Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ – Έρωτες Καλοκαιριού 2019

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ – Έρωτες Καλοκαιριού 2019 | Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έχει την μεγαλύτερη συλλογή από τράπουλες χαρτομαντείας Ταρώ από κάθε άλλο χώρο μελλοντολογίας. 42 Μαντικές Τράπουλες και 31 Συμβουλευτικές.

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες με επικεφαλής το Μέντιουμ Άρη Κάππα σας περιμένουν. Καθημερινά στο κατάστημα ή ακόμα και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο!

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ – Έρωτες Καλοκαιριού 2019

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ – Έρωτες Καλοκαιριού | Ζώδιο Κριός

Κάρτα Tαρώ – Άσσος Καρό

Κάρτα ταρώ Ασσος των Πεντάκτινων
Κάρτα ταρώ Ασσος των Πεντάκτινων

Έκπληξη στα λιμνάζοντα νερά  της ζωής σας. Κάτι που ευχόσασταν, αλλά δεν περιμένατε ότι ποτέ θα συμβεί. Ένα  σαγηνευτικό πρόσωπο κάνει το  πέρασμά του με μοναδικό τρόπο από το πλάι σας και δεν μένει απαρατήρητο. Μετά από όχι και πολλή σκέψη μα με μεγάλη όρεξη και έξυπνο  ξεδίπλωμα της αδιαμφισβήτητης  γοητείας σας, ξεκινάτε ένα  ταξίδι στα… Κύθηρα κυριολεκτικά και οι ορίζοντες σας ανοίγουν διάπλατα. Αυτό σίγουρα δεν το είχατε φανταστεί. Παίξτε με τη φωτιά , η ικανοποίηση αξίζει τον κίνδυνο.  

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ – Έρωτες Καλοκαιριού | Ζώδιο Ταύρος

Κάρτα Ταρώ – Έξι Σπαθί        

Κάρτα ταρώ Έξι των Ξιφών
Κάρτα ταρώ Έξι των Ξιφών

Ξεκινάτε με πολύ κακή ψυχολογία με κούραση και  μεγάλη αρνητικότητα για τα πάντα. Ανοιχτείτε λίγο τόσο κλείσιμο δεν μπορεί ποτέ να σας δώσει την παραμικρή χαρά  πού σας είναι τόσο απαραίτητη. Σε κάποιο  όμως κάλεσμα η σε μία έξοδο σας κάνετε μία γνωριμία που θα βάλει τέλος στη δυσθυμία σας, θα αναπτερώσει το ηθικό σας και θέλετε δεν θέλετε θα ερωτευτείτε σαν μαθητούδι. Το καλοκαίρι θέλει  να σας χαρίσει  το ευτυχισμένο τέλος σας και θα το έχετε σε όλες τις αποχρώσεις του μπλε.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ – Έρωτες Καλοκαιριού | Ζώδιο Δίδυμος

Κάρτα Ταρώ – Δέκα Σπαθί

Κάρτα ταρώ Δέκα των Ξιφών
Κάρτα ταρώ Δέκα των Ξιφών

Τυχερά Διδυμάκια  σας έρχεται αφθονία κατακτήσεων , ούτε λεπτό δεν θα μείνετε μόνοι, πάντα κάποια καυτή ύπαρξη  θα διεκδικεί  το ενδιαφέρον και την προσοχή σας. Μόνο κερδισμένοι θα  βγείτε από αυτό το καυτό καλοκαίρι. Οι Δίδυμοι είναι οι μελισσούλες  των διακοπών. Σίγουρα θα καλοπεράσετε  ακόμα και αν δεν πάτε πουθενά και μείνετε στο σπίτι .Η  ρέντα που έχετε θα σας ακολουθεί όπου και να βρίσκεστε μην την αφήσετε να πάει χαμένη. Επωφεληθείτε…

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ – Έρωτες Καλοκαιριού| Ζώδιο Καρκίνος 

Κάρτα Ταρώ – Τρία Κούπα

Κάρτα ταρώ Τρία των Κυπέλλων
Κάρτα ταρώ Τρία των Κυπέλλων

Αντί λοιπόν να  σας ειδοποιήσω να προσέχετε τις κόκκινες σημαίες , μάλλον  για κόκκινα φανάρια  πρέπει να μιλήσω μια και το τρία κούπα μιλά για τριπλές καταστάσεις, μεγάλη ένταση, άπειρη ευχαρίστηση αλλά και ενοχές ίσως και λίγη ντροπή, τόση δα δηλαδή που δεν θα σας εμποδίσει να  πιείτε  αυτό το γλυκό ποτήρι μέχρι το τέλος. Όσο για το μετά το αφήνουμε για τον Σεπτέμβριο..

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ – Έρωτες Καλοκαιριού | Ζώδιο Λέων

Κάρτα Ταρώ  – Τροχός της τύχης

Κάρτα ταρώ Δύο των Κυπέλλων
Κάρτα ταρώ Δύο των Κυπέλλων

Εκπέμπετε φοβερή ενέργεια προς όλες τις κατευθύνσεις . Το άλλο φύλο μαγεύεται μαζί σας και η σύντροφός σας  περιμένει πώς και πώς τις κοινές σας διακοπές. Ο τροχός όμως της τύχης σας αρχίζει να γυρίζει αντίστροφα. Τι σας συμβαίνει; Γιατί νιώθετε την ανάγκη επιστροφής στο παρελθόν δεν γνωρίζω. Καταλαβαίνω όμως πως με ένα σοφό τρόπο με αυτό το άτομο είσαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλο, και αυτό για πολλούς από σας είναι μοιραίο  να ζήσετε μαζί. Πώς θα τα καταφέρετε; Το σύμπαν αποφασίζει επιτρέπει και διευκολύνει τα πάντα. Εμπιστευτείτε το..

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ – Έρωτες Καλοκαιριού | Ζώδιο Παρθένος       

Κάρτα Ταρώ – Οκτώ Καρό 

Κάρτα ταρώ Οχτώ των Πεντάκτινων
Κάρτα ταρώ Οχτώ των Πεντάκτινων

 Ο μήνας Αύγουστος είναι εκείνος που θα σας ωθήσει να αποδεχτείτε την πραγματικότητα, να συγχωρήσετε και να  συγχωρεθείτε, έτσι ώστε  δείτε την κατάσταση από την αρχή, μια και το σύμπαν έχει αποφασίσει να σας χαρίσει την ερωτική ολοκλήρωση  που λαχταράτε με το ταίρι σας. Απολογηθείτε με ειλικρίνεια. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα γίνετε πιστευτός  και πειστικός ώστε να πείστε ι και να δεχτεί  τα λόγια σας. Προσέξτε να είναι ξεκάθαρα και να  αναφέρονται μόνο στα μεταξύ σας   και όχι με ότι έχει να κάνει με επαγγελματικά η οικονομικά θέματα. Μόνο τα καθαρά αισθήματα  θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε  και πάλι την αγάπη που προσμένετε.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ – Έρωτες Καλοκαιριού | Ζώδιο Ζυγός      

Κάρτα Ταρώ –  Άσσος Σπαθί

Κάρτα ταρώ Ασσος των Ξιφών
Κάρτα ταρώ Ασσος των Ξιφών

Έχετε  υποστεί ένα είδος προδοσίας  που σας έχει ρίξει αρκετά το ηθικό, αλλά προσπαθείτε να ξεπεράσετε όσο μπορείτε . Πάνω απ’ όλα  μην απελπίζεστε. Ένα εκπληκτικά  εκλεπτυσμένο και ευγενικό άτομο ίσως λίγο ντροπαλό, με πολύ διακριτικό και όμορφο τρόπο θα σας αφήσει να καταλάβετε τις ερωτικές  του διαθέσεις απέναντί σας. Αφεθείτε. Είναι το ιδανικό, είναι ένας μεγάλος έρωτας που προσγειώνετε στην αγκαλιά σας. Καλές διακοπές…

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ – Έρωτες Καλοκαιριού | Ζώδιο Σκορπιός

Κάρτα Ταρώ – Δύο Καρό

Κάρτα ταρώ Δύο των Πεντάκτινων
Κάρτα ταρώ Δύο των Πεντάκτινων

Ωραίο μπλέξιμο. Αγαπάτε την μία τρελαίνεστε με την άλλη, δύο καρπούζια σε ένα χέρι. Δύσκολα τα πράγματα. Μην δοκιμάσετε να  πάρετε τώρα  αποφάσεις, Πάρτε τον χρόνο σας. Φυσικά μην το παρατραβήξετε μα είναι βέβαιο πως σας χρειάζεται  κάποια λογική και μια σιγουριά για το τι ακριβώς θέλετε να επιλέξετε, τι τέλος πάντων προτιμάτε. Μέχρι τότε όμως απολαύστε με την ψυχή σας ότι σας προσφέρετε για όσο αυτό συμβαίνει. Μέχρις εσχάτων δηλαδή.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ – Έρωτες Καλοκαιριού | Ζώδιο Τοξότης

Κάρτα Ταρώ – Η Αυτοκράτειρα

Κάρτα Ταρώ Η Αυτοκράτειρα
Κάρτα Ταρώ Η Αυτοκράτειρα

Το μονοπάτι της ζωής, σας οδηγεί στην αισθηματική ολοκλήρωση, γιατί κάποιοι από σας , μπορεί να μην το γνωρίζετε αλλά με τον έρωτα της ζωής σας, ετοιμάζεστε να ξεκινήσετε αυτό το καλοκαίρι, μία όμορφη οικογένεια που θα συμπληρώσει με ένα μαγικό τρόπο όλα τα κενά που υπήρξαν στο παρελθόν. Τώρα επί τέλους όλα μπαίνουν στη θέση τους και η καρδιά σας γεμίζει αγαλλίαση.  Συγχαρητήρια..

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ – Έρωτες Καλοκαιριού | Ζώδιο Αιγόκερως   

Κάρτα Ταρώ – Τέσσερα Μπαστούνι

Κάρτα ταρώ Τέσσερα των Ράβδων
Κάρτα ταρώ Τέσσερα των Ράβδων

Υπάρχουν πράγματα και καταστάσεις στο ταίρι σας που πολλές φορές φθάνετε στα άκρα και φρενάρετε. Προσπαθήστε να ξεχάσετε επιτέλους τις διαφορές που εδώ που τα λέμε δεν είναι πια τόσο αξεπέραστες. Θυμηθείτε  πόσα αγαπάτε σε αυτό το πρόσωπο και μην το βάλετε κάτω. Η ανταμοιβή σας θα είναι πολύ πιο πάνω από ότι φαντάζεστε. Σας περιμένει ένας αξέχαστος  μήνας με τις πιο υπέροχες διακοπές.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ – Έρωτες Καλοκαιριού | Ζώδιο Υδροχόος       

Κάρτα Ταρώ – Τρία Σπαθί

Κάρτα ταρώ Τρία των Ξιφών
Κάρτα ταρώ Τρία των Ξιφών

Ανοίξτε τα χέρια και υποδεχτείτε την αναπόφευκτη αλλαγή. Είναι ο μόνος τρόπος που θα σας επιτρέψει να κάνετε τα πρώτα βήματα προς την καινούρια ζωή που σας περιμένει. Ότι παλιό όσο και να διστάζετε πρέπει να το αφήσετε πίσω. Μόνο έτσι ο άνεμος του νέου έρωτα θα φυσήξει μέχρι να σας πάρει μαζί του σε μία καινούρια φρέσκια και υπέροχη κατάσταση . Μπορεί να θέλετε να πάρετε τον χρόνο σας να το σκεφτείτε καλύτερα. Μεγάλο λάθος. Το, παρελθόν έχει ήδη. Μηδενιστεί. Προχωρήστε  στο παρακάτω γιατί  εκείνο  δηλαδή το παρών θα σας χαρίσει την απόλυτη χαρά του έρωτα..

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ – Έρωτες Καλοκαιριού | Ζώδιο Ιχθύς      

Κάρτα Ταρώ – Το Άρμα

Κάρτα Ταρώ Το Άρμα
Κάρτα Ταρώ Το Άρμα

Μπορεί μέχρι χθες να είχατε κάποιες  αμφιβολίες μα ξαφνικά σαν να έφυγε το μαντίλι απ’ τα μάτια σας, επιτέλους καταλαβαίνετε ότι εκείνο που θέλετε ήταν απλά να σας αγαπούν  όσο εσείς αγαπάτε. Ελεύθερη πτώση στην αγκαλιά του ατόμου που τόσο επιθυμούσατε χιλιάδες λόγια και χάδια να ανταλλάζετε χωρίς καμιά βιασύνη Απολαύστε το, τόσο καιρό το περιμένατε. Προστατεύστε την ιδιωτικότητα  σας και χαρείτε το καλοκαιράκι με άπειρα φιλιά.

ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles