Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Σεπτεμβρίου 2019

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Σεπτεμβρίου 2019 | Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έχει την μεγαλύτερη συλλογή από τράπουλες χαρτομαντείας Ταρώ από κάθε άλλο χώρο μελλοντολογίας. 42 Μαντικές Τράπουλες και 31 Συμβουλευτικές.

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Άρης, Δέσποινα Πάππας και Βέρα σας περιμένουν. Από κοντά στο κατάστημα ή τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα & Εξωτερικό.

Η Μελλοντολόγος Βέρα με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της μελλοντολογίας κάθε μήνα θα σας παρουσιάζει μια ανάλυση για κάθε ζώδιο μέσα από τις κάρτες Ταρώ. Την Μελλοντολόγο Βέρα μπορείτε να την συμβουλευτείτε καθημερινά στον χώρο του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες. Προβλέψεις μπορούν να γίνουν και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου 2019 από την Μελλοντολόγο Βέρα
Κάρτα ταρώ Δέκα των Κυπέλλων

1Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Σεπτεμβρίου 2019 | Ζώδιο Κριός

Κάρτα Tαρώ – Δέκα Κούπα

Έχετε φθάσει σε τέτοιο επίπεδο ώστε να αισθάνεστε σίγουρος για τα επαγγελματικά -οικονομικά σας και φυσικά τι σας λείπει; Μα ναι τι άλλο; Ο έρωτας που εμφανίζεται φρέσκος και  όμορφος, τόσο που να σας κάνει να εκτιμήσετε τις χάρες του, και με την σειρά σας να ανταποκριθείτε όπως πολύ καλά γνωρίζετε, με όλο σας το είναι δηλαδή, γιατί είστε άτομα πού τα θέλετε όλα, αλλά επίσης  τα δίνετε όλα όταν πιστεύετε ότι πραγματικά αξίζει ο κόπος. Ε λοιπόν, ήλθε η στιγμή που όντως αξίζει να τα δώσετε και να το χαρείτε όσο ποτέ.

Κάρτα Ταρώ Ο Κρεμασμένος

2Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Σεπτεμβρίου 2019 | Ζώδιο Ταύρος

Κάρτα Ταρώ – Ο Κρεμασμένος  

Βρίσκεστε πολύ κοντά στον προορισμό σας σχεδόν έχετε φθάσει. Το μόνο εμπόδιο είναι οι αμφιβολίες που δεν σας αφήνουν να πιστεύετε στην ειλικρίνεια των ανθρώπων του κοινωνικού κύκλου και των συνεργατών σας. Μην φοβάστε πια την φτώχια, δεν πρόκειται ποτέ να την βιώσετε, ούτε καν την πνευματική μια και όλα προχωρούν για σας με τον καλύτερο τρόπο. Σταματήστε να αμφιταλαντεύεστε και αφήστε το σύμπαν να αποφασίσει για σας. Η αγάπη που τόσο καιρό επιθυμείτε θα γίνει δική σας πιο εύκολα από ότι περιμένατε. 

Κάρτα ταρώ Τρία των Ράβδων

3Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Σεπτεμβρίου 2019 | Ζώδιο Δίδυμος

Κάρτα Ταρώ – Τρία Μπαστούνι 

Δεν το περιμένατε αλλά να που το παρελθόν επιστρέφει και διεκδικεί τα δικαιώματά του στην αγάπη και στην ζωή σας. Εάν δεν έχετε δημιουργήσει νέες υποχρεώσεις και επιθυμείτε κάτι τέτοιο, η επανασύνδεση είναι το επόμενο βήμα, και αυτή την φορά τα προγνωστικά μιλούν για μία καινούρια και βελτιωμένη έκδοση τής παλιάς φλόγας που γίνεται πυρκαγιά γεμάτη πάθος και έρωτα. 

Κάρτα Ταρώ Ο Κόσμος

4Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Σεπτεμβρίου 2019| Ζώδιο Καρκίνος 

Κάρτα Ταρώ – Ο Κόσμος

Έχετε  πάρει πια τα μαθήματά σας και με  δειλά βήματα ξεκινάτε ένα καινούριο και εντελώς απρόβλεπτο ταξίδι. Να θυμάστε πως τίποτα νέο δεν κτίζεται αν δεν γκρεμιστεί ότι παλιό έχει απομείνει, κάτι δηλαδή σαν ιδιωτική καταιγίδα που θα παρασύρει στο πέρασμά της  περιττά και άχρηστα, για να σας επιτραπεί να περάσετε στο μέλλον που διαγράφεται εξαιρετικά φωτεινό και χαρούμενο. Ο κόσμος η κάρτα σας σας περιμένει και είναι όλος δικός σας. Απλώστε τα χέρια ψηλά, έτοιμος; Αγγίξτε τα αστέρια μπορείτε. 

Κάρτα Ταρώ Ο Μάγος

5Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Σεπτεμβρίου 2019 | Ζώδιο Λέων

Κάρτα Ταρώ  – Ο Μάγος

Ήρθε η ώρα να αφήσετε τον εγωισμό σας να πάρει θέση και να μην επιτρέψετε άλλο σε αυτήν την τοξική σχεδόν  σχέση που σας ρουφάει κυριολεκτικά την ενέργεια χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό και ανταπόδοση, την οποιαδήποτε πρόσβαση κοντά σας. Πριν η ζωή σας μετατραπεί σε πεδίο μάχης, αλλάξτε ρότα και προορισμό. Αυτή η παρένθεση έχει κλείσει. Μεταμορφωθείτε, γίνετε ο προσωπικός σας μάγος και προβείτε στην απαιτούμενη αλλαγή για την οριστική βελτίωση της κατάστασης. Τα καλύτερα περιμένουν..  

Κάρτα ταρώ Εφτά των Πεντάκτινων

6Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Σεπτεμβρίου 2019 | Ζώδιο Παρθένος       

Κάρτα Ταρώ – Επτά Καρό

Λίγη υπομονή ακόμα μια βαθιά  ανάσα  για το τελευταίο εμπόδιο που θα ξεπεράσετε. Έχετε κι όλα καταλήξει με τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε, λεπτομέρειες απομένουν και ας πονούν κάποιες, είναι ο μόνος τρόπος να κερδίσετε την ζωή που πάντα ονειρευόσασταν. Το άλλο σας μισό είναι πρόθυμο να δείξει λίγη υπομονή ακόμα, άλλωστε  το θέμα αφορά κι εκείνην. Προσέξτε τις υπερβολές σε όλες τις δραστηριότητές σας, φροντίστε να ξεκουράζεστε αρκετά, κρατείστε όσο μπορείτε μακριά το άγχος και όλα  θα προχωρήσουν με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε.  

Κάρτα ταρώ Εννιά των Κυπέλλων

7Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Σεπτεμβρίου 2019 | Ζώδιο Ζυγός      

Κάρτα Ταρώ –  Εννέα Κούπα

Αγάπη. Η μόνη λέξη που αρμόζει σε αυτόν τον μήνα για σας. Κάποιος – κάποια προσέχει – παρακολουθεί την κάθε σας κίνηση για τον απλούστατο λόγο πως κυριολεκτικά  σας λατρεύει. Έχειχάσει το μυαλό του – της  για σας και δεν θα δυσκολευτεί να το εκφράσει σύντομα. Μην αρνηθείτε, αυτό είναι το ιδανικό άτομο για σας. Θα σας δώσει σε αφθονία ότι λαχταρά η καρδιά σας και οι μπαταρίες σας θα γεμίσουν με την αφθονία του έρωτα που καταφθάνει ολοταχώς. Ποιος στη χάρη σας..

Κάρτα Ταρώ Ο Διάβολος

8Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Σεπτεμβρίου 2019 | Ζώδιο Σκορπιός

Κάρτα Ταρώ – Ο Διάβολος

Ένα εξαιρετικά σαγηνευτικό πρόσωπο που συγκεντρώνει την προσοχή όλων, φίλων και γνωστών, στρέφει την προσοχή του σε εσάς δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον. Ακαταμάχητα σέξι, έξυπνο με χιούμορ και ατελείωτη ομορφιά σας παρασύρει σε ένα έντονο παιχνίδι αισθήσεων.  Προσοχή κίνδυνος. Αν υπάρχει γάμος η μόνιμη σχέση  ενδέχεται να διαλυθεί άδικα γιατί το συγκεκριμένο άτομο  απλά διασκεδάζει με το να δημιουργεί δράματα γύρω του. Διασκεδάστε, ξεδώστε και μέχρι εκεί σαν έξυπνος άνθρωπος που σίγουρα είσαστε.

Κάρτα ταρώ Οχτώ των Πεντάκτινων

9Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Σεπτεμβρίου 2019 | Ζώδιο Τοξότης

Κάρτα Ταρώ – Οκτώ Καρό

Μία ειλικρινής συγνώμη που θα σας ζητηθεί, αλλάζει ριζικά τις πιο πρόσφατες αποφάσεις που είχατε πάρει εν θερμώ σχεδόν αμυνόμενος. Το θέμα όμως είναι πως η εμπιστοσύνη σας για το συγκεκριμένο άτομο έχει χαθεί και δεν γνωρίζετε τον τρόπο να το εκφράσετε, και πολύ περισσότερο  να κάνετε κάτι γι’ αυτό, μια και η αδυναμία σας στο πρόσωπο αυτό είναι  μεγάλη. Εντελώς στο χέρι κρατάτε την όποια απόφαση πάρετε αφού βέβαια πρώτα κοιτάξετε με ειλικρίνεια  βαθιά στην καρδιά σας.

Κάρτα ταρώ Δύο των Κυπέλλων

10Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Σεπτεμβρίου 2019 | Ζώδιο Αιγόκερως   

Κάρτα Ταρώ – Δύο Κούπα

Μπορεί να μην είχατε σκοπό να αφήσετε χώρο για αγάπες αλλά θα υπάρξουν γεγονότα που δεν αποφασίζουμε εμείς αλλά το σύμπαν που φαίνεται να ευνοεί σκανδαλωδώς τα ερωτικά σας. Κάτι καινούριο θα συμβεί που έστω και με λίγη αμηχανία λίγη αβεβαιότητα και λίγη αδιαφορία, θα βρεθείτε μπροστά στον έρωτα εκεί που ούτε  καν στο μυαλό σας δεν το είχατε ούτε στα σχέδιά σας. Συμβαίνει το απρόσμενο που θα σας δώσει μεγάλες χαρές κι ένα υπέροχο καλοκαιράκι που σίγουρα δεν περιμένατε.

Κάρτα Ταρώ Ο Πύργος

11Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Σεπτεμβρίου 2019 | Ζώδιο Υδροχόος       

Κάρτα Ταρώ – Ο Πύργος

Τελειώνει πια αυτό το αποτυχημένο έργο μιας κακής ερωτικής σχέσης, που σας ταλαιπώρησε αρκετό καιρό, η υπομονή έχει και τα όριά της κι εσείς προσπαθώντας να κρατήσετε την κρατήσετε ζωντανή, γίνατε όμηρος ανυπόφορου συντρόφου και τρομερής καταπίεσης. Χαμηλώστε λίγο τους τόνους, δείξτε υπομονή και κυρίως ψυχραιμία. Μέχρι το τέλος του μήνα  θα δείτε τα πράγματα να βελτιώνονται προς όλες τις κατευθύνσεις  ακόμα και στα οικονομικά που αυτόν τον καιρό παρουσίασαν σοβαρή κάμψη. Όμως τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς.

Κάρτα Ταρώ Το Αστέρι

12Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Σεπτεμβρίου 2019 | Ζώδιο Ιχθύς      

Κάρτα Ταρώ – Το Αστέρι

Ένα πολύ δυνατό άτομο έρχεται στη ζωή σας που θα βοηθήσει με την παρουσία του να λυθούν προβλήματα που σας ταλάνιζαν πολύ καιρό. Βέβαια θα χρειαστείτε και λίγη υπομονή, μια και αυτό το πρόσωπο εμφανίζεται λίγο κακομαθημένο λίγο ζηλιάρικο και θα σας θέλει μόνο δικό του. Επεισοδιακή σχέση θα έλεγα αλλά άκρως ικανοποιητική. Μπαίνετε σε ένα καινούριο επίπεδο εντελώς αχαρτογράφητα τα νερά για σας. Μια υπέροχη περιπέτεια είναι έτοιμή να αρχίσει. Υπέροχα;;;

ρωτα το ταρωτω