Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Οκτωβρίου 2019

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Οκτωβρίου 2019 | Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έχει την μεγαλύτερη συλλογή από τράπουλες χαρτομαντείας Ταρώ από κάθε άλλο χώρο μελλοντολογίας. 42 Μαντικές Τράπουλες και 31 Συμβουλευτικές.

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες με επικεφαλής το Μέντιουμ Άρη Κάππα σας περιμένουν. Καθημερινά στο κατάστημα ή ακόμα και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο!

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Οκτωβρίου 2019

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Κριός

Κάρτα Tαρώ – Ήλιος   

Κάρτα Ταρώ Ο Ήλιος
Κάρτα Ταρώ Ο Ήλιος

Ελευθερία, Αισιοδοξία, Αυτοπεποίθηση, Πάθος. Όλα δικά σας. Νέα σχέση, καινούρια αρχή πιθανότατα μα παλαιότερη γνωριμία όχι υποχρεωτικά ερωτική, που τώρα μεταμορφώνεται σε κάτι απίστευτα   δυνατό και για τους δύο σας. Η ισορροπία και η κοινή λογική, θα οδηγήσουν   σε μια σταθερή   και ιδιαιτέρως ικανοποιητική κατάσταση  με πολύ καλή κατάληξη. Επί τέλους ανακαλύψατε το πλάσμα που   αναζητά τα ίδια μαζί σας. Προσοχή στον ανταγωνισμό, μια και σαν χαρακτήρας τον έχετε. Μην δείχνετε την ζήλια σας μην το παίζετε μυστηριώδης   αποφύγετε την μυστικοπάθεια. Δείξτε τον ενδιαφέρον και τα αισθήματά σας .Ο  Ήλιος λάμπει για σας.         

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Ταύρος

Κάρτα Ταρώ –  Το δέκα Μπαστούνι        

Κάρτα ταρώ Δέκα των Ράβδων
Κάρτα ταρώ Δέκα των Ράβδων

Ξεχάστε για λίγο τα οικονομικά σας. Η ενέργεια και η διάθεσή σας Η βρίσκονται στο απόλυτο Ναδίρ. Η κατάσταση θα εξελιχθεί πολύ καλύτερα  εάν αποφασίσετε να αγαπήσετε τον εαυτόν σας όσο του αξίζει. Οι προτεραιότητές σας πρέπει να αλλάξουν. Αγαπήστε πρώτα τον εαυτόν σας και όλοι οι άλλοι ακολουθούν. Τα πράγματα  προς το τέλος του μήνα δείχνουν  να παίρνουν στροφή προς το καλύτερο. Μπαίνει στην σκηνή ένα νέο όμορφο πρόσωπο,   και το ταίρι σας  από ζήλια τραβάει  Άσχημα το σχοινί,  με αποτέλεσμα να θελήσει να βγει απ’ την ζωή σας πράγμα που άλλωστε το επιθυμούσατε κατά βάθος.  Τώρα το παιχνίδι είναι δικό σας . Παίξτε λοιπόν με το καινούριο άτομο που σας παρουσιάζετε και όλα ωραία για σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Δίδυμος

Κάρτα Ταρώ – Το  Δέκα κούπα

Κάρτα ταρώ Δέκα των Κυπέλλων
Κάρτα ταρώ Δέκα των Κυπέλλων

Εξαιρετικός μήνας με καλά νέα φρέσκες προτάσεις, και ευχάριστες εξελίξεις  παντού. Προσπαθήστε να  μην προκαλείτε την ζήλια των άλλων και μην προβληματίζετε το ταίρι σας  απλά για να εκτονωθείτε. Δεν σας χρειάζεται καμιά επιβεβαίωση, σας αγαπούν και σας θέλουν. Σας ικανοποιεί όμως να κεντρίζετε τον ερωτικό σας σύντροφο . Μοιάζει να το απολαμβάνετε. Τι να πούμε διδυμάκια μου, είστε οι πρίγκιπες τής ερωτικής ίντριγκας. Καλό να σας κάνει.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Οκτωβρίου 2019| Ζώδιο Καρκίνος 

Κάρτα Ταρώ – Εννέα Μπαστούνι

Κάρτα ταρώ Πέντε των Ράβδων
Κάρτα ταρώ Πέντε των Ράβδων

Ο καινούριος μήνας σας βρίσκει πληγωμένο , από μία ιστορία που όμως έπρεπε να πάρει τέλος γιατί  οι περισσότερες τριπλές καταστάσεις έχουν πικρό τέλος. Τέλος στα διλήμματα , φτάνει η αναμονή, σταματήστε την άμυνα  και επιτεθείτε. Είναι σχεδόν σίγουρο πως θα βγείτε κερδισμένος από μία καινούρια κατάσταση που θα σας καταπλήξει πολύ ευχάριστα. Πραγματικά μία τέτοια κατάληξη  δεν την περιμένατε, κανονικός θρίαμβος Χαρείτε την αφθονία που σας προσφέρεται απλόχερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Λέων

Κάρτα Ταρώ  – Οι εραστές

Κάρτα Ταρώ Οι Ερωτευμένοι
Κάρτα Ταρώ Οι Ερωτευμένοι

Η ώρα να γιορτάσετε  να χαρείτε και με την καλή έννοια  να εκτεθείτε για να δείξετε στον κόσμο τι και πόσο αξίζετε, έφθασε. Για κάποιους από σας μία ταλαιπωρημένη σχέση  έχει ουσιαστικά τελειώσει. Ότι είχε να δώσει το έδωσε. Τώρα η λογική σας ωθεί να το οριστικοποιήσετε. Για άλλους μιλάει για έλλειψη εμπιστοσύνης και ισορροπίας σε όλα τα επίπεδα της ζωής. Ακόμα και εκείνα που βρίσκονται σε καλό δρόμο, έχουν την ευκαιρία να πάνε ακόμα καλύτερα. Ισορροπήστε λοιπόν με το καινούριο που σας πάει περισσότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Παρθένος       

Κάρτα Ταρώ – Η Σελήνη

Κάρτα Ταρώ Η Σελήνη
Κάρτα Ταρώ Η Σελήνη

Η νέα σελήνη στην παρθένο σας χαρίζει ισορροπία και ψυχική  υγεία. Ανοίξτε τα μάτια της καρδιάς σας, μόνο έτσι  θα  αναγνωρίσετε  τον αληθινό έρωτα που βρίσκεται κι όλα δίπλα σας.  Χρειάζεστε μία σοβαρή ανακίνηση των ερωτικών σας. Κεράστε δροσιά την καρδούλα σας, αυτό είναι που περιμένατε, αυτό που βλέπετε αυτό είναι. Μην ψάχνετε για κρυφά σημεία, δεν  υπάρχει λόγος να το κρύψετε. Σας αρέσει; Δείξτε το γρήγορα πριν  χαθεί η ευκαιρία. Η αλλαγή θα είναι για όλη την ζωή σας. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο  είναι σημαντικότερο για ευκαιρίες που έρχονται μόνο μία φορά. Επωφεληθείτε.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Ζυγός      

Κάρτα Ταρώ –   Τέσσερα   Σπαθί

Κάρτα ταρώ Τέσσερα των Ράβδων
Κάρτα ταρώ Τέσσερα των Ράβδων

Η πανσέληνος στους ιχθύς  πυροδοτεί αναπάντεχα γεγονότα όχι όλα ευχάριστα. Μικρές καθυστερήσεις, ψεματάκια, μισό λογά και διστακτικότητες εκεί που δεν χρειάζονται, σας δημιουργούν  δυσαρέσκεια. Έχετε χάσει  την ενέργεια μαζί με το κέφι σας, και τίποτα δεν μοιάζει να τα φέρνει πίσω. Ανοίξτε χωρίς να σφίγγετε τις γροθιές σας λίγο τις παλάμες σας . Κανείς δεν πάει πουθενά όλα είναι δικά σας όπως πάντα. Απλά εσείς δεν το έχετε καταλάβει ακόμα. Μην ανησυχείτε πια όλα είναι υπέροχα.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Σκορπιός

Κάρτα Ταρώ – Εννέα  Πεντάκτινο 

κάρτα ταρώ εννέα πεντάκτινο
κάρτα ταρώ εννέα πεντάκτινο

Μεγάλες αλλαγές Σκορπιοί μου. Αποφασίζετε επι τέλους να γυρίσετε την πλάτη σε κάποιο  επιβλαβές  για την ζωή σου άτομο. Αυτό θα σε ανακουφίσει αφού το επιζητούσατε αρκετό καιρό. Ο μάγος  της ζωής σας, είστε εσείς, κάτι που φυσικά το γνωρίζετε πολύ καλά. Ο  Πύργος  πέφτει και κάθε τι ελαττωματικό και περιττό φεύγει μακριά σας. Βγαίνετε από το σκοτάδι στο φως. Η τυχερή ώρα που θα στείλει κοντά σας  τον ιδανικό σύντροφο που  περιμένατε  καιρό έφτασε. Για μερικούς από σας  προβλέπεται αλλαγή κατοικίας  η και πόλης. Το γεγονός της επικείμενης συμβίωσης, σας υποχρεώνει σε ιδιαιτέρως ευχάριστες υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα κάθε ημέρα σαν  γιορτή. Ωραία.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Τοξότης

Κάρτα Ταρώ – Δέκα Κούπα 

Κάρτα ταρώ Δέκα των Κυπέλλων
Κάρτα ταρώ Δέκα των Κυπέλλων

Μία ευχή σας πραγματοποιείται. Καταλαβαίνετε  ότι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς εσάς, και παίρνετε την επιβεβαίωση  αγάπης που επιζητούσατε. Η λέξη αρκετά δεν υπάρχει για σας. Η καρδιά σας ξεχειλίζει από αγάπη που σας ανταποδίδουν πλουσιοπάροχα. Δεν σας λείπει απολύτως τίποτα, αυτοί που αγαπάτε είναι δίπλα σας και σας ανταποδίδουν περισσότερα από τα ίδια. Χαρείτε το  για όσο κρατήσει. Εύχομαι για πάντα.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Αιγόκερως   

Κάρτα Ταρώ –  Άσος  Μπαστούνι

Κάρτα ταρώ Ασσος των Ράβδων
Κάρτα ταρώ Ασσος των Ράβδων

Σας άφησα στα μαχαίρια και σας βρίσκω το τέλειο ζευγάρι. Ο Βασιλιάς και η Βασίλισσά υπέροχα. Τι άλλο;; Στο τέλος η αγάπη έκανε το θαύμα τής, πάντοτε με γνώμονα την λογική , αφού από την υπερφόρτωση   εργασίας τα νευράκια σας έψαχναν απεγνωσμένα την εκτόνωση και ξεσπούσαν σε λάθος άτομο. Το ταίρι σας τα είχε κυριολεκτικά χαμένα. Οι διακοπές όμως για καλή σας τύχη επανέφεραν την ισορροπία, και τέλος καλό όλα καλά. Προσοχή όμως γιατί  και η υπομονή έχει τα όριά της. Μην τα ξεπερνάτε όταν δεν γνωρίζετε τα όρια του άλλου. Εντάξει;

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Υδροχόος       

Κάρτα Ταρώ – Ο Πύργος

Κάρτα Ταρώ Ο Πύργος
Κάρτα Ταρώ Ο Πύργος

Είπατε λοιπόν , αρέσω, με θέλει και κάνατε τα δικά σας, που ήταν πολλά και διάφορα. Τώρα έχετε προετοιμαστεί για να σταθείτε στο ταμείο;; Τώρα που έχετε καταπιεί και το δόλωμα  και το βαρίδι;; Τι περιμένατε να σας αφήσουν ατιμώρητους τόσο εύκολά; Με τον τρόπο τους που γνωρίζετε πολύ καλά, θα σας υποχρεώσουν, να πληρώσετε όλα τα ακροβατικά σας του καλοκαιριού, προτίθενται δε να πιούνε στάλα  στάλα το γλυκό σας αιματάκι, προκειμένου να πάρουν το δικό τους πίσω. Αχ αυτός ο έρωτας.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Ιχθύς      

Κάρτα Ταρώ – Δύο Κούπα

Κάρτα ταρώ Δύο των Κυπέλλων
Κάρτα ταρώ Δύο των Κυπέλλων

Θα σας αποκαλυφθεί  άτομο κρυφά ερωτευμένο μαζί σας, από καιρό. Φυσικά  θα εκπλαγείτε ευχάριστα μια και πέφτει απ’ τον ουρανό αυτή η εξομολόγηση. Κάτι που δεν περιμένατε και σας ξαφνιάζει και ενθουσιάζει μαζί. Καινούριο λοιπόν ξεκίνημα με άπειρες πιθανότητες να κρατήσει πάνω από κάθε προσδοκία. Τα όμορφα έρχονται όταν δεν τα περιμένεις. Χαλάλι σας λοιπόν αυτό το υπέροχο ξαφνικό σε καλό σας, όλες οι επερχόμενες χαρές, που  τόσο σας αξίζουν.

ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles