Αισθηματικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019

Αισθηματικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 | Η Αφροδίτη εισέρχεται στις 22/08/2019 στην Παρθένο και θα παραμείνει εκεί έως τις 14/09/2019. Η Αφροδίτη μπαίνει στο λεγόμενο ζώδιο της φροντίδας, την Παρθένο. Σε αυτή την θέση φημίζεται για την τάση της προς την επιμέλεια και την αίσθηση του καθήκοντος. Αυτή την φάση προτεραιότητα θα έχει το γενικό καλό και η τάξη σε όλα τα πράγματα. Η Αφροδίτη δεν θα ασχολείται ιδιαιτέρως με τα αισθηματικά μας, δεν θα είναι τόσο ερωτική θα προέχουν οι δουλειές και οι υποχρεώσεις. Άλλα σε κάθε πρόβλημα θα υπάρχει βοήθεια και συμπαράσταση. Θα ευνοηθούν ιδιαιτέρως, οι Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί.

Αισθηματικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 | Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός
Ζώδιο Κριός

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο έως τις 14/09/2019, επηρεάζεται ο 6ος οίκος σας. Θα είναι μια φάση όπου θα προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε πρακτικά θέματα στον χώρο της εργασίας σας. Δεν αποκλείεται να προβείτε σε μια ερωτική γνωριμία στον επαγγελματικό σας χώρο ο οποίος θα είναι φλογερός και με έντονο συναισθηματικό υπόβαθρο. Πολύ πιθανόν να πρόκειται για κάποιον συνάδελφο σας, ενδέχεται όμως κάποιος από τους δύο να μην είναι ελεύθερος. Από την άλλη ένα ζήτημα ρουτίνας σχετικά με την υγεία σας, θα σας σπρώξει σε ποιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Αισθηματικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 | Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος
Ζώδιο Ταύρος

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο έως τις 14/09/2019, επηρεάζεται ο 5ος οίκος σας. Αυτή την περίοδο θα έχετε μια δημιουργική τάση, όπως το να ομορφύνετε τον χώρο σας, να επιδιορθώνετε ή να αντικαταστήσετε κάποια πράγματα. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, διότι θα ελκύετε το αντίθετο φύλο με την γοητεία και τον μαγνητισμό που θα εκπέμπετε. Η δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης θα έχει ευχάριστες συνέπειες στην καθημερινότητα σας και θα σας ανεβάσει ψυχολογικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 | Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος
Ζώδιο Δίδυμος

 Με την Αφροδίτη στην Παρθένο έως τις 14/09/2019, επηρεάζεται ο 4ος οίκος. Αυτή την περίοδο θα έχετε την τάση να αλλάξετε ορισμένες καταστάσεις και να τις βάλετε σε τάξη. Υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο να επισημοποιήσεις την σχέση σου και να προχωρήσεις στην συμβίωση κάνοντας ένα βήμα περαιτέρω. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις πάνω σε ένα ζήτημα εγκυμοσύνης. Επιπλέον θα δείξετε μεγαλύτερη αφοσίωση πάνω σε ζητήματα οικογένειας παρόλο που υπάρχει κάποιο πρόβλημα επικοινωνίας σε αυτό το ζήτημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019| Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος
Ζώδιο Καρκίνος

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο έως τις 14/09/2019, επηρεάζεται ο 3ος οίκος σας. Αυτή την περίοδο θα βελτιωθούν οι σχέσεις σας στην οικία και στις ερωτικές σας υποθέσεις. Αυτό θα σας κάνει να νιώθετε υπευθυνότητα και ασφάλεια. Πολύ πιθανόν μετά από μια μεγάλη στήριξη να έρθετε κοντά με ένα πρόσωπο και να υπάρξει ερωτική ανάφλεξη. Μεταξύ σας θα αναπτυχθούν έντονα συναισθήματα και θα φροντίζει ο ένας τον άλλον. Γενικώς αυτή την περίοδο όλα θα είναι πιο εύκολα και η θεά τύχη θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 | Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων
Ζώδιο Λέων

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο έως τις 14/09/2019, επηρεάζεται ο 2ος οίκος σας. Αυτή την περίοδο θα είστε μεθοδικός και λογικός όσον αφορά τα οικονομικά σας. Θα αποφεύγετε τα παράλογα έξοδα και τις υπερβολές που κάνατε. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας θα παρουσιαστεί κάτι στην ζωή σας αλλά δεν θα είναι κάτι φανταχτερό και χτυπητό, θα είναι όμως αληθινό και ουσιαστικό. Αυτό το άτομο θα μπορέσει να σας προσφέρει πολλά, αλλά να προσέχετε από την πλευρά σας την κτητικότητα που θα βγάζετε προς το πρόσωπο του κατά διαστήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 | Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος
Ζώδιο Παρθένος

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο δηλαδή στο ζώδιο σας έως τις 14/09/2019, θα αποκτήσετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Θα σας δοθούν διάφορες ευκαιρίες να επιδείξετε τα ταλέντα σας επαγγελματικά άλλα και αισθηματικά. Η επιτυχία στα αισθηματικά είναι δεδομένη, διότι ο έρωτας καραδοκεί σε κάθε γωνία. Παρόλα αυτά υπάρχει το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να μπερδευτείτε συναισθηματικά. Η προοπτική μιας σχέσης με μέλλον είναι σχεδόν δεδομένη. Είναι καιρός να αποβάλλεται την μοναχικότητα που προβάλλεται κατά διαστήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019| Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός
Ζώδιο Ζυγός

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο έως τις 14/09/2019, επηρεάζεται ο 12ος οίκος σας. Αυτό το διάστημα θα νιώθετε κουρασμένος και την ανάγκη να αποτραβηχτείτε από τα κοινωνικά δρώμενα. Θα έχετε μια τάση να στηρίζετε άτομα που έχουν την ανάγκη σας. Αισθηματικά υπάρχει το ενδεχόμενο να δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση μακριά από τα φώτα και χωρίς να το ανακοινώσετε. Υπάρχει περίπτωση να θυσιάσετε πολλά για αυτόν τον έρωτα, όπου θα χαρακτηρίζεται για τον έντονο συναισθηματισμό. Προσοχή μην πέσετε θύμα οικονομικής εκμετάλλευσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 | Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός
Ζώδιο Σκορπιός

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο έως τις 14/09/2019, επηρεάζεται ο 11ος οίκος σας. Αυτό το διάστημα θα είναι αρκετά ευνοϊκές οι συνθήκες για εσάς και θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες για να εκπληρωθούν κάποιοι στόχοι. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας υπάρχει το ενδεχόμενο μια φιλική επαφή να γίνει ξαφνικά ερωτική. Πιθανόν η συμβολή σας σε κάποιο πρόβλημα του ατόμου να παίξει σημαντικό ρόλο στην όλη εξέλιξη. Επιπλέον σε αυτή την φάση θα αναπτύξετε νέες φιλίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ζωή σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 | Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης
Ζώδιο Τοξότης

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο έως τις 14/09/2019, επηρεάζεται ο 10ος οίκος σας. Αυτό το διάστημα θα νιώθετε αρκετά πιεσμένος και δεσμευμένος από πολλές υποχρεώσεις. Στα επαγγελματικά σας θα σημειωθούν διάφορες ανακατατάξεις και αλλαγές που μπορεί να σας αγχώσουν. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, μια ερωτική σας σχέση θα εξελιχθεί πολύ καλά, πολύ πιθανόν να δημιουργηθεί στον εργασιακό σας χώρο. Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάποια διαφορά ηλικίας και να πρόκειται για κάποιον ανώτερο σας, δηλαδή άτομο με κύρος.

Αισθηματικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 | Ζώδιο Αιγόκερως

Ζώδιο Αιγόκερος
Ζώδιο Αιγόκερος

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο έως τις 14/09/2019, επηρεάζεται ο 9ος οίκος σας. Σε αυτή την φάση θα νιώσετε κάποια δυνατά συναισθήματα τα οποία θα σας βοηθήσουν αρκετά ώστε να εξελιχθείτε. Επίσης ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα σας επιφυλάξει πολλές εκπλήξεις. Υπάρχει περίπτωση να προχωρήσετε σε κάποια ερωτική γνωριμία με ξένο υπήκοο με μελλοντικές προοπτικές. Είτε να προχωρήσετε σε μια σχέση εξ’ απόστασεως. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στα οικονομικά σας όπως και στα επαγγελματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 | Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος
Ζώδιο Υδροχόος

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο έως τις 14/09/2019, επηρεάζεται ο 8ος οίκος σας. Αυτή την φάση όσον αφορά τις συνεργασίες σας, πιθανόν να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες και όσον αφορά στην επικοινωνία. Αισθηματικά ενδεχομένως να αναπτύξετε έναν έντονο μαγνητισμό που να σας οδηγήσει σε έναν φλογερό έρωτα και όπου θα ζήσετε αξέχαστες στιγμές. Κυρίαρχο ρόλο σε αυτή την σχέση θα παίξει το σεξ. Αυτή την περίοδο θα αλλάξετε διάφορες αντιλήψεις για πρόσωπα και πράγματα και θα απελευθερωθείτε.

Αισθηματικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 | Ζώδιο Ιχθύς

Ζώδιο Ιχθύς
Ζώδιο Ιχθύς

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο έως τις 14/09/2019, επηρεάζεται ο 5ος οίκος σας. Η καθημερινότητα σας σε αυτή την φάση θα αλλάξει. Θα ευνοηθείτε και θα σας ανοίξουν διάφορες πόρτες τόσο από κοντινά πρόσωπα όσο από στενούς συνεργάτες. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας θα αλλάξει η συμπεριφορά σας και θα είστε πιο κοντά στον σύντροφο σας. Η απόφαση για γάμο ή συμβίωση θα έρθει εύκολα το συγκεκριμένο διάστημα. Ό λόγος θα είναι ό τι θα αντιλαμβάνεστε τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο, όποτε θα αλλάξει και η συμπεριφορά σας προς τους γύρω σας.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles