Οι αστρολογικές όψεις για τον Αύγουστο του 2020 είναι πολύ ενδιαφέρουσες και φέρνουν μαζί τους πολύ θετική ενέργεια και ένα πνεύμα διασκέδασης. Οι μεταβάσεις που θα δούμε (μαζί με τους Ανάδρομους πλανήτες) φέρνουν πολύ πάθος αλλά και χαρά στην ζωή μας μέχρι το τέλος του μήνα όπου τα πράγματα γίνονται λίγο πιο έντονα.

Αυτό ο οδηγός λοιπόν γράφεται από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες για να σου δώσει ένα χάρτη για να κατανοήσεις τα συναισθήματα που ίσως νιώσεις τον Αύγουστο αλλά και να βοηθήσεις τους γύρω σου.

Τα καλά νέα είναι πως οι αστρολογικές συγκύριες μας βοηθάνε πολύ για να ανέβει η διάθεση μας και να δούμε τις νέες ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά μας παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε τον τελευταίο καιρό.

3 Αυγούστου 2020

Πανσέληνος στον Υδροχόο

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα μας εμπνεύσει να βρούμε νέους τρόπους να απολαύσουμε το συναίσθημα της ελευθερίας. Αυτό μπορεί ακόμα και να σημαίνει να βάψουμε την πίσω αύλη, να κάνουμε κάποιες αλλάγες στο ντύσιμο μας ή να πάμε μια μικρή εναλλακτική εκδρομή.

Είναι πολύ πιθανό να νιώσουμε συμπόνια για τους συνανθρώπους μας και να απασχοληθούμε με κάποιο τρόπο εθελοντικά για κάποιο σκοπό.

Η Πανσέληνος είναι γνωστό πως πραγματοποιεί ευχές, και έτσι θα δεις πως θα αρχίσουν να γίνονται κάποια πράγματα στο τετραήμερο αυτό της Πανσελήνου μαγικά. Επίσης, θα νιώσεις πως αφήνεις πίσω σου παλιές ιδέες που δεν ταιριάζουν πια στην ζωή σου.

4 Αυγούστου 2020

Ο Ερμής εισέρχεται στο Λέοντα

Ο Άρης στον Κριό (τετράγωνο) Ο Δίας στον Αιγόκερω

Όταν ο Ερμής εισέλθει στον Λέοντα, θα αρχίσουμε να επικοινωνούμε πιο δυναμικά. Χρησιμοποιούμε θετική γλώσσα για να προχωρήσουμε τα projects μας και να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Μπορεί επίσης να παρατηρήσουμε τους γύρω μας να είναι πιο δραματικοί από ότι συνήθως καθώς ο Λέοντας έχει αυτήν την τάση. Αυτή η μετάβαση θα διαρκέσει ως τις 19 Αυγούστου 2020.

Ο Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Δία στον Καρκίνο συνδυάζει την τύχη του Δία με το πάθος του Άρη για να προωθήσει την καριέρα σου. Θα αισθανθείς πως κάνεις ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός ή επιτέλους θα δεις ποιό ακριβώς θα είναι το επόμενο σου βήμα με διαύγεια και αισιοδοξία.

7 Αυγούστου 2020

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο

Όταν η Αφροδίτη εισέλθει στον Καρκίνο, η ερωτική μας ζωή θα γίνει πιο οικεία και θα λαχταράμε χρόνο κατα αποκλειστικότητα με τον αγαπημένο μας.

Θα σε εξιτάρει ο ανθρώπος που δείχνει πως έχει σκοπό να δημιουργήσει μαζί σου ένα σπίτι και μια κοινή ζωή καθώς ο Καρκίνος προωθεί ακριβώς αυτό το πράγμα. Αφιέρωσε χρόνο στον άνθρωπο σου και άσε την αγάπη και τον έρωτα να καταλάβουν περισσότερο χρόνο στην ζωή σου. Η εργασία σου πάντα θα είναι εκεί, και ένας έρωτας μπορεί να σε βοηθήσει να εμπνευστείς.

13 Αυγούστου 2020

Άρης στον Κρίο (τετράγωνο) Πλούτωνας στο Αιγόκερω

Όταν ο Άρης στον Κρίο σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα δούμε τους ανθρώπους να γίνονται πιο ανταγωνιστικοί για αυτά που θέλουν. Είναι μια καλή εποχή να διαλέγεις τις μάχες σου επειδή είναι πολύ πιθανό να μην σε υποστηρίξουν όλοι.

15 Αυγούστου 2020

Ο Ουρανός γίνεται Άνάδρομος στον Ταύρο

Ο Ουρανός γίνεται ανάδρομος στον Ταύρο μέχρι τις 14 Ιανουαρίου 2021. Αυτό το γεγονός είναι πολύ πιθανό να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τυχόν αλλαγές και αναστατώσεις που θα έρθουν στην ζωή μας αυτή την χρονιά καθώς ο Ουρανός είναι βολικός με τις αλλαγές και θα μας βοηθήσει να τις δεχτούμε.

Επιτέλους θα δούμε το ποτήρι μισογεμάτο αντί να αισθανόμαστε αναστάτωση για τις αλλάγες στην ζωή μας που θα είναι εκτός του έλεγχου μας. Για τους επόμενους πέντε μήνες, θα έχεις την φυσική δυνατότητα να προσαρμόζεσαι πιο εύκολα. Η επιρροή του Ταύρου μας βοηθά να δούμε τις απλές απολαύσεις οι οποίες κάνουν την ζωή πιο γλυκιά και να μην μας κατακυριεύει το άγχος για μέλλοντος.

16 Αυγούστου 2020

Ήλιος στον Λέοντα (τρίγωνο) Άρης στον Κριό

Με την όψη αυτή, θα έχουμε πολύ περισσότερη ενέργεια και πολύ περισσότερο πάθος. Αυτή την ημέρα θα δεις πρόοδο στην δημιουργικότητα και στις δραστηριότητες που την απαιτούν. Σιγουρεύσου πως δεν θα αφήσεις την ευκαιρία αυτή να πάει χαμένη.

18 Αυγούστου 2020

Νέα Σελήνη στον Λέοντα

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα συνεχίζει το θέμα της θετικής ενέργειας αυτό τον μήνα καθώς προσαρμοζόμαστε σε συνθήκες αλλάγης.

Ο Λέοντας είναι έντονος, εφευρετικός και πρόθυμος να δοκιμάσει νέα πράγματα. Άδραξε τις ιδέες που το Σύμπαν σου στέλνει σήμερα. Αυτές θα σου στείλουν πολύ περισσότερη θετικότητα στην ζωή σου.

Μπορεί επιτέλους να επιτρέψεις στον εαυτό σου να χαλαρώσει λίγο και να διασκεδάσεις σήμερα, καθώς η αυτή η Νέα Σελήνη επηρεάζει το συναίσθημα μας και ο Λεόντας είναι η ψυχή της διασκέδασης και του πάρτυ.

19 Αυγούστου 2020

Ο Ερμής εισέρχεται στην Παρθένο

Όταν ο Ερμής εισέλθει στην Παρθένο, ξεκινάμε να σκεφτόμαστε πιο πρακτικά και να μελετάμε πως να επιδιορθώσουμε προβλήματα στην ζωή μας. Θέλουμε τα πράγματα να τρέχουν πιο ήρεμα, και έτσι θα ακολουθήσουμε κάποια βήματα προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι σκέψεις και οι συζητήσεις περιστρέφονται γύρω από λογαριασμούς, δουλειές και βασικές ανάγκες. Είναι μια καλή εποχή για μικρές διορθώσεις και μάθηση. Η μετάβαση αυτή θα διαρκέσει ως τις 5 Σεπτεμβρίου 2020.

22 Αυγούστου 2020

Ο Ήλιος εισέρχεται στην Παρθένο

Όταν ο Ήλιος εισέλθει στην Παρθένο θα είμαστε πια έτοιμοι να οργανώσουμε ξανά την ζωή μας, καθώς έχουμε ανάγκη από την ασφάλεια που μας παρέχει ένα οργανωμένο σχέδιο. Είναι μια καλή περίοδος να συντάξουμε μια λίστα με τα πράγματα που αναβάλουμε εδώ και καιρό και επιτέλους να ολοκληρώσουμε μερικά από αυτά.

Ίσως αυτήν την περίοδο να είσαι υπερβολικά επικριτικός με τον εαυτό σου καθώς ο εσωτερικός σου Παρθένος αποζητά την τελειότητα σε όλα. Μην αμελήσεις τον εαυτό σου εκείνο το καιρό και μην έχει υπερβολικές απαιτήσεις από αυτόν.

Μπορείς να εκτονώσεις αυτήν την ενέργεια στην γυμναστική, σε διάφορα projects και σε αλλαγές στο σπίτι. Αυτή η μετάβαση διαρκεί μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίού.

24 Αυγούστου 2020

Άρης στον Κρίο (τετράγωνο) Κρόνος στον Αιγόκερω

Με αυτή την όψη μπορεί να συναντήσουμε εμπόδια στα όνειρα μας. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να τα ξεπεράσουμε. Χρησιμοποίησε την δημιουργικότητα και την θετικότητα σου να βρεις τρόπους να συμβιβαστείς, να δεις τα πράγματα από μια νέα οπτική ή να μάθεις από αυτές τις προκλήσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν.

Αυτό θα δοκιμάσει την υπομονή σου και την αποφασιστικότητα σου, τα οποία θα σου κάνουν καλό μακροπρόθεσμα.

25 Αυγούστου 2020

Ερμής στην Παρθένο (τρίγωνο) Ουρανός στον Ταύρο

Αφροδίτη στον Αιγόκερω (αντίθετος) Δίας στον Αιγόκερω

Αυτή η όψη φέρνει νέα για συναρπαστικές αλλαγές. Όταν αυτές οι πόρτες ανοίξουν για εσένα, θα ξέρεις ποιά είναι η σωστή για εσένα να περάσεις, και ίσως λάβεις περισσότερα από ότι τελικά είχες ζητήσει.

Δες πως τα πράγματα που ονειρευόσουν θα αρχίσουν σιγά σιγά να εμφανίζονται στην δουλειά σου ή σε συζητήσεις.

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε αντίθεση με τον Δίο στον Αιγόκερω, σου επιτρέπεται να βάλεις τέλος σε παλιές ρουτίνες και σκέψεις που σε κρατάγανε πίσω. Θα είσαι ικανός να αναγνωρίσεις τις ικανότητες σου και όλα αυτά που μπορείς να καταφέρεις όταν αρχίζεις και λειτουργείς με θετική ενέργεια.

29 Αυγούστου 2020

Ερμής στην Παρθένο (τρίγωνο) Δίας στον Αιγόκερω

Με αυτήν την όψη, μπαίνει στην σκέψη μας τι μπορεί να πάει σωστά και αρχίζουμε και ενώνουμε τα κομμάτια μεταξύ τους. Μπορούμε να περιμένουμε θετικές εξελίξεις στον εργασιακό τομέα αλλά και στην οικογενειακή μας ζωή κάτω από αυτή την επιρροή.

30 Αυγούστου 2020

Αφροδίτη στον Καρκίνο (αντίθεση) Πλούτωνας στον Αιγόκερω

Με αυτή την όψη, μπορεί να νιώσεις πως όλα μαζί καταρρέουν ξαφνικά. Αλλα μην αγχώνεσαι. Είναι μόνο μια προσωρινή περιπέτεια, και αυτή η ενέργεια θα περάσει γρήγορα. Με την γενικότερη θετικότητα αυτού του μήνα, μην αφήσεις ένα βήμα πίσω να σε ρίξει, αλλά να αφήσεις και τα συναισθήματα σου ελεύθερα να νιώσεις ότι χρειάζεται.

Ακολούθα μας στο Instagram @taroto.gr για καθημερινή αστρολογία
σε posts και stories.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles