Ανάδρομος Ερμής στον Κριό

23/03/2018 – 14/04/2018

Ανάδρομος Ερμής στον Κριό. Ο Ανάδρομος Ερμής σημειώνεται 3 με 4 φορές τον χρόνο, εξαρτάται την χρονιά. Όταν ο διελαύνων Ερμής βρίσκεται στο Ζώδιο του Κριού, οι άνθρωποι είναι πολύ πιο αυθόρμητοι, ειλικρινείς μέχρι και θρασείς. Έχουμε κεραυνοβόλους έρωτες συνήθως χωρίς διάρκεια, τα συναισθήματα είναι παρορμητικά. Όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος, η επικοινωνία των ανθρώπων παρουσιάζει δυσκολίες. Οι λέξεις παρεξηγούνται, τα γράμματα γράφονται βιαστικά και ίσως λανθασμένα ή μπορεί να χάνονται έγγραφα και συμβόλαια παρερμηνεύονται, υπάρχει κίνδυνος στο διαδίκτυο μηνύματα να σταλούν σε άλλο πρόσωπο κατά λάθος. Παρουσιάζονται καθυστερήσεις στις πτήσεις, σε δρομολόγια τρένων κ.τ.λ. Υπάρχουν ταλαιπωρίες σε ταξίδια γενικώς. Επίσης αυτή την περίοδο αυξάνονται τα αυτοκινητιστικά ατυχήματα και δυστυχήματα. Προσοχή στην οδήγηση. Μέχρι και με συρράξεις έχει συνδεθεί ο ανάδρομος Ερμής.

Ο Ανάδρομος Ερμής για τους Κριούς

Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός

Αγαπημένα μου Κριαράκια με ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας 23/03/2018 – 14/04/2018 αυτή την περίοδο, αποφύγετε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Διαφορετικά οι μισοτελειωμένες δουλειές και τα ζητήματα σας, θα σας προκαλέσουν ένταση. Μπορεί αυτό το διάστημα να προκύψει κάποια αναβολή ή καθυστέρηση μιας τρέχουσας υπόθεσης ή μπορείτε να μπλεχτείτε σε κάποια δυσάρεστη συζήτηση.

Ο Ανάδρομος Ερμής για τους Ταύρους

Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος

Αγαπημένα μου Ταυράκια με ανάδρομο Ερμή στον Κριό 23/03/2018 – 14/04/2018 αυτό το διάστημα, ίσως χάσετε την συναισθηματική σας ισορροπία, εξαιτίας της ασυνέπειας ορισμένων ανθρώπων. Διατηρείστε αποστάσεις και αποφύγετε να ζητήσετε εξηγήσεις, γιατί η μια κουβέντα θα φέρει την άλλη και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Ο Ανάδρομος Ερμής για τους Διδύμους

Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος

Αγαπημένα μου Διδυμάκια με ανάδρομο Ερμή στον Κριό 23/03/2018 – 14/04/2018 αυτό το διάστημα, θα υπάρχει κατά φάσεις προβληματική πληροφόρηση. Ενοχλητικές συζητήσεις και πολλά νεύρα. Αλλά και εσείς θα πρέπει να περιοριστείτε στα αναγκαία μέσα επικοινωνίας και στις απαραίτητες μετακινήσεις. Κάντε κάποια προσπάθεια να είστε διακριτικοί στις συζητήσεις.

Ο Ανάδρομος Ερμής για τους Καρκίνους

Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος

Αγαπημένα μου Καρκινάκια με ανάδρομο Ερμή στον Κριό 23/03/2018 – 14/04/2018 αυτό το διάστημα, κατά φάσεις θα νιώθετε κουρασμένα ή κάπως απογοητευμένα, διότι εσείς γίνεστε χίλια κομμάτια για τούς άλλους, κι εκείνοι δεν το αναγνωρίζουν. Η αναποφασιστηκότητα ενός αγαπημένου σας προσώπου ενδέχεται επίσης να χαλάσει την διάθεση σας. Αλλά δεν αξίζει τον κόπο να στεναχωρηθείτε. Μετά από λίγες μέρες αλλάζει το κλίμα.

Ο Ανάδρομος Ερμής για τους Λέοντες

Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων

Αγαπημένα Λιονταράκια με ανάδρομο Ερμή στον Κριό 23/03/2018 – 14/04/2018 αυτή την φάση, θα υπάρχει κατά περιόδους μια ασάφεια και μπερδεμένες καταστάσεις. Ακόμη και αν δεν σημειωθεί κανένα πρόβλημα, εσύ πάλι θα νιώθεις ανήσυχος από έναν αόριστο φόβο. Γι’αυτό απόφυγε να αναλάβεις ευθύνες και καταστάσεις με δουλειές, που χρειάζονται αυξημένη προσοχή.

Ο Ανάδρομος Ερμής για τους Παρθένους

Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος

Αγαπημένα μου Παρθενάκια με ανάδρομο Ερμή στον Κριό 23/03/2018 – 14/04/2018 αυτή την φάση θα υπάρχει κάποια δυσκολία ως προς την εκτέλεση των επιδιώξεων σας στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα, ότι μπορεί να αποφασίζεις με προσωπικό κριτήριο απορρίπτοντας ιδέες και προτάσεις άλλων. Έτσι ενδέχεται να προκαλείς διαφωνίες και προστριβές, αλλά πρόκειται για σύντομη περίοδο.

Ο Ανάδρομος Ερμής για τους Ζύγους

Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός

Αγαπημένοι μου Ζυγοί με ανάδρομο Ερμή στον Κριό 23/03/2018 – 14/04/2018, θα πρέπει να αυξήσετε λίγο παραπάνω την προσοχή σας, στον τρόπο που συναλλάσσεστε με τους άλλους. Θα πρέπει να μην παρασύρεστε από αυτά που ακούτε κι από αυτά που σας υπόσχονται. Αποφύγετε επαφές με ανθρώπους που εκ προοιμίου θα προκαλέσουν τα καλά σας συναισθήματα.

Ο Ανάδρομος Ερμής για τους Σκορπιούς

Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός

Αγαπημένοι Σκορπίοι με ανάδρομο Ερμή στον Κριό 23/03/2018 – 14/04/2018, ίσως αρχίσετε και καταλάβετε ότι έχει αρχίσει η φθορά σε μια σχέση σας. Αλλά δεν είναι το πρόβλημα αυτό. Είναι ο τρόπος που χρησιμοποιείς για να ανατρέψεις αυτό το ζήτημα. Χρειάζεται ψυχραιμία και όχι εκδήλωση συναισθημάτων κτητικότητας και εκδικητικότητας, που επιδεινώνουν την κατάσταση.

Ο Ανάδρομος Ερμής για τους Τοξότες

Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης

Αγαπημένα Τοξοτάκια με ανάδρομο Ερμή στον Κριό 23/03/2018 – 14/04/2018, θα είναι μια δύσκολη όψη, για σύντομο όμως διάστημα. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικά τοξοτάκια και επιφυλακτικά σε όλα τα επίπεδα συνεργασιών και των επαφών. Ίσως διαπιστώσετε ότι κάποιο άνθρωποι του κοινωνικού σας περιβάλλοντος προσπαθούν να διαχωρίσουν την θέση τους από την δική σας και μάλιστα με αυταρχικό τρόπο.

Ο Ανάδρομος Ερμής για τους Αιγόκερους

Ζώδιο Αιγόκερος

Ζώδιο Αιγόκερος

Αγαπημένα Αιγοκεράκια με ανάδρομο Ερμή στον Κριό 23/03/2018 – 14/04/2018 αυτό το διάστημα η διάστημα η διάθεση σας δεν θα είναι τόσο καλή, που να σας βοηθά για υποχωρήσεις, αλλά πρόκειται για σύντομη περίοδο. Σχεδόν σε όλες τις συναλλαγές σας βλέπετε και αντιμετωπίζετε ταλαιπωρία, αλλά και εσείς βλέπεται τα πράγματα μονόπλευρα. Στην εργασία σας θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις όσον αφορά για κάποια αύξηση μισθού.

Ο Ανάδρομος Ερμής για τους Υδροχόους

Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος

Αγαπημένοι μου Υδροχόοι με ανάδρομο Ερμή στον Κριό 23/03/2018 – 14/04/2018 θα συμπεριφέρεστε ανυπόμονα. Θα εκνευρίζεστε μάλλον εύκολα και θα νιώθετε ότι όλοι όσοι βρίσκονται γύρω σας είναι πληκτικοί ή λειτουργούν με έναν πολύ αργό ρυθμό. Όμως εσείς θα τρέχετε νοητικά και σωματικά χωρίς στην πραγματικότητα να ξέρετε γιατί. Προσέξτε λοιπόν γιατί μπορείτε να βρεθείτε σε δύσκολη θέση! Άλλα πρόκειται για σύντομη περίοδο.

Ο Ανάδρομος Ερμής για τους Ιχθύες

Ζώδιο Ιχθύς

Ζώδιο Ιχθύς

Αγαπημένα μου ψαράκια με ανάδρομο Ερμή στον Κριό 23/03/2018 – 14/04/2018 η διάθεση σας μπορεί να είναι υποτονική και οι σκέψεις σας μπερδεμένες. Καλό είναι να αποφύγετε σοβαρές συναλλαγές, μόνο για λίγο. Επίσης πρέπει να αποφύγετε να παίζετε διπλό παιχνίδι. Θα βγείτε χαμένος κι από τα δυο! ίσως μέσα από ένα σκάνδαλο να αποκαλυφθεί το πονηρό σχέδιο.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles