μέντιουμ άρης

Αστρολογικές Προβλέψεις Απριλίου 2019. Ο Απρίλιος ξεκινάει με μια μελαγχολική διάθεση όπου τονίζεται ο Ερμής και η Αφροδίτη στους Ιχθύες. Θα υπάρχει μια τάση για συμπόνια και έμπρακτη βοήθεια για τους αδύναμους  συνανθρώπους μας. Η Αφροδίτη και ο Ερμής στους Ιχθύες προσφέρουν άφθονα την αγάπη τους χωρίς αντάλλαγμα.

Είναι και μια ευνοϊκή εποχή για ρομαντικούς και ονειροπόλους, όπου παραμερίζεται κατά κάποιον τρόπο ο σαρκικός πόθος, σε αυτό συμβάλλει και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες. Προσοχή όμως στις αυταπάτες και τις απογοητεύσεις, ιδιαίτερα το Ζώδιο των Ιχθύων και οι γεννηθείς 05/03 – 13/03.

Ιδιαιτέρως ευνοούνται αυτή την περίοδο έως τις 17/4/19 Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες εκτός το άνω δεκαήμερο που θέλει λίγο προσοχή. Από τις 18/4/19 με την είσοδο του Ερμή στον Κριό και στην συνέχεια στις 21/4/19 με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό αρχίζει μια υπέρ-δραστήρια περίοδο, όπου θα επικρατεί υπέρ-κινητικότητα και ριζικές αλλαγές. Χρειάζονται προσοχή τα πρώτα δεκαήμερα του Καρκίνου, Ζυγού και Αιγόκερου, ανατροπές να περιμένουν οι Κριοί του Πρώτου  και Δεύτερου δεκαημέρου στα προσωπικά τους ζητήματα και τα αισθηματικά. Κάποια γεγονότα αναμένονται και με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο στους γεννηθείς 21/04 – 24/04, 24/07 – 27/07, 24/10-27/10, 21/01 – 24/01.

Αστρολογικές Προβλέψεις Απριλίου 2019 | Ζώδιο Κριός
κριος - ζώδια κριός - προβλέψεις κριός

Με την είσοδο του Άρη στις 1/4/19 έχει έρθει η στιγμή να πάρετε πρωτοβουλίες και να δημιουργήσετε κοινωνικές  επαφές. Αυτές θα σας βοηθήσουν μελλοντικά επαγγελματικά κυρίως, φίλοι Κριοί. Επιπλέον μπορεί να σας προσφέρουν μια νέα οπτική στα μελλοντικά σας σχέδια και όνειρα. Παρόλα αυτά αυτή την  περίοδο βρίσκεστε σε μια υπερδραστηριότητα, όπου κάποια από τα σχέδια σας και τα όνειρα σας μπορεί να γίνουν πραγματικότητα. Υπάρχει περίπτωση αυτή την εποχή να είστε λίγο εύθικτος και κάπως βιαστικός στις κινήσεις σας, εδώ χρειάζεται προσοχή, η παρορμητικότητα σας να μην γίνει αιτία διάφορων παρεξηγήσεων.

Με την είσοδο του Ερμή στον Κριό από τις 18/4/19 πολλά εμπόδια στα σχέδια σας θα ξεπεραστούν. Κυρίως γραφειοκρατικά ζητήματα που εδώ και καιρό εκκρεμούν είναι η ώρα να τα φέρετε εις πέρας. Αυτό το διάστημα θα είστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί και εφευρετικοί που θα σας βοηθήσει επαγγελματικά κυρίως. Θα είστε ιδιαιτέρως ευέλικτοι και γρήγοροι, προσόντα που θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως από τους ανωτέρους σας.

ερωτική συναστρία
Αστρολογικές Προβλέψεις Απριλίου 2019 | Ζώδιο Ταύρος
ταύρος - ζώδια - προβλέψεις

Με την είσοδο του Άρη στις 1/4/19,θα επηρεαστεί κυρίως ο δεύτερος τομέας σας. Ο δεύτερος οίκος σχετίζεται με τα οικονομικά σας, μόνο που υπάρχει η πιθανότητα να προκύψουν διάφορες δυσκολίες και μάλιστα μέχρι τα μέσα Μάιου. Το δύσκολο στη  υπόθεση θα είναι η διαχείριση του εισοδήματος σας που θα προσπαθείτε να ελέγξετε με νύχια και δόντια. Αυτό το διάστημα τα έξοδα που θα προκύπτουν θα είναι αρκετά και έκτακτα, η οικονομία που θα κάνετε δεν θα  επαρκεί αρκετές φορές. Αυτή την φάση τα χρήματα θα φεύγουν με μεγάλη ευκολία μέσα από τα χέρια σας, πριν καλά καλά το αντιληφθείτε. Θα πρέπει να καταβάλλετε αρκετές προσπάθειες και να είστε πιο συγκρατημένοι στις αγορές σας.

Από τις 18/4/19 με  την είσοδο του Ερμή στον Κριό, θα είναι μια περίοδο όπου θα έχετε την τάση να απομονωθείτε να αποφεύγετε την πολυκοσμία και τις κοινωνικές εκδηλώσεις, διότι απλώς δεν θα το έχετε αυτό το διάστημα. Θα υπάρχει μια τάση να λειτουργείτε με παρασκήνιο ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας. Δεν θα ανακοινώνετε τις κινήσεις σας και τα επόμενα βήματα στους συνεργάτες σας. Θα σας διακρίνει αυτό το διάστημα μια μυστικοπάθεια.

ονειροκριτης ταρωτω oneirokritis taroto
ονειροκριτης ταρωτω oneirokritis taroto
Αστρολογικές Προβλέψεις Απριλίου 2019 | Ζώδιο Δίδυμος
δίδυμοι - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο του Άρη στο Ζώδιο σας στις 1/4/19,θα νιώθετε μια σιγουριά και αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σας. Θα έχετε σε αυτή την φάση την ανάγκη να πραγματοποιήσετε  κάποιες αλλαγές και μάλιστα άμεσα. Θα είναι μια περίοδο με μεγάλη δραστηριότητα και θα είστε ιδιαιτέρως υπερκινητικοί, αλλά θα πρέπει ταυτοχρόνως να είστε προσεκτικοί διότι  μπορεί να προκύψουν διάφορες παγίδες. Το σημαντικό για πρώτη φάση είναι να διοχετευθεί με τρόπο δημιουργικό και εποικοδομητικό η ενέργεια που έχει συσσωρευτεί μέσα σας. Πάντως καλό θα ήταν στην περίπτωση σας να αποφύγετε αυτό  το διάστημα συγκρούσεις διότι μπορεί να πάρουν άσχημη τροπή.

Από τις 18/4/19 με την είσοδο του Ερμή στον Κριό θα επηρεαστεί ο 11 τομέας σας. Αυτός ο τομέας αφορά τις  κοινωνικές σας σχέσεις, όπου υπάρχει πιθανότητα να  προκύψουν κάποιες ανατροπές. Πέρα από αυτό, αυτό το διάστημα θα είστε ιδιαιτέρως κοινωνικοί. Θα είστε το επίκεντρο της παρέας σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις και θα ζείτε έντονα τις νύχτες, προσοχή στη υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ σε συνδυασμό με την οδήγηση. Επίσης υπάρχει κίνδυνος αυτή την περίοδο να παρεξηγηθείτε με κάποιον στενό σας φίλο.

Αστρολογικές Προβλέψεις Απριλίου 2019 | Ζώδιο Καρκίνος
καρκίνος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους στις 1/4/19,θα λειτουργείτε μυστικά και με παρασκήνιο. Οτιδήποτε απόφαση και αν παίρνετε σημαντική ή ασήμαντη θα λειτουργείτε κρυφά, αποφεύγοντας να το κοινοποιήσετε ιδιαίτερα στον εργασιακό χώρο. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος και γι’αυτό θα ήταν καλό να αποφεύγετε να αποκαλύπτετε τα σχέδια σας. Αυτό να γνωρίζεται, ότι θα σας προστατεύει αρκετά ακόμη και από  λύκο-συμμαχίες. Πάντως αυτή την φάση θα την αφιερώσετε στα  επαγγελματικά σας, κατά τα άλλα θα είναι μια περίοδο σχετικής απομόνωσης. Κατά διαστήματα θα νιώθετε μια ψυχική κατάπτωση και απογοήτευση αυτό θα οφείλεται κυρίως στην είσοδο του Άρη στον 12 οίκο σας.

Από τις 18/4/19 με την είσοδο του Ερμή στον  Κριό θα επηρεαστεί ο 10 οίκος σας. Αυτό το διάστημα θέλει ιδιαίτερη  προσοχή διότι θα προκύψουν γεγονότα στον επαγγελματικό σας  τομέα. Υπάρχει περίπτωση να έρθετε σε σύγκρουση με συναδέλφους ή συνεργάτες σας για λόγους ανταγωνισμού. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο της αλλαγής της καθημερινότητας σας στον εργασιακό σας χώρο με κάποια αλλαγή προσώπου στους ανωτέρους σας. Καλό θα ήταν να είστε υπομονετικοί και διπλωματικοί αυτό το διάστημα και όλα θα πάνε καλά.

Αστρολογικές Προβλέψεις Απριλίου 2019 | Ζώδιο Λέων
λέων - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους στις 1/4/19,θα νιώθετε ό τι έφυγε από πάνω σας ένα μεγάλο βάρος που κουβαλούσατε εδώ και καιρό. Έχει έρθει η στιγμή που πλέον πιστεύετε και είστε σίγουροι ο’ τι μπορείτε να βάλετε στόχους και να κάνετε κάποια όνειρα για το μέλλον σας. Θα έχετε μια τάση αυτό το διάστημα να κοινωνικοποιηθείτε και να έρθετε σε επαφή με τους φίλους σας. Ο Άρης σας παροτρύνει στην δημιουργία νέων κοινωνικών επαφών, την δικτύωση, και σας διευκολύνει στην επαφή με άτομα κύρους που μπορεί να σας βοηθήσουν στην επαγγελματική σας αποκατάσταση. Ωστόσο υπάρχει ο κίνδυνος και κάποιας παρεξήγησης με φιλικά πρόσωπα.

Από τις 18/4/19 με την είσοδο του Ερμή στον Κριό, θα επηρεαστεί ο ένατος τομέας. Αν έχετε ζητήματα νομικής φύσης  σε εκκρεμότητα αυτό το διάστημα ίσως υπάρξει κινητικότητα προς μια θετική κατεύθυνση. Σε γενικές γραμμές τα πράγματα θα πάρουν θετική τροπή υπέρ σας. Είναι επίσης μια ευνοϊκή περίοδος για εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας ή για το ξεκίνημα κάποιων σεμιναρίων. Ενδιαφέρον θα σας προκαλέσουν και  διάφορες φιλοσοφικές συζητήσεις και θέματα γύρω από την μεταφυσική.

ρώτα το ταρωτω
Αστρολογικές Προβλέψεις Απριλίου 2019 | Ζώδιο Παρθένος
παρθένος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους στις 1/4/19, θα βρίσκεστε σε έναν συνεχόμενο αγώνα που αφορά τα επαγγελματικά σας. Θα προσπαθείτε να δείξετε τον καλύτερο σας εαυτό στην εργασία σας και να είστε πρότυπο για να κερδίσετε πόντους σε σχέση με ορισμένους συνεργάτες και συναδέλφους. Θα θέλετε να κατοχυρώσετε και να διεκδικήσετε την θέση σας στην εργασία σας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην προσπάθεια σας για εύνοια από τους ανωτέρους και να μην έρθετε σε σύγκρουση με τους συνεργάτες σας. Επίσης αυτό το διάστημα δεν αποκλείεται εξαιτίας της ευθιξίας σας να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφο σας.

Από τις 18/4/19 με την είσοδο του Ερμή στον Κριό θα επηρεαστεί ο 8 οίκος σας. Όσον αφορά  ζητήματα χρεών προς τρίτους, δάνεια, ακίνητα, και κληρονομικά ζητήματα θα έρθουν αυτή την περίοδο στην επιφάνεια και θα πρέπει να  αντιμετωπιστούν. Σε αυτή την φάση είναι ευνοϊκά τα πράγματα να ξεμπερδέψετε ορισμένα ζητήματα με κάποιο δάνειο, πουλώντας κάποιο ακίνητο σας. Πάντως είναι κατάλληλη εποχή με ευνοϊκούς όρους να βρεθεί κάποια λύση στα οικονομικά ζητήματα σας και θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε, διότι δεν παίρνει άλλο.

Αστρολογικές Προβλέψεις Απριλίου 2019 | Ζώδιο Ζυγός
ζυγός - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους στις 1/4/19, θα νιώθετε αρκετά δυνατοί και με ισχυρή ενέργεια. Ο λόγος είναι ότι βρίσκετε σε φιλικό προς εσάς ζώδιο, ο Άρης. Πολύ πιθανόν να ξεκινήσετε σε αυτή την φάση μια νέα εκπαιδευτική δραστηριότητα, γενικώς είναι μια θετική περίοδο για να ασχοληθείτε με τους φιλοσοφικούς και μεταφυσικούς κλάδους. Αυτό το διάστημα θα πάρετε την πρωτοβουλία να ασχοληθείτε με ζητήματα που αφορούν τις συνεργασίες, τον γάμο, την σχέση ή ακόμη ζητήματα που αφορούν νομικές υποθέσεις.

Από τις 18/4/19 με την είσοδο του Ερμή στον Κριό θα επηρεαστούν όλων των ειδών και μορφών σχέσεων. Σε αυτή την φάση θα είστε ιδιαιτέρως δραστήριος και υπάρχει δυνατότητα να συνάψετε νέες συνεργασίες αν έχετε επιχειρηματική δραστηριότητα. Αν σε κάποια φάση έχετε ψυχρανθεί με κάποιο κοντινό σας πρόσωπο, υπάρχει μεγάλη να τα ξαναβρείτε και να έρθετε πολύ κοντά. Αν έχετε σκοπό για κάποιο νέο εγχείρημα ή άνοιγμα μιας επιχείρησης είναι η κατάλληλη στιγμή αυτή την εποχή. Γενικώς ο ανταγωνισμός θα λειτουργεί υπέρ σας και θα βγείτε κερδισμένος.

Αστρολογικές Προβλέψεις Απριλίου 2019 | Ζώδιο Σκορπιός
σκορπιός - ζώδια - προβλέψεις

Με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους στις 1/4/19,θα επηρεαστούν θέματα οικονομικά και οι σχέσεις σας με οικονομικούς οργανισμούς, τράπεζες, εφορείες… Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές σας προς τρίτους όσον αφορά θέματα οικονομικά διότι υπάρχει κίνδυνος να εξαπατηθείτε. Πρόκειται όμως και για μια περίοδο όπου μπορείτε να ξεδιαλύνετε παλιές παρεξηγήσεις και να ξεμπερδέψετε παλιότερες οικονομικές συμφωνίες που έχετε κάνει. Όσον αφορά σεξουαλικά ζητήματα βρίσκεστε στο ζενίθ αυτή τη στιγμή και θα ζήσετε αξέχαστες σεξουαλικές εμπειρίες.

Από τις 18/4/19 με την είσοδο του Ερμή στον Κριό, θα επηρεαστεί κυρίως ο 6 τομέας  σας. Θα σημειωθούν κάποιες θετικές αλλαγές στο εργασιακό σας τομέα. Οι συνεργασία σας με τους συναδέλφους και συνεργάτες σας θα βελτιωθούν προοδευτικά και θα είστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί αυτό το διάστημα. Θα είστε ιδιαιτέρως συνεργάσιμοι και θα προσφέρετε άφθονα την βοήθεια σας στους συναδέλφους σας. Αυτό θα έχει ως  αποτέλεσμα να έχετε την αντίστοιχη υποστήριξη και τούς συμμάχους στον εργασιακό σας χώρο. Επίσης πολύ πιθανόν να αναπτύξετε φιλίες που θα τις επεκτείνετε και εκτός χώρου εργασίας.

Αστρολογικές Προβλέψεις Απριλίου 2019 | Ζώδιο Τοξότης
τοξότης - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους στις 1/4/19, θα επηρεαστούν οι χρόνιες σχέσεις σας. Θα διαπιστώσετε αυτό το διάστημα ότι σας συναγωνίζονται έντονα άτομα που πιστεύατε ότι  ήταν σύμμαχοι σας. Πολύ πιθανόν να λήξει μια συνεργασία σας μακροχρόνια και απογοητευτείτε. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βλέπετε παντού εμπόδια και εχθρούς. Πρόκειται για μια περίοδο όπου θα γίνουν πολλά ξεκαθαρίσματα κάπως έτσι πρέπει να το εκλάβετε. Όσον αφορά τον σύντροφο, ίσως περάσετε μια περίοδο με ένταση αλλά πιστεύω ό τι θα είναι παροδική.

Από τις 18/4/19 με την είσοδο του Ερμή στον Κριό επηρεάζεται ο 5 σας οίκος. Αν διαθέτετε κάποια επιχείρηση ή  είστε αυτό-απασχολούμενος είναι μια εξαιρετικά ευνοϊκή περίοδο για  μια ανάταση της επαγγελματικής σας δραστηριότητας. Η δημιουργικότητα σας βρίσκεται στο ζενίθ και αν πλασάρετε αυτό που δημιουργείται με πρωτοτυπία θα πετύχετε πολλά. Επίσης είναι μια σχετικά ευνοϊκή περίοδο για τυχερά παιχνίδια η πιθανότητες σας για κέρδη είναι πιο αυξημένες. Θα επιζητείτε να ζείτε έντονα αυτή την περίοδο.

Αστρολογικές Προβλέψεις Απριλίου 2019 | Ζώδιο Αιγόκερος
αιγόκερως - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους στις 1/4/19, θα επηρεαστεί η εργασία σας και η καθημερινή σας δραστηριότητα. Ίσως σας συμβούν κάποιες αλλαγές που δεν θα είναι αρεστές και σας προβληματίσουν. Πολύ πιθανόν να πρόκειται για ένα καινούργιο εργασιακό περιβάλλον όπου δεν έχετε ακόμα προσαρμοστεί και νιώθετε κάποια ανασφάλεια. Ίσως προκύψουν κάποια προβλήματα με τις αποδοχές σας και αυτό να σας προκαλέσει πρόσκαιρο εκνευρισμό. Αλλά να μην ανησυχείτε θα τακτοποιηθεί το ζήτημα σύντομα και θα αλλάξουν προς το καλύτερο οι συνθήκες. Καλό είναι να φροντίσετε αυτό το διάστημα την υγεία σας.

Από τις 18/4/19 με την είσοδο του Ερμή στον Κριό επηρεάζεται ο 4 οίκος σας. Αυτό το διάστημα θα σας απασχολήσουν ζητήματα που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον και την οικία σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνίας με κάποιο μέλος της οικογένεια σας ή να σας απασχολήσει κάποιο ζήτημα  υγείας ενός μέλους. Ένα άλλο ζήτημα που ίσως προκύψει αυτή την φάση είναι ότι ίσως προκύψουν κάποια ζητήματα επισκευής του χώρου της  οικίας σας ή κάποια μετακόμιση. Είτε απλώς θελήσετε να ανακαινίσετε τον χώρο όπου ζείτε για να αισθάνεστε όμορφα.

Αστρολογικές Προβλέψεις Απριλίου 2019 | Ζώδιο Υδροχόος
υδροχόος- ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους στις 1/4/19, θα σας κάνει μαγικούς, με την αύρα που θα εκπέμπετε θα ελκύετε το αντίθετο φύλο και όχι μόνο. Είναι μια εποχή που σας ταιριάζει, ο Άρης από τους Διδύμους θα σας βοηθήσει να βρείτε το άλλο σας μισό, ίσως και όπως το φαντάζεστε. Αυτό βεβαίως δεν  σημαίνει ό τι δεν θα υπάρχουν μπερδέματα διότι ο Άρης πάντα θα προκαλεί μια πολεμική διάθεση. Αλλά παρόλα αυτά ζήστε και απολαύστε αυτή την εποχή. Γενικώς πρέπει να είστε προσεκτικοί σε επιχειρηματικά σχέδια  διότι δεν ευνοούνται αυτή την περίοδο.

Από τις 18/4/19 με την είσοδο του Ερμή στον Κριό επηρεάζεται ο 3 σας οίκος. Αυτό το διάστημα θα είστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί και η καθημερινότητα σας θα βελτιωθεί και θα αλλάξει προς το καλύτερο. Αυτό το διάστημα ίσως πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι σε αγαπημένο σας πρόσωπο και κατά την διάρκεια της μετακίνησης ίσως γνωριστείτε με άτομα κύρους. Αν έχετε ορισμένα ζητήματα γραφειοκρατικά σε εκκρεμότητα είναι κατάλληλη εποχή να ανακινήσετε τις διαδικασίες για ολοκλήρωση τους, διότι θα ευνοηθείτε και θα ξεμπερδέψετε. Είναι επίσης κατάλληλη εποχή να τα βρείτε με γείτονες και συγγενείς σε περίπτωση παρεξηγήσεων.

Αστρολογικές Προβλέψεις Απριλίου 2019 | Ζώδιο Ιχθύες
ιχθύς- ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους στις 1/4/19,θα επηρεαστούν κυρίως ζητήματα οικογενειακά και οικονομικά. Θα είναι μια φάση όπου θα επικρατεί ασάφεια γύρω από τις σχέσεις σας, με την οικογένεια σας και τα οικονομικά σας θέματα. Ίσως αναγκαστείτε αυτή την περίοδο να κάνετε κάποια θυσία και να αλλάξετε κάποιες προτεραιότητες και αυτό να σας προκαλέσει εκνευρισμό και αναστάτωση και θα προέρχεται από το συγγενικό σας χώρο. Υπάρχει επίσης περίπτωση να προχωρήσετε σε μια παράνομη σχέση, και αυτό να σας φέρει σε σύγκρουση με τον νόμιμο σύντροφο.

Από τις 18/4/19 με την είσοδο του Ερμή στον Κριό επηρεάζεται ο 2 οίκος σας. Αυτό το διάστημα θα ασχοληθείτε με την διαχείριση των  οικονομικών σας. Σε αυτή την φάση το εισόδημα σας θα παρουσιάσει μια σταθερότητα αν όχι αύξηση, διότι θα κάνετε σωστή διαχείριση. Ίσως προχωρήσετε στην ανεύρεση μιας δεύτερης απασχόλησης, είτε θα πουλήσετε κάποιο ακίνητο κληρονομικής φύσεως. Βεβαίως αυτό το διάστημα θα αποφεύγετε και τις σπατάλες των ακριβών αγορών. Στα επαγγελματικά υπάρχει το ενδεχόμενο να πάρετε κάποια αύξηση, λόγω των υψηλών αποδόσεων του τελευταίου διαστήματος.

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles