Αρχάγγελοι και Ιδιότητες 

Όλοι μας γνωρίζουμε και έχουμε ακούσει έστω λίγα ή πολλά για τους Αρχαγγέλους και τις ιδιότητες τους.

Πάμε λοιπόν να τους μάθουμε. Πιο συγκεκριμένα ποιοι είναι και πως μπορούμε να τους επικαλεστούμε, για βοήθεια ανάλογα με το θέμα που μας απασχολεί για να τους έχουμε πιο συνειδητά στη καθημερινότητα μας. Οι βασικοί αρχάγγελοι είναι 10. Κάποιους από αυτούς ήδη τους γνωρίζουμε ας τους δούμε λοιπόν πιο αναλυτικά και τον καθένα μόνο  του:

Αρχάγγελος Μιχαήλ

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ συνδέεται με τη προστασία και το θαύμα. Μας βοηθά να ξεπεραστούν οι  όποιοι φόβοι μας. Μας δίνει κραταιή δύναμη και σθένος  ώστε  να αναπτυχθούμε  πάνω στον όποιο σκοπό μας και μας στηρίζει με δύναμη.

Αρχάγγελος Γαβριήλ

Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ είναι ο αγγελιοφόρος. Μας βοηθά να βρούμε τους σωστούς στόχους μας και να μας κατευθύνει πάνω σε αυτό.

Αρχάγγελος Ραφαήλ

Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ συνδέεται με τη θεραπεία  και μας βοηθάει να βρούμε τα αληθινά μας αισθήματα και να θεραπευτούμε ή να βρούμε τον κατάλληλο θεραπευτή. Επίσης μας βοηθά να κόψουμε τις διάφορες εξαρτήσεις(κάπνισμα, αλκοόλ τσιγάρο κτλ).

Αρχάγγελος Καμουήλ

Ο Αρχάγγελος Καμουήλ  συνδέεται με την αγάπη και τη λατρεία μας. Βοηθά στο να αναπτύξουμε την αγάπη προς τον εαυτό μας και κατά επέκταση προς τους άλλους και προτρέπει να βρούμε την αληθινή αγάπη προς εμάς και τον συνάνθρωπο μας.

 Αρχάγγελος Ουριήλ

Ο Αρχάγγελος Ουριήλ συνδέεται με την ειρήνη και τη σταθερότητα. Μας βοηθά να προωθήσουμε τα πλάνα μας και να δημιουργήσουμε στόχους, μας αποδεσμεύσει και από περιττές εξαρτήσεις.

Αρχάγγελος Ζακχιήλ

Ο Αρχάγγελος Ζακχιήλ συνδέεται με το έλεος και τη συγχώρεση. Μας βοηθά να θεραπευτούμε από  τα ακραία συναισθήματα μας και από τους τοξικούς ανθρώπους.

Αρχάγγελος Ζοφιήλ

Ο Αρχάγγελος Ζοφιήλ συνδέεται με τη φώτιση και  μας βοηθάει να ζούμε θετικά τη ζωή μας κάνοντας  όμορφες και θετικές σκέψεις όπως επίσης  και να ελκύσουμε την  αφθονία, τη  χαρά, την ισορροπία στη ζωή μας κάνοντας της όμορφη.

Αρχάγγελος Ναθαναήλ

Ο Αρχάγγελος Ναθαναήλ συνδέεται με την φωτιά και τη κάθαρση και μας ενθαρρύνει να βρούμε τον δρόμο της χαράς, της αγάπης, της αφθονίας και της ευημερίας και να μας καθαρίσει από κάθε αρνητική σκέψη ή φόβο και εμπόδιο και  να μας προετοιμάσει για να αλλάξουμε πνευματικά σε ανώτερα επίπεδα.

Αρχάγγελος Κασσιήλ

Ο Αρχάγγελος Κασσιήλ συνδέεται με το πεπρωμένο. Είναι προστάτης των ηλικιωμένων μας βοηθά  όταν χρειαζόμαστε εσωτερική δύναμη, στο να αποκτήσουμε εσωτερική αρμονία και για να έχουμε επαγγελματική επιτυχία και πρόοδο.

Αρχέγγελος Μέτατρον

Ο Αρχάγγελος Μέτατρον  συνδέεται με την ανθρωπότητα και τη προστασία της και μας βοηθά να βρούμε τη σύνδεση μας με το θείο και να αποκαλύψουμε το  πνευματικό σκοπό της ζωής μας.

Δείτε όλα τα Αγγελικά Κεριά του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες με τις γνήσιες σφραγίδες ΕΔΩ

Διαβάστε για την Μαγική Άλυσο ΕΔΩ

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles