Με απατάει. Ρώτα το Ταρωτώ! Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλησπέρα σας. Με τον Αντρέα γνωριζόμαστε 6 χρόνια και είμαστε παντρεμένοι τα 2 τελευταία. Έχω όμως σοβαρές υποψίες ότι με απατάει. Καταρχήν δύο φορές τον τσακώσαμε να λέει ψέματα. Πήρε το αυτοκίνητο του πατέρα μου για να πάει στην δουλειά του (οι γονείς μου του έχουν δώσει αυτό το θάρρος επειδή το δικό του ποτέ δουλεύει κ ποτέ όχι) και τις δύο φορές, βρήκαν οι γονείς μου “πειραγμένο” το κάθισμα του συνοδηγού κ το αμάξι να μυρίζει γυναικείο άρωμα…

Δεν το πίστεψα, μέχρι που την τρίτη φορά που ζήτησε το αυτοκίνητο γιατί είχε απεργία το μέτρο, τον τσακώσαμε με την αδερφή μου, γιατί θέλαμε να πάμε κάπου με την συγκοινωνία κ απεργία…πουθενά!! Ύστερα, άρχισε να μην πληρώνει λογαριασμούς. τηλ. κ νερό, απλήρωτα! Και το αποκορύφωμα? Μου είπε ότι θα πάει για ψάρεμα με τον πατέρα του το πρωί και θα γυρίσει το βράδυ κι αυτός είναι εξαφανισμένος 4 μέρες!Μόνο μια φορά με πήρε τηλ. κι αυτό ύστερα από 3-4 μηνύματα που του έστειλα εγώ. Να σημειώσω, ότι τόσα χρόνια, από πριν παντρευτούμε, ο “κύριος”δεν με άφηνε να κάνω ρούπι από το σπίτι, είτε το πατρικό μου, είτε το δικό του.

Χωρίς να δίνω δικαίωμα, με τη μητέρα μου να κάθομαι, δημιουργούσε φασαρία!Ούτε με φίλους να βγω, ούτε τίποτα! Πώς γίνεται να φαίνεστε έτσι?(αν είναι σωστές οι υποθέσεις μου)αν θέλει να χωρίσουμε, γιατί δεν το λέει ξεκάθαρα ότι βαρέθηκε? Από την πλευρά μου ήμουν πάντα εντάξει, άλλο αν αυτός έκρινε εξ ίδιον τα άλλα τρία… Συγνώμη αν σας κούρασα…περιμένω απάντηση.

Το ψευδώνυμο μου: Πικραμένη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, η  κάρτα σου το τρία Κούπα ανεστραμμένο σου λέει ξεκάθαρα πως ο σύζυγός σου έχει μεταμορφωθεί σε έναν  συνηθισμένο άπιστο αντρούλη , από εκείνους που καταστρέφουν, ότι πια δεν τους είναι αρεστό. Τώρα εσύ τι μπορείς να κάνεις;;Αν οι αποφάσεις του έχουν ήδη ληφθεί, μια και τα πράγματα δείχνουν αρκετά σοβαρά, πρέπει όταν επιστρέψει αυτός ο τίμιος άνθρωπος, να καθίσετε να συζητήσετε πολιτισμένα, και πολύ σοβαρά, για το τι μέλλει γένεστε. Μία τέτοια συμβίωση δεν έχει ούτε νόημα, ούτε μέλλον. Η κάρτα σου είναι σαφής. Κατά πόσον όμως εσύ είσαι διατεθειμένη να παραδώσεις έτσι εύκολα την σκυτάλη αμαχητί;; 

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Είμαι ερωτευμένη με ένα παιδί αλλά τα πράγματα μεταξύ μας είναι πολύ περίεργα δεν πάνε καλά και γενικά είναι πολύ περίεργο άτομο λέει πολλά ψέματα και δεν ξέρει τι θέλει και είναι ψυχρός και απόμακρος και μου λέει ότι με θέλει μόνο σεξουαλικά αυτή η κατάσταση κρατάει 2 χρόνια και δεν ξέρω τι να κάνω, θέλω να μάθω αν θα είμαστε μαζί;

Το ψευδώνυμο μου: Marizaki 95

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, νομίζω ότι διαιωνίζεις μία κατάσταση, εντελώς  επιφανειακή με ημερομηνία λήξεως . Το άτομο που σε ενδιαφέρει, όπως τουλάχιστον περιγράφεις,  είναι ανώριμο αναποφάσιστο, και εσύ με την ανοχή σου τον βολεύεις απόλυτα. Τώρα τι να κάνεις; φύγε όσο πιο γρήγορα μπορείς. Αν πραγματικά έχει αισθήματα για σένα, θα τρέξει πίσω σου. Αν όχι θα πρέπει να έστω και με πόνο ψυχής να τον διαγράψεις απ’ την ζωή σου. Το εκκρεμές πάντως σου απαντά όπως πάντοτε, μονολεκτικά… Όχι.

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Γεια σας δυο φορές ήρθα σε εσάς και τις δυο με συμβουλεύσατε σωστά μακάρι να σας είχα ακούσει νωρίτερα. Ήθελα να ρωτήσω για το σύζυγο είναι μήνες τώρα που έχει εγκαταλείψει το σπίτι μας παρόλο που του έχω συμπαρασταθεί σε πολύ δύσκολες νομικές υποθέσεις και δύσκολες στιγμές. Η ερώτηση είναι θα μου τηλεφωνήσει να συναντηθούμε? εγώ είναι αδύνατο δεν έχω τον αριθμό του από τότε που έφυγε ευχαριστώ πολύ.

Το ψευδώνυμο μου: μπετινα1997

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, η απάντησή σου  από το εκκρεμές, είναι όχι, και δυστυχώς είναι εύλογο το γιατί. Είναι σαφές πως ο πρώην σύζυγός σου  έχει ξαναχτίσει την ζωή του, χωρίς εσένα. Τώρα μοιάζει να  είναι λίγο αργά, για να περιμένεις  τον … άσωτο σύζυγο, να πάρει έστω και ένα τηλέφωνο. Πάρτο απόφαση  και πάρε την ζωή στα χέρια σου. Μην περιμένεις βοήθεια από κανέναν. Μόνο από τον εαυτόν σου. Σιγά σιγά, με τον καιρό οι πληγές σου θα κλείσουν. Τα σημάδια βέβαια, θα μείνουν, μα τα σημάδια είναι τα παράσημα των μαχητών της ζωής. Κράτησέ τα με την υπερηφάνεια που σου αξίζει, αφού τα κέρδισες με τόσο πόνο.

τηλεφωνικές προβλέψεις
τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Εγώ είχα βγει με τον Σωτήρη 3 φορές το καλοκαίρι. Έγινε μια φορά ερωτικό. Τώρα δεν μιλάμε καθόλου. Έχουμε να μιλήσουμε 3 μήνες και θα ήθελα να δω αν θα ξανά υπάρξει επικοινωνία μεταξύ μας. Αυτός μένει εξωτερικό άλλα πηγαινοέρχεται. Εγώ είμαι ερωτευμένη μαζί του πολύ. Η αλήθεια είναι ότι τον πίεζα όταν αυτός άρχισε να με γράφει.

Το ψευδώνυμο μου: Μαρία

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου Μαρία, το εκκρεμές δεν σου δίνει θετική απάντηση, και μπορώ να καταλάβω το γιατί. Το άτομο που σε ενδιαφέρει, πιθανόν να έχει μια σχέση στην πόλη που βρίσκεται, και να μην επιθυμεί να την χαλάσει. Η συνάντησή σας  μπορεί να ήταν  πολύ όμορφή, μα δεν την προόριζε για κάτι περισσότερο από αυτό που συνέβη. Εσύ όμως δεν το κατάλαβες, και τον ερωτεύτηκες. Τώρα τι να σου πω; Πως κανείς δεν αγαπά τους καταπιεστικούς ανθρώπους;; αφού αυτό, δεν έκανες; Προσπάθησε στο μέλλον, να πνίγεις την ανυπομονησία σου, και να είσαι πιο χαλαρή με τα ερωτικά σου, πριν μείνεις με την απορία..

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλησπέρα σας, είχαμε ξαναμιλήσει και στο παρελθόν. Έχουμε χωρίσει από τέλη Γενάρη του 19 λόγω οικονομικών προβλημάτων κ αγανάκτησης του. Τον σκέφτομαι και τον αγαπάω ακόμα. Θα ήθελα να δείτε αν θα υπάρξει κάποια κίνηση από μεριά του σύντομα και πως νιώθει. 

Το ψευδώνυμο μου: Liontarina25

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, μετά από έναν σχεδόν χρόνο χωρισμού, σίγουρα οι δυσκολίες για επανασύνδεση, λιγοστεύουν δραματικά. Αντιλαμβάνομαι τα αισθήματά σου, και την αγωνία σου, αλλά τα προγνωστικά για μία επιστροφή, είναι ελάχιστα. Η αγανάκτηση γιατί;; Δεν έχω όσες πληροφορίες χρειάζομαι, κι έτσι  περιορισμένα, σου λέω  όσο και να το λαχταράς, ο ορίζοντας είναι θολός. Δεν υπάρχει ορατή κίνηση εκ μέρους του, δυστυχώς..

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles