ευκαιρία ξαφνικά να ξεπεράσουν τα εμπόδια της ζωής και να εργαστούν. Από τις 13/12/18 με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη θα ενισχυθεί η παρουσία σας επαγγελματικά και κοινωνικά. Η εμπιστοσύνη που θα εκπέμπετε μαζί με την αυτοπεποίθηση θα σας ενισχύει και θα σας καταξιώνει. Ιδιαίτερη εύνοια θα επικρατεί αν η ενασχόληση σας θα είναι οι δημόσιες σχέσεις. Στις κοινωνικές εκδηλώσεις θα είστε το επίκεντρο της παρέας και θα διατηρείτε την φήμη σας στο πεδίο σας. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 3/12/18 θα σας ενισχύσει οικονομικά. Θα συνάψετε εργασιακά, οικονομικές συμφωνίες που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής σας. Ίσως προκύψει πηγή εισοδήματος ανεξάρτητα από την εργασία σας.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό ίσως σας απομονώσει από το ερωτικό ενδιαφέρον για κάποιο διάστημα. Ίσως υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον για σεξουαλική δραστηριότητα περιστασιακού τύπου. Υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθεί κάτω από αυτές τις συνθήκες απαγορευμένη ή παράνομη σχέση αλλά χωρίς διάρκεια. Προσοχή υπάρχει κίνδυνος να βρεθείτε σε δύσκολη θέση και να ξεφύγει η κατάσταση.

Ρώτα το Ταρωτώ

Αστρολογικές Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018 | Ζώδιο Αιγόκερως

Ζώδιο Αιγόκερος

Ζώδιο Αιγόκερος

Επαγγελματικά και Οικονομικά

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό από τις 3/12/18 θα επηρεαστούν κοινωνικά θέματα. Είναι η εποχή όπου η κοινωνικότητα σας θα αυξηθεί. Οι επαφές σας με φίλους και γνωστούς θα πυκνώσουν. Μέσα από τους φίλους σας θα κάνετε νέες γνωριμίες και έτσι θα επεκτείνετε τον κύκλο γνωριμιών σας. Αυτός ο νέος κύκλος γνωριμιών ίσως σας βοηθήσει στα επαγγελματικά σας σχέδια, μελλοντικά. Η παρουσία σας σε κοινωνικές εκδηλώσεις θα σας φέρει σε επαφή με άτομα κύρους και επιρροής. Μέσα από την κοινωνικότητα σας σε συνδυασμό με την είσοδο του Ερμή στον 2 οίκο κάποιο επαγγελματικό σας όνειρο θα γίνει πραγματικότητα. Από τις 13/12/18 με τον Ερμή στον Τοξότη δείξτε προσοχή στις ακριβές αγορές και τις σπατάλες διότι θα επηρεαστούν τα οικονομικά σας. Αλλά ταυτόχρονα μπορείτε να αναμένετε και οικονομικά οφέλη με τον Δία στον Τοξότη. Οικονομικά θα ευνοηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Αιγόκερου από τον Δία. Ίσως προκύψει απρόσμενη εισοδηματική πηγή ή κάποιο δώρο που αναμένατε εδώ και καιρό.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 3/12/18 θα σας κάνει ιδιαιτέρως αγαπητούς. Θα είστε ιδιαίτερα δημοφιλής και συμπαθής στην παρέα. Μέσα από την παρέα και τους φίλους σας, υπάρχει πιθανότητα να προχωρήσετε σε κάποια αισθηματική γνωριμία. Πάντως άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά εδώ και καιρό μπορείτε να το πλησιάσετε σε αυτή την φάση. Αυτό το διάστημα η τύχη είναι με το μέρος σας αισθηματικά. Προσέξτε όμως μην παρασυρθείτε από το υπερβολικό συναίσθημα και δεν ελέγχεται τον εαυτό σας.

Αστρολογικές Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018 | Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος

Επαγγελματικά και Οικονομικά

Με την είσοδο του Δία στον Τοξότη από τις 9/11/18,επηρεάζονται οικονομικά και κοινωνικά. Ξεκινάει μια εποχή όπου η τύχη θα είναι επιτέλους με το μέρος σας. Τίθενται νέα θεμέλια στα επαγγελματικά σας μέσω του κοινωνικού σας περίγυρου. Οι κοινωνικότητα σας και οι επαφές σας των προηγούμενων ετών θα αποδώσουν καρπούς. Στις δύσκολες στιγμές φαίνονται οι πραγματικοί φίλοι. Η επαγγελματική σας δραστηριότητα θα ευνοηθεί σημαντικά για ένα έτος εξαιτίας του Δία στον δεύτερο οίκο σας. Επίσης θα υπάρξουν και αποτελέσματα στον οικονομικό τομέα. Όλα αυτά ενισχύονται με την είσοδο του Ερμή από τις 13/12/18 στον Τοξότη. Αν η εργασιακή σας δραστηριότητα σχετίζεται και με το εξωτερικό θα έχετε και από εκεί σημαντικά οφέλη. Άμεσα αποτελέσματα θα δουν οι Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου αρχικά. Πάντως η επιτυχία σας και η τύχη είναι εγγυημένη. Αν η ενασχόληση σας σχετίζεται με δημόσιες σχέσεις θα ευνοηθείτε ιδιαιτέρως. Ο Άρης στους Ιχθείς ίσως θα σας δημιουργεί κατά διαστήματα κάποια ένταση με συνεργάτες. Αλλά πρόκειται για κάτι πρόσκαιρο, πάντως να αποφεύγετε συγκρούσεις και να διατηρείτε την ψυχραιμία σας.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 3/12/18 ,θα σας δώσει την δυνατότητα να ενθουσιαστείτε. Πολύ πιθανό κάποιο άτομο με κύρος προσφέρει την καρδιά του στο πρόσωπο σας. Αυτή η κατάσταση θα σας βοηθήσει και μελλοντικά στην επαγγελματική σας δραστηριότητα και όχι μόνο. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές γιατί είναι σπάνιες.

Αστρολογικές Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018 | Ζώδιο Ιχθύς

Ζώδιο Ιχθύς

Ζώδιο Ιχθύς

Επαγγελματικά και Οικονομικά

Με τον Άρη στους Ιχθείς, σε όλη την διάρκεια του Δεκέμβρη, θα υπερτονιστεί η παρουσία σας. Αυτό το διάστημα θα φανείτε ιδιαιτέρως δυναμικοί με αυτοπεποίθηση και τόλμη. Στην ζωή σας θα μπει το ρίσκο, που είναι η φύση του Άρη. Ελέγξτε όμως όλες τις παραμέτρους αν θελήσετε να προχωρήσετε μόνοι σας επαγγελματικά. Από τις 22/12/18 με την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω όλα σας συμβουλεύουν να βαδίσετε σε περπατημένα μονοπάτια. Παρ’όλα αυτά ως υπάλληλος ευνοήστε στον εργασιακό σας χώρο τονίζει ο Ερμής στον Τοξότη από τις 13/12/18.Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να δείξετε το ταλέντο σας. Αυτό το διάστημα θα είστε ιδιαιτέρως ευέλικτοι και γρήγοροι. Ίσως σημειωθούν κάποια κρούσματα αντιπαράθεσης με συναδέλφους, αλλά δεν πρόκειται για κάτι αξιόλογο. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα σας δώσει την ευκαιρία για κάποιο επαγγελματικό ταξίδι. Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να αποδείξετε τις ικανότητες σας. Η επιτυχία είναι δεδομένη.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, θα σας δώσει την ευκαιρία μίας συναισθηματικής γνωριμίας. Ίσως σε κάποια μετακίνηση σας η ταξίδι γνωριστείτε με μία ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Υπάρχει επίσης πιθανότητα να σας ελκύσει άτομο με ξένη υπηκοότητα και να προχωρήσετε γρήγορα σε επισημοποίηση. Οι δεσμευμένοι Ιχθείς ίσως ανανεώσουν την σχέση τους με κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles