Άρης στον Ζυγό

Άρης στον Ζυγό | Στις 5 Οκτωβρίου έχουμε την είσοδο του Άρη στον Ζυγό έως τις 20 Νοεμβρίου. Με την είσοδο του Άρη στον Ζυγό θα διαταραχθούν κυρίως σχέσεις και συνεργασίες, διότι θα επικρατεί ένα φιλοπολεμικό κλίμα. Θα πρέπει να ξεχάσουμε για κάποιο διάστημα την αρμονία και τις ισορροπίες. Πολλές φορές θα αισθάνεστε ό τι σας πνίγει η αδικία και δεν θα μπορείτε να αντιδράσετε. Όσον αφορά θέματα γάμου και οικογένειας θα εισέλθει η κόπωση και η κούραση. Στα επαγγελματικά σας θα επικρατεί ένα μεγάλο φόρτο εργασίας και ένα χάος. Όσον αφορά τα οικονομικά τα έξοδα θα είναι πολλά. Πάντως ερωτικά και σεξουαλικά θα ευνοηθούν τουλάχιστον, Ζυγοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες.

μέντιουμ άρης

Άρης στον Ζυγό |Ζώδιο Κριός

κριος - ζώδια κριός - προβλέψεις κριός

Με την είσοδο του Άρη στον Ζυγό στις 05/10/19, θα έρθετε αντιμέτωποι με ραγδαίες εξελίξεις που θα αφορούν τις προσωπικές σας σχέσεις. Θα υπάρξουν αρκετές ανατροπές και εντάσεις που θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Επιπλέον θα υπάρξουν διάφορα εμπόδια και μικροαναποδιές στην καθημερινή σας ζωή που θα σας προβληματίσουν. Αυτό έχει να κάνει περισσότερο με τα άτομα που συναλλάσσεστε καθημερινά και την ψυχική τους διάθεση. Στα επαγγελματικά σας θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποδείξετε τις ικανότητες σας και να αναμετρηθείτε με αντίπαλους συνεργάτες και συναδέλφους σας. Στην αισθηματική σας ζωή θα επικρατεί το απόλυτο πάθος.

Άρης στον Ζυγό |Ζώδιο Ταύρος

ταύρος - ζώδια - προβλέψεις

Με την είσοδο του Άρη στον Ζυγό στις 5/10/,θα έρθετε αντιμέτωποι με ζητήματα που αφορούν την υγεία σας. Θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί όσον αφορά το ζήτημα της διατροφής σας. Επιπλέον θα πρέπει να κάνετε κάποιες προσπάθειες να απαλλαγείτε από τις υπερβολές της κακής συνήθειας, όπως π.χ τσιγάρο ή αλκοόλ. Επιπλέον να έχετε υπόψιν ό τι τα νεύρα μπορεί να καταστρέψουν επίσης την ημέρα σας όπως και η υπερένταση και ο κακός ύπνος. Αν βρίσκεστε σε καινούργιο εργασιακό περιβάλλον προσπαθήστε να επιλύσετε τις διαφορές σας με την διπλωματία πάρα με αντιδράσεις και αντιπαλότητες.


Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι χαρτομαντεία-πρόβλεψη-απο-15-1200χ628.jpeg

Άρης στον Ζυγό |Ζώδιο Δίδυμος

δίδυμοι - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο του Άρη στον Ζυγό στις 5/10/,θα προκύψουν προβλήματα στην αισθηματική σου σχέση. Θα αρχίσει μια περίοδο όπου δεν θα εμπιστεύεστε τον σύντροφο σας και θα υποφέρετε από αφόρητη ζήλια και κτητικότητα. Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό της περιόδου αυτής είναι ό τι θα ζείτε έντονα τις στιγμές σας, και αυτό ίσως σας κάνει να ξεχάσετε τα αισθηματικά σας. Βεβαίως δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ό τι αφορά το ρίσκο είτε επαγγελματικό, είτε ενασχόληση με τυχερά παιχνίδια, διότι εμπεριέχει πολλούς κινδύνους. Αν είστε αδέσμευτοι ίσως σας προκύψουν κάποια φλερτ άλλα θα έχουν σύντομη διάρκεια.

Άρης στον Ζυγό |Ζώδιο Καρκίνος

καρκίνος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο του Άρη στον Ζυγό στις 5/10/,θα επηρεαστεί κυρίως η επαγγελματική στέγη, θέματα οικογένειας και ό τι θεωρείται αποκλειστικά δικό σας. Υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο να έρθετε σε σύγκρουση με κάποια μέλη της οικογένεια σας και αυτό ίσως σας στοιχίσει αρκετά. Ίσως πληγωθείτε, αλλά θα πρέπει να μάθετε ό τι ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να έχει την δική του γνώμη για κάτι. Προβλήματα ενδεχομένως προκύψουν αν έχετε οργανώσει σε αυτή την φάση κάποια μετακόμιση. Δεν ευνοείται επίσης αυτή την εποχή πώληση ενός ακινήτου. Προσπαθήστε να οργανώσετε σε κάποια άλλη φάση μια συγκατοίκηση με τον σύντροφο σας.

Άρης στον Ζυγό |Ζώδιο Λέων

λέων - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο του Άρη στον Ζυγό στις 5/10/,φέρνει διάφορα εμπόδια στην καθημερινότητα σας. Επιπλέον θα χρειαστεί προσοχή σε γραφειοκρατικά ζητήματα, όπως επίσης συμβόλαια και οικονομικές συμφωνίες. Θα υπάρξουν αλλαγές και ανακατατάξεις τις τελευταίας στιγμής στην εργασία σας που δεν θα σας αρέσει καθόλου. Πάντως η συμβουλή των άστρων είναι να δείξετε ψυχραιμία και να μην είστε επιθετικός δεν έχει νόημα, μόνο χειρότερα μπορεί έτσι να γίνουν τα πράγματα. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να υπάρξουν κάποια προβλήματα με κοντινά σας συγγενικά άτομα και ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε για κάποιο διάστημα από την πόλη σας.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι magika-xorkia.jpeg

Άρης στον Ζυγό |Ζώδιο Παρθένος

παρθένος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο του Άρη στον Ζυγό στις 5/10/,θα βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιες οικονομικές δυσκολίες. Τα έξοδα σας αυτό το διάστημα θα είναι αυξημένα και αυτό θα σας προκαλέσει αρκετό άγχος. Το πρόβλημα και το ζητούμενο είναι ότι πρέπει να καλύψετε πολλές υποχρεώσεις. Πάντως μην αγχώνεστε. Θα δραστηριοποιηθείτε ως Παρθένος και θα βγείτε κερδισμένος από το πρόβλημα. Πολλές φορές οι άνθρωποι μέσα από τις δυσκολίες γινόμαστε καλύτεροι. Όσον αφορά τα εργασιακά σας η πρόοδος που σημειώνετε αυτό το διάστημα είναι εκπληκτικοί. Αν βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας πολύ πιθανόν να βρεθεί κάτι αξιόλογο και στα μέτρα σας.

Άρης στον Ζυγό |Ζώδιο Ζυγός

ζυγός - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο του Άρη στο Ζώδιο σας στις 5/10/,θα έχετε αρκετή ένταση και νευρικότητα. Θα χάνετε εύκολα την υπομονή σας σε σχέση με τον περίγυρο σας και δεν θα δείχνετε εύκολα κατανόηση. Αυτό το διάστημα θα είστε σε μια κατάσταση εγρήγορσης και θα είστε ιδιαιτέρως επιφυλακτικοί. Σε σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο θα έχετε κτητικές διαθέσεις, θα δημιουργείτε σκηνές ζήλιας και θα τον διεκδικείτε συνεχώς. Θα πρέπει να είστε προσεκτικός διότι αυτή η κατάσταση μπορεί να σας οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια εσάς και τον σύντροφο, είναι κάτι που σίγουρα δεν το θέλετε. Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό της περιόδου είναι η έντονη σεξουαλική δραστηριότητα.

Άρης στον Ζυγό |Ζώδιο Σκορπιός

σκορπιός - ζώδια - προβλέψεις

Με την είσοδο του Άρη στον Ζυγό στις 5/10/,θαεπηρεαστεί αρκετά η ψυχική σας διάθεση. Αυτό το διάστημα θα έχετε την τάση να απομονωθείτε από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Επιπλέον θα σας χαρακτηρίζει αυτή την περίοδο το αυξημένο άγχος όταν βρίσκεστε σε πολυκοσμία. Επιπλέον θα δείχνετε μια δυσπιστία ακόμη και σε σχετικά κοντινά προς εσάς πρόσωπα. Επίσης και φυσικά σε θέματα επικοινωνίας και ψυχολογικά θα νιώθετε ό τι δεν πάει άλλο. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να δημιουργήσετε μια κρυφή ερωτική περιπέτεια, που αυτό θα σας βοηθήσει να εκτονωθείτε ψυχολογικά. Προσοχή πάντως αν είστε δεσμευμένος.

Άρης στον Ζυγό |Ζώδιο Τοξότης

τοξότης - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο του Άρη στον Ζυγό στις 5/10/θα βρίσκεστε συνεχώς σε μια υπερκινητικότητα. Ο Άρης στον Ζυγό βεβαίως θα σας κάνει να βρίσκεστε σχεδόν καθημερινά με καινούργια παρέα και θα δημιουργείτε συνεχώς νέες φιλίες. Γενικώς αυτό το διάστημα θα είστε ανεβασμένος ψυχολογικά και κοινωνικά ενεργός. Αν ανήκετε σε κάποιον σύλλογο ή ανθρωπιστική οργάνωση θα θέλετε να δείχνετε συνεχώς πόσο ικανός είστε και πόσο αξίζετε. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας προβλέπεται επιτυχία, αλλά θα υπάρχει μια τάση να αυξάνεται ο ανταγωνισμός και το φόρτο εργασίας. Ίσως αυτή την περίοδο βρεθείτε αντιμέτωποι με μια διακοπή μιας μακρόχρονής φιλίας.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι epanafora-prosopou-1200x628-1024x536.jpg

Άρης στον Ζυγό |Ζώδιο Αιγόκερως

αιγόκερως - ζώδια - προβλέψεις 2019


Με την είσοδο του Άρη στον Ζυγό στις 5/10/,θα επικρατήσει ιδιαίτερη ένταση στην ζωή σας. Υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να βρεθείτε αντιμέτωποι με άτομα εξουσίας και να χρειαστεί να υποχωρήσετε και να φερθείτε υποχρεωτικά διπλωματικά. Αυτό θα σας φορτώσει με θυμό με αποτέλεσμα να ξεσπάτε σε άτομα που δεν φταίνε σε τίποτα. Επίσης αυτό το διάστημα θα αντιμετωπίσετε να φέρετε εις πέρας ορισμένα σχέδια που είχατε οργανώσει εδώ και καιρό. Ως άμεσο αποτέλεσμα θα χρησιμοποιήσετε αθέμιτα μέσα για να φτάσετε στον πολυπόθητο στόχο. Στον επαγγελματικό σας χώρο θα επικρατεί πολύ παρασκήνιο και ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος.

Άρης στον Ζυγό |Ζώδιο Υδροχόος

υδροχόος- ζώδια - προβλέψεις 2019

 

Με την είσοδο του Άρη στον Ζυγό στις 5/10/,σας δίνει την δυνατότητα για μια νέα επαγγελματική στέγη και δραστηριότητα. Επιπλέον θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες αυτό το διάστημα για να κλείσετε κάποιες συμφωνίες και να υπογράψετε κάποια συμβόλαια οικονομικής και επαγγελματικής φύσεως. Αν αναμένετε κάποια υπόθεση νομικού ενδιαφέροντος πολύ πιθανόν να βγεί υπέρ σας και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Ίσως προκύψουν δυσκολίες σε κάποιο ταξίδι που έχετε σχεδιάσει, είτε σε ζήτημα σπουδών στο εξωτερικό. Ίσως προχωρήσετε σε μια ερωτική σχέση και αυτό σας ανανεώσει ψυχολογικά αλλά πιθανόν να πρόκειται για σύντομη περιπέτεια.

Άρης στον Ζυγό |Ζώδιο Ιχθύς

ιχθύς- ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο του Άρη στον Ζυγό στις 5/10/,θα υπάρξουν αρκετά οικονομικά θέματα που θα πρέπει να επιλυθούν σύντομα και άμεσα. Για μερικούς από εσάς θα είναι μια περίοδο έντασης, διότι τα έξοδα θα είναι πολλά και οι τρύπες που πρέπει να κλειστούν πάρα πολλές. Γραφειοκρατικά ζητήματα όπως χρέη σε τράπεζες και άλλους δημόσιους η ιδιωτικούς οργανισμούς καλό θα είναι να δρομολογηθούν αυτό τον μήνα. Αν είστε επιχειρηματίας αποφύγετε αυτό το μήνα τις νέες συνεργασίες διότι μπορεί να καταλήξουν καλά. Αυτό το διάστημα η διάθεση σας για σεξουαλική δραστηριότητα θα είναι έντονη λόγω του Άρη στον 8 οίκο σας.

ρώτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles