Απιστία στη Σχέση

Απιστία στη Σχέση. Η απιστία είναι ασυγχώρητη. Αυτό ισχύει ως γενικός κανόνας στον έρωτα: αν ένας άντρας δεν μπορεί να κρατηθεί μακριά απ’ τον ποδόγυρο –των άλλων γυναικών- τότε δεν είναι κατάλληλος για σχέση και το καλύτερο για σένα είναι να τον σχολάσεις. Διαφορετικά, αν τον λυπηθείς σύντομα θα έρθει η στιγμή που θα αρχίσεις να λυπάσαι τον εαυτό σου που τον πίστεψες και δέχτηκες τη συγνώμη του. Εκτός εάν…

Εξαίρεση στον κανόνα της αποπομπής του απίστου, είναι να σου αποδείξει ότι επρόκειτο για ένα και μοναδικό παραστράτημα σε μια στιγμή τρέλας. Μια σκοτεινή στιγμή στην προσωπική σας ιστορία! Που δεν θα επαναληφθεί για κανένα λόγο. Άλλωστε, η αγάπη ξέρει και να συγχωρεί. Για να επαληθεύσεις λοιπόν την ειλικρινή μεταμέλεια του αρκεί να τον περάσεις από έξι απλές δοκιμασίες! Αυτές θα αποκαλύψουν την αλήθεια! Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχνάς ότι ο χωρισμός σας ισχύει με αναστολή! Η μπάλα βρίσκεται στη δική σου πλευρά του γηπέδου…

Απιστία στη Σχέση. Δοκιμασία 1η:  Την έχει σχολάσει οριστικά

Ακόμη κι αν μιλάμε για την κολλητή του από το νηπιαγωγείο! Θα πρέπει να κόψει κάθε επαφή με την αντίζηλο σου. Αν πρόκειται για μια τυχαία γνωριμία της μιας βραδιάς η δοκιμασία αυτή είναι χαμηλής δυσκολίας. Αν όμως πρόκειται για μια παλιά γνωριμία του, τότε μιλάμε για μια μεγάλη θυσία για εκείνον. Ωστόσο, αν το λέει η ψυχούλα του να μείνετε ζευγάρι θα πρέπει να τη δεχτεί.

Απιστία στη Σχέση. Δοκιμασία 2η: Δέχεται θυσίες

Η αγάπη χρειάζεται την κατάθεση ψυχής και των δύο! Σε έναν λογαριασμό προθεσμίας. Αν κάποιος από τους δύο αποσύρει το ποσοστό του θα πρέπει να καταθέσει το πολλαπλάσιο! Έτσι θα ξανακερδίσει την αξιοπιστία του.

Με άλλα λόγια, μια εντυπωσιακή κίνηση δεν αρκεί. Εκείνος οφείλει να σου αποδεικνύει την αφοσίωση με συνέπεια: να σου πάει το αυτοκίνητο στο συνεργείο (και να το φέρει πίσω). Να σου ξεβουλώσει τον νιπτήρα. Να περιμένει για σένα στην ουρά της ΕΥΔΑΠ προκειμένου να πληρώσει τον ληγμένο σου λογαριασμό. Κλπ…

Απιστία στη Σχέση. Δοκιμασία 3η: Πρέπει να σε θέλει για τους σωστούς λόγους

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι διατεθειμένος να σου προσφέρει κι όχι μόνο να παίρνει από σένα. Αν είναι μόνο να εισπράττει, τότε θα παραστρατήσει ξανά με την πρώτη ευκαιρία, μόλις δεν μπορέσεις να του δώσεις αυτά που περιμένει. Αυτό δεν είναι δίκαιο: αν είναι να τον δεχτείς σαν κομμάτι της ζωής σου, θα πρέπει να θεωρεί τιμή του ότι είσαστε ζευγάρι και να συμβάλει θετικά στην ύπαρξη σου.

Εσθήρ. Το Απόλυτο Ερωτικό Φίλτρο!

Απιστία στη Σχέση. Δοκιμασία 4η: Δεν υπάρχουν ανταλλάγματα

Το γεγονός ότι είσαι επιεικής μαζί του και σκέφτεσαι αν πρέπει να τον συγχωρέσεις δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να του παραχωρήσεις τα ίδια δικαιώματα που απολάμβανε παλιότερα. Αντίθετα, εκείνος θα πρέπει να σου αποδείξει την αγάπη του με έμπρακτο τρόπο, ακόμη κι αν δεν παίρνει ούτε ένα φιλάκι σε αντάλλαγμα, ακόμα κι αν στο τέλος μείνει μόνος του. Χωρίς εσένα!

Ξόρκι για να τρέχει πίσω σου!

Απιστία στη Σχέση

Απιστία στη Σχέση

Απιστία στη Σχέση. Δοκιμασία 5η: Υπάρχουν νέοι κανόνες

Εκείνος μπορεί να δείχνει ότι προσπαθεί, όμως θα πρέπει να καταλάβει ότι οφείλει να ιδρώσει πραγματικά για να ξανακερδίσει –ίσως- την εμπιστοσύνη σου. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να απαντά πάντα στις κλήσεις σου, να σου στέλνει μηνύματα συχνότερα και να μένει περισσότερες ώρες κοντά σου. Στο κάτω-κάτω, δεν φταις εσύ που δεν τον εμπιστεύεσαι πια

Αληθινές Τηλεφωνικές Προβλέψεις για την Σχέση σου!

Απιστία στη Σχέση. Δοκιμασία 6η: Είναι υποψήφιος για ψυχοθεραπεία

Αντίθετα με τις περισσότερες γυναίκες που απιστούν από εκδίκηση, πολλοί άντρες απιστούν απλά από… κουσούρι: μπορεί να χρειάζονται διαρκή επιβεβαίωση από μια νέα γυναίκα στη ζωή τους, μπορεί να έχουν παιδικά τραύματα που τους καθιστά ανίκανους να συνδεθούν βαθύτερα με ένα άλλο ανθρώπινο πλάσμα ή να είναι εθισμένοι στη σαρκική ηδονή. Όπως κι αν έχει ένας άπιστος άντρας με ψυχολογικά προβλήματα είναι πάντα επιρρεπής στην απιστία κι αν τον συγχωρήσεις χωρίς εκείνος να δουλέψει με τον εαυτό του, θα βρεθείς γρήγορα στην ίδια θέση και στο ίδιο δίλημμα.

Προβλέψεις Χαρτομαντείας από κοντά; Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles