Αγγελικές Προβλέψεις Νοεμβρίου 2019

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες με επικεφαλής το Μέντιουμ Άρη Κάππα σας περιμένουν. Καθημερινά στο κατάστημα ή ακόμα και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο!

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

Κριός: Η κάρτα – Πρόθεση

κριος - ζώδια κριός - προβλέψεις κριός

Αυτό τον μήνα οι σκέψεις σας θα είναι έντονες. Γίνετε ίσοι με τους άλλους αποφύγετε τους ανταγωνισμούς, Προχωρήστε μπροστά και κάντε σκοπό της ζωής σας την αγγελική καθοδήγηση. Να ξέρετε ότι θα βοηθηθείτε. Αν είσαστε ελεύθεροι μέσα σε αυτό τον μήνα ένα άτομο θα σας προσεγγίσει ερωτικά με συναισθήματα έντονα. Μην έχετε φόβους  Είστε αληθινά ευλογημένοι και προικισμένοι δεχτείτε με σκέψεις θετικές τα δώρα του σύμπαντος. Η κάρτα- Πρόθεση φανερώνει για εσάς τους δεσμευμένους ότι θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε τα θετικά και τα αρνητικά της υπάρχουσας σχέσης, να ισορροπήσετε συναισθηματικά και να αποδεχτείτε το συντροφικό σας ταίρι. Ελάτε ποιο κοντά στον σύντροφο σας Γεμίστε τις προθέσεις σας  με αγάπη.

Τυχερή ημέρα: Τρίτη

Ταύρος: Η κάρτα –  Ισορροπία

ταύρος - ζώδια - προβλέψεις

Ο Νοέμβριος για εσάς τους Ταύρους σας βάζει σε σκέψεις σε ότι αφορά τα οικονομικά σας. Σκεφθείτε θετικά και η κατάσταση θα εξελιχθεί πολύ καλύτερα. Συλλογικός σκοπός της ζωής σας είναι να είσαστε αληθινοί και να υπάρχει ισορροπία σε ότι κάνετε.  Το ταίρι σας, ίσως αυτό το μήνα να έχει προβλήματα, μην νιώθετε σύγχυση,  ή φόβο, διαλογιστείτε και συνδεθείτε με τον Θεό εκφράστε τις σκέψεις σας και αποφύγετε προβλήματα στην εργασία σας, το γάμο σας  ή τις φιλίες σας. Παραδώστε τους φόβους σας στους Αγγέλους και δεχτείτε το φως τους. Μέσα σε αυτό τον μήνα αποφύγετε συγκρούσεις με το συντροφικό σας ταίρι, μην γεμίζετε συναισθήματα πόνου και απογοήτευσης. Γενικά η οικογενειακή σας ζωή το διάστημα αυτό θα περάσει μια σοβαρή κρίση, μια δοκιμασία, λόγω κακής 

Τυχερή ημέρα:  Σάββατο

Δίδυμος: H κάρτα – Ελευθερία

δίδυμοι - ζώδια - προβλέψεις 2019

Πολλά τα θέματα που θα έχετε αυτό τον μήνα να συζητήσετε με το συντροφικό σας ταίρι. Επιστροφές από το παρελθόν ξεσηκώνουν τις σκέψεις σας. Κρατήστε το νου σας καθαρό και διατηρήστε ισοροπίες. Μην αφήνετε την σχέση σας στην τύχη της, πρέπει να συζητήσετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει για να δοθούν οι καλύτερες λύσεις. Εάν κάτι στη ζωή σας δεν προχωράει, να είσαστε πρόθυμοι να το αφήσετε στο Θεό και τους αγγέλους. Ανοίξτε το μυαλό σας γίνεται αληθινοί προσπαθήστε να συμφιλιωθείτε, για να έχετε καλύτερες εξελίξεις στην ζωή σας. Μια καινούργια εποχή εισέρχεται δεχτείτε την με αγάπη.

Τυχερή ημέρα:  Τετάρτη

Καρκίνος: Η κάρτα – Ησυχαστήριο

καρκίνος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Σε αυτό τον μήνα κρατήστε την εσωτερική γαλήνη μέσα σας γιατί το σύμπαν, ο Θεός μπορεί να δώσει λύσεις σε ότι επιθυμείτε. Προσπαθήστε να είσαστε ήρεμοι σε ότι και αν γίνεται γύρω σας είναι πολύ σημαντικό για να φέρετε την σχέση σας σε πολύ καλά επίπεδα. Προσπαθείτε να καταπολεμήσετε το θυμό που πολλές φορές λειτουργεί αρνητικά στην σχέση η στον γάμο σας. Το ταίρι σας θα επιδιώξει να είσαστε συνέχεια μαζί, υπάρχουν μέσα του έντονα συναισθήματα. Όλα δείχνουν ότι θα ζήσετε αξέχαστες στιγμές. 

Τυχερή ημέρα:  Παρασκευή

Λέων: Η κάρτα –  Εμπιστοσύνη

λέων - ζώδια - προβλέψεις 2019

Ο Νοέμβριος για εσάς ξεκινά με σύνεση και γνώση. Θα αντιλαμβάνεστε τα πάντα γύρω σας ενώ το σύμπαν σας καλεί να ξεκαθαρίσετε την αισθηματική σας ζωή. Μην βιώνετε την αισθηματική μοναξιά . Παραδώστε τις ανησυχίες σας στους αγγέλους διατηρήστε ισορροπίες στην σχέση η στον γάμο σας. Προσπαθήστε να είσαστε αληθινοί με τον εαυτό σας αποφύγετε τις εντάσεις με το συντροφικό σας ταίρι, μιλήστε ειλικρινά μαζί του μπορούν να πραγματοποιηθούν όσα ονειρεύεστε. Νιώστε την θετική επιρροή του σύμπαντος και δείτε τις εξελίξεις με αισιοδοξία. Σε αυτό τον μήνα να είσαστε σίγουροι ότι θα βρείτε την ανταπόκριση που αναζητάτε.

Τυχερή ημέρα:  Δευτέρα

Παρθένος: Η κάρτα- Φύλακας Άγγελος 

παρθένος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Αυτό τον μήνα μπορείτε να διαβείτε τον δρόμο της θεϊκής καθοδήγησης να λάβεις ξεκάθαρες απαντήσεις για εσάς και την ζωή σας. Ο άνθρωπος σας θέλει να κάνει πολύ καλύτερη την σχέση σας και να σας πλησιάσει ακόμα περισσότερο. Ο φύλακας Άγγελος σας θα είναι δίπλα σας σε κάθε σας βήμα. Είναι μία περίοδος δημιουργική και ευνοϊκή για την εξέλιξη της αισθηματικής σας ζωής. Μην μένετε στο παρελθόν που ήταν δύσκολο και για τους δύο σας, να χαίρεστε την ζωή που είναι θείο δώρο, δώστε αγάπη στο συντροφικό σας ταίρι και θεραπεύστε την υπάρχουσα σχέση σας. Οι μέρες που θα έρθουν θα σας δώσουν όλες τις απαντήσεις, που ψάχνετε για την σχέση και τον άνθρωπο σας. 

Τυχερή ημέρα:  Κυριακή 

Ζυγός: Η κάρτα – Σημάδια

ζυγός - ζώδια - προβλέψεις 2019

Ο μήνας αυτός  σας  προειδοποιεί ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Να έχετε κουράγιο, προσπαθήστε να απαλλαγείτε από τις επιδράσεις του φόβου. Δείξτε Εμπιστοσύνη στον άνθρωπό σας, αποφύγετε τις αλλαγές  στην ζωή σας γιατί η ίδια η ζωή θα είναι πρόκληση για εσάς. Υπάρχουν κρυμμένα μυστικά και ψέματα, τα οποία όμως δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα. Τρίτα άτομα λειτουργούν εις βάρος σας αρνητικά. Προχωρήστε με λογική και διαίσθηση ο θεός και οι άγγελοι σε βοηθούν να μείνετε αληθινοί  προς τον εαυτό σας κατά την διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Ζητήστε μέσα από την προσευχή σας θεραπεία και απελευθέρωση των τοξικών συναισθημάτων που βιώνεται εσείς και το συντροφικό σας ταίρι.  

Τυχερή ημέρα: Πέμπτη

Σκορπιός: Η κάρτα – Ακούγοντας

σκορπιός - ζώδια - προβλέψεις

Αρκετά έντονος ο Νοέμβριος για εσάς Δεν πρέπει την κρίση σας να την επηρεάσουν τα συναισθήματά σας. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις σε ότι αφορά την οικογένεια και το σπίτι. Προσέξτε ότι ακούτε και ότι λέτε προχωρήσετε αρμονικά, χωρίς υποψίες για τον άνθρωπο σας αποφύγετε διαφωνίες αυξήστε την συχνότητα της διαίσθησή σας σε όλες τις καταστάσεις. Να είσαστε πρόθυμοι σε όλο τον μήνα για να καθαρίσετε τις σκέψεις σας και να είσαστε γαλήνιοι. Ζητήστε από τον Θεό να υλοποιήσετε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε .Φέρτε στην ζωή σας  γαλήνη, ασφάλεια, ευτυχία ζητήστε από τους αγγέλους να δυναμώσουν οι δεσμοί αγάπης στις μακροχρόνιες σχέσεις σας.

Τυχερή ημέρα: Κυριακή

Τοξότης: Η κάρτα – Θαύματα

τοξότης - ζώδια - προβλέψεις 2019

Σίγουρα αυτό τον μήνα περιμένετε θαύματα να γίνουν παντού . Να είσαστε θετικοί και επιτρέψτε στον θεό να σας βοηθήσει. Νέες σκέψεις νέες ιδέες θα σας βοηθήσουν να βγείτε από μια περίοδο αβεβαιότητας και ανασφάλειας. Το μόνιμο σας άγχος, είναι να είσαστε καλά και ασφαλείς με τον άνθρωπο σας. Κάντε ένα οραματισμό ανοίξτε την καρδιά σας στους Άγγελους θεραπευτές, και σίγουρα θα λάβετε ευλογίες. Οι Άγγελοι θα σας βοηθήσουν στην επικοινωνία με την αδελφή ψυχή σας. Μπορείτε να κρατήσετε την σχέση σας υπέροχη αν κάνετε και εσείς τις δικές σας προσπάθειες. Δώστε την ευκαιρία στο άλλο σας μισό να ξέρετε ότι θα ανταποκριθεί.

Τυχερή ημέρα:  Τρίτη
ρωτα το ταρωτω

Αιγόκερως: Η κάρτα – Αδελφή ψυχή

αιγόκερως - ζώδια - προβλέψεις 2019

Ο μήνας αυτός θα φέρει αλλαγές στα οικονομικά σας και στην προσωπική σας ζωή. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε όλα τα θέματα για το ανώτατο καλό σας.  Οι αλλαγές στην προσωπική σας ζωή θα είναι επώδυνες μόνο αν συμπεριφερθείτε λάθος. Φροντίστε να θεραπεύσετε την ψυχή σας από ότι τοξικό υπάρχει γύρω σας. Οι τωρινές σχέσεις μπορεί να τελειώσουν ή μπορεί να λειτουργούν  προς μία νέα φάση χαράς και ευτυχίας. Προσευχηθείτε. Οι Άγγελοι θα θέλουν να σας βοηθήσουν σε ότι θετικό ζητήσετε. Ακολουθήστε την θεϊκή τους καθοδήγηση και τα όνειρα σας θα υλοποιηθούν. Δώστε στην ζωή σας νόημα μα πάνω από όλα αγάπη στους γύρω σας.

Τυχερή ημέρα : Σάββατο

Υδροχόος: H κάρτα – Αφθονία 

υδροχόος- ζώδια - προβλέψεις 2019

Ανοίξτε την ενέργεια σας χωρίς δυσκολίες η φόβους. Μέσα σε αυτό τον μήνα Θα λάβετε το επόμενο διάστημα μια σειρά από υποσχέσεις για την εξέλιξη της σχέσης σας που πέρασε ένα πολύ δύσκολο διάστημα. Ο άνθρωπος σας θα κάνει προσπάθειες και θα δείξει πολύ καλές προθέσεις για εσάς. Τολμήστε να περπατήσετε μαζί του σε ένα μονοπάτι με αλήθεια, αγάπη και ακεραιότητα.  Βγάλτε προς τα έξω μια πιο θετική εικόνα αναζητήστε λύσεις για ανανέωση. Δεχτείτε θεϊκό φως με πίστη, να ξέρετε ότι δεν θα καταστραφεί ή αφαιρεθεί από εσάς. Ο Θεός και οι Άγγελοι θέλουν να βοηθήσουν για αυτό  διατηρήστε την ηρεμία σας έτσι ώστε να τολμήσετε τα επόμενα βήματα με τον άνθρωπο σας.

Τυχερή ημέρα: Δευτέρα

Ιχθύες: Η Κάρτα – Θεϊκή Καθοδήγηση

ιχθύς- ζώδια - προβλέψεις 2019

Μέσα σε αυτό τον μήνα ζητήστε αυτό που επιθυμεί η καρδιά σας. Διώξτε τους φόβους μην μένετε παγιδευμένοι από γεγονότα που δεν μπορούν σε αυτή την περίοδο να αλλάξουν. Ζητήστε βοήθεια από τον Θεό και επιλέξτε τι θέλετε να κάνετε.  Θα πρέπει να κάνετε κάποιες προσπάθειες διαλόγου με το συντροφικό σας ταίρι για να βρείτε κάποιες λύσεις. Είναι στο δικό σας χέρι να κατευθύνετε την σχέση εκεί που θέλετε. Αλλά και εσείς πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη για να προχωρήσετε. Ζητήστε από τον Θεό  ισορροπία και αρμονία, άμεσα θα την λάβετε.  Οι άγγελοι σας ζητούν να εμπιστευθείτε  τον θεό και θα σας βοηθήσουν να εμπιστευτείς τον εαυτό σας.

Τυχερή ημέρα Κυριακή

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles