Αστρολογικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2019

Αστρολογικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 από το καλύτερο Μέντιουμ στην Αθήνα! Κάθε μήνα μέσα από τις σελίδες του Ταρωτώ Blog το Μέντιουμ Άρης Κάππα σας παρουσιάζει μια ανάλυση για το κάθε ζώδιο!

Αστρολογικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 Με την είσοδο του Άρη στις 05/10/2019, στον Ζυγό σε συνδυασμό με τον Ερμή στον Σκορπιό στις 04/10/2019 θα δημιουργηθεί όσον αφορά την κοσμική αστρολογία και όχι μόνο ένα εκρηκτικό μείγμα. Εάν δεν επικρατήσει λογική και ψυχραιμία μπορεί να παρεκτραπεί μεταξύ διαφόρων κρατών η ισορροπία. Το ίδιο ισχύει και στις προσωπικές σχέσεις μας, συσσωρευμένη ένταση και εκνευρισμός μπορεί να καταστρέψει μακρόχρονες αισθηματικές ή φιλικές σχέσεις.

Ιδιαιτέρως κρίσιμο διάστημα είναι το τετράγωνο Κρόνου-Άρη 23-29/10/19. Και όσον αφορά τις επικοινωνίες και την διπλωματία 06-09/10/19. Επαγγελματικά θα υπάρξουν ιδιαίτερες ανακατατάξεις ιδιαιτέρως εξαιτίας της αντίθεσης Ουρανού και Ερμή. Ξαφνικά μπορεί να σπάσουν συνεργασίες και συμφωνίες, ιδιαιτέρως όσον αφορά τους Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους και Καρκίνους. Αισθηματικά πρόσκαιρος ενθουσιασμός θα επικρατήσει σε Σκορπιούς, Ιχθύες και Καρκίνους. Αυτό τον μήνα τα στοιχεία της φύσης θα απειλήσουν πάλι την ανθρωπότητα όπως γεωλογικά και ακραία καιρικά φαινόμενα.

Αστρολογικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Κριός 

Κριός Ζώδιο

Με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό στις 04/10/2019, καλείστε να έρθετε πιο κοντά με τον ερωτικό σας σύντροφο, μέσω της συζήτησης και της επικοινωνίας. Καλό θα ήταν να μοιραστείτε κάποιες παλιές σας εμπειρίες και φόβους που μερικές φορές σας εμποδίζουν να δοθείτε ολοκληρωμένα ο ένας στον άλλον. Αν είστε αδέσμευτος ίσως κάποιες αναμνήσεις από το ερωτικό σας παρελθόν σας οδηγήσουν να είστε πιο προσεκτικοί εφ’ εξής στην επιλογή των ερωτικών συντρόφων.

Με την είσοδο του Άρη στον Ζυγό στις 5/10/,θα έρθετε αντιμέτωποι με ραγδαίες εξελίξεις που θα αφορούν τις προσωπικές σας σχέσεις. Θα υπάρξουν αρκετές ανατροπές και εντάσεις που θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Επιπλέον θα υπάρξουν διάφορα εμπόδια καιμικροαναποδιές στην καθημερινή σας ζωή που θα σας προβληματίσουν. Αυτό έχει να κάνει περισσότερο με άτομα που συναλλάσσεστε καθημερινά και την ψυχική τους διάθεση. Στα επαγγελματικά σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποδείξετε τις ικανότητες σας και να αναμετρηθείτε με αντιπάλους συνεργάτες σας.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 28/10/2019 θα φέρει στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται με το ταίρι σας και τα οικονομικά σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να τακτοποιήσετε ορισμένες εκκρεμότητες που σχετίζονται με χρέη και δάνεια προς δημόσιους οργανισμούς. Δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να συνάψετε μια νέα συμφωνία οικονομικής φύσεως είτε να υπογράψετε ένα νέο συμβόλαιο που να σχετίζεται με τα εργασιακά σας και την καριέρα σας. Επιπλέον η σεξουαλική σας διάθεση και λίμπιντο θα είναι στα ύψη.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Ταύρος

Ταύρος Ζώδιο

Με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό στις 04/10/2019, θα σας απασχολήσουν ζητήματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ενδέχεται αυτή την περίοδο να σας απασχολήσουν κάποια ζητήματα που αφορούν το μόνιμο σας ταίρι και σχετίζονται με οικονομικά θέματα. Δεν αποκλείεται να αφορά και ζητήματα που έχουν σχέση με την αισθηματική σας ζωή τα οποία μοιράζεστε από κοινού μακριά από την κοινωνική σας ζωή. Εξελίξεις αναμένονται και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες.

Με την είσοδο του Άρη στον Ζυγό στις 05/10/2019 θα έρθετε αντιμέτωποι με ζητήματα που αφορούν την υγεία σας θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί όσον αφορά το ζήτημα της διατροφής σας. Επιπλέον θα πρέπει να κάνετε κάποιες προσπάθειες να απαλλαγείτε από τις υπερβολές της κακής συνήθειας όπως π.χ τσιγάρο ή αλκοόλ. Επιπλέον να έχετε υπόψιν ό τι τα νεύρα μπορεί επίσης να καταστρέψουν την ημέρα σας, όπως και η υπερένταση και ο κακός ύπνος. Αν βρίσκεστε σε καινούργιο εργασιακό περιβάλλον προσπαθείστε να επιλύσετε τις διαφορές σας με την διπλωματία.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 28/10/2019 θα επιφέρει ανακατατάξεις στην αισθηματική σας ζωή και σε θέματα επαγγελματικών συνεργασιών. Αν υπάρχουν μυστικά μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας, αυτό το διάστημα πολύ πιθανόν να αποκαλυφθούν. Πάντως υπάρχει και ένα σοβαρό ενδεχόμενο να συνάψετε μια ερωτική σχέση που για λόγους που μόνο εσείς γνωρίζετε θα θέλετε να παραμείνει κρυφός. Μάλλον θα θελήσετε να είστε σίγουροι για τα αισθήματα που τρέφετε για το συγκεκριμένο πρόσωπο.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Δίδυμος

Δίδυμος Ζώδιο

Με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό στις 04/10/2019, θα είναι μια περιόδου όπου θα σημειωθούν ανακατατάξεις στον εργασιακό σας χώρο. Πολύ πιθανόν να αλλάξουν κάποια δεδομένα στον τομέα σας και να σας προστεθούν επιπλέον ευθύνες. Το πρόγραμμα σας πολύ πιθανόν να γίνει πιο πιεστικό με αποτέλεσμα να μειωθεί ο ελεύθερος σας χρόνος. Επιπλέον θα δώσετε βάση σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και να αλλάξουν οι συνήθειες διατροφής σας αυτό το διάστημα. Με την είσοδο του Άρη στον Ζυγό στις 05/10/2019 θα προκύψουν προβλήματα στην αισθηματικ

ή σου σχέση. Θα αρχίσει μια περίοδο όπου δεν θα εμπιστεύεστε τον σύντροφο σας και θα υποφέρετε από αφόρητη ζήλια και κτητικότητα. Ένα επιπλέον όμως χαρακτηριστικό της περιόδου αυτής είναι, ό τι θα ζείτε έντονα τις στιγμές σας και αυτό ίσως σας κάνει να ξεχάσετε τα αισθηματικά σας. Βεβαίως δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ό τι αφορά το ρίσκο είτε επαγγελματικό είτε η ενασχόληση με τυχερά παιχνίδια, διότι εμπεριέχει πολλούς κινδύνους.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 28/10/ θα επηρεάσει κάποια ζητήματα που αφορούν την εργασία σας και την υγεία. Αυτή την περίοδο θα έχετε την τάση να αλλάξετε την καθημερινότητα σας δίνοντας βάση σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Παρόλο το φόρτο εργασίας θα βρίσκετε κάποιο ελεύθερο χρόνο να τον αφιερώνετε στον εαυτό σας. Επιπλέον θα δίνετε ιδιαίτερη βάση στην διατροφή σας και θα προσπαθείτε να ακολουθείσετε ένα πρόγραμμα ασκήσεων. Επιπλέον σε αυτή την φάση θα θελήσετε με κάθε τρόπο να αποβάλλετε το άγχος που σας διακατέχει.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Καρκίνος

Καρκίνος Ζώδιο

Με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό στις 04/10/2019, θα αυξηθεί η δημιουργικότητα σας. Θα παρατηρήσετε αυτό το διάστημα μια μεγάλη ζωντάνια και διάθεση για αυτοέκφραση, επικοινωνία και έρωτα. Θα έχετε την τάση να βγαίνετε περισσότερο, να συμμετέχετε σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις και να γνωρίζετε νέους ανθρώπους. Όσον αφορά τους δεσμευμένους Καρκίνους θα εκφράζετε τα βαθύτερα συναισθήματα προς τον σύντροφο σας και θα περάσετε αξέχαστες στιγμές.

Με την είσοδο του Άρη στον Ζυγό στις 05/10/2019, θα επηρεαστεί κυρίως η επαγγελματική στέγη, θέματα οικογένειας και ό τι θεωρείται αποκλειστικά δικό σας. Υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο να έρθετε σε σύγκρουση με κάποια μέλη της οικογένεια σας και αυτό ίσως σας στοιχίσει αρκετά, ίσως πληγωθείτε. Αλλά θα πρέπει να μάθετε ό τι ο κάθε ένας έχει την δική του γνώμη για κάτι. Προβλήματα ενδέχεται να προκύψουν αν έχετε οργανώσει σε αυτή την φάση κάποια μετακόμιση. Δεν ευνοείται επίσης αυτή την εποχή η πώληση ενός ακινήτου.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 28/10/2019 σας δίνει την ώθηση να εκφράσετε την ενέργεια και την δυναμικότητα σας. Επιπλέον αυτή την φάση η ερωτική σας διάθεση θα βρίσκεται στο ζενίθ και αν διατηρείτε σχέση θα ανανεωθεί και θα ζήσετε αξέχαστες στιγμές. Όσον αφορά τους αδέσμευτους αυξάνονται συνεχώς οι πιθανότητες για φλογερές ερωτικές περιπέτειες και φλερτ. Για εσάς η βραδινή έξοδος θα είναι μια καθημερινή ρουτίνα προς αναζήτηση συντρόφου. Επιπλέον αυτό το διάστημα ίσως αναλάβετε να προχωρήσετε σε μια επένδυση.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Λέων

Λέων Ζώδιο

Με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό στις 04/10/2019, θα υπάρχει η τάση να αναμοχλεύετε το παρελθόν σας και τις εμπειρίες σας. Επιπλέον αυτό το διάστημα θα επηρεαστούν διάφορα ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια σας. Ψυχολογικά και συναισθηματικά αυτή την περίοδο μέσω κάποιων πληροφοριών και όχι μόνο θα μπείτε σε μια διαδικασία αντιμετώπισης του παρελθόντος και να προχωρήσετε προς την ίαση. Θα ξεπεράσετε επιτέλους το τελευταίο σας μεγάλο έρωτα.

Με την είσοδο του Άρη στον Ζυγό στις 05/10/2019 φέρνει διάφορα εμπόδια στην καθημερινότητα σας. Επιπλέον θα χρειαστεί προσοχή σε γραφειοκρατικά ζητήματα, όπως επίσης σε συμβόλαια και οικονομικές συμφωνίες. Θα υπάρξουν αλλαγές και ανακατατάξεις τις τελευταίας στιγμής στην εργασία σας που δεν θα σας αρέσει καθόλου. Πάντως η συμβουλή των άστρων είναι να δείξετε ψυχραιμία και να μην είστε επιθετικός δεν έχει νόημα, μόνο χειρότερα μπορεί έτσι να γίνουν τα πράγματα. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να υπάρξουν κάποια προβλήματα με κοντινά σας πρόσωπα.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 28/10/2019, θα επηρεάσει ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια σας και το σπίτι σας. Επιπλέον αυτή την περίοδο θα κάνει την επανεμφάνιση του το παρελθόν στην ζωή σας και αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα. Υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να συναντήσετε πρόσωπα από το παρελθόν σας, είτε να νιώσετε μια νοσταλγία για παλιές ερωτικές σας σχέσεις. Όμως επίσης σε αυτή την φάση ίσως χρειαστεί να αφιερώσετε αρκετό χρόνο για κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Παρθένος

Παρθένος Ζώδιο

Με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό στις 04/10/2019, θα επηρεαστεί ο τρόπος σκέψης σας και όλες οι μορφές επικοινωνίας σας. Πιθανόν να περάσετε σε αυτή την φάση της ζωής σας μια κοσμογονικής φύσης αλλαγή και να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα και απόψεις στην ζωή σας. Θα είστε ένας ανανεωμένος άνθρωπος με μια νέα κοσμοθεωρία και άποψη για τα πράγματα. Σε αυτή την φάση θα είστε πιο συναισθηματικός και θα βλέπετε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα κι από άλλη οπτική γωνία.

Με την είσοδο του Άρη στον Ζυγό στις 05/10/2019, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιες οικονομικές δυσκολίες. Τα έξοδα σας αυτό το διάστημα θα είναι αυξημένα και αυτό θα σας προκαλέσει αρκετό άγχος. Το πρόβλημα και το ζητούμενο είναι ό τι πρέπει να καλύψετε πολλές υποχρεώσεις. Πάντως μην αγχώνεστε, θα δραστηριοποιηθείτε ως Παρθένος και θα βγείτε κερδισμένος από το πρόβλημα. Πολλές φορές οι άνθρωποι μέσα από τις δυσκολίες γινόμαστε καλύτεροι. Όσον αφορά τα εργασιακά σας η πρόοδος που σημειώνετε αυτό το διάστημα είναι εκπληκτικοί.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 28/10/2019 θα επιτείνει την επικοινωνία σας και τις επαφές σας με φίλους και γνωστούς. Αυτό το διάστημα θα είστε ιδιαιτέρως κοινωνικοί και επικοινωνιακοί και θα σας διακατέχει μια τάση για μάθηση. Επιπλέον θα είστε ανοιχτοί για κάθε πληροφορία και ενημέρωση μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Δεν αποκλείεται η νέα τεχνολογία να σας φέρει κοντά στον έρωτα και να προχωρήσετε σε μια σοβαρή σχέση με προοπτική. Επιπλέον ευνοούνται μετακινήσει ςκαι ταξίδια αυτές τις ημέρες.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Ζυγός

Ζυγός

Με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό στις 04/10/2019, θα σημειωθούν κάποιες ανακατατάξεις όσον αφορά τα οικονομικά σας. Αυτή την εποχή θα σας απασχολήσει πολύ το ζήτημα της ασφάλειας από άποψη οικονομικής φύσεως και ο τρόπος να είναι σταθερό το εισόδημα σας. Δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να προχωρήσετε σε κάποια αγοραπωλησία ακινήτου και επένδυση. Πάντως θα είστε προσεκτικοί όσον αφορά στην διαχείριση των χρημάτων σας και κατ’ επέκταση στα έξοδα που κάνετε.

Με την είσοδο του Άρη στο Ζώδιο σας στις 05/10/2019, θα έχετε αρκετή ένταση και νευρικότητα. Θα χάνετε εύκολα την υπομονή σας σε σχέση με τον περίγυρο σας και δεν θα δείχνετε εύκολα κατανόηση. Αυτό το διάστημα θα είστε σε μια κατάσταση εγρήγορσης και θα είστε ιδιαιτέρως επιφυλακτικοί. Σε σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο θα έχετε κτητικές διαθέσεις, θα δημιουργείτε σκηνές ζήλιας και θα τον διεκδικείτε συνεχώς. Θα πρέπει να είστε προσεκτικός διότι αυτή η κατάσταση μπορεί να σας οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 28/10/2019, θα επηρεάσει τα οικονομικά σας ζητήματα και το εισόδημα. Τα κοινά οικονομικά που διαχειρίζεστε με τον σύντροφο σας θα περάσουν από μια φάση ανακατάταξης και αλλαγών. Λοιπόν υπάρχουν νέα δεδομένα και αρχίσετε να αναζητάτε νέους πόρους και πρόσθετες πηγές εισοδήματος ώστε να νιώσετε περισσότερο ασφαλής. Μια νέα πηγή εισοδήματος ίσως είναι μια δεύτερη εργασία ως συνέπεια όμως θα περιοριστεί ο ελεύθερος χρόνος. Δεν αποκλείεται αυτή την περίοδο να προχωρήσετε σε μια νέα επένδυση.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Σκορπιός

Σκορπιός - Ζώδιο του Μήνα

Με την είσοδο του Ερμή στο Ζώδιο σας στις 04/10/2019, θα σας κάνει ιδιαιτέρως επικοινωνιακούς και θα υπάρχει μια τάση να μετακινήστε συχνά. Είναι μια περίοδο όπου κάνετε έναν δημιουργικό διάλογο με τον σύντροφο σας, προκειμένου να αποφύγετε την συναισθηματική απομόνωση και να βελτιώσετε κατά πολύ το κλίμα μεταξύ σας. Το ίδιο ισχύει και στα επαγγελματικά σας και στο οικογενειακό τομέα. Επιπλέον υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπογράψετε ένα νέο συμβόλαιο ή συμφωνία που θα σας χαροποιήσει.

Με την είσοδο του Άρη στον Ζυγό στις 05/10/2019, θα επηρεαστεί αρκετά η ψυχική σας διάθεση. Αυτό το διάστημα θα έχετε την τάση να απομονωθείτε από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Επιπλέον θα σας χαρακτηρίζει αυτή την περίοδο αυξημένο άγχος όταν βρίσκεστε σε πολυκοσμία. Επιπλέον θα δείχνετε μια δυσπιστία ακόμη και σε σχετικά κοντινά προς εσάς πρόσωπα. Επίσης και φυσικά σε θέματα επικοινωνίας και ψυχολογικά θα νιώθετε ό τι δεν πάει άλλο. Υπάρχει το ενδεχόμενο να δημιουργήσετε μια κρυφή ερωτική περιπέτεια.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 28/10/2019 δηλαδή στο Ζώδιο σας, σας ζητάει να μεταμορφώσετε το εαυτό σας. Αυτό το διάστημα θα υπάρξουν κάποιες κοσμογονικές εξελίξεις στον τομέα των ερωτικών σας σχέσεων και γενικώς σε ό τι σας αφορά στις ανθρώπινες σχέσεις. Φαινομενικά πρόκειται για δύσκολο διάστημα, όμως στην ουσία πρόκειται για μια σημαντική περίοδο, διότι θα γνωρίσετε πολλά πράγματα για τον εαυτό σας, τα οποία είναι απολύτως απαραίτητα να μεταμορφώσετε.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Τοξότης

Τοξότης Ζώδιο

Με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό στις 04/10/2019, θα νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε και να κάνετε μια εσωτερική στροφή, ώστε να σκεφτείτε ορισμένα πράγματα. Να έχετε υπόψιν ό τι αυτό το διάστημα θα λαμβάνετε μπερδεμένα μηνύματα από το περιβάλλον σας και θα βρίσκεστε σχετικά σε μια σύγχυση. Το θετικό θα ήταν να υπακούσετε στην διαίσθηση σας και το ένστικτο σας και αυτό θα είναι ιδιαιτέρως θετικό, διότι θα σας οδηγήσει σε σωστά μονοπάτια και στην επιτυχία.

Με την είσοδο του Άρη στον Ζυγό στις 05/10/2019, θα βρίσκεστε συνεχώς σε μια υπερκινητικότητα. Ο Άρης στον Ζυγό βεβαίως θα σας κάνει να βρίσκεστε σχεδόν καθημερινά με καινούργια παρέα και θα δημιουργείτε συνεχώς νέες φιλίες. Γενικώς αυτό το διάστημα θα είστε ανεβασμένος ψυχολογικά και κοινωνικά ενεργός. Αν ανήκετε σε κάποιον σύλλογο ή ανθρωπιστική οργάνωση θα θέλετε να δείχνετε συνεχώς πόσο ικανός είστε και πόσο αξίζετε. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας προβλέπεται επιτυχία.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 28/10/2019, θα σας απομονώσει προσωρινά, όπου θα επηρεαστεί η ψυχολογία σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνετε μια βαθιά βουτιά στο υποσυνείδητο σας για να ακούσετε και να μάθετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε από την ζωή σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να ανακαλύψετε ανάγκες που ούτε καν είχατε αντιληφθεί. Αυτή η εσωτερική στροφή βεβαίως δεν θα είναι εύκολη άλλα επίπονη. Αυτό το διάστημα θα επικρατεί πολύ παρασκήνιο στον επαγγελματικό σας τομέα, αυτό σημαίνει ό τι αναμένονται εξελίξεις.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Αιγόκερως

Αιγόκερος Ζώδιο

Με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό στις 04/10/2019, καλείστε να κοινωνικοποιηθείτε και να πάρετε θέση. Επιπλέον θετικό θα ήταν να παρουσιάσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας σε φίλους και στις κοινωνικές σας επαφές. Είναι μια εποχή που πρόκειται να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και γνωριστείτε με άτομα που έχουν πρόσβαση σε διάφορους κύκλους Πάντως πολύ πιθανόν να δεχτείτε την βοήθεια τους στην επαγγελματική σας επέκταση και ανέλιξη.

Με την είσοδο του Άρη στον Ζυγό στις 05/10/2019, θα επικρατήσει ιδιαίτερη ένταση στην ζωή σας. Υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να βρεθείτε αντιμέτωποι με άτομα εξουσίας και να χρειαστείτε να υποχωρήσετε και να φερθείτε υποχρεωτικά διπλωματικά. Αυτό θα σας φορτώσει με θυμό με αποτέλεσμα να ξεσπάτε σε άτομα που δεν φταίνε σε τίποτα. Επίσης αυτό το διάστημα θα αντιμετωπίσετε να φέρετε εις πέρας ορισμένα σχέδια που είχατε οργανώσει εδώ και καιρό. Ως άμεσο αποτέλεσμα θα χρησιμοποιήσετε αθέμιτα μέσα για να φτάσετε στον στόχο σας.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 28/10/2019, θα φέρει  εσάς ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σας. Η Νέα Σελήνη θα προσφέρει την βοήθεια της να υλοποιήσετε κάποια από τα σχέδια σας που είχατε θέσει εδώ και 6 μήνες. Επιπλέον αυτό το διάστημα θα διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο ώστε να μοιράζεστε τις απόψεις και τις ιδέες σας. Σε αυτή την φάση δεν αποκλείεται να ενταχθείτε σε κάποια ομάδα ή ανθρωπιστική οργάνωση και να γνωριστείτε με νέους ανθρώπους. Δεν αποκλείεται να κάνετε νέους φίλους που ίσως αποδειχθούν πολύ σημαντικοί.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Υδροχόος

Υδροχόος Ζώδιο

Με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό στις 04/10/2019, θα έχετε εξελίξεις όσον αφορά την καριέρα σας και την κοινωνική σας εικόνα. Αυτή την εποχή χαρακτηρίζεστε ιδιαιτέρως για το επικοινωνιακό σας ταλέντο και θα κάνετε διάφορες συζητήσεις με τους ανωτέρους οι οποίοι θα σας στηρίξουν στις φιλοδοξίες σας. Πάντως να έχετε υπόψιν ό τι θα έχετε διάφορες επαγγελματικές εξελίξεις που θα είναι ιδιαιτέρως ευχάριστες και θα σας χαροποιήσουν.

Με την είσοδο του Άρη στον Ζυγό στις 05/10/2019, σας δίνει την δυνατότητα για μια νέα επαγγελματική στέγη και δραστηριότητα. Επιπλέον θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες αυτό το διάστημα για να κλείσετε κάποιες συμφωνίες και να υπογράψετε κάποια συμβόλαια οικονομικής και επαγγελματικής φύσης. Αν αναμένετε κάποια υπόθεση νομικού ενδιαφέροντος πολύ πιθανόν να βγει υπέρ σας και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Ίσως προκύψουν δυσκολίες σε κάποιο ταξίδι που έχετε σχεδιάσει είτε σε ζήτημα σπουδών στο εξωτερικό.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 28/10/,θα επηρεάσει ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα σας και θα φέρει ανακατατάξεις στον επαγγελματικό σας τομέα. Οι προσωπικές φιλοδοξίες που έχετε και η θέση που επιδιώκετε να αναλάβετε στον εργασιακό σας τομέα, θα είναι αυτό που θα σας απασχολήσει τις επόμενες ημέρες. Δεν αποκλείεται να αναλάβετε σημαντικές αποφάσεις με στόχο την κινητοποίηση σας σε ανώτερη θέση κατόπιν βοήθειας με άτομο κύρους στον επαγγελματικό σας χώρο.

ρώτα το ταρωτω

Αστρολογικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Ιχθύς

Ιχθύες Ζώδιο

 Με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό στις 04/10/2019, καλείστε να διευρύνετε πνευματικά τους ορίζοντες σας. Την εποχή αυτή θα ξυπνήσει μέσα σας μια δίψα για γνώση και ίσως θελήσετε να εξελιχθείτε πνευματικά. Υπάρχει το ενδεχόμενο να προχωρήσετε σε νέες σπουδές ίσως σε μεταπτυχιακά, είτε να μάθετε μια καινούργια γλώσσα. Επίσης θα αναζητήσετε διάφορες θεωρίες και μελέτες για το νόημα της ζωής και σχηματίσετε μια δική σας άποψη για την ζωή.

Με την είσοδο του Άρη στον Ζυγό στις 05/10/2019, θα υπάρξουν αρκετά οικονομικά θέματα που θα πρέπει να επιλυθούν σύντομα και άμεσα. Για μερικούς από εσάς θα είναι μια περίοδο έντασης, διότι τα έξοδα θα είναι πολλά και οι τρύπες που πρέπει να κλειστούν πάρα πολλές. Γραφειοκρατικά ζητήματα, όπως χρέη σε τράπεζες και άλλους δημόσιους ή ιδιωτικούς οργανισμούς καλό θα είναι να δρομολογηθούν αυτό τον μήνα. Αν είστε επιχειρηματίας αποφύγετε αυτό τον μήνα τις νέες συνεργασίες διότι μπορεί να μην καταλήξουν καλά.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 28/10/2019, θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε και να ευνοηθείτε σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Θα είναι μια περίοδο όπου πολλοί από τους στόχους σας και τα σχέδια σας θα πραγματοποιηθούν και θα θέσετε τα θεμέλια για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Επιπλέον θα νιώθετε σε αυτή την φάση την ανάγκη να μορφωθείτε και να επεκτείνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Αισθηματικά δεν αποκλείεται να έρθετε σε ερωτική επαφή με άτομο από το εξωτερικό και να προχωρήσετε σε μια σχέση έξ απόστασης.

ρώτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles