Προβλέψεις Αυγούστου 2018

Προβλέψεις Αυγούστου 2018. Ο Αύγουστος αρχίζει με την επιρροή της έκλειψης τις 27/07/2018 στον Υδροχόο και μας προετοιμάζει για την έκλειψη στην 18° του Λέοντα 42′ ώρα GTM 9:59. Θα διαμορφώσει σε παγκόσμιο επίπεδο ένα πεδίο αστάθειας και ανασφάλειας. Θα επηρεάσει ιδιαιτέρως τις επικοινωνίες, μέσα μεταφοράς, όπως τρένα, εναέρια μέσα και αρκετά τροχαία θα σημειωθούν, θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή τρεις ημέρες πριν και μετά την έκλειψη. Επίσης ηφαιστειακή και σεισμική δραστηριότητα θα είναι σε έξαρση.

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Λέοντα έως στις 18/08/2018, προσοχή σε Υδροχόους, Ταύρους, Λέοντες και Σκορπιούς. Μπορεί να ανοίξετε μέτωπα, λόγω παρεξηγήσεων στο επικοινωνιακό πεδίο. Σε αυτό θα συμβάλλει και η έκλειψη τις 11/08/2018. Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό στις 07/08/2018, όπου τα φλερτ και ο έρωτας θα είναι με το μέρος των Διδύμων, Ζυγών και των του τελευταίο δεκαήμερο του Υδροχόου. Τα Καρκινάκια, οι Σκορπίοι το τελευταίο δεκαήμερο, και οι Ιχθείς, θα έχουν την τύχη με το μέρος τους. Αυτό λόγω του Δία στον Σκορπιό. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα έως τις 08/11/2018, για να φέρετε εις πέρας διάφορα επαγγελματικά σχέδια.

Προβλέψεις Αυγούστου 2018 | Ζώδιο Κριός
Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Αγαπημένα Κριαράκια οι γεννημένοι 21/03 – 23/03 και 18/04 – 20/04, με ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο και από τις 14/08/2018 με ανάδρομο Άρη στον Αιγόκερω, θα συμβούν αρκετές ανατροπές στον εργασιακό χώρο. Ίσως περάσετε μια περίοδο αναβολών και καθυστερήσεων όσον αφορά τον τομέα της εργασίας σας. Υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν τα σχέδια σας για το μέλλον, όσον αφορά την θέση σας. Οι υπόλοιποι Κριοί σε συνδυασμό με την έκλειψη τις 11/08/2018 στον Λέοντα, θα σας δημιουργηθούν κάποια πρόσκαιρα εμπόδια στο θέμα των οικονομικών. Αυτά θα σχετίζεται με το εργασιακό περιβάλλον σας. Θα πρέπει να δείξετε λίγο περισσότερο υπομονή και σε σχέση με την διάθεση σας. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω, σε όσους είναι γεννημένοι από 21/03 – 27/03 θα σας προσφέρει ευχάριστα γεγονότα στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα. Στο άμεσο μέλλον θα σας ανταμείψει για τις  προσπάθειες σας, και για τις δυσκολίες που περάσατε.

Αισθηματικά

Κριαράκια, όσον αφορά τα αισθηματικά σας, έως στις 18/08/2018 με ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα και σε σχέση με την έκλειψη Ηλίου στις 11/08/2018, όσον αφορά ιδιαιτέρως γεννημένους 03/04 – 13/04, θα μπείτε σε μια φάση περιπέτειας στα αισθηματικά. Δείξτε προσοχή στις γνωριμίες που κάνετε. Η διάρκεια δεν είναι εγγυημένη και αυτό αφορά και την ποιότητα. Προσοχή στις μακροχρόνιες σχέσεις. Ισως προκύψουν εντάσεις λόγω ζηλοτυπίας. Να προσέχετε που πηγαίνει το βλέμμα σας και μην προκαλείτε. Η κατάσταση βελτιώνεται μετά τις 20/08/2018.

Προβλέψεις Αυγούστου 2018 | Ζώδιο Ταύρος
Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Αγαπημένα Ταυράκια με ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο και Αιγόκερω από 14/08/2018, οι γεννημένοι στις 21/04 – 25/04 και οι γεννημένοι από 17/05 – 21/05, θα επηρεαστούν από μια υπερένταση. Όσον αφορά τις συναδελφικές σχέσεις σας, θα πρέπει να δείξετε λίγο υπομονή. Αυτό, για να μην προκληθεί ζημιά, διότι θα υπάρξει παρασκήνιο. Όσον αφορά τα υπόλοιπα ταυράκια από τις 07/08/2018, θα υπάρξει μια σημαντική πρόοδο στον επαγγελματικό τομέα. Η καθημερινότητα θα κυλάει ομαλά. Η εφευρετικότητα και η απόδοση θα είναι στο ύψιστο σημείο. Ο Ερμής στον Λέοντα σε  συνδυασμό με την έκλειψη στις 11/08/2018, ίσως σας φέρει αντιμέτωπους με μέλη της οικογενείας σας. Δείξτε προσοχή! Μην το μεταφέρετε στον εργασιακό σας χώρο. Όσον αφορά τα οικονομικά σας σταθεροποιούνται αυτό το μήνα.

Αισθηματικά

Η αισθηματική σας ζωή βελτιώνεται αυτό το μήνα. Είστε πλέον έτοιμοι για μια σταθερή καινούργια σχέση! Η απομόνωση δεν σας ταιριάζει πλέον. Από τις 07/08/2018 με την είσοδο της Αφροδίτης στο Ζυγό, θα μαγνητίζετε τους άλλους και θα ελκύετε το φύλο που προτιμάτε. Μεγάλη είναι η πιθανότητα για δημιουργία αισθηματικού δεσμού μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Σε σχέση με την έκλειψη στις 11/08/2018 προτιμήστε να μην φέρετε σε επαφή αυτό το μήνα το νέο σας αίσθημα με την οικογένεια σας. Ιδιαιτέρως όσοι έχετε γεννηθεί 06/05 – 12/05.

Προβλέψεις Αυγούστου 2018 | Ζώδιο Δίδυμος
Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Αγαπημένοι Δίδυμοι, με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 07/08/2018, σε συνδυασμό με την έκλειψη τις 11/08/2018 στον Λέοντα, τα επαγγελματικά σας σχέδια προωθούνται και τίθενται νέες βάσεις. Πολλοί Δίδυμοι θα  αποκτήσουν ένα σταθερό εργασιακό περιβάλλον. Μέσα από αυτό θα αναδείξουν τις ικανότητες τους. Οι επαφές που θα έχετε με τους συνεργάτες σας ίσως δοκιμαστούν λίγο. Αυτό εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή έως στις 18/08/2018. Κυρίως όσοι είναι γεννημένοι από 11/06 – 25/06. Ίσως αυτό το διάστημα σας προκύψει και κάποιο επαγγελματικό ταξίδι ή μετακίνηση που θα σχετίζεται με την εργασία σας. Τα οικονομικά σας θα σημειώνουν την συνήθως αυξομείωση. Αποφύγετε τις υπερβολικές σπατάλες και έξοδα. Η επαγγελματική δραστηριότητα σας ίσως προς το παρόν δεν θα σας αποφέρει ικανοποιητικές οικονομικές απολαβές.

Αισθηματικά

Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, αγαπημένα Διδυμάκια, από τις 07/08/2018 με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό, θα νιώθετε μεγάλη την ανάγκη για συντροφικότητα και αγάπη. Υπάρχει  μεγάλη πιθανότητα αυτό το καλοκαίρι να γνωρίσετε τον έρωτα και να έχει διάρκεια. Όσοι έχετε μακροχρόνιες σχέσεις δείξτε λίγο προσοχή στην έκλειψη τις 11/08/2018 στον Λέοντα. Κυρίως όσοι είστε γεννημένοι από 05/6 – 14/06, ίσως υπάρξει μια περίοδο έντασης και παρεξηγήσεων. Θα πρέπει να υπάρξει διπλωματία και από τις δύο πλευρές. Κατά τα άλλα προσπαθήστε να ανανεώσετε την σχέση ή τον γάμο σας, με κάποιο ταξίδι ή εκδρομή.

Προβλέψεις Αυγούστου 2018 | Ζώδιο Καρκίνος
Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Όσον αφορά τα Καρκινάκια που είναι γεννημένα από 22/06 – 28/06, με ανάδρομο Κρόνο θα περάσουν μια περίοδο ανακατατάξεων στα επαγγελματικά τους. Θα δοκιμαστείτε αρκετά και θα πρέπει να δείξετε υπομονή για κάποιο διάστημα. Όσον αφορά τις σχέσεις με συναδέλφους ή συνεργάτες γενικά. Οι υπόλοιποι Καρκίνοι θα ευνοηθούν ιδιαιτέρως σε ό,τι έχει σχέση με δημόσιες σχέσεις και τον πολύ κόσμο. Η επιτυχία θα είναι δεδομένη! Επίσης θα ευνοηθούν οι αυτοαπασχολούμενοι και οι επιχειρηματίες. Αυτό εξαιτίας του Δία στον Σκορπιό. Ο Ερμής στον Λέων αυτό το διάστημα θα διαμορφώσει ως κύριο θέμα συζητήσεις τα οικονομικά σας. Μετά τις 19/08/2018, υπάρχει περίπτωση να υπογράψετε κάποια συμβόλαια και οικονομικά σύμφωνα. Μολονότι τα οικονομικά σας είναι βελτιωμένα αποφύγετε σπατάλες.

Αισθηματικά

Όσον αφορά αγαπημένοι Καρκίνοι τα αισθηματικά σας, ο Δίας στον Σκορπιό, θα σας φέρει μεγάλη τύχη στον αισθηματικό τομέα. Θα ονειροπολείτε μακρινά ταξίδια με τον νέο σας σύντροφο και θα λαμβάνετε θετική ενέργεια. Η αγάπη, σας δημιουργεί ένα ευχάριστο περιβάλλον και ατμόσφαιρα γύρω σας. Προσέξτε όμως όσον αφορά τους δεσμευμένους, με την έκλειψη τις 11/08/2018, ένα θέμα στα προσωπικά σας μπορεί να γίνει εμμονή και να πάρει ανεξέλεγκτη τροπή και διαστάσεις. Δείξτε πρόθυμοι και οι δύο πλευρές ότι νοιάζεστε και ενδιαφέρεστε ο ένας για τον άλλον.

Προβλέψεις Αυγούστου 2018 | Ζώδιο Λέων
Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Όσον αφορά εσάς τα Λιονταράκια, με τον Ουρανό στον Ταύρο, και κυρίως οι γεννημένοι από τις 23/07 – 29/07, θα σας δημιουργηθούν ριζικές ανατροπές στον εργασιακό σας τομέα. Ίσως κάποιες από αυτές δεν αναμένετε. Θα υπάρξει μια περίοδο αστάθειας και ανασφάλειας. Θα αναγκαστείτε να ρισκάρετε ορισμένες καταστάσεις και πράγματα τα οποία θεωρούσατε σίγουρα. Μετά έρχεται και η έκλειψη στις 11/08/2018 και επιφέρει περαιτέρω προβληματισμούς και επηρεάζει ιδιαιτέρως γεννημένους από 07/08 – 15/08. Επηρεάζει τους στόχους σας και τα επαγγελματικά σχέδια σας. Να γνωρίζετε, γενικώς Λιονταράκια, ότι έρχονται τα πάνω κάτω στα επαγγελματικά σας και βγαίνουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και κακή διάθεση. Μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια. Έρχεται ευνοϊκή περίοδος και θα ανταμειφθείτε γι’αυτό. Ιδιαίτερα στα οικονομικά, όπου θα σημειώσετε μεγάλη βελτίωση και θα ενισχυθείτε.

Αισθηματικά

Με την έκλειψη τις 11/08/2018 θα υπάρξουν κάποιες  δυσκολίες στο να εκφράζεστε συναισθηματικά, λόγω τις πιεσμένης σας ψυχολογίας αυτό το διάστημα. Παρ’όλο που σας φωτίζει ο γενέθλιος Ήλιος και σας κάνει να λάμπε τε και να ελκύετε γύρω σας κόσμο. Κόσμο που σας ποθεί, με την συμπεριφορά σας θα τους διώχνετε. Οι μακροχρόνιες σχέσεις αντιμετωπίζουν επίσης πρόβλημα και χρειάζονται επαναπροσδιορισμό. Ένα αίσθημα κτητικότητας από τον σύντροφο σας θα φέρει στην επιφάνεια πολλά θέματα. Ίσως θα είναι μια αφορμή για υπερένταση και καβγά.

Προβλέψεις Αυγούστου 2018 | Ζώδιο Παρθένος
Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Αγαπημένα Παρθενάκια, με Αφροδίτη στον Ζυγό τα επαγγελματικά σας θα συνεχίσουν την θετική πορεία. Θα υπάρχουν από 07/08/2018 πολλές ευκαιρίες και για νέες θέσεις εργασίας και βρεθείτε σε δίλημμα. Εδώ θα πρέπει να δείξετε προσοχή. Αν οι συνθήκες εργασίας και τα μισθολογικά σας ικανοποιούν καλό είναι το δίλημμα να το αφήσετε προς το παρόν στην άκρη. Διότι πλησιάζει η έκλειψη τις 11/08/2018 στον Λέοντα, οι  όποιες αλλαγές δεν έχουν συνήθως μόνιμο χαρακτήρα και σταθερότητα. Οι γεννημένοι 24/08 – 28/08, με Ουρανό στον Ταύρο, θα σας δημιουργηθούν ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά. Από απρόσμενη πηγή ή από κάποια πρόσθετη εργασία θα κερδίσετε επιπλέον χρήματα. Ο Κρόνος επίσης στον Αιγόκερω θα εστιάσει στους γεννημένους από 24/08 – 30/08 σε μια σταθερή πορεία στην ζωή σας, χωρίς δυσάρεστα γεγονότα και απρόοπτα.

Αισθηματικά

Αγαπημένα Παρθενάκια, οι γεννημένοι κυρίως 24/08 – 28/08 με Ουρανό στον Ταύρο, θα έχουν απρόσμενες εξελίξεις στα αισθηματικά τους το επόμενο διάστημα. Ξαφνικοί και αναπάντεχοι έρωτες! Εκεί που δεν το περιμένετε!. Γι’αυτό να είστε προετοιμασμένοι. Μπορεί μια μακροχρόνια φιλία να μετατραπεί σε ερωτικό δεσμό. Όσον αφορά τους Παρθένους που είναι γεννημένοι από 09/09 – 15/09 μοιραία γεγονότα μπορεί να προκύψουν στα αισθηματικά με την καλή έννοια. Ίσως ένας έρωτας από το παρελθόν προκύψει, κι αν είστε δεσμευμένοι εκεί θέλει συζήτηση.

Προβλέψεις Αυγούστου 2018 | Ζώδιο Ζυγός
Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Αγαπημένοι Ζυγοί, οι γεννημένοι 24/09 – 05/10 με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και ανάδρομο, θα διανύσετε μια δύσκολη περίοδο και θα πρέπει να κάνετε υπομονή στα επαγγελματικά σας. Θα υπάρχει μια δύσκολη ατμόσφαιρα στον εργασιακό σας χώρο, εξαιτίας του φόρτου εργασίας και αυτό κατά κάποιον τρόπο περιορίζει τον ελεύθερο χρόνο σας. Το περιβάλλον θα αισθάνεστε ότι είναι καταπιεστικό. Ακόμα θα υπάρχει παρασκήνιο ότι κάποιοι προσπαθούν να σας αποβάλλουν από τον χώρο εργασίας σας. Προσπαθείτε να ελέγχετε τα νεύρα σας όσο γίνεται και μην προ καταβάλετε καταστάσεις. Με την έκλειψη τις 11/08/2018 αγαπημένοι Ζυγοί σε γενικές γραμμές θα πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τι ακριβώς θέλετε και τι επιδιώκετε στα επαγγελματικά σας. Γενικά ποια θα είναι τα μελλοντικά σας σχέδια.

Αισθηματικά

Αγαπημένοι Ζυγοί με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό στις 07/08/2018, η τύχη στον έρωτα θα είναι με το μέρος σας. Η συντροφικότητα που θέλετε να έχετε και αναζητάτε θα γίνει πραγματικότητα. Η αύρα σας θα μαγνητίζει πολύ κόσμο. Η μαγεία του έρωτα θα σας πλησιάζει. Υπάρχει περίπτωση η πόρτα του έρωτα να χτυπήσει και σε κάποιο ταξίδι. Όσον αφορά τις μακροχρόνιες σχέσεις το αίσθημα της αγάπης επανέρχεται στην επιφάνεια. Η σχέση σας περνάει σε μια φάση ανανέωσης. Οι διακοπές μαζί με τον σύντροφο σας, θα βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτό. Θα κτιστεί ένα κλίμα εμπιστοσύνης και επανένωσης.

Προβλέψεις Αυγούστου 2018 | Ζώδιο Σκορπιός
Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Αγαπημένοι Σκορπίοι με τον Ερμή στον Λέοντα ανάδρομο έως στις 18/08/2018, σε συνδυασμό με την έκλειψη της 11/08/2018 στον Λέοντα, θα υπάρξουν κάποια διλήμματα ανάμεσα στα εργασιακά σας θέματα και τις οικογενειακές σας υποθέσεις. Ίσως υπάρξουν παράπονα από την πλευρά της οικογένειας! Παράπονα ότι τους παραμελείτε και δεν αφιερώνετε αρκετό χρόνο σε αυτούς. Σε γενικές γραμμές θα γίνονται πολλές συζητήσεις αυτό το διάστημα για τα επαγγελματικά σας. Σκέψεις αρκετές και για τα μελλοντικά σας σχέδια. Όσοι είστε γεννημένοι 24/10 – 28/10, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για μια αστάθεια όσον αφορά τις συνεργασίες στον επαγγελματικό σας χώρο. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην υπογραφή συμβολαίων οικονομικής φύσης. Όσον αφορά τα οικονομικά σας βρίσκονται σε καλή φάση και σημειώνεται πρόοδο.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη στον Ζυγό θα σας ευνοήσει στα αισθηματικά. Θα υπάρχει μια τάση να δημιουργείτε κρυφές και παράνομες σχέσεις. Εδώ υπάρχει πρόβλημα αν εμπλέκονται τρίτοι, διότι μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση! Αυτή η τάση θα δημιουργηθεί με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό στις 07/08/2018 και σε συνδυασμό με την έκλειψη της 11/08/2018 στον Λέοντα. Οι μακροχρόνιες σχέσεις περνάνε ένα στάδιο σεξουαλικής μεταμόρφωσης. Εξαρτάται όμως και από τις δύο πλευρές και όχι μόνο από την πλευρά του Σκορπιού.

Προβλέψεις Αυγούστου 2018 | Ζώδιο Τοξότης
Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Αγαπημένα Τοξοτάκια, όσον αφορά τα επαγγελματικά σας αυτό το διάστημα, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό από τις 07/08/2018, τα επαγγελματικά σας θα έχουν μια θετική πορεία. Σταθερά ανοδική! Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να αναδειχθείτε στον τομέα της εργασίας που ειδικεύεστε. Με την έκλειψη του Ηλίου στις 11/08/2018 στον Λέοντα, θα σας προταθεί κάποιο επαγγελματικό ταξίδι ή μετακίνηση. Ιδιαίτερα όσον αφορά Τοξοτάκια που είναι γεννημένα από 07/12 – 15/12, όπου θα σημειωθούν κάποιες αλλαγές στον εργασιακό τομέα. Ακόμα, ίσως και αλλαγή επαγγελματικής στέγης. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, θα νιώθετε περιορισμένοι αυτό το διάστημα, εξαιτίας του ανάδρομου Κρόνου στον Αιγόκερου. Θα σας θέσει περιορισμούς και θα δοκιμάσει τα νεύρα σας για λίγο. Ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι μεταξύ 23/11 – 28/11, δείξτε λίγο υπομονή και μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

Αισθηματικά

Αγαπημένα Τοξοτάκια όσον αφορά τα αισθηματικά σας, έως τις 18/08/2018 θα υπάρξουν κάποια φλερτ και συζητήσεις. Εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή στον Λέοντα, δεν θα υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο ως εξέλιξη.Το συναίσθημα και το φλερτ θα αρχίσει να παίρνει μορφή και σοβαρές διαστάσεις μετά τις 20/08/2018, όπου σε συνδυασμό με την Αφροδίτη στον Ζυγό θα σας κάνει ερωτικούς και λαμπερούς! Σε συνδυασμό με τον Ερμή στον Λέοντα έως τις 06/09/2018 θα γίνεται ιδιαίτερα δραστήριοι επικοινωνιακοί. Ευνοούνται επίσης γνωριμίες σε ταξίδια. Μακροχρόνιες σχέσεις ίσως επισημοποιηθούν αυτό το διάστημα. Σίγουρα θα έρθουν πιο κοντά, αν έχουν απομακρυνθεί ή ψυχρανθεί.

Προβλέψεις Αυγούστου 2018 | Ζώδιο Αιγόκερος
Ζώδιο Αιγόκερος

Ζώδιο Αιγόκερος

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Αγαπημένα Αιγοκεράκια, όσον αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό στις 07/08/2018, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σας. Ίσως προκύψει μια μισθολογική αύξηση, ίσως και μια σημαντική προώθηση ενός ζητήματος που είχατε ζητήσει εδώ και καιρό… Πάντως είναι μια εποχή που πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Αλλά δείξτε λίγο προσοχή! Με την έκλειψη τις 11/08/2018, ιδιαίτερα όσοι είστε γεννημένοι 05/01 – 13/01, δεν πρέπει να δείχνετε υπερόπτες! Ούτε αλαζονικοί προς τους συναδέλφους σας! Μπορεί να δημιουργηθεί παρασκήνιο και να υπάρξουν συζητήσεις πίσω από την πλάτη σας. Δεν θα βγείτε κερδισμένοι από αυτήν την ιστορία. Όσον αφορά τα οικονομικά σας από τις 11/08/2018 με την έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα, θα σημειωθούν κάποιες ανατροπές στον οικονομικό τομέα. Εννοείται προς το θετικότερο! Αλλά προς το παρόν να είστε λίγο συγκρατημένοι, ιδιαίτερα τα Αιγοκεράκια που είναι γεννημένα από 22/12 – 27/12.

Αισθηματικά

Αγαπημένα Αιγοκεράκια, όσον αφορά τα αισθηματικά σας, πριν τις 24/08/2018, ερωτικά ζητήματα θα σημειώσουν μια στασιμότητα. Να είστε πιο προσεκτικοί στις επιλογές σας. Αλλά η ανάγκη σας για συντροφικότητα αυτό το διάστημα θα μειωθεί. Σε συνδυασμό με τον Κρόνο στο Ζώδιο σας, όπου η συγκέντρωση σας θα είναι αλλού στραμμένη. Αυτό το διάστημα,δεν θα ευνοεί τις αισθηματικές επαφές.

Προβλέψεις Αυγούστου 2018 | Ζώδιο Υδροχόος
Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Αγαπημένοι Υδροχόοι όσον αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια, θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή. Στην έκλειψη στις 11/08/2018 και για 10 ημέρες μετά, θα υπάρξουν ανοιχτά μέτωπα στον εργασιακό σας χώρο όσον αφορά τους συναδέλφους σας αλλά και τους συνεργάτες σας. Ίσως θα υπάρξει μια προσπάθεια να ορθώσουν εμπόδια στα σχέδια σας. Μην το βάζετε κάτω! Με υπομονή και επιμονή θα δείξετε πόσο ισχυροί είστε! Με το κοινωνικό προφίλ που διαθέτετε, θα πέσουν πολλές μάσκες. Σε συνδυασμό και με τον Ερμή στον Λέοντα μετά τις 20/08/2018, ο αγώνας σας για δικαίωση θα επιφέρει επιτυχίες. Όσον αφορά τα οικονομικά, προς το τέλος του μήνα θα επωφεληθείτε ιδιαιτέρως. Προσέξτε μην εμπλέξετε τα οικονομικά σας με τα συναισθήματα σας! Αυτό το κομμάτι αφορά την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό. Πάντως σε γενικές γραμμές ανοίγουν προς το τέλος του μήνα οι ορίζοντες για νέα επαγγελματικά σχέδια ιδιαίτερα κερδοφόρα!

Αισθηματικά

Όσον αφορά τα αισθηματικά σας αγαπημένοι Υδροχόοι η έκλειψη Ηλίου στον Λέων στις 11/08/2018 ίσως σας φέρει σε δύσκολη θέση σε σχέση με τον μόνιμο σύντροφο σας. Θα αναζητήσει περισσότερα από εσάς! Είτε στα συναισθηματικά είτε ακόμη και στα υλικά. Εδώ τίθεται σοβαρό ζήτημα! Σε πόσο γερές βάσεις έχει στηθεί αυτή η σχέση; Αυτό αφορά και το προκαλεί ιδιαιτέρως ο Ουρανός στον Ταύρο και κυρίως όσοι είναι γεννημένοι από 21/01 – 25/01. Όσον αφορά τους ελεύθερους Υδροχόους με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό στις 07/08/2018, τα φλερτ θα είναι το ατού σας! Οι κοινωνικές και οι δημόσιες σχέσεις σας θα είναι στο ζενίθ!

Προβλέψεις Αυγούστου 2018 | Ζώδιο Ιχθύς
Ζώδιο Ιχθύς

Ζώδιο Ιχθύς

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Αγαπημένα Ψαράκια, τα επαγγελματικά σας οδηγούνται σε μια σταθερά ανοδική πορεία. Σε συνδυασμό με τον Δία από τον Σκορπιό η δημιουργικότητα σας αυτό το διάστημα θα είναι στο ζενίθ. Οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες θα έχουν θετική κατάληξη. Έτσι θα προωθούνται τα ζητήματα σας με ταχύτητα! Οι ανώτεροι σας θα σας ανταμείβουν. Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας, αγαπημένα Ψαράκια, θα ευνοηθούν ιδιαίτερα οι γεννημένοι 03/03 – 08/03 που ασχολούνται με καλλιτεχνικά θέματα ή γενικώς με την τέχνη. Η φαντασία και οι ιδέες θα καλπάζουν και θα παίρνουν μορφή. Θέματα οικονομικά θέλουν ρύθμιση. Προσοχή! Προσπαθείτε να μην ξοδεύετε περισσότερα από όσα διαθέτετε. Ο Ερμής στον Λέοντα, θα σας δημιουργεί μια τάση να συζητάτε, κυρίως θέματα που αφορούν την δουλειά σας και γενικώς την υγεία σας.

Αισθηματικά

Αγαπημένα Ψαράκια, η έκλειψη Ηλίου στις 11/08/2018 στον Λέοντα, θα σας δημιουργεί την τάση να επιδιώκετε καθαρά σεξουαλικές σχέσεις και γενικώς μη σταθερές επαφές. Θα πρέπει να προσέχετε αυτές τις επαφές σας και στην επιλογή των συντρόφων. Επιπλέον μην συνδέεται τα οικονομικά σας με το συναίσθημα. Ίσως οι μακροχρόνιες σχέσεις αντιμετωπίσουν κάποια κρίση σε γάμο ή μη. Θα πρέπει να επαναπροσδιορίσετε την σχέση σας και να συζητάτε! Τι είναι αυτό που ενοχλεί τον έναν και τι τον άλλον. Αποφύγετε κρυφές και παράνομες σχέσεις αυτή τη φάση.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles