Σας έλειψε ο Ανάδρομος Ερμής; Τις επόμενες μέρες θα κάνει την επίσκεψη του!

Πλανητικός καιρός 21/3 – 19/4

….από 9/4 ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο

….ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό,από 4/4 στους Ιχθύς

….Άρης στόν Ταύρο

….ο Απρίλιος ένας μήνας πολύπλοκος με αναβολές και καθυστερήσεις!!!

Κριός:

Εσάς τους Κριούς με ανάδρομο Ερμή από 9/4 το ατού σας αυτό το διάστημα δεν θα είναι η συγκέντρωση, μην είστε τόσο φευγάτοι, να έχετε το νού σας στα προσωπικά σας αντικείμενα για να αποφύγετε ταλαιπωρίες !

Ταύρος:

Ο ανάδρομος Ερμής σε εσάς τους Ταύρους από τις 9/4 ίσως σας φέρει αντιμέτωπα με ένα γραφειοκρατικό κομφούζιο, σε κάποια δημόσια υπηρεσία, αποφύγετε συναλλαγές αν δεν είναι απαραίτητο αυτό το μήνα να διεκπεραιώσετε γραφεικρατικές υποθέσεις !

Δίδυμοι:

Ο ανάδρομος Ερμής από 9/4 σε σας πιθανότατα,να προκαλέσει κάποια καθυστέρηση, σε κάποια οικονομικά ζητήματα, και καλό είναι αυτή την περίοδο να μην δανείζετε χρήματα, γιατί δύσκολα θα σας τα επιστρέψουν !

Καρκίνος:

Σε σας τους Καρκίνους ο ανάδρομος Ερμής από 9/4 ίσως φέρει στην επιφάνεια, στον επαγγελματικό τομέα κάποιες αντιζηλίες, που δεν περιμένατε, και θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο ορισμένων συνάδελφων σας !

Λέων:

Ο ανάδρομος Ερμής από 9/4 θα οδηγήσει εσάς τους Λέοντες  σε πολυδάπανες αγορές και έξοδα που θα αποδεχτούν επιζήμια για την τσέπη σας, χαλάλι αφού πρόκειται για το ταίρι σας !

Παρθένος:

Σε εσάς τους Παρθένους ο ανάδρομος Ερμής από 9/4 πιθανόν να σας φέρει αντιμέτωπα, με κάποια εμπλοκή με συγγενής όσον αφορά θέματα κληρονομικά και ακίνητα, και να υπάρξει πίεση για διευθέτηση, αναβάλλετε το για Μαϊο !

Ζυγός:

Ο ανάδρομος Ερμής από τις 9/4 σε εσάς τούς Ζυγούς, ίσως σας ταλαιπωρήσει στον τομέα των συνεργασιών στον επαγγελματικό χώρο και ίσως βρεθείτε σε μια τροχιά σύγκρουσης, υποχωρήστε, είναι μόνο θέμα λίγων εβδομάδων, δεν υπάρχει λόγος να εκτεθείτε !

Σκορπιός:

Ο ανάδρομος Ερμής από 9/4 ίσως προκαλέσει την ζήλεια τού συντρόφου σας, άθελα σας και χωρίς να το θέλετε να δημιουργήσετε διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ του συντρόφου σας και κοινού-ής γνωστού-ής, είναι περίεργες μέρες !

Τοξότης:

Ίσως μετά από την ταλαιπωρία του Κρόνου που σας προκάλεσε, θα θελήσετε να ξεφύγετε σε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό, αλλά με ανάδρομο Ερμή από 9/4 δεν πάνε όλα όπως θέλουμε, εξετάστε όλα τα ενδεχόμενα !

Αιγόκερως:

Εσείς οι Αιγόκεροι με ανάδρομο Ερμή από 9/4, οι νέοι κυρίως, ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές σε θέματα σπουδών, και ίσως θα πρέπει να προσπαθήσετε με το διάβασμα λίγο παραπάνω αυτή την φορά, διότι ο νούς σας ταξιδεύει !

Υδροχόος:

Σε εσάς ο ανάδρομος Ερμής από 9/4 σας αποδείξει ότι μια μακροχρόνια φιλία ήταν άνθρακας, και θα βγάλει στην επιφάνεια αυτό το πρόσωπο συναισθήματα και πράγματα πού δεν περιμένατε, είναι καιρός να μάθετε την αλήθεια και να προχωρήσετε !

Ιχθύες:

Ο ανάδρομος Ερμής από τις 9/4 ίσως προκαλέσει σε εσάς τους Ιχθύες κάποιο είδος εκνευρισμού και κακό κέφι, θα βοηθούσε όμως πολύ να ασχοληθείτε με θέματα του Ερμή όπως π.χ. διάβασμα και οτιδήποτε διανοητικό, ίσως και μια εξόρμηση στην φύση !


Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Ο πιο ολοκληρωμένος χώρος μεταφυσικής και μελλοντολογίας.
Χαρτομαντεία Ταρώ μέσα από 42 μαντικές τράπουλες.
Σεμινάρια Χαρτομαντείας Ταρώ και Μαγείας.
Πανίσχυρα Ξόρκια, Αποκρυφισμός, Πνευματικές Εργασίες.
Μέντιουμ, Υλικά Μαγείας, Πανίσχυρα Χειροποίητα Φυλαχτά.
Λύσιμο Μαγείας, Εξορκισμοί Χώρων, Εργασίες Ευημερίας.

Ηούς 83 Αθήνα , Κάτω Πετράλωνα
Τηλ.: 2103477211 – 6986587147
Επίσημη Ιστοσελίδα : www.taroto.gr

 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles