¨ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ¨

Η Αριθμολογία δεν είναι μια καινούργια επιστήμη, είναι μια από τις αρχαιότερες επιστήμες που ασχολείται με την δόνηση των αριθμών. Η ιστορία της ξεκινάει από την αρχαιότητα και φτάνει ως τις μέρες μας. Μελετήθηκε και αναπτύχθηκε στην αρχαία Βαβυλώνα, την Σουμέρια, την Αίγυπτο, την Ρώμη, την Ελλάδα, την Κίνα και σε διάφορους άλλους αρχαίους πολιτισμούς. Τον θεμέλιο λίθο στην επιστήμη της Αριθμολογίας, τον έβαλε ο αρχαίος φιλόσοφος Πυθαγόρας, ο οποίος πίστευε πολύ στην δύναμη και το νόημα των αριθμών. Ο Πυθαγόρας ήταν Έλληνας φιλόσοφος που έζησε τον 6ο αιώνα π.Χ., γεννήθηκε στην Ελλάδα και ταξίδεψε σε πολλά μέρη του κόσμου για να διδαχτεί την επιστήμη της αριθμολογίας την οποία μελέτησε, εξέλιξε και δίδαξε. Πίστευε πως τα πάντα μεταφράζονταν σε αριθμούς και πως κάθε αριθμός ήταν μια εκδήλωση ενός μεγαλύτερου συνόλου και συμπαντικού νοήματος, ο κάθε αριθμός είχε ένα διαφορετικό νόημα και σήμαινε κάτι εντελώς διαφορετικό από τον άλλον. Ο τίτλος Πατέρας της Αριθμολογίας σίγουρα του έχει δοθεί δίκαια, αφού ακόμα και αν δεν την ανακάλυψε ο ίδιος την εξέλιξε με τέτοιο τρόπο που την έκανε δική του επιστήμη, διδάσκοντας την σχολή του στο Ομακοείον . Πολλοί αρχαίοι φιλόσοφοι της εποχής του τον ακολούθησαν και δέχτηκαν τα λεγόμενα του (Πυθαγόρειοι φιλόσοφοι), άλλοι πάλι τον απέρριψαν και τον κατέκριναν, ο ίδιος πάντως συνέχιζε και δεν σταμάτησε ποτέ να λέει: ”Τα πάντα είναι αριθμοί”! Η μελέτη και μετάδοση της αριθμολογίας συνεχίστηκε ανά τους αιώνες και έφτασε σε μας σήμερα για να την μεταδώσουμε στις μετέπειτα γενιές.

Μέσα, λοιπόν, από την Αριθμολογία μπορούμε να μάθουμε πολλές χρήσιμες πληροφορίες για τον ίδιο τον εαυτό μας, το ταξίδι της ζωής μας, αλλά και να δούμε πόσο ταιριάζουμε με έναν άλλο άνθρωπο, έναν σύντροφο, έναν φίλο ή συνεργάτη. Ακόμα, μπορούμε να δούμε μελλοντικές καταστάσεις όπως: την πορεία μας για κάθε μήνα του έτους, ολόκληρο το έτος και την έκβαση καταστάσεων που μας απασχολούν.

Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Ο πιο ολοκληρωμένος χώρος μεταφυσικής και μελλοντολογίας.
Χαρτομαντεία Ταρώ μέσα απο 42 μαντικές τράπουλες.
Σεμινάρια Χαρτομαντείας Ταρώ και Μαγείας.
Πανίσχυρα Ξόρκια, Αποκρυφισμός, Πνευματικές Εργασίες.
Υλικά Μαγείας, Πανίσχυρα Χειροποίητα Φυλαχτά.
Λύσιμο Μαγείας, Εξορκισμοί Χώρων, Εργασίες Ευημερίας.

Ηούς 83 Αθήνα , Κάτω Πετράλωνα
Τηλ.: 2103477211 – 6986587147
Επίσημη Ιστοσελίδα : www.taroto.gr

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles