Αρχαία Συνταγή Μελάνι Αίμα Δράκου

Αρχαία Συνταγή Μελάνι Αίμα Δράκου | Σίγουρα ήδη θα έχετε ακούσει σχετικά με το μελάνι Αίμα Δράκου. Το Αίμα Δράκου είναι μια κόκκινη ρητίνη, η οποία προέρχεται από μια ποικιλία φυτών, το οποίο μπερδεύει και τους νέους και τους έμπειρους μάγους. Ας ξεκαθαρίσουμε λοιπόν τα πράγματα σχετικά με αυτή την πολύτιμη μαγική ουσία. 

Μελάνι Αίμα Δράκου

Αυτοί που εξασκούν την τέχνη της μαγείας οι οποίοι ψάχνουν σε βάθος τα μαγικά υλικά και θέλουν να είναι πιο αποτελεσματικοί και ακριβείς προτιμούν το γνήσιο Αίμα Δράκου, την κόκκινη ρητίνη της ποικιλίας Dracaena. Εκείνοι θα σας έλεγαν πως αυτή είναι η πιο κοινή μαγική ουσία και μάλιστα πως είναι μια ουσία που δύσκολα αντικαθίσταται. Καίγεται στις φλόγες, γίνεται σκόνη σε μίξεις βοτάνων, προστίθεται σε μαγικά φίλτρα και ελιξίρια και ασφαλώς χρησιμοποιείται ως ένα από τα πιο ισχυρά μαγικά μελάνια. Ωστόσο και η ρητίνη του φυτού Dracaena όσο και η ρητίνη του φυτού Daemonorops πωλούνται σαν αίμα δράκου. Κάποιοι μάλιστα πουλάνε διάφορες κόκκινες ρητίνες από άλλα φυτά προκειμένου να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. Ο λόγος είναι πως η ρητίνη του φυτού Dracaena είναι ακριβότερη από τις ρητίνες άλλων φυτών.

Που χρησιμοποιείται το Μελάνι Αίμα Δράκου;

Χρησιμοποιείται για τη χάραξη ρούνων, για να σχεδιάσουμε σφραγίδες, να φτιάξουμε φυλαχτά και σε κάθε μαγική εργασία η οποία απαιτεί κάποιο μαγικό μελάνι, το μελάνι αίμα δράκου είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό κάθε μάγου και μάγισσας. Δεν είναι τόσο δύσκολο να φτιάξουμε αυτό το μελάνι, αλλά θα χρειαστεί να πειραματιστούμε λίγο, να δοκιμάσουμε περισσότερη ή λιγότερη αλκοόλη, ώστε να επιτύχουμε το σωστό διάλυμα της ρητίνης. 

*Παρακάτω σας δίνουμε τη συνταγή από το μελάνι Αίμα Δράκου. Στο κατάστημα ΤΑΡΩΤΩ μπορείτε να βρείτε όλα τα αυθεντικά υλικά για να παρασκευάσετε αυτό το εξαιρετικά ισχυρό μαγικό μελάνι*

Η διαδικασία είναι απλή. Κάνουμε σκόνη τη ρητίνη μας και προσθέτουμε σαν βάση την Αραβική Γόμα. Έπειτα προσθέτουμε την αλκοόλη λίγο λίγο κάθε φορά, μέχρι να διαλυθούν οι σκόνες εντελώς. Αυτό μπορεί να διαρκέσει αρκετά λεπτά. Φιλτράρετε έπειτα από ένα σουρωτήρι στο οποίο έχετε προσαρμόσει ένα κομμάτι καθαρό ύφασμα το οποίο δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ξανά μιας και μετά από αυτή τη διαδικασία θα το πετάξετε. Αποθηκεύσετε το μελάνι σε ένα όμορφο κόκκινο μπουκαλάκι και γράψτε πάνω το όνομα του μελανιού. Κρατήστε το έως ότου το χρησιμοποιήσετε και πιστέψτε με, θα το χρησιμοποιήσετε ευρέως!

Tip: Κάνετε αυτή τη διαδικασία σε Γέμιση Σελήνης. Το μελάνι Αίμα Δράκου χρησιμοποιείται σε πολλές μαγικές εργασίες οι οποίες ορίζουν να γράψετε κάτι. Πιθανότατα θα έχετε ήδη συναντήσει αυτό το περιβόητο μελάνι σε κάποια συνταγή ή Γριμόριο. Το Αίμα Δράκου είναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΙΣΧΥΡΟ. Χρησιμοποιείστε το με προσοχή. Χρησιμοποιείστε το μόνο σε θετικές μαγικές εργασίες!

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles