Αισθηματικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019

Αισθηματικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019 |Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 04/07/2019 έως τις 28/07/2019 θα έχετε θετικές επιρροές και θα είναι μια ευνοϊκή περίοδο. Θα γεμίσει την ύπαρξη μας με ρομαντισμό, αγάπη και έρωτα. Αυτό το διάστημα θα ασχοληθούμε περισσότερο με τις σχέσεις μας και την οικογένεια μας. Πολλοί άνθρωποι θα νιώσουν αυτό το διάστημα έντονα συναισθήματα και ευαισθησίες. Στον έρωτα θα επικρατεί περισσότερο ο ρομαντισμός πάρα ο σαρκικός πόθος, περισσότερο το συναίσθημα πάρα το σεξ. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν και θα έχουν έναν λόγο να χαρούν αισθηματικά είναι πρώτα: Καρκίνοι, Σκορπιοί, και Ιχθύες και επίσης Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι. Προσεκτικοί πρέπει να είναι οι Κριοί και Ζυγοί, όπου πρέπει να ελέγξουν τον παρορμητισμό τους και τον έντονο αυθορμητισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Κριός

Κριός Ζώδιο

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 04/07/2019, αν διατηρείτε μια μακρόχρονη σχέση, φίλοι Κριοί, αυτό το διάστημα ίσως αποφασίσετε να προχωρήσετε σε συγκατοίκηση ή να μεταφερθείτε σε μεγαλύτερη κατοικία. Έχει έρθει επιπλέον η στιγμή για ορισμένους από εσάς να γνωρίσετε στην οικογένεια σας το αγαπημένο σας ταίρι. Πέρα από τα αισθηματικά η Αφροδίτη εισέρχεται στον 4ο οίκο, όπου η ενασχόληση σας με το σπίτι και τα μέλη της οικογένεια σας θα απορροφήσει το μεγαλύτερο μέρος του ελεύθερου σας χρόνου.

ρώτα το ταρωτω

Αισθηματικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Ταύρος

Ταύρος Ζώδιο

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 04/07/2019, τα αισθηματικά σας θέματα θα εμπλακούν με τα επαγγελματικά. Οι επικοινωνιακές σας ικανότητες θα εκπέμπουν μια μαγεία που θα γοητεύσουν ιδιαιτέρως το αντίθετο φύλο. Δεν αποκλείεται να προκύψει στην εργασία είτε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μια ερωτική γνωριμία. Γενικώς αυτό το διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με πολλούς φίλους που είχατε χαθεί λόγω φόρτο εργασίας. Επιπλέον θα κάνετε νέες γνωριμίες οι οποίες θα αποδειχτούν καλή παρέα.

ρώτα το ταρωτω

Αισθηματικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Δίδυμος

Δίδυμος Ζώδιο

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 04/07/2019, φίλοι Δίδυμοι, θα κάνετε μια γνωριμία ερωτικής φύσεως αν είστε ελεύθεροι, φροντίστε όμως να μην είστε πολύ κτητικοί. Αν είστε δεσμευμένος θα διαπιστώσετε ό τι ο σύντροφος σας θα έχει μια οικονομική ευχέρεια που θα επηρεάσει και εσάς. Δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσετε ένα πολυπόθητο ταξίδι που σχεδιάζατε εδώ και πολύ καιρό. Αυτό βεβαίως θα ανανεώσει και τον έρωτα σας από την ρουτίνα της καθημερινότητας και θα περάσετε αξέχαστες στιγμές με τον σύντροφο σας.

ρώτα το ταρωτω

Αισθηματικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Καρκίνος

Καρκίνος Ζώδιο

Με την είσοδο της Αφροδίτης στο Ζώδιο σας στις 04/07/2019, ήρθε η δική σας ώρα να κυνηγήσετε φιλοδοξίες και όνειρα. Αυτό το διάστημα θα είστε ιδιαιτέρως ελκυστικός κοινώς σέξι και θα έλκετε σχεδόν όλα τα βλέμματα του αντίθετου φύλου. Θα δεχτείτε πολλές ερωτικές προτάσεις και η επιλογή θα είναι δύσκολη, φίλοι Καρκίνοι. Επιπλέον είναι ένα διάστημα όπου μπορείτε να αποκαταστήσετε μακροχρόνιες ερωτικές σχέσεις που είχαν περάσει από τεταμένη κατάσταση. Σε γενικές γραμμές είναι μια περίοδο που μπορεί να επαναφέρει την αρμονία στην αισθηματική και κοινωνική σας ζωή.

ρώτα το ταρωτω

Αισθηματικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Λέων

Λέων Ζώδιο

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 04/07/2019, φίλοι Λέοντες, σας δημιουργείται η ανάγκη να δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση και σας κάνει να παραβλέπετε κάποια σημαντικότερα πράγματα. Το αποτέλεσμα είναι να καταλήξετε σε λανθασμένη επιλογή ερωτικού συντρόφου ή μάλλον γνωριμίας. Φροντίστε λοιπόν τώρα που σας δίνεται η ευκαιρία να υπολογίσετε τα θετικά και αρνητικά κάποιων πιθανών μελλοντικών εραστών, ώστε να βγείτε περισσότερο κερδισμένοι. Αν είστε ήδη σε σχέση φροντίστε να βελτιώσετε το θέμα της επικοινωνίας.

ρώτα το ταρωτω

Αισθηματικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Παρθένος

Παρθένος Ζώδιο

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο από τις 04/07/2019, αν είστε ελεύθερος Παρθένος, πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί θα υπάρξει ένας μεγάλος αριθμός υποψηφίων που θα εκδηλώσουν ερωτικό ενδιαφέρον. Δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να υπάρξει και ένα φιλικό πρόσωπο που να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για το πρόσωπο σας. Όπως και να έχει το κάρμα σας στο τέλος θα υποδείξει τον τελικό υποψήφιο για σύντροφο σας. Θα είναι ένα διάστημα όπου θα απολαύσετε μοναδικές στιγμές στην ζωή σας και θα ζείτε το όνειρο σας.

ρώτα το ταρωτω

Αισθηματικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Ζυγός

Ζυγός

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 04/07/2019, είναι πολύ πιθανόν, φίλοι Ζυγοί, να σας αποκαλυφθεί ένα ερωτικό ενδιαφέρον που υποβόσκει εδώ και μεγάλο διάστημα. Αυτό το ενδιαφέρον αφορά τον εργασιακό σας χώρο, αν είστε ελεύθερος η συμβουλή των άστρων είναι να προχωρήσετε χωρίς φόβο. Αυτή η κατάσταση θα σας ευνοήσει και σε επαγγελματικό επίπεδο και θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Όσον αφορά γενικώς τους δεσμευμένους καλό είναι να μην μεταφέρουν τα προβλήματα της εργασίας στο σπίτι και επικρατεί ένταση.

ρώτα το ταρωτω

Αισθηματικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Σκορπιός

Σκορπιός - Ζώδιο του Μήνα

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 04/07/2019, όσον αφορά τους αδέσμευτους Σκορπιούς, μια ερωτική γνωριμία θα αναπτερώσει το ηθικό σας και τελικά θα αποδειχτεί πιο σοβαρή από όσο πιστεύετε. Όσον αφορά τους δεσμευμένους Σκορπιούς θα διοργανώσετε πολύ πιθανόν ένα ταξίδι που είχατε στα σχέδια σας. Αυτό θα βοηθήσει στην σχέση να αναπτερωθεί και θα ζήσετε αξέχαστες στιγμές, φίλοι Σκορπιοί. Η απόδραση από την καθημερινότητα θα θέσει σε άλλη βάση την μορφή της σχέσεως και θα χαρείτε ιδιαιτέρως.

ρώτα το ταρωτω

Αισθηματικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Τοξότης

Τοξότης Ζώδιο

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 04/07/2019, η ερωτική σας ζωή δεν θα μείνει παραπονεμένη αυτό το διάστημα, φίλοι Τοξότες. Αν διατηρείτε ήδη μια μακρόχρονη σχέση το πάθος θα αρχίσει να αναζωπυρώνεται και να περνάτε όσον αφορά σεξουαλικά αξέχαστες στιγμές. Αλλά μπορεί να προκύψουν άλλα προβλήματα, κυρίως από την πλευρά του συντρόφου σας, όπως σκηνές ζηλοτυπίας και κτητικότητας. Αν είστε ελεύθερος δώστε προσοχή στα ερωτικά πάθη που μπορεί να πάρουν ανεξέλεγκτη μορφή.

ρώτα το ταρωτω

Αισθηματικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Αιγόκερως

Αιγόκερος Ζώδιο

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 04/07/2019, θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας στον σύντροφο σας, τον οποίο έχετε παραμελήσει τελευταία. Οι υποχρεώσεις σας οι επαγγελματικές στα διακυμαίνονται και μπορείτε πλέον να αποδείξετε με πράξεις και με λόγια τα συναισθήματα που νιώθετε για αυτόν. Αν είστε αδέσμευτος θα πρέπει να δεχτείτε προτάσεις και προσκλήσεις φίλων σας για διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις και συναθροίσεις. Ο λόγος είναι ότι μπορείτε να κάνετε μια ευχάριστη γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει.

ρώτα το ταρωτω

Αισθηματικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Υδροχόος

Υδροχόος Ζώδιο

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 04/07/2019, το κλίμα στον εργασιακό σας χώρο θα είναι ευχάριστο. Και αυτό διότι εδώ και κάποιο διάστημα υποβόσκει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον. Πολύ πιθανόν αυτή την περίοδο να εκδηλωθεί ανοιχτά, φίλοι Υδροχόοι, και θα το χαρακτηρίζει ιδιαίτερο πάθος. Αν είστε ήδη σε σχέση θα μπορέσετε να οργανώσετε έτσι το πρόγραμμα σας, για να μην αμελείτε τον αγαπημένο σας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να βελτιώνετε σημαντικά την σχέση σας με τον σύντροφο σας και θα  περάσετε αξέχαστες στιγμές, διότι θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως από τον σύντροφο σας.

ρώτα το ταρωτω

Αισθηματικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Ιχθύς

Ιχθύες Ζώδιο

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 04/07/2019, έχει έρθει για εσάς η μεγάλη στιγμή, φίλοι Ιχθύες. Αν είστε ελεύθερος αυτό το διάστημα προβλέπεται μια γνωριμία με άριστες προδιαγραφές, όπου τα αισθήματα θα είναι έντονα. Εάν είστε ήδη σε σχέση οι πιθανότητες για ένα νέο μέλος είναι ιδιαίτερα αυξημένες αυτό το διάστημα, λόγω της Αφροδίτης στο ζώδιο της μητρότητας. Μετά από μια δύσκολη περίοδο όσον αφορά τα αισθηματικά σας ήρθε η στιγμή να ανταμειφθείτε, φίλοι Ιχθύες.

ρώτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles