Ανάλυση Οκτωβρίου 2017

«Αϊ-Δημητράκη, μικρό καλοκαιράκι» 

Η πρώτη μέρα του Οκτώβρη είναι η Κυριακή και είμαστε σε γέμιση σελήνης στο δεύτερο τέταρτο. Η πανσέληνος είναι  Πέμπτη 5 του μηνός και η νέα σελήνη στις 19 Πέμπτη.

Ανάλυση Οκτωβρίου. Στο ρωμαϊκό ημερολόγιο ήταν ο 8ος μήνας για αυτό και πήρε την ονομασία Οκτόμπερ (octo, το οκτώ στα λατινικά), και ήταν αφιερωμένος στο θεό Άρη.

Στην αρχαία Ελλάδα αντιστοιχεί στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα Βοηδρομιώνα και στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Πυανοψιώνα. Αυτή ηταν εποχή της σποράς και οι αρχαίοι Έλληνες καλόπιαναν τους θεούς με γιορτές και θυσίες. Η κυριότερη γιορτή ήταν τα θεσμοφόρια προς τιμήν της θεάς Δήμητρας και συμμετείχαν αποκλειστικά μόνο γυναίκες που συμβόλιζαν τις πηγές γονιμότητας όπως και η γη.

Στη λαογραφία υπάρχουν πολλά ονόματα για το μήνα όπως: Αι-Δημητριάτης, βροχάρης, Σποριάτης, Μπουμάρης(ομιχλώδες) και Παχνιστής. Ο λαός θεωρεί ότι είναι από τους μήνες που πρέπει να πίνουμε το κρασί ανέρωτο. Όπως λέει και η παροιμία: «όποιος μήνας έχει ρο, δε θέλει στο κρασί νερό». Είναι ο μήνας των χαμηλών κάμπων, όπου κατέβαιναν οι βοσκοί από τα βουνά και ο μήνας όπου οι μάστορες όπως οι κτίστες της Ηπείρου επέστρεφαν στα σπίτια τους.

Αγροτικές εργασίες: όργωμα και σπορά σιτηρών, κριθαριού και βρώμης, σπορά τριφυλλιού, ολοκλήρωση τρύγου και παραγωγή κρασιού, μάζεμα φθινοπορινών φρούτων και πατάτας, κάψιμο φυτών που έδωσαν καρπούς για να καταστραφούν τα αυγά των εντόμων, κάθοδος των βοσκών από τα βουνά στους κάμπους(χειμαδιά).

Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες παρέχει Σαφείς, Αξιόπιστες, Λεπτομερείς απαντήσεις στα θέματα που σας απασχολούν.

Πρόβλεψη Χαρτομαντείας από κοντά & Τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Πρόβλεψη Χαρτομαντείας Εxpress 20 λεπτά 15€

Πρόβλεψη Χαρτομαντείας Ταρώ & Εκκρεμές 45 λεπτά 30€

Πρόβλεψη Χαρτομαντείας Ταρώ & Καφεμαντεία 45 λεπτά 35€

Χαρτομαντεία για Ερωτευμένους  45 λεπτά 30€

Exclusive Πρόβλεψη Χαρτομαντείας Ταρώ 75 λεπτά 50€

Αληθινές Τηλεφωνικές Προβλέψεις Χαρτομαντείας 45 λεπτά 30€

Τηλέφωνα για Ραντεβού και Πληροφορίες : 2103477211 – 6986587147
Website: 
taroto.gr

Δείτε περισσότερες προβλέψεις εδώ. 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles