Αισθηματικές Προβλέψεις Αυγούστου 2019

Αισθηματικές Προβλέψεις Αυγούστου 2019|Στις 29/07/2019 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Λέοντα και θα παραμείνει έως τις 21/08/2019. Η Αφροδίτη στον Λέοντα εκπέμπει έντονο ερωτισμό, ζεστασιά και είναι γενναιόδωρη στα συναισθήματα και όχι μόνο. Επίσης μας προσφέρει στοργή και είναι ιδιαιτέρως παιχνιδιάρα. Στις σχέσεις μας είμαστε ευχάριστοι και επικρατεί ένας ενθουσιασμός στις ερωτικές σχέσεις και επαφές. Στον έρωτα αναζητούμε ιδιαίτερη μεταχείριση και είμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι για το πρόσωπο με το οποίο είμαστε μαζί. Και αναζητούμε σεβασμό για αυτό που είμαστε. Αισθηματικά θα ευνοηθούν ιδιαιτέρως, Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, όπου θα ζήσουν ένα έντονο καλοκαίρι.

Αισθηματικές Προβλέψεις Αυγούστου 2019 | Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός
Ζώδιο Κριός

Με την είσοδο από τις 29/07/2019 της Αφροδίτης στον Λέοντα, θα επηρεαστεί ο 5 οίκος σας. Αυτή την περίοδο θα εκφράζετε την αγάπη σας για τον σύντροφο πληθωρικά και θα λάβετε αναγνώριση και πολλά ανταλλάγματα γι’ αυτό τον λόγο. Θα είστε γενναιόδωροι και καλόκαρδοι και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να έλκετε ερωτικά, άτομα του αντίθετου φύλου. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί να μην είστε αυταρχικοί με τον σύντροφο σας χωρίς να το συνειδητοποιήσετε. Πάντως αυτό το διάστημα θα αναζητάτε την ποιότητα στον έρωτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις Αυγούστου 2019 | Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος
Ζώδιο Ταύρος

Με την είσοδο από τις 29/07/2019 της Αφροδίτης στον Λέοντα, θα επηρεαστεί ο 4 οίκος σας. Αυτό το διάστημα θα εκφράζετε μεγαλύτερη συμπάθεια και καλοσύνη προς τον μόνιμο σας σύντροφο και θα έχετε ένα ισχυρό ένστικτο. Θα είστε ιδιαιτέρως ευαίσθητος αυτό το διάστημα και θα θέλετε την αντίστοιχη ανταπόκριση και από το αγαπημένο σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο το άλλο σας μισό λόγω φόρτο εργασίας να μην ανταποκριθεί άμεσα και αυτό να σας πληγώσει. Υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να κάνετε μια σχέση όπου θα υπάρχει πολύ συναίσθημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις Αυγούστου 2019 | Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος
Ζώδιο Δίδυμος

Με την είσοδο από τις 29/07/2019 της Αφροδίτης στον Λέοντα, θα επηρεαστεί ο 3 οίκος σας. Όσον αφορά την σχέση σας σε αυτή την φάση της ζωής σας ίσως γίνεται λίγο επιφανειακοί και θα δίνετε το δικαίωμα να σας φλερτάρουν. Ενδεχομένως δεν θα θέλετε την προσοχή του συντρόφου σας και θα προτιμάτε να περνάτε αρκετές ώρες με φίλους και γνωστούς. Αυτό δεν σημαίνει κιόλας ό τι θα προχωρήσετε σε κάποια απιστία άλλα οι ερωτικές προτάσεις και τα πολλά φλερτ θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις Αυγούστου 2019| Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος
Ζώδιο Καρκίνος

Με την είσοδο από τις 29/07/2019 της Αφροδίτης στον Λέοντα, θα επηρεαστεί ο 2 τομέας σας. Θα έχετε μια έντονη αγάπη για τα χρήματα όπως επίσης και για την ασφάλεια σας. Σας δίνετε η δυνατότητα να αγοράσετε όλα εκείνα τα πράγματα που τα θεωρείτε όμορφα και έχουν νόημα. Θα έχετε άφθονο φλερτ αυτό το διάστημα και θα είστε ζεστοί και στοργικοί. Έντονα παθιασμένοι, προσέξτε μην γίνετε κτητικοί με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Θα πρέπει πάντως να την ξεπεράσετε αυτή την κτητικότητα και την ζήλια που εκπέμπετε στον σύντροφο σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις Αυγούστου 2019 | Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων
Ζώδιο Λέων

 Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα, δηλαδή στο ζώδιο σας από τις 29/07/2019, όλοι θα σας βλέπουν αυτό το διάστημα ως ένα ελκυστικό και γοητευτικό πρόσωπο. Θα σας διακρίνει στην ερωτική ζωή αυτό το διάστημα μια παρορμητικότητα και θα διακατέχεστε από πάθος. Υπάρχει το ενδεχόμενο να ερωτευτείτε γρήγορα και ξαφνικά και να ορμήσετε με πάθος σε μια σχέση. Δείξτε προσοχή στις σπατάλες διότι αυτό το διάστημα είναι αρκετά δύσκολο να εξοικονομήσετε χρήματα. Και ίσως βρεθείτε σε δύσκολη θέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις Αυγούστου 2019 | Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος
Ζώδιο Παρθένος

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα από τις 29/07/2019, θα επηρεαστεί ο 12 τομέας σας. Αυτό το διάστημα θα κάνετε πολλές θυσίες για την αγάπη. Μπορεί να είστε ερωτευμένοι με κάποιο άτομο το οποίο δεν θα είναι διαθέσιμο, είτε να προχωρήσετε σε κάποια κρυφή σχέση, τους λόγους τους γνωρίζετε εσείς. Πάντως ένα είναι σίγουρο ό τι θα είστε ιδεαλιστές στον έρωτα. Θα είστε ιδιαιτέρως συμπονετικοί αυτό το διάστημα και πρέπει να το προσέξετε να μην σας εκμεταλλευτούν. Μπορεί να είστε τόσο απόλυτα αφοσιωμένοι στο σύντροφο σας που να ξεχνάτε τον εαυτό σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις Αυγούστου 2019| Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός
Ζώδιο Ζυγός

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα από τις 29/07/2019, θα επηρεαστεί ο 11 τομέας σας. Αυτό το διάστημα οι κοινωνικές σας επαφές θα είναι στο ζενίθ. Θα εκφράζετε την αγάπη σας και την καλοσύνη σας στον σύντροφο σας και ταυτόχρονα θα απολαμβάνετε την διασκέδαση με τους φίλους σας. Τώρα θα κάνετε και αυτό που θέλει ο σύντροφος σας ασχέτως αν σας αρέσει ή όχι, προκειμένου να τον ευχαριστήσετε. Να ξέρετε ότι προσφέρετε αυτό το διάστημα στον σύντροφο σας θα σας το ανταποδώσει και μάλιστα με το παραπάνω.

Αισθηματικές Προβλέψεις Αυγούστου 2019 | Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός
Ζώδιο Σκορπιός

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα από τις 29/07/2019, επηρεάζεται ο 10 τομέας σας. Θα δίνετε περισσότερη βάση στην εξωτερική εικόνα σας και θέλετε να είστε όμορφοι. Δεν θα θέλετε να δείχνετε τα πραγματικά σας συναισθήματα και θα ψάχνετε για μια σχέση και επαφή που θα έχει μακροπρόθεσμη βάση. Είναι πλέον ένα διάστημα και μια φάση που ξέρετε τι θέλετε συναισθηματικά διότι οι εμπειρίες από προηγούμενες σχέσεις σας έχουν διδάξει πολλά πράγματα. Οι δημόσιες σχέσεις είναι πολύ σημαντικές αυτή την περίοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις Αυγούστου 2019 | Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης
Ζώδιο Τοξότης

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα από τις 29/07/2019, επηρεάζεται ο 9 τομέας σας. Αυτό το διάστημα υπάρχει το ενδεχόμενο να συναντήσετε κάποιο άτομο που να νιώσετε έλξη για αυτόν. Το άτομο αυτό είτε έχει σχέση με το εξωτερικό είτε θα το συναντήσετε ενώ ταξιδεύετε. Γενικώς αυτό διάστημα θα είστε παθιασμένοι με τον έρωτα. Όσον αφορά τους δεσμευμένους δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσουν κάποιο ταξίδι για ψυχαγωγία και για ανανέωση της σχέσης τους. Αλλά μπορείτε να κάνετε και ένα ταξίδι για να επεκτείνετε τους ορίζοντες σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις Αυγούστου 2019 | Ζώδιο Αιγόκερως

Ζώδιο Αιγόκερος
Ζώδιο Αιγόκερος

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα από τις 29/07/2019, επηρεάζεται ο 8 τομέας σας. Αυτό το διάστημα θα θελήσετε να εξασφαλίσετε ό τι όλα τα πράγματα είναι θετικά και καλά στην ερωτική σας σχέση. Αυτό το διάστημα θα διακατέχεστε από έντονα πάθη και σεξουαλικότητα. Η σεξουαλική και συναισθηματική οικειότητα είναι πολύ σημαντική σε μια σχέση για να λάβετε ικανοποίηση και να προχωρήσει με μελλοντική προοπτική. Δώστε πάντως ιδιαίτερα βάση στην ζήλια και την κτητικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις Αυγούστου 2019 | Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος
Ζώδιο Υδροχόος

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα από τις 29/07/2019, επηρεάζεται ο 7 οίκος σας. Αυτό το διάστημα θα έχετε την δυνατότητα να προσελκύσετε ευχάριστους και σεξουαλικά ελκυστικούς ερωτικούς συντρόφους. Αυτό θα οφείλεται στην γοητεία που θα εκπέμπετε και την γλυκύτητα σας. Επειδή αυτό το διάστημα είστε πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί θα είναι μια καλή στιγμή να συναντήσετε έναν μόνιμο ερωτικό σύντροφο, ο οποίος θα είναι απολύτως στα μέτρα σας. Όλες οι επαφές σας θα έχουν αμοιβαία κατανόηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις Αυγούστου 2019 | Ζώδιο Ιχθύς

Ζώδιο Ιχθύς
Ζώδιο Ιχθύς

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα από τις 29/07/2019, επηρεάζεται ο 6 τομέας σας. Θα δώσετε πολλά, φίλοι μου, για να εργαστείτε σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, ακόμη γιατί και όχι να ερωτευτείτε σε αυτό. Αυτή την φάση της ζωής σας έχετε υψηλές προσδοκίες για τα αισθηματικά σας και από τους άλλους. Θα έχετε μια κριτική διάθεση απέναντι σε αυτούς που αγαπάτε. Συγκεκριμένα όπως τόνισα παραπάνω θα είναι λίγο δύσκολο να βρείτε και να συνδεθείτε με κάποιον λόγω των υψηλών προδιαγραφών που έχετε θέσει το τελευταίο διάστημα.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles