Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας | Λεμφικό Μασάζ

Ο Μιχάλης Μαυροειδόγγονας γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1983 στον Πειραιά με  καταγωγή από την Μάνη.​ Πήγε σχολείο στο Κερατσίνι και έδειξε από μικρός την αγάπη του στον αθλητισμό και κυρίως στο ποδόσφαιρο. Κατά τη διάρκεια της ενασχόλησης του με το ποδόσφαιρο, σιγά- σιγά ανακάλυψε και την κλήση του στο θεραπευτικό – αθλητικό μασάζ αφού σαν επαγγελματίας αθλητής βρέθηκε αρκετές φορές στο κρεβάτι του θεραπευτή.

Σπούδασε σε διάφορες σχολές και έτσι απέκτησε την γνώση εναλλακτικού θεραπευτή και ήταν η αρχή για για να ενταχθεί στο χώρο! Μετά από αυτό ακολούθησε μία μεγάλη σειρά σεμιναρίων και μαθημάτων χειρομάλαξης ώστε να είναι πάντα ενημερωμένος για τις νέες μεθόδους!

Λεμφικό Μασάζ στο Elixir 

Πρόκειται για μια τεχνική μάλαξης που εστιάζεται και εκτελείται πάνω στους λεμφικούς αγωγούς του σώματος και στα λεμφογάγγλια που παρεμβάλλονται ανάμεσα στα λεμφαγγεία.
Το λεμφικό σύστημα είναι ουσιαστικά σαν ένα σύστημα αποβολής των βακτηριδίων και των τοξινών από το σώμα.
Οι κορεσμένες διαβάσεις της λέμφου μπορούν να προκαλέσουν κατακράτηση υγρών και λεμφικά οιδήματα, διαταραχή του μεταβολισμού των λιποκυττάρων, δημιουργία τοπικού πάχους, πόνους και συμπτώματα πτώσης του ανοσοποιητικού συστήματος, όπως είναι η γρίπη.
Κύριος στόχος της λεμφικής μάλαξης, είναι η διέγερση των λεμφαδένων με ειδικές τεχνικές σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος και η διευκόλυνση της κυκλοφορίας του λεμφικού υγρού και η ανακούφιση του λεμφικού συστήματος.

Το λεμφικό μασάζ βοηθά σε:
• κυτταρίτιδα
• τοπικό πάχος
• πρησμένες γάμπες
• δερματολογικά προβλήματα
• βελτίωση ουλών μετά από αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις
• λεμφοιδήματα και φλεβικά οιδήματα
• χρόνιες φλεγμονές
• παθήσεις του πεπτικού
• κατακράτηση υγρών
• παθήσεις του συνδετικού ιστού (ρευματισμοί, αρθρίτιδες, αρθροπάθειες)
• ημικρανίες, στρες

Θεραπευτικό Μασάζ στο Elixir 

Τα λεγόμενα ΄΄trigger points’’, δηλαδή σημεία ευαισθησίας έχουν τις ρίζες τους στην ανθρώπινη παθολογία από την αρχαία εποχή, την παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική έως και σήμερα.

Τα trigger points είναι σημεία ευαισθησίας περιγεγραμμένα μέσα στο μυ τα οποία είναι ενεργά ( αλγούν δηλαδή ) ή σε λανθάνουσα κατάσταση ( πονάνε μόνο με την πίεση πάνω σε αυτά ). Μπορούν να προκαλέσουν:

Πονοκεφάλους

Κεφαλαλγίες τάσεως

Αυχενικό πόνο

Πόνο στην πλάτη

Ισχιαλγία

Επικονδυλίτιδα ( tennis/bow )

Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα

Πόνοι στις Αρθρώσεις 

Το θεραπευτικό μασάζ είναι ένας συνδυασμός χαλαρωτικής μάλαξης και τεχνικών πιέσεων των trigger points για την αντιμετώπιση επώδυνων καταστάσεων με τις οποίες συνδέονται συχνά. Με το θεραπευτικό μασάζ ελαττώνεται ο πόνος, χαλαρώνουν οι μύες τις περιοχής και απενεργοποιούνται τα trigger points.

Η θεραπευτική μάλαξη βελτιώνει την κινητικότητα της περιοχής και  πιθανών άλλων διαταραχών στις υπόλοιπες αρθρώσεις.

Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας στο Elixir

Εξειδικευμένο μασάζ για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Ενεργοποιούμε την κυκλοφορία του αίματος μέσω της υπεραιμίας που προκαλούμε και έτσι αυξάνουμε την τοπική καύση του λίπους. Βλέπουμε άμεσα αποτελέσματα στην όψη του “φλοιού πορτοκαλιού”, και επιδερμική τόνωση από την πρώτη συνεδρία.
Elixir Health & Beauty
  • Ταξιαρχών & Σερρών 60
Κορυδαλλός ( 1ος Όροφος )
Τηλ.: 2114054369
  • Κονδύλη 11
Γλυφάδα ( 1ος Όροφος )
Τηλ.: 2114087342
Facebook: @ELRHellas

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles