ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
Αισθηματικές Προβλέψεις Απριλίου 2019 | Ζώδιο Κριός
κριος - ζώδια κριός - προβλέψεις κριός

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες από τις 27/3/19, θα σας προκαλεί μια τάση να εμπλέκεστε σε μυστικές σχέσεις ή με έρωτες του παρελθόντος. Πάντως να έχετε υπόψιν ότι δεν ευνοούνται αυτή την  περίοδο τέτοιου είδους επαφές. Όσον αφορά τις μυστικές  σχέσεις μπορείτε να πέσετε θύμα συναισθηματικής εκμετάλλευσης και να πονέσετε. Διότι αυτή την εποχή έχετε έντονη την ανάγκη για την αποδοχή των συναισθημάτων σας και είστε εξαιρετικά  ευάλωτοι. Θέλετε να δώσετε και να πάρετε αγάπη αλλά πολλές φορές τα αισθήματα δεν είναι αμοιβαία.

Αισθηματικές Προβλέψεις Απριλίου 2019 | Ζώδιο Ταύρος
ταύρος - ζώδια - προβλέψεις

Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύες στις 27/3/19, υπάρχει ένα μεγάλο ενδεχόμενο να αναβιώσει ένας νέος έρωτας αν είστε αδέσμευτοι. Αυτή η γνωριμία  πιθανόν να προέλθει από τον κοινωνικό σας κύκλο, δηλαδή τους φίλους και την παρέα σας. Θα επικρατεί έντονος ρομαντισμός και θα εμφανίζονται ευαισθησίες. Όσον αφορά  τους δεσμευμένους Ταύρους αυτή την εποχή θα τους ενώνει περισσότερο η πνευματική χροιά της σχέσης πάρα ο ερωτισμός και η σεξουαλική  δραστηριότητα. Γενικώς είναι μια περίοδος, όπου οι κοινωνικές σας  σχέσεις θα βοηθήσουν την σχέση σας να βελτιωθεί.

ερωτική συναστρία
Αισθηματικές Προβλέψεις Απριλίου 2019 | Ζώδιο Δίδυμος
δίδυμοι - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύες στις 27/3/19, δεν αποκλείεται όσον αφορά τους ελεύθερους Διδύμους να προχωρήσουν σε μια ερωτική γνωριμία μέσα από τον εργασιακό  σας χώρο. Πολύ πιθανόν  να πρόκειται για συνάδελφο ή συνεργάτη σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο αυτή η σχέση να διατηρηθεί κρυφή. Γενικώς αυτή την περίοδο η διπλωματικότητα και η ευγένεια σας θα τραβάει την προσοχή όχι μόνο του αντίθετου φύλου. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία αυτή το διάστημα αυτό μπορείτε να καταφέρετε πολλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις Απριλίου 2019 | Ζώδιο Καρκίνος
καρκίνος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες από τις 27/3/19, θα επηρεαστεί ο 9 οίκος σας. Αυτό σημαίνει ότι πολύ πιθανόν να έρθετε σε επαφή με άτομο που διαμένει σε κάποια απόσταση ή στο εξωτερικό. Επίσης σε αυτή την φάση επιπλέον δεν αποκλείεται στην διάρκεια ενός ταξιδιού να δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση. Υπάρχει επίσης ένα άλλο ενδεχόμενο να προχωρήσετε σε μια σχέση εξ απόστασης που θα έχει προοπτική και μέλλον. Οι δεσμευμένοι προς ανανέωση και βελτίωση της σχέσης τους δεν αποκλείεται να οργανώσουν κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό και να ανανεώσουν την σχέση τους. Δεν αποκλείεται να προχωρήσουν και στην παρακολούθηση κάποιων σεμιναρίων.

Αισθηματικές Προβλέψεις Απριλίου 2019 | Ζώδιο Λέων
λέων - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες από τις 27/3/19, επηρεάζεται ο 8 τομέας σας. Αυτή την φάση το πάθος σας θα είναι ιδιαιτέρως έντονο. Όταν αναφέρομαι στο όρο πάθος εννοώ την σεξουαλικότητα. Αν είστε δεσμευμένος Λέων θα νιώθετε έντονα την επιθυμία να γίνετε ένα με τον σύντροφο σας. Το θέμα είναι να υπάρχει η αντίστοιχη ανταπόκριση από την άλλη πλευρά και κυρίως η συναισθηματική. Αν είστε μόνοι σας αναζητάτε έντονα την σύναψη μιας ερωτικής σχέσης, αλλά εδώ λέμε όποιος βιάζετε σκοντάφτει. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να είστε πιο διπλωματικοί παρά βιαστικοί.

Αισθηματικές Προβλέψεις Απριλίου 2019 | Ζώδιο Παρθένος
παρθένος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες από τις 27/3/19, επηρεάζεται ο 7 σας οίκος. Θα είναι μια εποχή όπου για τους δεσμευμένους θα υπάρχει επαναπροσδιορισμός της σχέσης σας. Ενώ περάσατε το προηγούμενο διάστημα μια δύσκολη φάση με τον σύντροφο σας, έχει έρθει η εποχή να αποκατασταθούν οι  σχέσεις σας. Αυτό το διάστημα θα επιστρέψει ο διάλογος στην ζωή σας και η αγάπη και θα ζήσετε αξέχαστες στιγμές με τον σύντροφο σας. Ίσως οργανώσετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό για να ανανεώσετε τον έρωτα σας. Για τους αδέσμευτους ο έρωτας καραδοκεί και θα εμφανιστεί από στιγμή σε στιγμή.

ολοκληρωμένες προβλέψεις
Αισθηματικές Προβλέψεις Απριλίου 2019 | Ζώδιο Ζυγός
ζυγός - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες από τις 27/3/19, επηρεάζεται ο 6 οίκος σας, όπου θα επηρεαστεί η καθημερινότητα σας με την εμφάνιση ενός προσώπου στην ζωή σας. Πολύ πιθανόν να προκύψει μια ερωτική γνωριμία στο εργασιακό σας περιβάλλον και να σας ενθουσιάσει ιδιαιτέρως. Μπορεί να πάρει την μορφή ενός  κεραυνοβόλου έρωτα και να είναι κάτι έντονο. Αλλά όσον αφορά  την διάρκεια δεν μπορεί να υπάρξει εγγύηση, εξαρτάται από το προσωπικό ωροσκόπιο και την συναστρία.

Αισθηματικές Προβλέψεις Απριλίου 2019 | Ζώδιο Σκορπιός
σκορπιός - ζώδια - προβλέψεις

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες από τις 27/3/19, θα βγάλετε προς τα έξω τη ρομαντική και συναισθηματική εικόνα του  χαρακτήρα σας. Αυτό θα παρατηρηθεί από το αντίθετο φύλο, επίσης θα ληφθεί υπόψιν και η ευαισθησία που θα εκπέμπετε αυτό το  διάστημα και θα είστε αρκετά ελκυστικοί. Με το πάθος που θα πηγάζει  αυτό το διάστημα πολύ πιθανόν να συναντήσετε την καρμική σας  σχέση όσον αφορά τους ελεύθερους Σκορπιούς. Αυτή την περίοδο θα ζήσετε άφθονες στιγμές ερωτισμού και αισθησιασμού, θα περνάτε τις στιγμές σαν να μην υπάρχει αύριο.

ρώτα το ταρωτω
Αισθηματικές Προβλέψεις Απριλίου 2019 | Ζώδιο Τοξότης
τοξότης - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες από τις 27/3/19, θα επηρεαστεί ο 4 οίκος σας, φίλοι Τοξότες. Όσον αφορά τους δεσμευμένους από εσάς ίσως επιδιώξετε αυτή την εποχή να προχωρήσετε προς την επισημοποίηση του δεσμού σας. Αυτή η δέσμευση θα αφορά πολύ  πιθανόν μια συγκατοίκηση πριν τον γάμο. Όσον αφορά τους ελεύθερους Τοξότες θα αναζητήσετε την ηρεμία και την γαλήνη του σπιτιού σας. Θα προτιμάτε να βρίσκεστε υπό την θαλπωρή της οικογένεια σας και φίλων πάρα σε κοινωνικές εκδηλώσεις και αναζήτηση ερωτικών συντρόφων.

Αισθηματικές Προβλέψεις Απριλίου 2019 | Ζώδιο Αιγόκερος
αιγόκερως - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες από τις 27/3/19, επηρεάζεται ο 3 τομέας σας. Δεν αποκλείεται πάνω σε κάποια μετακίνηση να συναντήσετε τον έρωτα που αναζητάτε εδώ και καιρό. Αυτό το διάστημα πολύ πιθανόν να έχετε μια ροή ευχάριστων ειδήσεων που θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Πάντως είναι μια ενδιαφέρουσα περίοδο που πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Αυτό το διάστημα θα είστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακός και αυτό θα σας  χαρίζει μια άνεση λόγου με αποτέλεσμα οι γνωριμίες και τα φλερτ να διαδέχονται το ένα το άλλο.

ονειροκριτης ταρωτω oneirokritis taroto
Αισθηματικές Προβλέψεις Απριλίου 2019 | Ζώδιο Υδροχόος
υδροχόος- ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες από τις 27/3/19, επηρεάζεται κυρίως ο 2 τομέας σας. Αυτό το διάστημα, φίλοι Υδροχόοι, θα διακατέχεστε από ένα συναίσθημα κτητικότητας προς τον σύντροφο σας. Θα έχετε την εντύπωση ό τι το άλλο σας μισό σας εξαπατά διότι φέρεται ίσως υπερβολικά καλά σε κάποιο άλλο πρόσωπο. Τις περισσότερες φορές δεν ισχύει κάτι τέτοιο, άλλα είναι αποτέλεσμα της Αφροδίτης στον κτητικό δεύτερο οίκο. Αυτό το διάστημα ίσως παρουσιαστεί μια αισθητή βελτίωση στα οικονομικά του συντρόφου σας, όπου θα έχετε αντίστοιχη εύνοια. Πάντως προσοχή στο θέμα της κτητικότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις Απριλίου 2019 | Ζώδιο Ιχθύες
ιχθύς- ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την Αφροδίτη στο Ζώδιο σας από τις 27/3/19, θα εκδηλώσετε την ευαίσθητη και συμπονετική πλευρά της προσωπικότητας σας. Θα υπάρχει μια τάση αυτό το διάστημα να αναζητούν όλοι τις συμβουλές σας και την βοήθεια σας. Αυτό το διάστημα θα εκπέμπετε έναν ιδιαίτερο μαγνητισμό και θα ελκύετε το αντίθετο φύλο. Υπάρχει το μεγάλο ενδεχόμενο να συναντήσετε το άλλο σας μισό. Σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις θα είστε το επίκεντρο της παρέας και το αγαπημένο παιδί. Θα υπάρχει μια τάση αυτή την εποχή να ασχολείστε με την εξωτερική σας εμφάνιση, θα θέλετε να αρέσετε. Αλλά προσέξτε και τις δικές σας ανάγκες όχι μόνο τους άλλους.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles