Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου 2019

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου 2019. Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έχει την μεγαλύτερη συλλογή από τράπουλες χαρτομαντείας Ταρώ από κάθε άλλο χώρο μελλοντολογίας. 42 Μαντικές Τράπουλες και 31 Συμβουλευτικές.

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες με επικεφαλής το Μέντιουμ Άρη Κάππα σας περιμένουν. Καθημερινά στο κατάστημα ή ακόμα και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο!

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου 2019 από την Μελλοντολόγο Βέρα

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου | Ζώδιο Κριός

Κάρτα Tαρώ Ιουλίου – Άσος Μπαστούνι  

Κάρτα ταρώ Ασσος των Ράβδων
Κάρτα ταρώ Ασσος των Ράβδων

Μπορεί για καιρό να αντιδρούσατε ψυχρά σε κάποια άτομα που σας έδειχναν το ενδιαφέρον τους. Τώρα όμως  το σκηνικό αλλάζει. Νέα πρόσωπα εμφανίζονται σχεδόν απ’ το πουθενά και σας υποχρεώνουν να στρέψετε τα μάτια σας επάνω τους. Προσπαθείτε να απελευθερωθείτε απ’ το  παρελθόν σας και επί τέλους τα καταφέρνετε να ξεκαθαρίσετε ότι πια δεν σας είναι απαραίτητο. Πλέον υπάρχει ο χώρος  πού θα αναπτυχθούν όλα τα όμορφα νέα και καινούρια που καταφθάνουν.   

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου | Ζώδιο Ταύρος

Κάρτα Ταρώ Ιουλίου – Το Άρμα   

Κάρτα Ταρώ Το Άρμα
Κάρτα Ταρώ Το Άρμα

Σταματήστε να λειτουργείτε αυθόρμητα και σιγά σιγά αρχίστε να οργανώνεστε με προσεκτικές κινήσεις και εξαιρετικό σχεδιασμό προκειμένου να ευοδωθούν τα σχέδιά σας. Ίσως να θελήσετε να μετακομίσετε ή να σας γίνει μία πολύ ελκυστική  πρόταση και να αλλάξετε τόπο εργασίας. Ερωτικά θα κινηθείτε ανάμεσα στο περιστασιακό και  στο  μόνιμα υπάρχον , αλλά για κάποιους από σας λίγους κάποιους, υπάρχει ένας γάμος στον ορίζοντα. Ισορροπήστε  τα θέλω σας με το μπορώ σας και θα περάσετε υπέροχα.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου | Ζώδιο Δίδυμος

Κάρτα Ταρώ Ιουλίου – Το Αστέρι

Κάρτα Ταρώ Το Αστέρι
Κάρτα Ταρώ Το Αστέρι

Αρκετά πληγωθήκατε αρκετά υποφέρατε φτάνει πια, ήρθε η ώρα να ξαναγεννηθείτε .Ο έρωτας  που για μερικούς από σας  ήταν η αιτία  μόνιμων διαφωνιών και καβγάδων, σας κάνει την χάρη να αποχωρήσει για χάρη μιας ολοκαίνουριας αγάπης που θα σας ενθουσιάσει. Μία  ευχή  εκπληρώνεται για πολλούς  από σας. Δείξτε  μόνο  λίγη εγκράτεια που θα σας γλιτώσει από τυχόν λάθη λόγο ενθουσιασμού. Η υπομονή ανταμείβεται. 

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου| Ζώδιο Καρκίνος 

Κάρτα Ταρώ Ιουλίου – Άσος Κούπα

Κάρτα ταρώ Ασσος των Κυπέλλων
Κάρτα ταρώ Ασσος των Κυπέλλων

Επιτέλους καταφθάνει στην ζωή σας η πολυπόθητη αληθινή αγάπη. Μετά από μία πολύ δυσάρεστη απομάκρυνση ατόμου που δεν του άρεσε η δέσμευση και διαρκώς σας απογοήτευε, εμφανίζεται αναπάντεχα ο έρωτας. Θα μεταπηδήσετε από την κακοθυμία στην χαρά και την ευτυχία που θα σας χαριστεί απλόχερα. Το δέκα κούπα οδηγεί στον Άσο Κούπα που στεφανώνει αυτήν την καινούρια σχέση. Τυχερά Καρκινάκια… 

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου | Ζώδιο Λέων

Κάρτα Ταρώ  Ιουλίου – Δύο Κούπα  

Κάρτα ταρώ Δύο των Κυπέλλων
Κάρτα ταρώ Δύο των Κυπέλλων

Έχετε περάσει αρκετές αναποδιές με άτομα που πρόδωσαν την εμπιστοσύνη σας απογοητεύοντάς σας. Είναι επόμενο να μην υπολογίζετε πια στην βοήθεια κανενός και ότι από δω και μετά όλα πρέπει να περνούν απ’ τα χέρια σας. Τώρα όμως εμφανίζεται ένα αστέρι που σας συνεπαίρνει. Θέλατε να δείξετε πως αισθάνεστε γι’ αυτό μα κάτι σας κρατάει πίσω. Δυσκολεύεστε να εκδηλωθείτε αλλά είναι καιρός πια να πάψετε να αισθάνεστε τόσο φιλύποπτος. Αφεθείτε λοιπόν ακολουθώντας την καρδιά σας. Ο άνθρωπος αυτός θα σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές και το κυριότερο… ήρθε για να μείνει. 

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου | Ζώδιο Παρθένος       

Κάρτα Ταρώ Ιουλίου – Τέσσερα Καρό  

Κάρτα ταρώ Τέσσερα των Πεντάκτινων
Κάρτα ταρώ Τέσσερα των Πεντάκτινων

Οικονομικές δυσκολίες γι’ αυτό τον μήνα, τουλάχιστον το πρώτο δεκαπενθήμερο. Λάβετε τα μέτρα σας και μην ξοδεύετε περισσότερα από όσα είναι απαραίτητο να ξοδέψετε. Για εκείνους τους λίγους που βλέπουν τον γάμο η την σχέση τους να παραπαίει, ίσως θα ήταν καλύτερα να εγκαταλείψετε τις προσπάθειες και να προχωρήσετε στο επόμενο κεφάλαιο. Αντίθετα για εκείνους που ετοιμάζουν ένα γάμο, να γνωρίζετε ότι είναι η σωστή εποχή  και η ώρα η καλή. Για κάποιους επίσης από σας, επιστρέφουν άτομα του παρελθόντος και υπάρχουν αρκετές επανασυνδέσεις. Προς το τέλος του μήνα τα οικονομικά σας παίρνουν τα επάνω τους και αυτό σας επιτρέπει να πάρετε βαθιές ανάσες. 

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου | Ζώδιο Ζυγός      

Κάρτα Ταρώ Ιουλίου –  Η Αυτοκράτειρα 

Κάρτα Ταρώ Η Αυτοκράτειρα
Κάρτα Ταρώ Η Αυτοκράτειρα

Αυτόν τον μήνα θα έχετε φοβερή ρέντα. Τραβάτε για τους σωστούς λόγους την προσοχή όλων των ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν. Νιώθετε τυχεροί, χρήματα έρχονται στα χέρια σας και μία μεγάλη σας ευχή πραγματοποιείται. Αν προγραμματίζετε μία αγορά, ακινήτου, αυτοκινήτου κλπ. Τώρα είναι η σωστή στιγμή. Αν υπάρξουν εμπόδια σίγουρα θα τα ξεπεράσετε. Το σεξ θα σας απασχολήσει όσο ποτέ και η γκάμα που θα υπάρξει για τις επιλογές σας θα είναι αξιόλογη.  Προσέξτε όμως μην βρεθείτε παγιδευμένος  στα δίχτυα μιας  υπέροχης ύπαρξης που θα σας ξεμυαλίσει όσο δεν φαντάζεστε. Προβλέπονται  γιορτές και πανηγύρια.  

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρο  Ιουλίου | Ζώδιο Σκορπιός

Κάρτα Ταρώ Ιουλίου – Ο Μάγος

Κάρτα Ταρώ Ο Μάγος
Κάρτα Ταρώ Ο Μάγος

Είναι η ώρα για να πιστέψετε στο πεπρωμένο και στον  έρωτα. Αν πραγματικά πιστέψετε μπορείτε να επιτύχετε όλα όσα μέχρι χθες θεωρούσατε επιεικώς ακατόρθωτα. Εσείς είστε ο μάγος της ζωής σας. Μπορείτε πια έχετε τα πάντα κάτω από τον έλεγχό σας. Εάν θέλετε να εκφράσετε τα αισθήματά σας, είστε  ελεύθεροι  και εγγυημένα θα εισακουσθείτε. Για σας όμως τίποτα δεν είναι αρκετό. Η μόνιμη επιθυμία σας  είναι η κατάκτηση. Αυτό θα προσπαθήσετε και θα το επιτύχετε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Καινούρια αρχή καινούριες αγάπες, όλα καινούρια. 

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου | Ζώδιο Τοξότης

Κάρτα Ταρώ Ιουλίου – Τέσσερα των Ξιφών

Κάρτα ταρώ Τέσσερα των Ξιφών
Κάρτα ταρώ Τέσσερα των Ξιφών

Ένας μήνας  που σας προτρέπει να ξεκουραστείτε όχι μόνο σωματικά μα και ψυχικά, ώστε λίγο αργότερα να περάσετε στο στάδιο των σημαντικών   αποφάσεων που θα χρειαστεί να πάρετε το πρώτο δεκαπενθήμερο ζητώντας λύσεις και ιδέες. Μην βιαστείτε, ότι και αν αποφασίσετε θα είναι σίγουρα το καλύτερο για σας, αφού θα  έχετε πάρει τις αποφάσεις σας με απόλυτη ψυχραιμία και αδιάσειστη λογική. Πρέπει να δώσετε για να κερδίσετε το άτομο που θα σας χαρίσει απλόχερα την αγάπη που ζητάτε, αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει κι εσείς να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις, που στην τελική θα σας δώσουν την απόλυτη πληρότητα. 

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ   Ιουλίου | Ζώδιο Αιγόκερως   

Κάρτα Ταρώ Ιουλίου – Έξι Σπαθί

Κάρτα ταρώ Έξι των Ξιφών
Κάρτα ταρώ Έξι των Ξιφών

Δύσκολα τα πράγματα για το πρώτο δεκαπενθήμερο. Όταν ένα μυστικό το γνωρίζουν πάνω από τρεις, δεν είναι πια μυστικό. Τώρα αποκαλυφθήκατε με ότι αυτό θα ακολουθήσει. Αν πραγματικά αγαπάτε το ταίρι σας  φροντίστε όσο μπορείτε καλύτερα να τα μπαλώσετε με κάθε δυνατό τρόπο. Στην ανάγκη ξεκινήστε νωρίτερα διακοπές. Αν δεν σας καίει και τόσο το θέμα, απλά ήρθε η ώρα να αλλάξετε σύντροφο. Πρός το τέλος του μήνα όλα θα έχουν πάρει μια πιο ήρεμη πορεία και σίγουρα η ερωτική ζωή μέρα με την μέρα θα βελτιώνετε σημαντικά. 

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου | Ζώδιο Υδροχόος       

Κάρτα Ταρώ Ιουλίου – Άσος Μπαστούνι

Κάρτα ταρώ Ασσος των Ράβδων
Κάρτα ταρώ Ασσος των Ράβδων

Έχετε την ματιά σας στο μέλλον αλλά εξακολουθεί να σας απασχολεί το παρελθόν. Επιτρέψτε στον εαυτόν σας αισθανθεί στον μεγαλύτερο βαθμό  αυτά που προσπαθείτε να λησμονήσετε, για να καταφέρετε τελικά μ αυτόν τον τρόπο να τα αφήσετε οριστικά πίσω σας. Ο Άσος μπαστούνι σας υπόσχεται καινούρια αρχή, καινούριο πάθος, νέα σχέδια, αλλά και μία επιστροφή που μπορεί να ξαναγεννήσει νέα αισθήματα για μία παλιά σχέση. Μετά από την κουραστική και αδιάφορη περίοδο που περάσατε, δεν θα προλαβαίνετε ούτε να ανασάνετε. Αποφασίζετε να εκφράσετε τα αισθήματά σας στο άτομο  που σας κρατά την καρδιά σας αιχμάλωτη εδώ και καιρό. Γρήγορες επικοινωνίες καινούριες πληροφορίες. Η εποχή του υδροχόου έφθασε μην διστάζετε. Απλώς απολαύστε. 

Αισθηματικές Προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου | Ζώδιο Ιχθύς      

Κάρτα Ταρώ Ιουλίου – Ο Τροχός της Τύχης

Κάρτα Ταρώ Ο Τροχός της Τύχης
Κάρτα Ταρώ Ο Τροχός της Τύχης

Υπερασπισθείτε τον εαυτόν σας. Στην ανάγκη παίξτε το δύσκολος. Κάποιος  προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σας. Ένα άτομο που κρύβει τα αισθήματα και τους σκοπούς του. Πιθανόν το κάνει για να προστατευτεί όμως εσείς λειτουργήστε με την λογική και μην βιαστείτε να εκδηλωθείτε. Είναι πολύ πιθανόν αυτό το πρόσωπο να αποδειχθεί τελικά πως  εξ αρχής ήταν η αδελφή ψυχή σας μα για διάφορους λόγους δεν ήσασταν σε θέση να το αντιληφθείτε τότε. Ακόμα δεν είστε προετοιμασμένος, μα η ευκαιρία εμφανίζετε κι εσείς πρέπει να είστε σε θέση να αναγνωρίσετε και να αποδεχθείτε για το καλό σας φυσικά, τις επιλογές  που κάνει για σας  ο τροχός της τύχης, ο οποίος  έχει αρχίσει να γυρίζει προς όφελός σας.

ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles