Ανεκπλήρωτος έρωτας. Ρώτα το Ταρωτώ! Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Θα ξαναείμαστε μαζί σύντομα;Θα υπάρξει επανασύνδεση και αν ναι σε πόσο χρονικό διάστημα το βλέπετε; Θα παντρευτούμε, θα κάνουμε ένα παιδί που τόσο θέλω; Θα μείνουμε μαζί όπως είχαμε ονειρευτεί;;; Τον αγαπώ πολύ και τον περιμένω και θα μου είναι χρήσιμη η απάντηση σας. Σας παρακαλώ αναμένω την απάντηση σας με αγωνία. Ευχαριστώ

Το ψευδώνυμο μου: Logistria1982

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, η  κάρτα σου το επτά Κούπα, απαντά στις  ερωτήσεις σου, με κάποια αοριστία, μια και είναι πάρα πολλές για να  απαντηθούν όλες μαζί. Η ματιά σου είναι στο αρκετά μακρινό μέλλον και το Enterprise δεν έχει φθάσει ακόμα στην Ελλάδα. Μπορώ όμως να  διακρίνω πως μία επανασύνδεση με τον άνθρωπο που  ενδιαφέρεσαι είναι πολύ πιθανή, σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Για τα υπόλοιπα που ρωτάς τώρα, προτείνω να δοκιμάσεις την υπομονή, όχι σαν φάρμακο για την ανυπομονησία αλλά σαν ευγνωμοσύνη που το σύμπαν σου χαρίζει τόσες όμορφες ημέρες, κι εσύ τις χαραμίζεις σε όνειρα και εμμονές, στον χρόνο που δεν γνωρίζεις αν έχεις.

μαθε για το μελλον σου - μεντιουμ αρης

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Ανεκπλήρωτος έρωτας! Μου είχε πει ότι του αρέσω εδώ και 2 χρόνια αλλά δεν έκανα καμιά κίνηση γιατί είμαι σε σχέση, μου άρεσε πάρα πολύ όμως και πραγματικά θέλω να μάθω αν υπάρχει μια πιθανότητα να ξανά συναντηθούμε και αν ακόμη του αρέσω. Τι μπορώ να κάνω? Πραγματικά είναι πλατωνικός έρωτας και πρώτη φορά νιώθω τόσα για κάποιον που γνώρισα σε μια σεζόν.

Το ψευδώνυμο μου: Πόπη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, η ερώτησή σου, δεν δίνει το παραμικρό στοιχείο, όπως εάν υπάρχει ας πούμε κάποια επικοινωνία ή τέλος πάντων κάποια φίλη, φίλος που μπορούν να σας φέρουν σε επαφή. Δηλαδή αν με ρωτάς έτσι ξεκάρφωτα  και εντελώς στην τύχη,  μήπως ξανασυναντηθείτε, κορίτσι μου ακόμα και η ενόραση, όσο δυνατή και να είναι, στην περίπτωσή σου σηκώνει ψηλά τα χέρια. Ίσως να μην μου δίνεις αρκετά για να οδηγηθώ εκεί που επιθυμείς. Αν έχεις και θέλεις, ξαναστείλε μου, μήπως μπορέσω να κάνω μια πιο σωστή πρόβλεψη για σένα.

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλησπέρα σας. Δεν με ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο γι΄ αυτό δεν έχω βάλει και τα στοιχειά κάποιου. Η ερώτησή μου είναι αν θα έχω στο άμεσο μέλλον ή στο επόμενο 6μηνο τέλος πάντων κάποια ερωτική γνωριμία, είτε αυτή δεν εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω είτε θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια σχέση. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Το ψευδώνυμο μου: τοξότης 89

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, η κάρτα σου, το τέσσερα Κούπα, σου δηλώνει πως, ότι και να εμφανιστεί  στην ζωή σου για την ώρα, θα σου είναι ελαφρώς αδιάφορο, μια και η καρδιά σου όπως βλέπω  κοιτάζει ακόμα το παρελθόν. Συγκεντρώσου καλή μου  στο σήμερα, και προσπάθησε να  ζήσεις την κάθε ημέρα σου όσο μπορείς καλύτερα. Δεν είναι το αύριο που πρέπει να σε απασχολεί. Περιμένοντας το μέλλον χάνεις το παρόν. Πιθανόν να σου έλθουν τα χίλια καλά, πιθανόν να καταφθάσει και ο άντρας των ονείρων  σου, μέχρι τότε δηλαδή τι θα κάνεις; Μήπως χάνεις την ζωή σου απλά περιμένοντας; Σκέψου το λιγάκι και αποφάσισε.

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας, θα ήθελα να μάθω αν θα γίνει ερωτικός δεσμός, είμαστε οικογενειακοί φίλοι, βλεπόμαστε πολύ συχνά, δεν έχει γίνει κάτι μεταξύ μας όμως ξέρει ότι τον θέλω και δεν μου έχει δώσει δικαίωμα αλλά δεν μου το έχει κόψει ποτέ, έχει αφήσει να εννοηθεί ότι με θέλει και εκείνος, δεν μου το έχει πει, όμως εγώ το υποθέτω με την συμπεριφορά του απέναντι μου.

Το ψευδώνυμο μου: Loulou

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, με προβληματίζεις με το θέμα σου, γιατί η πείρα, μου λέει πως όταν ένας άντρας δίνει ερωτικά σήματα, συνήθως δεν μένει μόνο σε αυτά. Είναι δυνατόν να υπάρχει μόνο σαν ιδέα στο μυαλό σου, και εκείνος απλά να αισθάνεται φιλικά, απέναντί σου; Άλλο να έχεις εσύ όνειρα για αυτόν, και άλλο να  το εννοεί και εκείνος. Το εκκρεμές, σταμάτησε στο όχι, με λίγο διαφορετικό τρόπο από συνήθως.  Μήπως θα έπρεπε να αφήσεις το ενδιαφέρον σου να φανεί  λίγο περισσότερο;; δοκίμασε και βλέπουμε..

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να μάθω για το άτομο που μου αρέσει πολύ. Μιλάμε πάρα πολύ και συνεχεία το θέμα συζήτησης καταλήγει σε ερωτικό επίπεδο. Μου λέει να βγούμε να βρεθούμε αλλά κάτι γίνεται πάντα… Αναρωτιέμαι μήπως έχει άλλη και απλά παίζει. Θα ήθελα να μάθω αν θα βρεθούμε; με θέλει; η απλά παίζει με τα κορίτσια!

Το ψευδώνυμο μου: Ιωάννα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη, η ερώτησή σου μοιάζει σαν να επιζητάς  από εμένα, την επιβεβαίωση των υποψιών σου, για τις προθέσεις αυτού του ατόμου. Ναι λοιπόν , καλά το κατάλαβες  το άτομο αυτό φαίνεται να είναι παίχτης, γητευτής, εξ αποστάσεως. Παίζει για να περάσει την  ώρα του, και όλο αυτό θα έπρεπε να μοιάζει αθώο παιχνίδι, αλλά  δυστυχώς για σένα, και ίσως και για κάποια άλλα κορίτσια σαν και σένα, που το παίρνετε σαν κάτι πιο   σοβαρό, έχει δυσάρεστη γεύση στο φινάλε. Δεν πιστεύω πως θα βρεθείτε, μα ακόμα και αν συμβεί κάτι τέτοιο να θυμάσαι πως απλώς θα παίξει μαζί σου, με άγνωστα αποτελέσματα.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles