Αριθμοί και Μουσική

Ο προσωπικός μας αριθμός φανερώνει το είδος της μουσικής που μας αρέσει!

 

Η γενέθλια ημερομηνία, αποκαλύπτει συνήθως πράγματα για το μέλλον μας, την τύχη, το κάρμα μας. Είναι η ημερομηνία που αποκαλύπτει κρυφά στοιχεία του χαρακτήρα μας.

Ανάλογα με τον προσωπικό αριθμό μας, ο οποίος προκύπτει αν προσθέσουμε την ημέρα, τον μήνα και το έτος γέννησης και καταλήξουμε σε μονοψήφιο άθροισμα, μπορούμε να χαρακτηριστούμε πρόσχαροι, νευρικοί, συναισθηματικοί, τυχεροί, τσιγκούνηδες, εγωιστές κ.α..

Προσθέστε λοιπόν την ημερομηνία γέννησης και και μάθετε ποια μουσικά όργανα προτιμάτε εσείς και οι φίλοι σας.

Παράδειγμα εύρεσης του προσωπικού αριθμού :

Ημερομηνία γέννησης : 2/11/1970 = 2+1+1+1+9+7=21  2+1=3

Άνθρωποι που έχουν προσωπικό αριθμό 1, 3 ή 9 αρέσκονται στη ζωηράδα της στρατιωτικής μουσικής, δηλαδή στα εμβατήρια.

Όσοι έχουν αριθμό 2 ή 7, προτιμούν τα πνευματικά κι έγχορδα μουσικά όργανα όπως βιολί, τσέλο, άρπα, κιθάρα, κλαρινέτο ή φλάουτο.

Εκείνοι που ανήκουν στο 4 και στο 8  ενθουσιάζονται με την χορωδιακή μουσική, τα εκκλησιαστικά όργανα και την εκκλησιαστική μουσική γενικότερα.

Οι άνθρωποι του 5 προτιμούν την ψυχεδελική μουσική όπως είναι η ροκ και η χέβυ μέταλ.

Ανθρωποι του 6 είναι ρομαντικοί και προτιμούν τη γλυκιά και απαλή, όλο ρυθμό μουσική.

 

Άρθρο από την Κατερίνα Αστεριάδη

Δείτε και άλλα ενδιαφέροντα άρθρα Αριθμολογίας ΕΔΩ

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles