Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου 2019

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου 2019. Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έχει την μεγαλύτερη συλλογή από τράπουλες χαρτομαντείας ταρώ από κάθε άλλο χώρο μελλοντολογίας. 42 Μαντικές Τράπουλες και 31 Συμβουλευτικές.

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Άρης, Δέσποινα Πάππας και Βέρα σας περιμένουν. Από κοντά στο κατάστημα ή τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα & Εξωτερικό.

Η Μελλοντολόγος Βέρα με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της μελλοντολογίας κάθε μήνα θα σας παρουσιάζει μια ανάλυση για κάθε ζώδιο μέσα από τις κάρτες Ταρώ. Την Μελλοντολόγο Βέρα μπορείτε να την συμβουλευτείτε καθημερινά στον χώρο του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες. Προβλέψεις μπορούν να γίνουν και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου 2019 από την Μελλοντολόγο Βέρα

Κάρτα ταρώ Ασσος των Κυπέλλων

1Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου 2019  | Ζώδιο Κριός

Κάρτα Ταρώ Μάιου |Ο Άσσος Κούπα

Ήρθε η ώρα να ξαναγράψετε τις σελίδες των σχέσεων σας . Ο Άσσος κούπα σας δηλώνει ότι για κάθε είδους αγάπη υπάρχει μεγάλη θετική βοήθεια όπως επίσης ότι θα σας δώσει και τρόπο να αποκτήσετε αυτό που αγαπάτε. Ένα ταξίδι αγάπης πυξίδα στα σχέδια σας . Με πολύ υπομονή και επιμονή όλα τα εμπόδια φεύγουν και οι πλανήτες εναρμονίζονται με τέτοιο τρόπο που σας ανοίγουν όλες τις πόρτες που για καιρό παρέμεναν κλειστές για εσας. Όλα πια είναι πιθανά. Τα αστέρια έχουν αποφασίσει να σας χαρίσουν τον έρωτα. Χαρείτε τον.

2Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Μάϊου   2019 | Ζώδιο Ταύρος

Κάρτα Ταρώ Μάϊου | Η Δικαιοσύνη 

Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τα εμπόδια που συναντάτε. Αισθάνεστε πεσμένοι και χρειάζεστε ηθική βοήθεια γιατί από το άγχος σας μεγαλοποιείτε τις καταστάσεις που περνάτε. Αυτός όμως ο μήνας θα σας ωθήσει να ανακαλύψετε τους τρόπους για να λύσετε πολλά από τα προβλήματα σας. Ο σύντροφος σας δεν σας καλύπτει συναισθηματικά και μερικοί ταύροι που ψάχνουν για κάτι καινούριο διστάζουν λίγο να  εκδηλωθούν. Αν όμως ένα νέο άτομο σας δείξει την θετική του πλευρά, μπορεί να σας εμπνεύσει τον ερωτικό ενθουσιασμό που ελπίζετε. Δύσκολος ο Μάιος για τα αισθηματικά σας Ταυράκια μου, αλλά  όλο και κάτι ευχάριστο σας επιφυλάσσει.    

Κάρτα ταρώ Εφτά των Ξιφών

3Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Μάϊου 2019 | Ζώδιο Δίδυμος

Κάρτα Ταρώ Μαίου |Επτά των ξιφών

Κάτι που θα σας αποκαλυφθεί ξαφνικά, θα σας  υποχρεώσει να αλλάξετε τρόπο σκέψης και θα θελήσετε να παραμερίσετε παλιούς και μάλλον σαθρούς δεσμούς, προκειμένου να αφήσετε τόπο για καινούρια πράγματα περισσότερο κοντά στον χαρακτήρα σας. Θα πρέπει να θυσιάσετε βαρετές συνήθειες και ίσως λίγη από την ηρεμία σας. Το αποτέλεσμα θα είναι παραπάνω από ικανοποιητικό. Με αυτόν τον τρόπο αντί μόνο να δίνετε, θα αρχίσετε να παίρνετε. Καιρός δεν είναι; Χρησιμοποιήστε την διαίσθησή σας μαζί με την λογική και δεν θα βγείτε χαμένοι, αντίθετα ο έρωτας που τόσο επιθυμείτε πέφτει στην αγκαλιά σας.

xartomanteia taroto
Κάρτα ταρώ Τέσσερα των Πεντάκτινων

4Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου 2019 | Ζώδιο Καρκίνος

Κάρτα Ταρώ  Μαΐου | Τέσσερα Πεντάκτινο

Απαλλάσσεστε σιγά σιγά από τα βάρη του παρελθόντος. Μην απογοητεύεστε και μην μεγεθύνετε τα προβλήματα σας ,τα οποία πλησιάζουν στη λύση τους. Μην πέφτετε στα πατώματα, μαζέψτε το μυαλό σας και συγκεντρωθείτε στην πραγματικότητα. Επιθυμείτε την επανένωση με ένα άτομο από το παρελθόν, αλλά μέχρι τώρα δεν έχετε βρει τον τρόπο να το κουβεντιάσετε μαζί του επειδή φοβάστε ένα αρνητικό αποτέλεσμα μια και εκείνος με την παγερή συμπεριφορά του δεν αφήνει πολλά περιθώρια ή ελπίδες. Έτσι όμως ξαφνικά και αναπάντεχα θα βρεθείτε κάπου σχεδόν τυχαία και θα δώσετε μία νέα ευκαιρία σε αυτή την σχέση. Υπομονή λοιπόν και ψυχραιμία.

Κάρτα ταρώ Οχτώ των Πεντάκτινων

5Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Μάϊου 2019 | Ζώδιο Λέων

Κάρτα Ταρώ Μαΐου | Οκτώ Πεντάκτινο

Αν σκέπτεστε να ξεκινήσετε κάτι καινούριο κάντε το, θα έχετε μεγάλη υποστήριξη, θα πρέπει να συγκεντρωθείτε αποκλειστικά σε αυτό που σας ενδιαφέρει. Μία ξαφνική προσφορά έρχεται και θα πιαστείτε εντελώς απροετοίμαστη/ος. Χρήσιμες πληροφορίες έρχονται να βοηθήσουν  αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε. Αυτή την επιτυχία θα την γιορτάσετε με τους αγαπημένους σας. Η καλή σας τύχη περιμένει στην κοντινότερη γωνία. Συγχαρητήρια.   

Κάρτα ταρώ Εφτά των Πεντάκτινων

6Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου 2019 | Ζώδιο Παρθένος   

Κάρτα Ταρώ Μαΐου | Επτά Πεντάκτινο 

Σταματήστε να ασχολείστε με χίλια πράγματα μαζί γιατί δεν θα αποφύγετε μία περιττή υπερκόπωση χωρίς να υπάρχει λόγος. Αποκλείστε άτομα που σας εκμεταλλεύονται και με τον ένα η με τον άλλο τρόπο σας έχουν απογοητεύσει . Προσέξτε τα λόγια που ανταλλάσσετε με άλλους ακόμα και τους ερωτικούς σας συντρόφους. Είστε εσείς κουρασμένοι αλλά μην κουράζετε και τους άλλους. Μην στενοχωρείτε εκείνους που σας αγαπούν πραγματικά. Την μια στιγμή είστε όλο γλύκα και την άλλη διαφωνείτε με τα πάντα. Η κούραση σας είναι και ψυχική. Αναπαυτείτε και προσπαθήστε να χαμογελάτε περισσότερο. Όλα θα πάνε σύντομα καλύτερα.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
Κάρτα Ταρώ Ο Τροχός της Τύχης

7Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Μάϊου 2019 | Ζώδιο Ζυγός    

Κάρτα Ταρώ Μαΐου | Τροχός της Τύχης

Μικρές καθυστερήσεις που σας εκνευρίζουν, όμως θα βγείτε κερδισμένοι απ’ αυτές. Αν η ζωή σας φαινόταν να βαλτώνει, τώρα το σκηνικό αλλάζει. Μετά από κάμποσες αναποδιές στα ερωτικά σας άλλος φεύγει άλλος έρχεται. Κρατήστε ψηλά τις προσδοκίες σας, ο τροχός δείχνει πως ότι τελειώνει είναι πια παρελθόν. Ακολουθούν σωρηδόν καινούρια πράγματα. Ένας νέος έρωτας που έχει άπειρες πιθανότητες να είναι ο έρωτας που περιμένατε πολύ καιρό. Πιστέψτε το και θα γίνει. Δεν αποκλείεται ένας ξαφνικός γάμος. Υπέροχα.

Κάρτα Ταρώ Οι Ερωτευμένοι

8Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Απριλίου 2019 | Ζώδιο Σκορπιός

Κάρτα Ταρώ Μάϊου |Οι Εραστές

Έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα πολλά πράγματα και καταστάσεις. Πρέπει κάτι να κάνετε γι’ αυτά  διαφορετικά στο τέλος  θα σας πνίξουν οι υποχρεώσεις πάσης φύσεως. Τα ερωτικά παιχνίδια δεν τελειώνουν για σας. Προσέξτε λίγο γιατί κινδυνεύετε να πέσετε θύμα μιας ζηλιάρας ψυχής που θα σας ταλανίσει για λίγο καιρό. Αν αποκαλυφθείτε σας περιμένουν ένα σωρό μπελάδες, αλλά όχι για πολύ. Τι να πω; Έχετε μεγάλη ρέντα αυτό το μήνα. Η περιπέτεια περιμένει τους τολμηρούς.

μέντιουμ άρης
Κάρτα Ταρώ Το Άρμα

9Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Μάϊου 2019 | Ζώδιο Τοξότης

Κάρτα Ταρώ Μαΐου | Το  Άρμα

Θα πρέπει να το έχετε καταλάβει κι εσείς οτι τα πράγματα πάνε ολοταχώς προς το καλύτερο. Είστε από τους πιο ευνοημένους του μήνα και πιστεύω ότι ήδη το ξέρετε. Η αγάπη έχει χτυπήσει για τα καλά την πόρτα σας και ο έρωτας καλά κρατεί. Αυτό ζητήσατε απ’ το σύμπαν, αυτό σας έδωσε. Δεν υπάρχουν εμπόδια οι δρόμοι είναι ανοιχτοί. Ένας γάμος είναι προ των πυλών. Ανεβείτε στο άρμα σας και καλό και ευτυχισμένο δρόμο.

Κάρτα Ταρώ Το Αστέρι

10Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου 2019 | Ζώδιο Αιγόκερως 

Κάρτα Ταρώ Μαΐου | Το αστέρι

Φτάνει σε εσάς μία προσφορά αγάπης. Πιθανόν δεν είναι αυτή που περιμένατε και ο τρόπος που θα σας δοθεί δεν θα σας ζεστάνει την καρδιά. Μπορεί να μην φαίνεται τέλεια αλλά  σταδιακά θα διαπιστώσετε την ικανότητα αυτού του ατόμου να σας αγγίζει συναισθηματικά να σας συγκινεί. Το Αστέρι σας δίνει την ελπίδα ότι αυτή η προσφορά τελικά να αποδειχθεί μία ευχάριστη έκπληξη. Αν και για λίγο ταλαντευτήκατε  δεν χάσατε την ισορροπία σας. Η δύναμη σας είναι η γη και σύντομα η γη σας θα φωτιστεί από μια ηλιαχτίδα που θα λάμψει στη ζωή σας. Χρειάζεστε νέα σχέδια. Μην εμπιστεύεστε αυτό που φαίνεται καλύτερο από ότι πραγματικά είναι και μην το βάζετε κάτω.

ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω
Κάρτα ταρώ Δύο των Ξιφών

11Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Μάϊου 2019 | Ζώδιο Υδροχόος     

Κάρτα Ταρώ Μαΐου | Δύο Σπαθί

Έχετε λίγο μπερδευτεί με τα ερωτικά πιθανώς με μία παράλληλη σχέση, που θα απειλήσει την ηρεμία σας. Πρέπει να φανείτε αποφασιστικοί αλλά και ψύχραιμοι αν πρόκειται να επιλέξετε ένα άτομο, επιλέξτε αυτό που   πραγματικά αγαπάτε και η επιθυμία σας είναι ο συνταξιδιώτης της ζωής σας. Αν δεν είστε σίγουροι μην πληγώσετε άδικα το μόνιμο ταίρι σας. Περιμένει μία πολύ όμορφη ζωή που θα σας δώσει αυτό ακριβώς που ονειρεύεστε.

Κάρτα Ταρώ Η Εγκράτεια

12Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου 2019 | Ζώδιο Ιχθύς    

Κάρτα Ταρώ Μαΐου | Η Εγκράτεια 

Το μότο σας για το μήνα είναι “Επιλογές”. Έχετε κλειστεί πολύ στον εαυτό σας. Κάποιοι από σας βιώνετε ένα πρόσφατο δύσκολο χωρισμό. Χρειάζεστε προσοχή στις επιλογές όσων αφορά καριέρα τρόπο ζωής και φυσικά στον έρωτα. Σας δίνονται αυτή τη φορά τα όπλα και οι ευκαιρίες να διαλέξετε τα σωστά άτομα η καταστάσεις. Προσπαθείτε να συνέλθετε από εκείνα που σας πλήγωσαν και με πολλή προσπάθεια σταδιακά θα ξαναπάρετε τα ινία στα χέρια σας και θα σχεδιάσετε μια καινούρια διαδρομή με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες. Μην το βάζετε κάτω είστε μαχητής . Η ζωή προχωρά πάντα μπροστά και τα καλύτερα έρχονται.