Υπολογισμός αριθμού:
Ο αριθμός της ζωής ή του πεπρωμένου είναι ο μονοψήφιος αριθμός στον οποίο καταλήγουμε όταν αθροίσουμε τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησης. Δηλαδή εάν κάποιος είναι γεννημένος 27-3-1956  προσθέτουμε την ημερομηνία έως έχει 2+7+3+1+9+5+6=33=3+3=6. Άρα ο αριθμός της ζωής του είναι 6.

Προσοχή : Οι αριθμοί 11-22-33 παραμένουν έως έχει μόνο στην εξής περίπτωση που είμαστε γεννημένοι σε ζώδιο του αέρα( Δίδυμος- Ζυγός –Υδροχόος) ή στον λέοντα.

 

ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ 1 : ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ, ΔΡΑΣΗ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΑΤΟΜΙΣΤΗΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ, ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ: ΦΙΛΟΔΟΞΟΔΟΣ, ΤΥΡΑΝΝΙΚΟΣ, ΕΛΚΥΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ Η ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ‘ΠΡΩΤΟΣ΄ΠΑΤΑΕΙ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ.

ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ 2:  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ, Ο ΣΥΜΦΙΛΙΩΤΗΣ, Ο ΕΞΙΣΣΟΡΟΠΗΣ, Ο ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ: ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ, ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΣΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΣ .

ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ 3 : ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΕΚΦΡΑΣΗ, ΦΙΛΙΕΣ, ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ, ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ: ΑΝΑΛΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ, ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ.

ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ 4:  ΚΟΠΟΣ, ΠΕΡΙΟΡΙΟΣΜΟΣ, ΣΤΑΘΕΡΟΣ, ΣΟΒΑΡΟΣ, ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΜΥΑΛΟΣ.

 ΑΡΝΗΤΙΚΑ:  ΜΑΝΙΑΚΟΣ ,ΦΥΓΟΠΟΝΟΣ, ΙΣΧΥΡΟΓΝΩΜΩΝ, ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ.

ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ 5:  ΑΛΛΑΓΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ Ή ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ, Ο ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ, ΤΩΝ 5 ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΩΝ ΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.

ΘΕΤΙΚΟ Ή ΑΡΝΗΤΙΚΟ: (ΣΗΜ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ 22/4 ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ,Ο ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ  Ο ΥΠΝΩΤΙΣΤΗΣ).

ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ 6 : ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ, ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΔΟΞΑ, ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΙΑ ΜΕ ΗΓΕΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ, ΑΡΜΟΝΙΚΟΣ,  ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ, ΚΑΘΗΚΟΝ.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ: ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ,  ΑΤΟΛΜΟΣ, ΥΠΕΡΒΟΛΟΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ Ή ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ.

ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ 7:  ΜΟΝΑΞΙΑ, ΣΟΦΙΑ,  ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ, ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΩΔΕΣ, ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΣ, ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ ΠΟΥ ΕΜΒΑΘΥΝΕΙ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ,Ο ΚΛΗΡΙΚΟΣ, Ο ΙΕΡΕΑΣ.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ: ΚΛΕΙΣΤΟΣ, ΑΠΟΜΟΝΟΜΕΝΟΣ, ΑΠΟΜΑΚΡΟΣ, ΚΑΚΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΤΙΜΟΣ  ΜΕ ΔΟΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ .

ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ 8:  ΕΞΟΥΣΙΑ, ΥΛΙΚΟΤΗΤΑ, ΥΛΙΣΜΟΣ, Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΘΑΡΑΛΛΕΟΣ, ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ, ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ, ΑΥΘΑΔΗΣ,  ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ: ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ, ΕΓΩΙΣΤΗΣ, ΣΚΛΗΡΟΣ, ΤΥΡΑΝΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΤΙΜΟΣ.

ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ 9:  ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΙΑ, ΕΞΑΠΛΩΣΗ, ΑΝΟΙΓΜΑ, ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, ΕΞΥΠΝΑΔΑ, ΜΟΡΦΩΣΗ, ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ, ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ, ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ, ΚΑΛΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ:  ΕΓΩΙΣΤΗΣ, ΑΠΙΣΤΟΣ, ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΟΥΤΟΠΙΣΤΗΣ

ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ 11 : ΕΞΥΠΝΑΔΑ, ΜΥΗΣΗ, ΕΜΠΝΕΥΣΗ, ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ, ΜΥΣΤΗΣ, ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ, ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΔΟΞΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ: ΑΠΟΤΥΧΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, ΕΓΩΙΣΤΗΣ, ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ, ΕΑΝ ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.

ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ 22:  ΕΥΦΥΙΑ, ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΞΥΠΝΑΔΑ, ΙΔΙΟΦΥΙΑ, ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΙΜΙΟΣ, ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗ, Ο ΘΕΜΕΛΙΩΤΗΣ ΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΙΔΑΝΙΚΩΝ.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ: ΤΡΕΛΛΑ, ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ, ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ.

ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ 33 : ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΑΚΡΑΤΑΤΟΣ, ΑΛΤΡΟΥΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΗΣ, ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ, ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ, ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ ΑΝΤΕΠΕΞΕΛΘΕΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΧΕΙ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΚΑΡΜΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΕΗ!

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles