Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου 2019

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου 2019. Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έχει την μεγαλύτερη συλλογή από τράπουλες χαρτομαντείας Ταρώ από κάθε άλλο χώρο μελλοντολογίας. 42 Μαντικές Τράπουλες και 31 Συμβουλευτικές.

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες με επικεφαλής το Μέντιουμ Άρη Κάππα σας περιμένουν. Καθημερινά στο κατάστημα ή ακόμα και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο!

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου 2019

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου | Ζώδιο Κριός

Κάρτα Tαρώ Αυγούστου – Η Εγκράτεια

Κάρτα Ταρώ Η Εγκράτεια
Κάρτα Ταρώ Η Εγκράτεια

Προσπαθήστε να περιορίσετε την κτητικότητά σας και την ζήλια σας. Κινδυνεύετε να χάσετε το ταίρι σας αν συνεχίσετε με τον συγκεκριμένο  εγωιστικό τρόπο. Χαλαρώστε λίγο. Το σίγουρο είναι ότι σας αγαπούν γι’ αυτό που είστε, ενώ εσείς προσπαθείτε να αλλάξετε τους άλλους  πράγμα που συνήθως δεν έχει επιτυχία. Ηρεμίστε  πάρτε δύο βαθείες ανάσες  και σκεφτείτε πόσα έχετε επιτύχει μέχρι τώρα, και πόσες ακόμα χαρές ακολουθούν εκείνους που χαίρονται με τα λίγα και καλά.  

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου | Ζώδιο Ταύρος

Κάρτα Ταρώ Αυγούστου – Τέσσερα Καρό   

Κάρτα ταρώ Τέσσερα των Πεντάκτινων
Κάρτα ταρώ Τέσσερα των Πεντάκτινων

Το σίγουρο είναι ότι σας αγαπούν με τα ελαττώματά σας. Εσείς πώς τους ευχαριστείτε; Φυσικά αυτό ισχύει για μερικούς από σας που από φόβο για το μέλλον, έχετε σφίξει τις παλάμες και μετράτε ακόμα και τα μεταλίκια. Όμως η ζωή είναι μόνο μία φορά και  καλό μοιάζει όταν την χαιρόμαστε, εννοείται  χωρίς υπερβολές. Αλλά να θυμάστε πως η τσιγκουνιά της τσέπης μεταφέρεται και στα αισθήματα. Αποφασίστε λοιπόν τι μπορείτε να ξοδέψετε για τα πρόσωπα που αγαπάτε και που και αυτά αναμφισβήτητα σας αγαπούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου | Ζώδιο Δίδυμος

Κάρτα Ταρώ Αυγούστου – Τρία Κούπα 

Κάρτα ταρώ Τρία των Κυπέλλων
Κάρτα ταρώ Τρία των Κυπέλλων

Ότι ήσαστε  αρισματικά άτομα ασφαλώς το γνωρίζετε. Γνωρίζετε επίσης πως έχετε μεγάλη ζήτηση από το άλλο φύλο. Ίσως όμως θα έπρεπε να προσέξετε λίγο αυτόν τον καιρό, μήπως παρασυρθείτε  σε παράλληλη σχέση και αυτό σας στοιχήσει λίγο ακριβότερα από ότι πιθανώς υπολογίζετε. Φυσικό και επόμενο να το διασκεδάσετε  να το απολαύσετε με αξέχαστες στιγμές, που ίσως να αξίζουν την κατόπιν εορτής ταλαιπωρία σας. Προσοχή στις καλοκαιρινές ιώσεις και αν είστε καπνιστές και αντέχετε, μετριάστε το.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου| Ζώδιο Καρκίνος 

Κάρτα Ταρώ Αυγούστου – Άσος Κούπα

Κάρτα ταρώ Ασσος των Κυπέλλων
Κάρτα ταρώ Ασσος των Κυπέλλων

Δικός σας ο μήνας. Αφήσατε το παρελθόν να σας ταλαιπωρήσει για πολύ χρόνο. Τώρα έχει φτάσει η ώρα να το αποχωριστείτε για πάντα . Οι καλύτερες μέρες έχουν φθάσει και σας κτυπούν την πόρτα. Ανοίξτε την μαζί με τα μάτια σας και δείτε την ελπίδα και την αγάπη να έρχονται κοντά σας. Επαγγελματική βελτίωση, όχι πως δεν την περιμένατε μια και εργαστήκατε σκληρά  γι’ αυτήν. Οικονομική άνοδο που τόσο έχετε ανάγκη και πάνω απ’ όλα όμως για κάποιους μία επανασύνδεση, επιθυμία μεγάλη εδώ και πολύ καιρό, βρίσκεται προ των πυλών. Για άλλους ένας θυελλώδης νέος έρωτας θα σαρώσει το μυαλό  και την καρδιά σας. Διαλέξτε και πάρτε, όλα δικά σας. 

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου | Ζώδιο Λέων

Κάρτα Ταρώ  Αυγούστου – Τροχός της τύχης

Κάρτα ταρώ Δύο των Κυπέλλων
Κάρτα ταρώ Δύο των Κυπέλλων

Πολύ δυνατή εποχή για εσάς. Μία ευχή σας γραμμένη στα αστέρια, είναι έτοιμη να πραγματοποιηθεί. Θα χρειαστείτε καθαρή σκέψη, μην σαστίσετε, συμβαίνουν πολλά συγχρόνως. Λειτουργούν πολλές διαφορετικές ενέργειες, όπως για τα οικονομικά με αργή ταχύτητα αλλά σταθερή, για μερικούς μία προσφορά νέας εργασίας, μία ίσως επιτυχημένη τοποθέτηση που τώρα θα αποδώσει. Την ερωτική απογοήτευση αντικαθιστά ένας μεγάλος και ίσως ευλογημένος έρωτας  με απόλυτα φυσική συνέπεια ένα γάμο ή μία συμβίωση έτσι όπως το ονειρευόσασταν. Ο τροχός της τύχης σας γυρίζει  για σας και μόνον. Απολαύστε…

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου | Ζώδιο Παρθένος       

Κάρτα Ταρώ Αυγούστου – Δύο Μπαστούνι

Κάρτα ταρώ Δύο των Ράβδων
Κάρτα ταρώ Δύο των Ράβδων

Αποφασίσατε τελικά να αφήσετε για λίγο τα κουτάκια σας και να κοιτάξετε τον ήλιο που αυτόν τον μήνα θα λάμψει και για σας. Ταξιδέψτε λίγο έστω με το μυαλό σας, γιατί έχετε ανάγκη πνευματικής μα και ψυχικής ανάπαυσής. Αν μία επανασύνδεση τριγυρίζει στο μυαλό σας, ξανασκεφτείτε το. Πιθανόν να επαναληφθούν τα ίδια λάθη και ίσως να ξαναβρεθείτε μπροστά στις ίδιες δυσκολίες και αδιέξοδα του παρελθόντος .Ο έρωτας όμως όπως και το φως, είναι απαραίτητος στη ζωή και για σας σίγουρα δεν παρουσιάζεται ξαφνικά, μια και τον περιμένατε καιρό. Χαρείτε τον λοιπόν και αναπνεύστε την αγάπη που σας ξανά χαρίζεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου | Ζώδιο Ζυγός      

Κάρτα Ταρώ Αυγούστου –  Το Άρμα

Κάρτα Ταρώ Το Άρμα
Κάρτα Ταρώ Το Άρμα

Φαίνεται πως οι προσπάθειές σας για ισορροπία πιάνουν τόπο και παραμερίζονται αργά αλλά σταθερά  σοβαρά εμπόδια και προκλήσεις. Θα φανεί πολύ χρήσιμη η αδιαμφισβήτητη διαίσθησή σας όπου επιβάλλεται να  την χρησιμοποιήσετε. Για το άτομο που ενδιαφέρεστε, θα χρειαστείτε υπομονή και πλήρη επιστράτευση των γλυκύτερων τρόπων σας , έτσι ώστε να καμφθούν οι αντιρρήσεις και οι δισταγμοί  του -της . Αισθάνεστε πως χάνονται ευκαιρίες με τόση προσπάθεια και συχνά αμφιβάλετε αν αξίζει τον κόπο. Αυτό όμως μόνο εσείς μπορείτε να το κρίνετε και κάποια στιγμή να αποφασίσετε..

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρο Αυγούστου | Ζώδιο Σκορπιός

Κάρτα Ταρώ Αυγούστου – Ο Μάγος

Κάρτα Ταρώ Ο Μάγος
Κάρτα Ταρώ Ο Μάγος

Αναρωτιέστε τι θα πρέπει να κάνετε με το πρόσωπο που πρόσφατα επέστρεψε στην ζωή σας. Δεν το περιμένατε αλλά σαφώς πολλές φορές το είχατε ευχηθεί. Βασικά το κενό που είχε αφήσει αυτό το άτομο ήταν τόσο μεγάλο που δεν θα γέμιζε ποτέ με καμία αντικατάσταση, και όχι ότι δεν δοκιμάσατε αρκετές  φορές και αποτύχατε παταγωδώς. Τώρα λοιπόν χαρείτε το είναι όλο δικό σας. Να θυμάστε να ξεκουράζεστε όσο είναι δυνατόν  γιατί προβλέπονται θυελλώδεις διακοπές.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου | Ζώδιο Τοξότης

Κάρτα Ταρώ Αυγούστου – Η Δύναμη

Κάρτα Ταρώ Η Δύναμη
Κάρτα Ταρώ Η Δύναμη

Εγκαταλείψτε αυτό το καράβι. Τα αισθήματα που είχατε για  τον ή την σύντροφό σας έχουν μεταλλαχθεί. Δεν υπάρχει πια ο έρωτας και δεν συμβιβάζεστε στην ιδέα πως έτσι θα περάσει η υπόλοιπη ζωή σας. Υπήρξαν αισθήματα, τώρα όμως νιώθετε εντελώς άδειοι και το φταίξιμο δεν είναι μόνο δικό σας. Το ταγκό το χορεύουν δύο. Θα βρείτε σιγά σιγά την ισορροπία σας, μη ανησυχείτε, βρίσκεστε σε μία αρκετά δύσκολη μεταβατική περίοδο και η ευαισθησία σας είναι στα ύψη. Σύντομα  ευχάριστα γεγονότα θα σηματοδοτήσουν μία νέα αρχή που θα σας ανεβάσει το ηθικό και τα πατήματά σας θα ξαναβρούν την γνωστή τους σιγουριά.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου | Ζώδιο Αιγόκερως   

Κάρτα Ταρώ Αυγούστου – Εννέα Μπαστούνι

Κάρτα ταρώ Εννιά των Ράβδων
Κάρτα ταρώ Εννιά των Ράβδων

Αργά μα σταθερά ξανακερδίζετε την εμπιστοσύνη συνεργατών και φίλων και πάνω από όλα, του εαυτού σας. Τώρα ξεκινάτε έναν ολοκαίνουριο κύκλο ζωής. Δεν αμφιβάλλω για το πόσο σας έχει στοιχήσει το πρόσφατο παρελθόν σας αλλά η ώρα που θα απελευθερωθείτε από περιττές διαμάχες και συνεχείς απογοητεύσεις έχει φθάσει, ανεξάρτητα από τις επιθυμίες  και αναστολές σας. Φυσικά σαν γνήσιος αιγόκερως επιθυμείτε  πάντα εσείς να κερδίζετε, και δεν σας ενδιαφέρει πόσο σας στοιχίζει κάθε νίκη. Δώστε προσοχή σε μία επόμενη μάχη που ετοιμάζεστε να δώσετε γιατί μπορεί να νικήσετε αλλά θα διαπιστώσετε πώς το ακριβό αντίτιμο που θα πληρώσετε ελάχιστες χαρές θα σας δώσει. Εσείς αποφασίζετε. 

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου | Ζώδιο Υδροχόος       

Κάρτα Ταρώ Αυγούστου – Τρία Μπαστούνι

Κάρτα ταρώ Τρία των Ράβδων
Κάρτα ταρώ Τρία των Ράβδων

Ξαφνική πρόταση συνεργασίας, έρχεται να σας βάλει σε δίλημμα, όχι όμως πώς δεν την περιμένατε. Σκεφτείτε το πολύ καλά πριν αποφασίσετε, αλλά σίγουρα θα μπορούσε να  βελτιώσει την καθημερινότητά σας. Στα ερωτικά μην πανικοβάλλεστε εάν με κάποιο τρόπο εκτεθείτε. Καλύτερα να βγουν όλα στο φως παρά να σας τρώνε από μέσα. Το αποτέλεσμα ενδέχεται να σας εκπλήξει ευχάριστα γιατί και το άλλο πρόσωπο σκέπτεται πολύ θετικά για σας, χώρια ότι περιμένει εδώ και καιρό να πάρετε την σωστή απόφαση.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου | Ζώδιο Ιχθύς      

Κάρτα Ταρώ Αυγούστου – Άσσος Καρό 

Κάρτα ταρώ Ασσος των Πεντάκτινων
Κάρτα ταρώ Ασσος των Πεντάκτινων

Εργασιομανή ψαράκια… Ευκαιρίες που περιμένατε να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας, έρχονται. Θα στοιχήσουν βέβαια όση ενέργεια διαθέτετε και ατελείωτες ώρες προσπάθειας, αλλά το αποτέλεσμα θα αναδείξει τις ικανότητές σας και θα εισπράξετε το σεβασμό των ανωτέρων σας. Δεν είναι και λίγο. Ευτυχώς για τους περισσότερους από σας, το ταίρι σας είναι αρκετά υπομονετικό και μεταξύ σας δεν προβλέπεται να υπάρξουν προβλήματα. Άλλωστε οι διακοπές έρχονται και εκεί θα δείξετε πόσο αξίζει να σας περιμένει υπομονετικά. 

ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles