Ο Άρης παραμένει κανονικά σε ένα ζώδιο για περίπου έξι εβδομάδες, ταξιδεύει σε ολόκληρο το Ζωδιακό Κύκλο σε δύο χρόνια και κινείται οπισθοδρομικά για δύο μήνες μόνο μία φορά κάθε δύο χρόνια. Την τελευταία φορά που ήταν ανάδρομος στο σπίτι του, στον Κριό, ήταν το 1988: αυτή η διέλευση είναι αρκετά σπάνια και θα συμβεί ξανά μόνο το 2067.

Ο Θεός του Πολέμου θα είναι σε φαινομενική κίνηση προς τα πίσω μέχρι τις 13 Νοεμβρίου, όταν θα σταματήσει ακριβώς στις 15 ° στον Κριό. Αυτό το κοσμικό γεγονός θα μας καλέσει να σκεφτούμε τι πραγματικά θέλουμε. Η οπισθοδρόμηση του Άρη θα μας ενθαρρύνει να πειραματιστούμε και να μάθουμε από μια διαδικασία δοκιμής και σφάλματος, να αξιολογήσουμε εκ νέου τις αποφάσεις μας και τον τρόπο που συνήθως που πράτουμε.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις: 08/10/2018 - 14/10/2018

Ο Άρης στον Κριό: Καταλύτης της Εξέλιξης

Ο Κριός είναι το πρώτο σημάδι του ζωδιακού κύκλου: συσχετίζεται με τη διαδικασία γέννησης και η λειτουργία του είναι να ξεκινήσει μια ολοκαίνουργια διαδικασία, έναν νέο κύκλο ανάπτυξης. Ο Άρης, ο πλανητικός κυβερνήτης του Κριού, αντιπροσωπεύει τον τρόπο που ακολουθούμε αυτό που θέλουμε: συσχετίζεται με τις συνειδητές επιθυμίες μας, την υποκειμενική μας βούληση, την αποφασιστικότητά μας και την αίσθηση της κατεύθυνσης.

Ο Άρης στον Κριό είναι καταλύτης της εξέλιξης: είναι καθαρή φωτιά. Ενσαρκώνει την αρχή της άμεσης δράσης, της ενέργειας του Γιανγκ, είναι οξύς, αποφασιστικός και προχωράει προς τα εμπρός. Ο Άρης στον Κριό μας ενθαρρύνει να κάνουμε το άλμα, να μάθουμε από την άμεση εμπειρία, από τα λάθη μας, από μια συνεχιζόμενη διαδικασία δοκιμής και σφάλματος.

Η οπισθοδρόμιση του Άρη στο σπίτι του αντιπροσωπεύει ένα σημείο καμπής για τη συλλογική και για τον καθένα από εμάς ως άτομα. Μας καλεί να εξερευνήσουμε τις επιθυμίες μας, να επανεκτιμήσουμε αυτό που θέλουμε, να πειραματιστούμε με την ατομικότητά μας, να καλλιεργήσουμε μια βαθύτερη αίσθηση αποφασιστικότητας και θέλησης. Με αυτόν τον τρόπο, ανακαλύπτουμε τι πρέπει να γίνει και να βελτιωθεί στην προσέγγισή μας στη ζωή: μπορούμε να κάνουμε συνειδητές επιλογές και να αποφασίσουμε που πραγματικά θέλουμε να επικεντρωθούμε.

Ανάδρομος Άρης: Κατανόηση των επιθυμιών μας

Τι θέλεις πραγματικά; Τι βάζει φωτιά την ψυχή σου; Τι σε παρακινεί και σε εμπνέει; Για τι παλεύεις; Γιατί το θέλεις; Τι προτίθεστε να θυσιάσετε γι ‘αυτό; Είστε αρκετά δυνατοί για να το έχετε και να το διαχειριστείτε; Ο Ανάδρομος Άρη στον Κριό θα συνεχίσει να μας κάνει αυτές τις ερωτήσεις.

Ο υψηλότερος σκοπός αυτής της διέλευσης είναι να αποκτήσουμε μια βαθύτερη κατανόηση των επιθυμιών μας και των πραγματικών κινήτρων πίσω από αυτές. Η οπισθοδρόμηση του Άρη αντιπροσωπεύει μια πρόσκληση για να εξερευνήσουμε τις ενστικτώδεις ανάγκες και επιθυμίες μας, προκειμένου να επιτύχουμε μια βαθύτερη επίγνωση του τι αγωνιζόμαστε και γιατί. Μας ενθαρρύνει να ακολουθήσουμε αυτό που είμαστε παθιασμένοι και να αφήσουμε εκείνες τις επιθυμίες που δεν αντανακλούν τον αληθινό μας εαυτό, εκείνες τις επιθυμίες που δεν ευθυγραμμίζονται πλέον με το ποιοι είμαστε.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles