Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου 2019

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου 2019. Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έχει την μεγαλύτερη συλλογή από τράπουλες χαρτομαντείας Ταρώ από κάθε άλλο χώρο μελλοντολογίας. 42 Μαντικές Τράπουλες και 31 Συμβουλευτικές.

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Άρης, Δέσποινα Πάππας και Βέρα σας περιμένουν. Από κοντά στο κατάστημα ή τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα & Εξωτερικό.

Η Μελλοντολόγος Βέρα με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της μελλοντολογίας κάθε μήνα θα σας παρουσιάζει μια ανάλυση για κάθε ζώδιο μέσα από τις κάρτες Ταρώ. Την Μελλοντολόγο Βέρα μπορείτε να την συμβουλευτείτε καθημερινά στον χώρο του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες.Προβλέψεις μπορούν να γίνουν και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου 2019 από την Μελλοντολόγο Βέρα

1Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου | Ζώδιο Κριός

Κάρτα Tαρώ Ιουνίου – Ο Πύργος    

Μετανιώνετε για κάποια πράγματα που σας έχουν συμβεί και προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα. Ο Πύργος που πέφτει για σας δεν είναι καταστροφή αλλά ευλογία, γιατί σας απαλλάσσει από κάτι που πια δεν χρειάζεστε. Η δικαιοσύνη που ακολουθεί μιλάει για δεύτερες ευκαιρίες και πολλές ειλικρινείς συγνώμες. Στο περιβάλλον σας υπάρχει ένα σωστό πάρε δώσε όχι μόνο υλικό αλλά και συναισθηματικό. Φέρεστε γενναιόδωρα στους δικούςσας και ξένους, θέλετε την επιτυχία την αναγνώριση και τα αξίζετε. Δείξτε δύναμη, αγάπη και πάρτε την ευκαιρία για την ευτυχία στα χέρια σας. Εύκολο για σας.

2Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου | Ζώδιο Ταύρος

Κάρτα Ταρώ Ιουνίου – Άσσος Καρό       

Σας προβληματίζει πρόσωπο του παρελθόντος πιθανότατα από ζώδιο της φωτιάς, δηλ. Κριός, Λέων, Τοξότης, μιας σχέσης που κατέρρευσε απρόσμενα και που ακόμα επιθυμείτε να επανασυνδεθείτε χωρίς να έχετε καταλήξει στο πώς και με ποιον τρόπο. Υπερβάλλετε τις καταστάσεις και προσπαθήστε να   αποφεύγετε τις διαμάχες. Μία αναπάντεχη ευκαιρία θα σας φέρει κοντά στο πρόσωπο της καρδιάς σας. Αυτή την φορά θα ξετυλίξετέ μαζί το αγαπημένο κουβάρι των κοινών σας αναμνήσεων και αυτή την φορά όλα θα είναι διαφορετικά. Καινούρια αρχή λοιπόν σας περιμένει.  Ψυχραιμία.

3Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου | Ζώδιο Δίδυμος

Κάρτα Ταρώ Ιουνίου – Το Άρμα

Το άλλο σας μισό αν ακόμα δεν έχει εμφανιστεί στην ζωή σας, παρουσιάζεται τώρα σαγηνευτικό και μεγαλειώδες, μία αληθινή  αυτοκράτειρα που θα σας παρασύρει σε μία θυελλώδη σχέση που θα περιέχει όλα τα στοιχεία έχετε ονειρευτεί και θα σας ξεκλειδώσουν ξεχασμένα συναισθήματα αλλά πολύ καλοδεχούμενα για καιρό μένατε  πληγωμένοι και εγκλωβισμένοι σ’ ένα αδιάφορο κόσμο. Τώρα θα δοκιμάσετε το γλυκό κρασί του έρωτα και τι άλλο; Θα μεθύσετε…

4Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου| Ζώδιο Καρκίνος 

Κάρτα Ταρώ Ιουνίου – Δύο των Kυπέλλων  

Ίσως λίγο πιο αργά από ότι θα θέλατε, τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν σταθερά προς το καλύτερο. Το άτομο που τόσο καιρό περιμένετε, ξεπερνά τα εμπόδια και  βρίσκει το θάρρος να σας πλησιάσει πολύ θετικά και επιτέλους να μπορέσετε να συζητήσετε για μία πιθανή επανασύνδεση. Ξημερώνει επιτέλους μια, καινούρια ζωή με αφθονία συναισθημάτων που θα σας χαρίσει το δύο των κυπέλλων που περιμένατε με τόση αδημονία. Μπορεί επίσης για μερικούς από σας αυτό να σημαίνει και την απόκτησή ενός διαδόχου. Χαρούλες… 

5Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου | Ζώδιο Λέων

Κάρτα Ταρώ  Ιουνίου – Τρία Μπαστούνι    

Τα χειρότερά τελειώνουν πάνω στην ώρα που αρχίζουν τα καλύτερα. Ήρθε η στιγμή να βγείτε από την εποχή των παγετώνων. Καιρός ήταν. Η ζωή σας  μεταμορφώνεται με γρήγορο μα όμορφο τρόπο. Προσέξτε μόνο όταν πρόκειται να επιλέξετε πράγματα και καταστάσεις. Το μόνο που δεν χρειάζεται είναι βιασύνη. Μακριά οι ξαφνικές αποφάσεις τής στιγμής  γιατί μπορούν να αποβούν μοιραίες. Ολοκαίνουριες αγάπες και συναρπάστηκες  περιπέτειες. Τι άλλο;

6Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου | Ζώδιο Παρθένος       

Κάρτα Ταρώ Ιουνίου – Τρία Κούπα      

Αυτός ο μήνας θέλει να ασχοληθείτε με ότι χρειάζεστε για να νιώσετε πλήρεις και ικανοποιημένοι απ’ την  ζωή σας.  Στην προσπάθεια να αναρριχηθείτε στα επαγγελματικά σας ξεχάσατε όλα τα υπόλοιπα, σαν αληθινός τελειομανής . Για να δούμε όμως τι θα κάνετε τώρα που ο έρωτας σας κτυπά την πόρτα; Μα τι άλλο; Θα το γιορτάσετε με την ψυχή σας, μια και για καιρό  ενδόμυχα το επιθυμούσατε. Αφήστε λοιπόν για λίγο τα επαγγελματικά που άλλωστε βρίσκονται σε καλό δρόμο και δώστε την δέουσα σημασία στον έρωτα που καταφθάνει σαν τη άνοιξη.

7Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου | Ζώδιο Ζυγός      

Κάρτα Ταρώ Ιουνίου –  Η Μεγάλη Ιέρεια   

Έχετε μεγάλη διαίσθηση αυτόν τον καιρό και έτσι ότι επιλογές κάνετε θα είναι οι σωστές. Η διάθεση δημιουργίας  που υπάρχει είναι μεγάλη. Έχει  έρθει η ώρα σοβαρών αποφάσεων για τα αισθηματικά σας και περνάτε γρήγορα στο επόμενο στάδιο. Πολλές αλλαγές  και άλλες τόσες βελτιώσεις. Περιορίστε λιγάκι το υπερτροφικό σας εγώ, λαμβάνοντας υπ΄όψιν και την  άλλη πλευρά που φαίνεται αποφασισμένη να σας παραδοθεί σχεδόν άνευ όρων. Το πάθος που μοιράζεστε είναι αληθινό και κάποιες αποδεσμεύσεις  του παρελθόντος θα σας βοηθήσουν να το χαρείτε ακόμα περισσότερο.

8Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρο  Ιουνίου | Ζώδιο Σκορπιός

Κάρτα Ταρώ Ιουνίου – Εννέα Καρό

Ανάσα οξυγόνου μετά από αρκετό καιρό στην ζωή σας. Η οξυδέρκεια μαζί με την διαίσθησή σας έρχονται να βοηθήσουν στην αναγνώριση των  πραγματικών προθέσεων των ατόμων που συναναστρέφεστε. Δώστε σημασία στα σημάδια και αποφύγετε με κάθε τρόπο τους φάλτσους ανθρώπους. Μην ψάχνετε μακριά για τον έρωτα , δίπλα σας είναι. Φτάνει να του δώσετε  την προσοχή που πραγματικά αξίζει για να ανθίσει η αγάπη στις καρδιές σας.

9Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου | Ζώδιο Τοξότης

Κάρτα Ταρώ Ιουνίου – Επτά Μπαστούνι

Ήρθε η ώρα να σταματήσουν ευτυχώς οι διαμάχες που σας χαλούσαν τόσο καιρό το κέφι, οι πάγοι σιγά σιγά λιώνουν σε όλα τα επίπεδα. Αν πιστεύατε ότι το παιχνίδι είχε ξεφύγει απ’ τα χέρια σας, σκεφτείτε το πάλι. Η μπάλα λοιπόν έχει γυρίσει στα χέρια σας, παίξτε το παιχνίδι που γνωρίζετε τόσο καλά. Σημαδέψτε με τις σαΐτες σας ευκαιρίες χαμένες στο παρελθόν και σκοράρετε με άνεση πρωταθλητή. Οι κατακτήσεις σας περιμένουν.

10Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ   Ιουνίου | Ζώδιο Αιγόκερως   

Κάρτα Ταρώ Ιουνίου – Επτά Κούπα

Να θυμάστε πάντα πως η αληθινή αγάπη αντέχει σχεδόν τα πάντα και γι’ αυτό μην φοβάστε ότι μπορεί να  την χάσετε. Φυσικά μετράτε προσεκτικά το σχοινί όταν το τραβάτε γιατί και η άλλη πλευρά έχει τις αντοχές της. Μην  υπερβάλλετε στις απαιτήσεις σας. Το μέλλον εμφανίζει μία πολύ θετική εικόνα συναισθηματικής και γιατί όχι υλικής αφθονίας. Υπάρχουν όνειρα  και υπάρχουν επιλογές, όσο μπορείτε ισορροπήστε τα.

11Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου | Ζώδιο Υδροχόος       

Κάρτα Ταρώ Ιουνίου – Δύο Κούπα

Χρειάζεστε διαύγεια γιατί διακρίνω πολλά συναισθήματα θυμού μα και απόγνωσης. Πρέπει να αποδεσμευτείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που σας κρατούν στάσιμους εδώ και καιρό. Πάρτε δύναμη γιατί σε λίγο περνάτε στο επόμενο επίπεδο όπου σας περιμένει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, πιθανόν από πρόσωπο του παρελθόντος και κυριολεκτικά θα σας κάνει να πετάξετε στα σύννεφα. 

12Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Ιούνιου | Ζώδιο Ιχθύς      

Κάρτα Ταρώ Ιουνίου – Άσσος Σπαθί

Όσο και αν προσπαθείτε  να δείτε τα πράγματα από μια άλλη πλευρά, όσο και αν αμφιβάλετε για τα αισθήματα του ατόμου που σας ενδιαφέρει στην πραγματικότητα τα δεσμά που σας κρατούν ενωμένους είναι πάνω από κάθε αμφιβολία αναντίρρητα αληθινά και από τις δύο πλευρές. Τα εμπόδια που υπάρχουν προέρχονται καθαρά από αβάσιμες υποψίες φανταστικά γεγονότα που υπάρχουν μόνο στο μυαλό σας. Άδικα βασανίζεστε, άδικα ταλαιπωρήστε. Σταματήστε  να καίγεστε στην φωτιά που μόνος ανάβετε και απολαύστε την ομορφιά που λέγετε συντροφικότητα.

ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω