Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου 2019

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου 2019. Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έχει την μεγαλύτερη συλλογή από τράπουλες χαρτομαντείας ταρώ από κάθε άλλο χώρο μελλοντολογίας. 42 Μαντικές Τράπουλες και 31 Συμβουλευτικές.

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Άρης, Δέσποινα Πάππας και Βέρα σας περιμένουν. Από κοντά στο κατάστημα ή τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα & Εξωτερικό.

Η Μελλοντολόγος Βέρα με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της μελλοντολογίας κάθε μήνα θα σας παρουσιάζει μια ανάλυση για κάθε ζώδιο μέσα από τις κάρτες Ταρώ. Την Μελλοντολόγο Βέρα μπορείτε να την συμβουλευτείτε καθημερινά στον χώρο του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες. Προβλέψεις μπορούν να γίνουν και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου 2019 από την Μελλοντολόγο Βέρα

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου 2019  | Ζώδιο Κριός

Κάρτα Ταρώ Μάιου |Ο Άσσος Κούπα
Κάρτα ταρώ Ασσος των Κυπέλλων
Κάρτα ταρώ Ασσος των Κυπέλλων

Ήρθε η ώρα να ξαναγράψετε τις σελίδες των σχέσεων σας . Ο Άσσος κούπα σας δηλώνει ότι για κάθε είδους αγάπη υπάρχει μεγάλη θετική βοήθεια όπως επίσης ότι θα σας δώσει και τρόπο να αποκτήσετε αυτό που αγαπάτε. Ένα ταξίδι αγάπης πυξίδα στα σχέδια σας . Με πολύ υπομονή και επιμονή όλα τα εμπόδια φεύγουν και οι πλανήτες εναρμονίζονται με τέτοιο τρόπο που σας ανοίγουν όλες τις πόρτες που για καιρό παρέμεναν κλειστές για εσας. Όλα πια είναι πιθανά. Τα αστέρια έχουν αποφασίσει να σας χαρίσουν τον έρωτα. Χαρείτε τον.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Μάϊου   2019 | Ζώδιο Ταύρος

Κάρτα Ταρώ Μάϊου | Η Δικαιοσύνη 
Κάρτα Ταρώ Η Δικαιοσύνη

Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τα εμπόδια που συναντάτε. Αισθάνεστε πεσμένοι και χρειάζεστε ηθική βοήθεια γιατί από το άγχος σας μεγαλοποιείτε τις καταστάσεις που περνάτε. Αυτός όμως ο μήνας θα σας ωθήσει να ανακαλύψετε τους τρόπους για να λύσετε πολλά από τα προβλήματα σας. Ο σύντροφος σας δεν σας καλύπτει συναισθηματικά και μερικοί ταύροι που ψάχνουν για κάτι καινούριο διστάζουν λίγο να  εκδηλωθούν. Αν όμως ένα νέο άτομο σας δείξει την θετική του πλευρά, μπορεί να σας εμπνεύσει τον ερωτικό ενθουσιασμό που ελπίζετε. Δύσκολος ο Μάιος για τα αισθηματικά σας Ταυράκια μου, αλλά  όλο και κάτι ευχάριστο σας επιφυλάσσει.    

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Μάϊου 2019 | Ζώδιο Δίδυμος

Κάρτα Ταρώ Μαίου |Επτά των ξιφών
Κάρτα ταρώ Εφτά των Ξιφών
Κάρτα ταρώ Εφτά των Ξιφών

Κάτι που θα σας αποκαλυφθεί ξαφνικά, θα σας  υποχρεώσει να αλλάξετε τρόπο σκέψης και θα θελήσετε να παραμερίσετε παλιούς και μάλλον σαθρούς δεσμούς, προκειμένου να αφήσετε τόπο για καινούρια πράγματα περισσότερο κοντά στον χαρακτήρα σας. Θα πρέπει να θυσιάσετε βαρετές συνήθειες και ίσως λίγη από την ηρεμία σας. Το αποτέλεσμα θα είναι παραπάνω από ικανοποιητικό. Με αυτόν τον τρόπο αντί μόνο να δίνετε, θα αρχίσετε να παίρνετε. Καιρός δεν είναι; Χρησιμοποιήστε την διαίσθησή σας μαζί με την λογική και δεν θα βγείτε χαμένοι, αντίθετα ο έρωτας που τόσο επιθυμείτε πέφτει στην αγκαλιά σας.

xartomanteia taroto

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου 2019 | Ζώδιο Καρκίνος

Κάρτα Ταρώ  Μαΐου | Τέσσερα Πεντάκτινο
Κάρτα ταρώ Τέσσερα των Πεντάκτινων
Κάρτα ταρώ Τέσσερα των Πεντάκτινων

Απαλλάσσεστε σιγά σιγά από τα βάρη του παρελθόντος. Μην απογοητεύεστε και μην μεγεθύνετε τα προβλήματα σας ,τα οποία πλησιάζουν στη λύση τους. Μην πέφτετε στα πατώματα, μαζέψτε το μυαλό σας και συγκεντρωθείτε στην πραγματικότητα. Επιθυμείτε την επανένωση με ένα άτομο από το παρελθόν, αλλά μέχρι τώρα δεν έχετε βρει τον τρόπο να το κουβεντιάσετε μαζί του επειδή φοβάστε ένα αρνητικό αποτέλεσμα μια και εκείνος με την παγερή συμπεριφορά του δεν αφήνει πολλά περιθώρια ή ελπίδες. Έτσι όμως ξαφνικά και αναπάντεχα θα βρεθείτε κάπου σχεδόν τυχαία και θα δώσετε μία νέα ευκαιρία σε αυτή την σχέση. Υπομονή λοιπόν και ψυχραιμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Μάϊου 2019 | Ζώδιο Λέων

Κάρτα Ταρώ Μαΐου | Οκτώ Πεντάκτινο
Κάρτα ταρώ Οχτώ των Πεντάκτινων
Κάρτα ταρώ Οχτώ των Πεντάκτινων

Αν σκέπτεστε να ξεκινήσετε κάτι καινούριο κάντε το, θα έχετε μεγάλη υποστήριξη, θα πρέπει να συγκεντρωθείτε αποκλειστικά σε αυτό που σας ενδιαφέρει. Μία ξαφνική προσφορά έρχεται και θα πιαστείτε εντελώς απροετοίμαστη/ος. Χρήσιμες πληροφορίες έρχονται να βοηθήσουν  αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε. Αυτή την επιτυχία θα την γιορτάσετε με τους αγαπημένους σας. Η καλή σας τύχη περιμένει στην κοντινότερη γωνία. Συγχαρητήρια.   

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου 2019 | Ζώδιο Παρθένος   

Κάρτα Ταρώ Μαΐου | Επτά Πεντάκτινο 
Κάρτα ταρώ Εφτά των Πεντάκτινων
Κάρτα ταρώ Εφτά των Πεντάκτινων

Σταματήστε να ασχολείστε με χίλια πράγματα μαζί γιατί δεν θα αποφύγετε μία περιττή υπερκόπωση χωρίς να υπάρχει λόγος. Αποκλείστε άτομα που σας εκμεταλλεύονται και με τον ένα η με τον άλλο τρόπο σας έχουν απογοητεύσει . Προσέξτε τα λόγια που ανταλλάσσετε με άλλους ακόμα και τους ερωτικούς σας συντρόφους. Είστε εσείς κουρασμένοι αλλά μην κουράζετε και τους άλλους. Μην στενοχωρείτε εκείνους που σας αγαπούν πραγματικά. Την μια στιγμή είστε όλο γλύκα και την άλλη διαφωνείτε με τα πάντα. Η κούραση σας είναι και ψυχική. Αναπαυτείτε και προσπαθήστε να χαμογελάτε περισσότερο. Όλα θα πάνε σύντομα καλύτερα.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Μάϊου 2019 | Ζώδιο Ζυγός    

Κάρτα Ταρώ Μαΐου | Τροχός της Τύχης
Κάρτα Ταρώ Ο Τροχός της Τύχης
Κάρτα Ταρώ Ο Τροχός της Τύχης

Μικρές καθυστερήσεις που σας εκνευρίζουν, όμως θα βγείτε κερδισμένοι απ’ αυτές. Αν η ζωή σας φαινόταν να βαλτώνει, τώρα το σκηνικό αλλάζει. Μετά από κάμποσες αναποδιές στα ερωτικά σας άλλος φεύγει άλλος έρχεται. Κρατήστε ψηλά τις προσδοκίες σας, ο τροχός δείχνει πως ότι τελειώνει είναι πια παρελθόν. Ακολουθούν σωρηδόν καινούρια πράγματα. Ένας νέος έρωτας που έχει άπειρες πιθανότητες να είναι ο έρωτας που περιμένατε πολύ καιρό. Πιστέψτε το και θα γίνει. Δεν αποκλείεται ένας ξαφνικός γάμος. Υπέροχα.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Απριλίου 2019 | Ζώδιο Σκορπιός

Κάρτα Ταρώ Μάϊου |Οι Εραστές
Κάρτα Ταρώ Οι Ερωτευμένοι
Κάρτα Ταρώ Οι Ερωτευμένοι

Έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα πολλά πράγματα και καταστάσεις. Πρέπει κάτι να κάνετε γι’ αυτά  διαφορετικά στο τέλος  θα σας πνίξουν οι υποχρεώσεις πάσης φύσεως. Τα ερωτικά παιχνίδια δεν τελειώνουν για σας. Προσέξτε λίγο γιατί κινδυνεύετε να πέσετε θύμα μιας ζηλιάρας ψυχής που θα σας ταλανίσει για λίγο καιρό. Αν αποκαλυφθείτε σας περιμένουν ένα σωρό μπελάδες, αλλά όχι για πολύ. Τι να πω; Έχετε μεγάλη ρέντα αυτό το μήνα. Η περιπέτεια περιμένει τους τολμηρούς.

μέντιουμ άρης

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Μάϊου 2019 | Ζώδιο Τοξότης

Κάρτα Ταρώ Μαΐου | Το  Άρμα
Κάρτα Ταρώ Το Άρμα
Κάρτα Ταρώ Το Άρμα

Θα πρέπει να το έχετε καταλάβει κι εσείς οτι τα πράγματα πάνε ολοταχώς προς το καλύτερο. Είστε από τους πιο ευνοημένους του μήνα και πιστεύω ότι ήδη το ξέρετε. Η αγάπη έχει χτυπήσει για τα καλά την πόρτα σας και ο έρωτας καλά κρατεί. Αυτό ζητήσατε απ’ το σύμπαν, αυτό σας έδωσε. Δεν υπάρχουν εμπόδια οι δρόμοι είναι ανοιχτοί. Ένας γάμος είναι προ των πυλών. Ανεβείτε στο άρμα σας και καλό και ευτυχισμένο δρόμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου 2019 | Ζώδιο Αιγόκερως 

Κάρτα Ταρώ Μαΐου | Το αστέρι
Κάρτα Ταρώ Το Αστέρι
Κάρτα Ταρώ Το Αστέρι

Φτάνει σε εσάς μία προσφορά αγάπης. Πιθανόν δεν είναι αυτή που περιμένατε και ο τρόπος που θα σας δοθεί δεν θα σας ζεστάνει την καρδιά. Μπορεί να μην φαίνεται τέλεια αλλά  σταδιακά θα διαπιστώσετε την ικανότητα αυτού του ατόμου να σας αγγίζει συναισθηματικά να σας συγκινεί. Το Αστέρι σας δίνει την ελπίδα ότι αυτή η προσφορά τελικά να αποδειχθεί μία ευχάριστη έκπληξη. Αν και για λίγο ταλαντευτήκατε  δεν χάσατε την ισορροπία σας. Η δύναμη σας είναι η γη και σύντομα η γη σας θα φωτιστεί από μια ηλιαχτίδα που θα λάμψει στη ζωή σας. Χρειάζεστε νέα σχέδια. Μην εμπιστεύεστε αυτό που φαίνεται καλύτερο από ότι πραγματικά είναι και μην το βάζετε κάτω.

ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Μάϊου 2019 | Ζώδιο Υδροχόος     

Κάρτα Ταρώ Μαΐου | Δύο Σπαθί
Κάρτα ταρώ Δύο των Ξιφών
Κάρτα ταρώ Δύο των Ξιφών

Έχετε λίγο μπερδευτεί με τα ερωτικά πιθανώς με μία παράλληλη σχέση, που θα απειλήσει την ηρεμία σας. Πρέπει να φανείτε αποφασιστικοί αλλά και ψύχραιμοι αν πρόκειται να επιλέξετε ένα άτομο, επιλέξτε αυτό που   πραγματικά αγαπάτε και η επιθυμία σας είναι ο συνταξιδιώτης της ζωής σας. Αν δεν είστε σίγουροι μην πληγώσετε άδικα το μόνιμο ταίρι σας. Περιμένει μία πολύ όμορφη ζωή που θα σας δώσει αυτό ακριβώς που ονειρεύεστε.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου 2019 | Ζώδιο Ιχθύς    

Κάρτα Ταρώ Μαΐου | Η Εγκράτεια 
Κάρτα Ταρώ Η Εγκράτεια
Κάρτα Ταρώ Η Εγκράτεια

Το μότο σας για το μήνα είναι “Επιλογές”. Έχετε κλειστεί πολύ στον εαυτό σας. Κάποιοι από σας βιώνετε ένα πρόσφατο δύσκολο χωρισμό. Χρειάζεστε προσοχή στις επιλογές όσων αφορά καριέρα τρόπο ζωής και φυσικά στον έρωτα. Σας δίνονται αυτή τη φορά τα όπλα και οι ευκαιρίες να διαλέξετε τα σωστά άτομα η καταστάσεις. Προσπαθείτε να συνέλθετε από εκείνα που σας πλήγωσαν και με πολλή προσπάθεια σταδιακά θα ξαναπάρετε τα ινία στα χέρια σας και θα σχεδιάσετε μια καινούρια διαδρομή με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες. Μην το βάζετε κάτω είστε μαχητής . Η ζωή προχωρά πάντα μπροστά και τα καλύτερα έρχονται.    

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles