Αστρολογικές Προβλέψεις Αυγούστου 2019

Αστρολογικές Προβλέψεις Αυγούστου 2019 | Ο Αύγουστος του 2019 θα χαρακτηριστεί ιδιαίτερα απολαυστικός και χαλαρωτικός μετά από τον σκληρό και ανελέητο Ιούλιο. Νέες γνωριμίες και συνεργασίες αναμένονται στο προσκήνιο, αλλά πάνω από όλα είναι ο μήνας των διακοπών. Δύσκολα θα περάσουμε άσχημα με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα στις 12/8/ και τον Ήλιο αντίστοιχα στον Λέοντα, τίποτα δεν θα μας αφήσει να μας χαλάσει την θάλασσα και τον Ήλιο. Ιδιαιτέρως θα ευνοηθούν Κριοί, Λέοντες και Τοξότες.

Ο Άρης στον Λέοντα όμως κατά διαστήματα μπορεί να μας φέρει αντιμέτωπους με αλαζονικούς ανθρώπους εδώ χρειάζεται προσοχή να μην έρθετε σε σύγκρουση και χαλάσει η διάθεση σας, προσοχή έως τις 18/8/ ιδιαιτέρως για Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους. Αυτό το διάστημα θα δίνουμε πολύ βάση στην εξωτερική μας εικόνα πάρα στην προσωπικότητα μας. Γενικά θα την χαρακτήριζα μια παρορμητική περίοδο τον Αύγουστο του 2019,προσοχή στις επιπόλαιες ενέργειες. Να σκέφτεστε καλά πριν πάρετε μια απόφαση και να σκέφτεστε πριν μιλήσετε.

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Κριός 

Κριός Ζώδιο

Με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα στις 12/08/2010, επηρεάζεται ο 5 οίκος σας. Θα είστε ιδιαιτέρως ελκυστικοί στο αντίθετο φύλο και μπορεί να έχετε αρκετά φλερτ σε αυτή την περίοδο, αλλά αν δημιουργήσετε κάτι δεν θα έχει διάρκεια και δεν θα καταλήξει σε σταθερή σχέση. Αυτό το διάστημα θα φέρετε εις πέρας σημαντικό έργο και αυτό όλο με το εφευρετικό σας μυαλό. Αυτό το διάστημα θα αντιδράτε ήπια σε όποιες αντιδράσεις και θα σας χαρακτηρίζει μια αρμονικότητα. Με τον Ήλιο στον Λέοντα έως τις 23/08/2019 ενεργοποιείται και εδώ ο 5 οίκος σας. Συμβολίζει την έκφραση, και δεν υπάρχει πιο κατάλληλη περίοδο για να αρχίσετε ένα δημιουργικό έργο.

Επίσης αυτή την φάση ευνοούνται στο εργασιακό σας χώρο οι καινοτόμες ιδέες. Αυτή την περίοδο θα εκπέμπετε μια ιδιαίτερη σεξουαλικότητα και θα μαγνητίζετε το αντίθετο φύλο. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για ρομάντζο και μοιράστε γενναιόδωρα τα χαρίσματα σας. Προσέξτε όμως μήπως η υπερβολική σας αυτοπεποίθηση μετατραπεί σε αλαζονεία. Με την είσοδο του Άρη στην Παρθένο στις 19/08/20109 θα εκκινήσει μια περίοδο έντονης δράσης που θα αφορά κυρίως τα εργασιακά σας ζητήματα. Αρχικά ενδέχεται να προκύψουν κάποιες εντάσεις με κάποιους συναδέλφους σας ή τροποποιήσεις και κάποιες ανακατατάξεις όσον αφορά τις αρμοδιότητες σας. Καλό είναι αυτό το διάστημα να αθλείστε αυτό θα κατευνάσει το άγχος.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Ταύρος

Ταύρος Ζώδιο

Με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα στις 128/2019 επηρεάζεται ο 4 οίκος σας. Γενικά αυτό το διάστημα θα σας χαρακτηρίζει μια μεγάλη αγάπη για το σπίτι σας και την οικογένεια σας. Και θα έχετε την ανάγκη να συναναστρέφεστε μόνο με οικεία άτομα. Ίσως σαςπροκύψει αυτή την φάση για λόγους επαγγελματικούς να απομακρυνθείτε από την πόλη που μεγαλώσατε και ζούνε οι γονείς σας και αυτό θα σας φανεί ιδιαιτέρως οδυνηρό και αγχωτικό. Με τον Ήλιο στον Λέοντα έως τις 23/08/2019 ενεργοποιείται και πάλι ο 4 οίκος σας. Είναι μια περίοδος όπου η έμπνευση που θα σας διακατέχει καλό θα είναι να την εκμεταλλευτείτε προς όφελος σας.

Είναι μια ευκαιρία να αναδιοργανώσετε την οικία που διαμένετε και να την μετατρέψετε σε ένα σπίτι των ονείρων σας. Ο 4 οίκος συμβολίζει την οικιακή σας ζωή. Όσα σχέδια και στόχοι δεν τα πήγαν καλά για να επισκευάσετε ή μάλλον να ανακαινίσετε την οικία σας ήρθε τώρα η ευκαιρία να πραγματοποιηθεί και θα πετύχει. Δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να αναδυθούν σχέσεις από το παρελθόν. Με την είσοδο του Άρη στην Παρθένο στις 19/08/2019, θα σημειωθούν εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τα αισθηματικά σας και τα παιδιά. Αν είστε ελεύθερος, θα προχωρήσετε σε μια γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα σας ιντριγκάρει. Όσον αφορά την λίμπιντο σας θα σας βάλει για τα καλά στο παιχνίδι του έρωτα και του σεξ. Όσον αφορά τους δεσμευμένους δεν αποκλείεται να προκύψει μια εγκυμοσύνη.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Δίδυμος

Δίδυμος Ζώδιο

Με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα στις 12/08/2019, επηρεάζεται ο 3 οίκος. Αυτό το διάστημα θα προβάλλετε τις διανοητικές σας ικανότητες και το ευέλικτο μυαλό σας για να πάρετε αυτό που θέλετε και να πετύχετε. Υπάρχει η πιθανότητα να ταξιδέψετε στο εξωτερικό αυτό το διάστημα ή να μετακινήστε πιο συχνά από ό τι το συνηθισμένο μέσα στην πόλη. Θα παρατηρήσετε επίσης μια τάση και την επιθυμία σας να μιλάτε περισσότερο από ό τι συνήθως. Με τον Ήλιο στον Λέοντα έως τις 23/08/2019, ενεργοποιείται και πάλι ο 3 οίκος σας. Αυτή την περίοδο θα αναδειχτεί ιδιαιτέρως το επικοινωνιακό σας ταλέντο και ικανότητες σας. Θα είστε κατά κάποιον τρόπο ο αγγελιοφόρος και το επίκεντρο της παρέας σας.

Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία και δείτε από διάφορες οπτικές γωνίες τα πράγματα που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε πολλές εμπειρίες. Θα αφήσετε πίσω σας παλιές αντιλήψεις και προκαταλήψεις και θα προσπαθήσετε να αγωνιστείτε για ένα καλύτερο αύριο. Καλό είναι να μοιραστείτε τις απόψεις σας και με άλλους. Με την είσοδο του Άρη στην Παρθένο στις 19/08/2019 επηρεάζεται το κομμάτι του ωροσκοπίου σας που συνδέεται άμεσα με την οικογένεια σας και το σπίτι σας. Αρκετά γεγονότα θα σημειωθούν πιθανόν αυτό το διάστημα, ίσως μια ανακαίνιση στην οικία σας, μια μετακόμιση ή και μια ενασχόληση με ένα ακίνητο που σχετίζεται με κληρονομικό ζήτημα. Αν αναζητάτε εργασία ίσως προκύψει κάτι που να σχετίζεται με μια ενασχόληση μέσα στο σπίτι.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Καρκίνος

Καρκίνος Ζώδιο

Με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα στις 12/08/2019, επηρεάζεται ο 2 οίκος. Αυτό το διάστημα, θα κάνετε σημαντικές προσπάθειες να βελτιώσετε τους οικονομικούς σας πόρους και θα το καταφέρετε με την ευελιξία του μυαλού σας. Αυτή την φάση θα έχετε και πνευματική ευστροφία έχοντας δύναμη στον προφορικό και τον γραπτό λόγο. Επίσης είστε ιδιαιτέρως αισθησιακοί δείχνοντας ενδιαφέρον και ανταπόκριση σε φλερτ και ερωτικές προτάσεις. Με τον Ήλιο στον Λέοντα έως τις 23/08/2019, ενεργοποιείται και πάλι ο 2 οίκος σας. Ο Ήλιος θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες ώστε να γίνετε πιο δημιουργικοί όσον αφορά τα οικονομικά σας ζητήματα. Ο 2 οίκος επηρεάζει τις πηγές των εσόδων σας. Ίσως είστε σε αναζήτηση νέων τρόπων βελτίωσης του εισοδήματος σας αυτό το διάστημα.

Πάντως να έχετε υπόψιν ό τι αυτό το διάστημα θα παίξει ρόλο η ψυχολογική σας στάση, δηλαδή η αυτοπεποίθηση και βεβαίως η τύχη. Και αυτή την φορά θα είναι με το μέρος σας για αυτό εκμεταλλευτείτε το και μην διστάσετε να πάρετε το ρίσκο. Με την είσοδο του Άρη στην Παρθένο στις 19/08/2019 αρχίζει μια επικοινωνιακή περίοδο για εσάς. Δηλαδή επικοινωνείτε με μεγαλύτερη αμεσότητα με τους γύρω σας και μια δυναμικότητα δικτυώνεστε σταθερά. Επίσης αυτό το διάστημα αυξάνονται σημαντικά οι γνωριμίες σας, όπως επίσης οι επαγγελματικές σας επαφές. Οι σχέσεις σας με τα αδέρφια και τους κοντινούς συγγενείς έρχονται σε πρώτη θέση που ίσως χρειαστούν σε αυτή την φάση την βοήθεια σας.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Λέων

Λέων Ζώδιο

Με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα στις 12/08/2019, δηλαδή στο ζώδιο σας, θα θέλετε να είστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, σωματικά δραστήριοι και ανοιχτοί σε κάθε παιχνίδι και δραστηριότητα. Προσέξτε μην γίνετε ανταγωνιστικοί στην προσπάθεια σας να προβληθείτε ή μάλλον να προβάλλετε τις όποιες ιδέες σας. Αυτή την φάση αν υπόκειται σε άδικη μεταχείριση θα μιλήσετε και θα αντιδράσετε ευθέως και ας γίνετε δυσάρεστοι. Με τον Ήλιο στον Λέοντα έως τις 23/08/2019, δηλαδή στο ζώδιο σας επίσης, είναι η στιγμή που περιμένατε όλο τον χρόνο και η παράσταση μπορεί να αρχίσει. Θα δώσετε ιδιαίτερη έμφαση αυτή την εποχή στην εξωτερική σας εμφάνιση και εικόνα. Θα αρχίζετε να βλέπετε κάτω από άλλη οπτική τα πράγματα σας και θα θέτετε σε εφαρμογή από αυτή την στιγμή τα νέα σας σχέδια.

Αυτή την φάση δεν γίνετε να νιώσετε πιο χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Επίσης θα είστε ιδιαιτέρως εκφραστικοί. Η λάμψη σας και ο μαγνητισμός θα είναι ακαταμάχητος. Με την είσοδο του Άρη στην Παρθένο στις 19/08/2019, επηρεάζεται το κομμάτι του Ωροσκοπίου που σχετίζεται με τα οικονομικά σας. Καλό είναι να προσέχετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματα σας. Θα πρέπει να καταβάλλετε μια προσπάθεια να περιορίσετε τα έξοδα σας διότι θα σας δημιουργηθεί ανασφάλεια αυτό το διάστημα. Είναι μια καλή πάντως περίοδο να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά σας και να προβείτε σε έναν προγραμματισμό.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Παρθένος

Παρθένος Ζώδιο

Με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα στις 12/08/2019, επηρεάζεται ο 12 οίκος σας. Αποφύγετε αυτό το διάστημα τις έμμονες σκέψεις και προστατέψτε τον εαυτό σας από τις επεμβατικές σκέψεις των άλλων. Ίσως αυτό το διάστημα σας διακρίνει λιγότερο εγωισμός καθώς ασχολείστε με τις πιέσεις και τα τραύματα που σας προκλήθηκαν στο παρελθόν. Θα είστε περισσότερο επιφυλακτικοί και δεν θα εκδηλώνετε τα συναισθήματα σας. Με τον Ήλιο στον Λέοντα έως τις 23/08/2019,θαεπηρεαστεί πάλι ο 12 οίκος σας. Η ψυχική σας διάθεση θα ανακουφιστεί διότι περάσατε αρκετά το προηγούμενο διάστημα όπως επίσης και η εσωτερική σας λάμψη θα είναι πιο φωτεινή. Ο Ήλιος στον 12 οίκο θα σας οδηγήσει στο ασυνείδητο. Αυτό το διάστημα σε σχέση με άλλες φάσεις δώστε περισσότερη έμφαση στα όνειρα σας, διότι αυτά μπορούν να σας δώσουν δημιουργικές λύσεις σε διάφορα προβλήματα.

Αυτή την περίοδο θα πρέπει να είστε ξεκούραστοι για να μπορείτε να υπηρετήσετε το πνεύμα σας και να είστε περισσότερο δημιουργικοί. Με την είσοδο του Άρη στην Παρθένο στις 19/8/ ξεκινάει μια υπερδραστήρια περίοδο στην ζωή σας. Με τον Άρη στο ζώδιο σας, θα σημειωθούν σημαντικές αλλαγές και ανακατατάξεις στην ζωή σας, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά όσο στις προσωπικές σας υποθέσεις. Στα αισθηματικά ίσως υπάρξουν εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας και θα πρέπει να επαναπροσδιορίσετε την σχέση σας. Δώστε λίγη προσοχή στο σώμα σας και την υγεία και βρείτε λίγο ελεύθερο χρόνο.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Ζυγός

Ζυγός

Με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα στις 12/08/2019, επηρεάζεται ο 11 οίκος σας. Αυτό το διάστημα θα είστε αρκετά χαρούμενοι από ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών προσκλήσεων και εκδηλώσεων. Θα έρθετε σε επαφές με νέα πρόσωπα όπου εκεί θα συζητήσετε και θα ανταλλάξετε διάφορες απόψεις. Τις δύσκολες καταστάσεις θα της αντιμετωπίζεις με ανάλαφρο τρόπο αυτό το διάστημα και θα έχετε την βοήθεια και συμπαράσταση των φίλων σας. Με τον Ήλιο στον Λέοντα έως τις 23/08/2019, θα επηρεαστεί και πάλι ο 11 τομέας σας. Ο 11 οίκος συνδέεται στενά με την φιλία, τις ομαδικές εθελοντικές δραστηριότητες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όλα αυτά θα ενεργοποιηθούν αυτό το διάστημα και θα σας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια. Μάλιστα δεν αποκλείεται να αναλάβετε αρχηγικές οργανικές θέσεις σε διάφορες ομαδικές δραστηριότητες και οργανώσεις.

Δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιους φίλους σας που θα σας επιδείξουν έναν ιδιαίτερο εγωισμό. Είναι λοιπόν καιρός να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα και σε αυτό τον κύκλο. Με την είσοδο του Άρη στην Παρθένο στις19/08/2019, καλείστε σε αυτή την φάση τουλάχιστον να αποστασιοποιηθείτε, όσα σημειώνονται σε προσωπικό όσο σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι πλέον μια περίοδο όπου καλό θα είναι να αφοσιωθείτε σε πνευματικές δραστηριότητες. Ίσως αυτό το διάστημα νιώσετε περισσότερο άγχος από ό τι συνήθως και διάφορες φοβίες, αλλά θα το ξεπεράσετε μην σας πολυαπασχολεί αυτή η κατάσταση αυτό είναι στο πλαίσιο του Άρη στον 12 οίκο.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Σκορπιός

Σκορπιός - Ζώδιο του Μήνα

Με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα στις 12/08/2019, θα επηρεαστεί ο 10 οίκος σας. Θα μετράτε στους άλλους και θα σας θαυμάζουν, με λίγα λόγια. Αυτό το διάστημα θα είστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί και κοινωνικός με αποτέλεσμα να αποκτήσετε κάποιες νέες συνήθειες. Όσον αφορά την εργασία σας, θα εργάζεστε με πειθαρχία και προγραμματισμό και θα αποδίδετε στο μέγιστο. Προσέξτε τις υπερβολές, όχι στις πολλές ώρες εργασίας διότι κινδυνεύετε από εξάντληση. Με τον Ήλιο στον Λέοντα έως τις 23/08/2019, θα επηρεαστεί και πάλι ο 10 οίκος σας. Ο 10 οίκος συνδέεται με την δημόσια εικόνα σας. Μπορεί η προτίμηση σας να είναι να βρίσκεστε στο παρασκήνιο, αλλά αυτή την φορά αναγκαστικά είτε το θέλετε είτε όχι θα βρεθείτε εκτεθειμένοι στο φως του Ήλιου, δηλαδή στο προσκήνιο. Θα αναλάβετε αυτό το διάστημα πρωτοβουλίες να τακτοποιήσετε ορισμένες εκκρεμότητες που αφορούν τα επαγγελματικά σας και θα αρχίσετε να προσεγγίζετε την εργασία σας με περισσότερη δημιουργικότητα.

Ίσως προχωρήσετε σε κάποιες ριζικές αλλαγές ώστε να επέλθουν επιτυχή αποτελέσματα. Με την είσοδο του Άρη στην Παρθένο στις 19/08/2019, θα αυξηθεί η κοινωνικότητα σας και θα θέσετε σε δράση τα σχέδια σας που αναμένατε εδώ και καιρό. Αυτό το διάστημα θα έχετε την επιθυμία να συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες και αυτό θα διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σας. Ταυτόχρονα θα σημειωθούν κάποιες ανακατατάξεις στον εργασιακό σας  χώρο, είτε θα θελήσετε να βελτιώσετε την θέση σας στον επαγγελματικό σας τομέα εκμεταλλευόμενος κάποιες γνωριμίες.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Τοξότης

Τοξότης Ζώδιο

Με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα στις 12/08/2019, επηρεάζεται ο 9 οίκος σας. Αυτό το διάστημα θα σημειώσετε ανοδική πορεία στην ζωή σας, διότι η αισιοδοξία σας θα αλλάξει την ψυχική σας διάθεση. Όποιες κι αν είναι οι μπόρες που περνάνε από την ζωή σας θα καταφέρνετε να τις ξεπερνάτε με τον θετικό τρόπο σκέψης σας. Διακατέχεστε από μια μεγάλη δύναμη και ταλέντο στον λόγο και την πειθώ και θα σας βγάζει συχνά από δύσκολες καταστάσεις. Με τον Ήλιο στον Λέοντα έως τις 23/08/2019, θα επηρεαστεί και πάλι ο 9 τομέας σας. Ο τομέας αυτός σχετίζεται με ταξίδια και την επέκταση, θα νιώθετε αρκετή ενέργεια και δυναμικότητα αυτό το διάστημα που θα είστε συνεχώς σε μια φάση υπερκινητικότητας.

Είναι η ιδανικότερη περίοδο να κάνετε τις διακοπές σας και να προτιμήσετε απομακρυσμένες περιοχές. Ευνοούνται και ταξίδια στο εξωτερικό σε αυτή την φάση όπου θα πραγματοποιηθούν με επιτυχία. Δεν αποκλείεται αυτό τον μήνα αν επιμένετε πεισματικά σε κάτι να βρεθείτε σε σύγκρουση με κάποιους από κοντά σας. Με την είσοδο του Άρη στην Παρθένο στις 19/08/2019, πρόκειται για μια περίοδο σημαντικών εξελίξεων που θα επηρεάσουν την καριέρα σας. Επίσης θα σημειωθούν διάφορες αλλαγές που θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας. Όσον αφορά τις σχέσεις σας με τους ανωτέρους σας χρειάζονται προσοχή αυτό το διάστημα διότι μπορεί να προκύψουν διάφορες εντάσεις. Δεν αποκλείεται όμως να αναλάβετε να φέρετε εις πέρας ένα σημαντικό εγχείρημα στην εργασία.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Αιγόκερως

Αιγόκερος Ζώδιο

Με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα στις 12/08/2019, επηρεάζεται ο 8 οίκος σας. Αυτό το διάστημα το ενδιαφέρον σας θα εστιαστεί στα χρήματα που έχετε από κοινού με άλλους και θα είστε αποφασισμένοι να πάρετε αυτό που σας ανήκει. Αυτό βεβαίως θα το τακτοποιήσετε με την δύναμη του λόγου σας και την διπλωματία και όχι με σύγκρουση. Ίσως ασχοληθείτε αυτή την εποχή και με ένα ζήτημα κληρονομικό που σας ταλαιπωρεί και πρέπει να βρεθεί μια λύση. Με τον Ήλιο στον Λέοντα έως τις 23/08/2019, θα επηρεαστεί και πάλι ο 8 τομέας σας. Ο Ήλιος θα φωτίσει και θα ρίξει φως στις πιο σκοτεινές γωνίες του υποσυνείδητου σας. Και αυτό για να μπορέσετε να ξεπεράσετε και αντιμετωπίσετε τις πλευρές του εαυτού σας που προτιμάτε να έχετε κρυμμένες.

Ίσως όλη αυτή η διαδικασία να μην  είναι ευχάριστη για εσάς διότι είναι επώδυνη και ψυχοφθόρα. Θα σας δώσει όμως την μοναδική ευκαιρία να απελευθερώσετε όσα συναισθήματα σας εμποδίζουν να προσεγγίσετε την οικειότητα και την κοινωνική σας ζωή. Με την είσοδο του Άρη στις 19/08/2019 στην Παρθένο, θα επηρεαστείτε θετικά αυτό το διάστημα. Ίσως πάρετε την απόφαση για κάποιο ταξίδι και διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να διευρύνετε και να επεκτείνετε την επιχείρηση σας, είτε να ξεκινήσετε ένα επαγγελματικό εγχείρημα που να σχετίζεται με το εξωτερικό. Δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να αλλάξετε τελείως επαγγελματικό προσανατολισμό. Αν έχετε σε εκκρεμότητα νομικές υποθέσεις θα δείτε αυτό το διάστημα να εξελίσσονται.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Υδροχόος

Υδροχόος Ζώδιο

Με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα στις 12/08/2019, επηρεάζεται ο 7 οίκος σας. Αυτό το διάστημα αναζητάτε περισσότερο επικοινωνία με τον σύντροφο σας πάρα συναίσθημα και έρωτες. Αν είστε μόνοι σας θα αποφεύγετε να συνδεθείτε σταθερά και μόνιμα μαζί του. Σε αυτή την φάση περιορίζεστε στις περιστασιακές σχέσεις και στηρίζεστε στους φίλους που έχετε πιο πολύ ανάγκη. Γενικά είναι μια περίοδο κοινωνικοποίησης και θα λειτουργείτε πιο εγκεφαλικά πλατωνικά. Με τον Ήλιο στον Λέοντα έως τις 23/08/2019, θα επηρεαστεί και πάλι ο 7 οίκος. Ο 7 οίκος συνδέεται με την συντροφικότητα που θα είναι το απόλυτο σας ατού για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Θα δημιουργήσετε αυτό το διάστημα νέα ρομάντζα  και ο έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα σας. Αν είστε σε σχέση θα ανανεωθεί αυτή την φάση με κάποια εξόρμηση και τις θερινές διακοπές.

Το κύριο δεδομένο αυτή την στιγμή είναι η ψυχαγωγία σας και η συντροφικότητα, διότι αρκετά ταλαιπωρηθήκατε τον χειμώνα που διανύσατε. Ακολουθήστε την καρδιά σας και αφήστε πίσω το άγχος. Με την είσοδο του Άρη στην Παρθένο στις 19/08/2019, θα σημειωθούν αρκετές ανακατατάξεις στα αισθηματικά και οικονομικά σας ζητήματα. Υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψουν ζητήματα συμβίωσης και να υπάρξουν μικροεντάσεις με τον μόνιμο σας σύντροφο. Οι εντάσεις πολύ πιθανόν να αφορούν πρακτικά ζητήματα καθημερινότητας ή για κοινούς οικονομικούς πόρους. Δεν αποκλείεται κάποιο πρόσωπο να σας γίνει ερωτικό απωθημένο.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Ιχθύς

Ιχθύες Ζώδιο

Με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα στις 12/08/2019, επηρεάζεται ο 6 οίκος σας. Αυτό το διάστημα θα έχετε την δυνατότητα να αποφύγετε τις εντάσεις και να αφοσιωθείτε στη απόδοση και την δημιουργικότητα στην εργασία σας. Επιπλέον είναι απαραίτητα μια ξεκούραση και χαλάρωση για να είστε πιο αποδοτικοί στην εργασία σας αυτή την φάση. Οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες και τους συναδέλφους σας βελτιώνονται και συνεργάζεστε μαζί για την επίλυση των διάφορων προβλημάτων που εμφανίζονται. Με τον Ήλιο στον Λέοντα έως τις 23/08/19, θα επηρεαστεί πάλι ο 6 οίκος σας. Ο 6 τομέας ενεργοποιεί θέματα εργασιακά, υγεία και ζητήματα καθημερινών υποχρεώσεων. Οι γήινες και απλές πτυχές της ζωής σας είναι αυτές που θα θελήσετε να κάνετε πιο απολαυστικές τώρα.

Μπορεί να είναι κουραστικά πολλά από αυτά που πρέπει να γίνουν για να βελτιωθεί η ζωή σας και να μπει σε έναν προγραμματισμό αλλά τώρα έχετε την ευκαιρία να προσεγγίσετε την ρουτίνα από μια άλλη πιο φρέσκια δημιουργική πλευρά. Με την είσοδο του Άρη στην Παρθένο στις 19/08/2019, ενεργοποιείται ο τομέας των σχέσεων σας. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν προστριβές αυτό το διάστημα με τον σύντροφο σας. Η ένταση θα αφορά ζητήματα που θα σχετίζονται με την καθημερινότητα, πρακτικά ζητήματα, και την κάθε αυτού σχέση. Επίσης δεν αποκλείεται να υπάρξει μια νέα γνωριμία και να ενθουσιαστείτε, αλλά στο τέλος θα αποδειχτεί άνθρακας η ιστορία.

ρώτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles