Αισθηματικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2019

Αισθηματικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 | Με την είσοδο της Αφροδίτης στις 09/10/2019 στον Σκορπιό και έως τις 01/11/2019, θα νιώθουμε δυνατά συναισθήματα και θα είμαστε ιδιαιτέρως δυναμικοί. Αυτός ο συνδυασμός θα μας κάνει ιδιαιτέρους ελκυστικούς και με σεξαπίλ. Επιπλέον θα μας χαρακτηρίζει έντονη διαίσθηση, πολύ εύκολα και με την πρώτη επαφή θα καταλαβαίνουμε αν μας κάνει κάποιους ή όχι. Σε σχέση με άλλα ζώδια, εδώ η Αφροδίτη στον Σκορπιό αναζητεί πιο σοβαρές σχέσεις γιατί όχι κάτι μόνιμο, άλλα με έντονο σεξουαλικό υπόβαθρο. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν ερωτικά είναι Ιχθύες, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός
Ζώδιο Κριός

 Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 09/10/2019, υπάρχει το ενδεχόμενο να αναδυθούν σχέσεις του παρελθόντος. Αν είστε ήδη σε σχέση σε αυτή την φάση σκεφτείτε και αναλύστε το καλά πιο βήμα θα κάνετε και τι θα επιλέξετε. Πάντως είτε είστε σε σχέση είτε δεσμευμένοι αυτό το διάστημα θα έχετε ένα ιδιαίτερο σεξαπίλ και αυτό θα σας κάνει ιδιαιτέρως περιζήτητο. Θα έχετε μια ιδιαιτέρως αυξημένη διάθεση για σεξουαλική δραστηριότητα αυτή την περίοδο και αυτό θα σας κάνει να ζήσετε αξέχαστες στιγμές με τον σύντροφο σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος
Ζώδιο Ταύρος

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 09/10/2019, θα πρέπει να πάρετε άμεσα κάποιες αποφάσεις και να τακτοποιήσετε ζητήματα που αφορούν τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Η εποχή αυτή είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη διότι οι αποφάσεις και τα γεγονότα θα οδηγήσουν  σε ένα οριστικό και τελεσίδικο αποτέλεσμα. Επιπλέον αυτή την περίοδο θα σας απασχολήσουν και άτομα με τα οποία είχατε σχέσεις ερωτικές ή επαγγελματικές στο παρελθόν. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ένα φλερτ στο εργασιακό σας χώρο να φέρει τα πάνω κάτω στην ζωή σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος
Ζώδιο Δίδυμος

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 09/10/2019, θα δημιουργηθεί πιθανόν ένα ζητούμενο για κάποιους από εσάς για ένα φλερτ στον εργασιακό σας χώρο. Αυτό το διάστημα έχει μείνει στάσιμο και δεν προχωράει το ζήτημα. Εν τω μεταξύ δεν αποκλείεται σε κάποια τυχαία συνάντηση να βρεθείτε αντιμέτωποι με το ερωτικό σας παρελθόν και το μυαλό σας θα τρέχει σε αναμνήσεις. Αν βρίσκεστε σε σχέση πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί, διότι θα γίνετε ιδιαιτέρως νευρικοί με τον σύντροφο σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2019| Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος
Ζώδιο Καρκίνος

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 09/10/2019, αν νιώθετε μόνοι στην ζωή σας, η Αφροδίτη σας φέρνει νέες προοπτικές στον ορίζοντα. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να εμφανιστεί στην ζωή σας μια πολύ υποσχόμενη γνωριμία και να ανατρέψει τα πάντα. Εάν νιώθατε για κάποιο πρόσωπο έντονα συναισθήματα πολύ πιθανόν να έρθει κοντά σας και να ζήσετε αξέχαστες στιγμές. Μπορείτε πραγματικά να βρείτε το πάθος σας αν ενεργήσετε βασιζόμενοι στην έμφυτη διαίσθηση και κάνοντας τις σωστές επιλογές.

Αισθηματικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων
Ζώδιο Λέων

 Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 09/10/2019, θα δείχνετε αυτή την φάση της ζωής σας την εκτίμηση και τα συναισθήματα σας στον αγαπημένο σας. Θα παίρνετε αγάπη άλλα επίσης θα δίνετε και αγάπη. Κάτι που δεν συμβαίνει συχνά είναι ό τι θα νιώθετε  ό τι υπάρχει κάτι δυνατό που σας ενώνει. Θα περνάτε αρκετό χρόνο μαζί και θα συζητάτε για το παρελθόν και τις ευχάριστες αναμνήσεις. Αυτό το διάστημα θα συγκεντρώνετε την οικογένεια σας και τους οικείους φίλους σπίτι σας και θα απολαμβάνετε την παρέα τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος
Ζώδιο Παρθένος

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 09/10/2019, θα βάλετε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σας αυτό το διάστημα. Αυτό θα σας βοηθήσει αυτή την περίοδο να διασκεδάσετε περισσότερο και να φλερτάρετε, φίλοι μου Παρθένοι, αν είστε αδέσμευτοι ο έρωτας καραδοκεί. Αν είστε δεσμευμένοι κάνετε πιο ευχάριστη την σχέση σας, συζητάτε τώρα περισσότερο με τον αγαπημένο σας. Υπάρχει επίσης ένα σοβαρό ενδεχόμενο να έρχεστε σε επαφή με κάποιον που θα φέρνει στην επιφάνεια σας κρυμμένα πάθη.

Αισθηματικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2019| Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός
Ζώδιο Ζυγός

 Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 09/10/2019, να είστε προσεκτικοί όσον αφορά τα συναισθήματα σας. Αν είστε δεσμευμένος να είστε προσεκτικοί σε ό τι αφορά ζητήματα ζήλιας και κτητικότητας. Μπορεί αυτό το διάστημα να σας απασχολήσουν και τα οικονομικά ζητήματα του συντρόφου σας. Αν είστε αδέσμευτοι, ίσως γνωρίσετε κάποιον με οικονομική άνεση, ο οποίος θα σας προσφέρει επίσης και απλόχερα και τα συναισθήματα του. Αλλά πιθανόν τα δικά σας κριτήρια θα είναι οικονομικά και κοινωνικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός
Ζώδιο Σκορπιός

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 09/10/2019, δηλαδή στο ζώδιο σας, πολύ πιθανόν να εισέλθει μια νέα παθιασμένη αγάπη στην ζωή σας και να σας κάνει ευτυχισμένους. Αυτό το άτομο θα σας προσφέρει, εμπιστοσύνη, οικειότητα και ερωτικό πάθος κυρίως. Η όμορφη εμφάνιση σας αυτό το διάστημα σε σχέση με την αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσει να πάρετε αυτό που θέλετε ερωτικά. Ίσως θα έχετε και κάποιες οικονομικές απολαβές αυτό το διάστημα που αναμένατε από τον χώρο της εργασίας σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης
Ζώδιο Τοξότης

Με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό στις 9/10/2019, μπορεί αυτό το διάστημα να έρθετε σε επαφή με κάποιον ο οποίος σας κρύβει κάποια αλήθεια. Ίσως σας κρύβει κάποια μυστικά, είτε δεν είναι διαθέσιμος συναισθηματικά και να απογοητευτείτε. Χρειάζεται να είστε αρκετά προσεκτικοί να μην πέσετε θύμα εκμετάλλευσης συναισθηματικά. Αν είστε δεσμευμένοι υπάρχει το ενδεχόμενο να αποκαλυφθεί κάποιο μυστικό για κάποιον από τους δύο. Και αυτό ίσως προκαλέσει μια συγκεχυμένη κατάσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Αιγόκερως

Ζώδιο Αιγόκερος
Ζώδιο Αιγόκερος

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 09/10/2019, υπάρχει το ενδεχόμενο μέσω των φίλων σας να προκύψει μια ερωτική γνωριμία, ίσως με ένα ραντεβού και στα τυφλά. Δεν αποκλείεται αυτή η γνωριμία να καταλήξει αναπάντεχα σε μια αγάπη με προοπτική. Αν είστε δεσμευμένοι θα συζητήσετε αυτή την περίοδο με ειλικρίνεια, αμεσότητα και ανοιχτά χαρτιά. Θα δείξετε μια υποχωρητικότητα και μια διπλωματία, ώστε να υπάρξει μια αποκατάσταση των σχέσεων. Αυτό ισχύει για όλες των μορφών των σχέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος
Ζώδιο Υδροχόος

 Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 09/10/2019, βάζετε στην άκρη την αισθηματική ζωή για κάποιο διάστημα. Αυτό το διάστημα θα θελήσετε να αφοσιωθείτε στις φιλοδοξίες της καριέρας σας. Αυτό το διάστημα με την γοητεία που σας διακατέχει και την δυναμικότητα, θα σας ανοίγονται διάφορες πόρτες στα επαγγελματικά και αρκετοί στόχοι σας θα πραγματοποιηθούν. Βεβαίως όσον αφορά τα αισθηματικά σας πολύ πιθανόν να πέσετε στα δίχτυα του έρωτα στον εργασιακό σας χώρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Ιχθύς

Ζώδιο Ιχθύς
Ζώδιο Ιχθύς

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 09/10/2019, θα γνωριστείτε αυτή την φάση της ζωής σας με αρκετά άτομα, όπου θα έχετε κοινές φιλοσοφικές πεποιθήσεις. Υπάρχει περίπτωση λόγω των εμπειριών τους να σας μάθουν πολλά. Αν είστε αδέσμευτοι ίσως προχωρήσετε σε σχέση με κάποιο άτομο που ζει αρκετά μακριά από εσάς, είτε θα έχει ξένη υπηκοότητα και διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο. Δεν αποκλείονται οι σχέσεις εξ απόστασης αυτό το διάστημα, φίλοι Ιχθύες.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles