Σε αυτό το άρθρο πρόκειται να αποκωδικοποιήσουμε το πνευματικό νόημα του αριθμού 8 και τις ακολουθίες 88, 888 και 8888.

Ακολουθώντας την εγγενή πνευματική κατανόηση του τρόπου με τον οποίο το Σύμπαν συνδέεται και λειτουργεί μέσω του αριθμού 7, ο αριθμός 8 δημιουργεί μια μαθηματική, λογική αναπαράσταση του πνευματικού κόσμου που μπορεί να διαμορφωθεί στο τρισδιάστατο υλικό επίπεδο. Ο αριθμός 8 είναι η εκδήλωση του χρόνου στο διάστημα. Η ιερή γεωμετρία στην αριθμολογία βρίσκεται στο αποκορύφωμά της σε αυτό το στάδιο.

Το 8 έχει πολύ μεγαλύτερη ελευθερία να δημιουργεί στην υλική πραγματικότητα από την αρχική υλική δομή του αριθμού 4. Υπάρχει ένα μεγαλύτερο εύρος δυνατοτήτων επέκτασης, επειδή η μορφή είναι λιγότερο άκαμπτη. Ο αριθμός 8 έχει την ικανότητα να εκδηλώνεται πλήρως στον υλικό κόσμο και ως εκ τούτου θεωρείται συχνά ένας πολύ μαγικός αριθμός.

Δύναμη της θέλησης – 8

Ο αριθμός 8 στην αριθμολογία δείχνει τη δύναμη της θέλησης. Αυτός είναι ο αριθμός του νου πάνω στην ύλη που διδάσκει πώς να χρησιμοποιεί το νόμο της έλξης.

Όταν αυτός ο αριθμός εμφανίζεται για εσάς, είναι καιρός να συνειδητοποιήσετε πώς οι σκέψεις σας επηρεάζουν την πραγματικότητά σας. Σε αυτό που εστιάζετε, αυτό μεγεθύνεται ανάλογα. Έχετε μια ξεχωριστή ικανότητά να προσελκύετε τα πράγματα προς τα εσάς, και επίσης προικισμένοι να αντιμετωπίσετε εμπόδια που μπλοκάρουν τις δημιουργίες σας να έχουν μορφή στον υλικό κόσμο.

Το 8 είναι ένας καρμικός αριθμός που αναζητά ισορροπία, όπως συμβολίζεται από τη συμμετρία του. Τα μαθήματα αυτής της ενέργειας διδάσκουν ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε την προσωπική σας δύναμη, η οποία συχνά εκδηλώνεται μέσω του εγώ σας, για να δημιουργήσετε τις κλήσεις της ψυχής σας.

Η ενέργεια του αριθμού 8 θα δείξει πού βρίσκεται η πνευματική σας ανισορροπία για να βοηθήσει την ψυχή σας να εξελίξει το πνεύμα, παρά στο εγώ. Το πρόβλημα με την εκδήλωση που βασίζεται στο εγώ είναι ότι συνήθως συνεπάγεται ότι εξαναγκάζετε τη θέλησή σας σε άλλους ανθρώπους, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα, να αποκτήσετε αυτό που θέλετε.

Το να βλέπεις τον αριθμό 8 είναι ένα σημάδι από το Σύμπαν ότι είναι καιρός να φέρεις την ισχυρή θέλησή σου σε ευθυγράμμιση με το πνεύμα. Κάτι τέτοιο θα δημιουργήσει στιγμές συγχρονισμού και συγχρονιστικές ευκαιρίες.

Υπάρχει μεγάλη δύναμη μέσα σας και ο αριθμός 8 δεν θέλει να την μειώσετε. Στο πνευματικό σας μονοπάτι, ο αριθμός 8 σας ζητά να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη δύναμή σας για να ξεπεράσετε τα εμπόδια.

Υλική και πνευματική αφθονία – 88

Ο αριθμός 88 είναι ένας από τους αριθμούς της υλικής και πνευματικής αφθονία. Αυτός ο αριθμός σας καλεί να επαναπροσδιορίσετε το πώς φαίνεται η επιτυχία στον κόσμο ενσωματώνοντας το πνεύμα.

Ο αριθμός 88 είναι ένα σημάδι ότι πρόκειται να είστε ηγέτης και φυσικά θα προσελκύσετε ευκαιρίες για μεγάλο πλούτο και αφθονία στη ζωή σας. Το Σύμπαν σας προσκαλεί να δείξετε και στους άλλους πώς να δημιουργήσουν την ευημερία στη ζωή τους, έχοντας πάντα το πνεύμα ως θεμέλιο.

Το πνεύμα και η ύλη δεν είναι ξεχωριστά, και το νόημα του αριθμού 88 το διδάσκει αυτό. Το πνεύμα είναι η πηγή μέσω της οποίας εκδηλώνεται ο φυσικός κόσμος. Συχνά οι άνθρωποι που παγιδεύονται στο εγώ αναζητούν περιουσία και πλούτο για να επιτύχουν κοινωνική θέση ή φήμη, αλλά αυτή είναι μια υλική πραγματικότητα με ένα ελαττωματικό πνευματικό θεμέλιο. Αυτός ο τύπος επιτυχίας δεν διαρκεί ποτέ.

Η ενέργεια του αριθμού 88 σάς καλεί να διαλύσετε αυτές τις σχέσεις που βασίζονται στο εγώ με την επιθυμία για υλικά πράγματα.

Στο μονοπάτι της ψυχής σας, ο αριθμός 88 είναι επιβεβαίωση ότι δημιουργείτε πλούτο μέσω της πνευματικής σας ευθυγράμμισης με το Σύμπαν. Άλλοι σας βλέπουν ως πρότυπο, που χρησιμοποιεί τη δύναμη και την επιρροή του για να κάνει τη διαφορά στον κόσμο. Καθώς συνεχίζετε να μοιράζεστε την αφθονία σας και ακολουθείτε το πνευματικό σας μονοπάτι, νέες μορφές ευημερίας θα ρέουν στη ζωή σας, επειδή το Σύμπαν παρέχει τα πάντα.

Κυριαρχία της Προσωπικής Δύναμης – 888

Το 888 είναι ένα σημάδι κυριότητας της προσωπικής σας δύναμης. Παίρνετε νέα επίπεδα ηγεσίας επειδή ανακαλύψατε πώς να εξισορροπήσετε την επιθυμία σας για επίτευξη με το καλό των άλλων.

Η καθοδήγηση των άλλων είναι μια ειδική πνευματική διαδρομή. Πρέπει να καθοδηγήσετε όσους στρέφονται προς εσάς. Είναι πολύ εύκολο αυτή η δύναμη να χαλάσει τον χαρακτήρα ανθρώπων που βρίσκονται σε θέση εξουσίας. Πολύ συχνά, οι αρχηγοί υποκύπτουν στο προσωπικό τους ώφελος και εγωισμό.

Βλέποντας τον αριθμό 888 είναι η ευκαιρία σας να εξετάσετε πώς χρησιμοποιείτε την προσωπική σας δύναμη σε σχέση με άλλους. Ανακαλύπτοντας αυτήν τη σκιά, ενισχύετε τις ηγετικές σας ικανότητες. Αυτό συμβαίνει επειδή έχετε κάνει τον πνευματικό προβληματισμό που απαιτείται για να διασφαλίσετε ότι είστε δίκαιοι και ακριβώς με τον τρόπο που βλέπετε την προσωπική σας δύναμη.

Βλέποντας τον αριθμό 888 σημαίνει ότι τώρα γνωρίζετε το πλήρες φάσμα του πώς μπορεί να χρησιμοποιήσετε τη δύναμή σας και να το κάνετε με συνείδηση για να βεβαιωθείτε ότι προέρχεται από το πνεύμα και όχι από το εγώ.

Πρόσβαση στο Άπειρο – 8888

Το 8888 είναι ο αριθμός του απείρου. Η εμφάνιση αυτού του αριθμού είναι ένα σημάδι ότι έχετε αποκτήσει πρόσβαση σε ένα επίπεδο συνείδησης όπου το δυναμικό δημιουργίας σας είναι απεριόριστο. Είστε σε θέση να ενώσετε το πνεύμα και την ύλη για να φέρετε τον εαυτό σας σε νέα επίπεδα αφθονίας και ευημερίας.

Το Σύμπαν σας χαρίζει την εμπειρία του απείρου. Έχετε άπειρο χρόνο μέσα από μια κατάσταση ροής, άπειρο πλούτο μέσα από συναισθήματα αφθονίας και άπειρη αγάπη μέσω μιας συνολικής εκτίμησης για τη ζωή.

Είναι καιρός να αφήσετε το πνεύμα σας να ανεβαίνει χωρίς όρια. Όσο μακριά και αν πηγαίνετε, θα επιστρέφετε πάντα στο σπίτι. Ακριβώς όπως το σύμβολο του απείρου, θα επιστρέφετε πάντα στο πνευματικό σας κέντρο.

Το 8888 είναι ένα σήμα που αυξάνει τη συνείδησή σας. Μόνο οι μεγάλοι πνευματικοί δάσκαλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στη σφαίρα του απείρου. Ο χρόνος που αφιερώνεται στο διαλογισμό θα σας προσφέρει πρόσβαση στα μυστήρια του Σύμπαντος.

Όταν παρατηρείτε το 8888, ξεφεύγετε από περιοριστικές πεποιθήσεις. Δεν επαναλαμβάνετε πλέον μοτίβα και δεν έχετε κολλήσει με τα ίδια αποτελέσματα. Αυτή τη φορά, έχετε επίγνωση του αντίκτυπου των επιλογών σας, που σας επιτρέπει να καλλιεργήσετε ένα νέο επίπεδο συνείδησης.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles