Αγγελικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2020

Η Μελλοντολόγος Δέσποινα Πάππας με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των προβλέψεων κάθε μήνα θα σας παρουσιάζει αναλύσεις για κάθε ζώδιο μέσα από της Κάρτες των Αγγέλων. Η Δέσποινα Πάππας είναι κορυφαία και στις αγγελικές θεραπείες!

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες με επικεφαλής το Μέντιουμ Άρη Κάππα, Δέσποινα Πάππας και Χαρτομάντη Βέρα σας περιμένουν. Καθημερινά στο κατάστημα ή ακόμα και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο!

Κριός : Η κάρτα-  Ισορροπία

κριος - ζώδια κριός - προβλέψεις κριός

 Η νέα χρονιά που ξεκίνησε σας βάζει σε σκέψεις έντονες. Προσπαθήστε μέσα σε αυτό τον μήνα να διατηρήσετε ισορροπίες σε όλα τα επίπεδα. Αρκετές θα είναι οι φιλοδοξίες σας για την εργασία  σας και τα επαγγελματικά σας σε αυτή την περίοδο.  Επιπλέον, είναι πιθανό να βρεθείτε αντιμέτωποι  με ισχυρούς εχθρούς και διαφόρων ειδών επαγγελματικές αλλαγές. Οικονομικές αλλαγές θα σας αιφνιδιάσουν. Ζητήστε από τον Άγγελο Achaiah να σας δώσει υπομονή σε όλα τα επίπεδα.  Εντάσεις και προβλήματα θα έχετε στην οικογένεια και το σπίτι κάτι που δεν βοηθά την σχέση σας με το ταίρι σας. Προσπαθήστε να μην δημιουργηθεί εσωτερική ένταση από τα γεγονότα που θα προκύψουν. Με την καθοδήγησή του Δημιουργού σας και του Αρχάγγελου Achaiah μπορούμε να ανακαλύψετε κρυμμένα μυστικά και να βρείτε τις καλύτερες λύσεις στα προβλήματά σας.  

ολοκληρωμένες προβλέψεις

Τυχερή ημέρα: Τρίτη 

Ταύρος : Η κάρτα – Υποστήριξη 

ταύρος - ζώδια - προβλέψεις

Ο Ιανουάριος του 2020 θα φέρει αρκετές εξελίξεις στην ζωή σας και στις σχέσεις σας. Φροντίστε να είσαστε δυναμικοί στην εργασία και τα επαγγελματικά σας. Όπως όλα δείχνουν πολλές θα είναι οι ανάγκες σας στα οικονομικά σας κάντε ένα οικονομικό πρόγραμμα. Προσευχηθείτε στον Αρχάγγελος Vehuel για να αποφύγετε τις αρνητικές επιρροές των γύρω σας. Εμπνευστείτε το θετικό, την ισορροπία και την γαλήνη, δοξάστε τον Θεό.  Στηρίξτε την σχέση σας με το ταίρι σας  μιλήστε μεταξύ σας γεμίστε την ψυχή σας με αγάπη, ζητήστε Υποστήριξη από τους ουράνιους Αγγέλους, μην απορροφάτε αρνητικότητα, αλλάξτε την δονητική σας συχνότητα. Πειθαρχήστε τις σκέψεις σας ζητήστε από τον Άγγελο Yeialel να λύσετε όλα τα συναισθηματικά σας προβλήματα. Το σύμπαν σε αυτό τον μήνα σας στέλνει θεϊκή καθοδήγηση για πνευματική ισορροπία και Υποστήριξη. 

Τυχερή ημέρα: Παρασκευή 

Δίδυμοι : Η κάρτα – Όνειρα

δίδυμοι - ζώδια - προβλέψεις 2019

Ο πρώτος μήνας του 2020 επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις ξεσηκώνοντας τα όνειρα σας. Αποφύγετε προβληματισμούς που οδηγούν σε αδιέξοδο. Τα οικονομικά σας εξακολουθούν να είναι στάσιμα. Στην εργασία σας σε αυτή την περίοδο ευνοούνται οι νέες προτάσεις και οι συνεργασίες οι ευκαιρίες θα είναι αρκετές και εσείς θα έχετε άνοδο. Να είσαστε μόνο προσεχτικοί γιατί θα έχετε αρκετούς ανταγωνιστές . Μπορείτε τώρα να κάνετε Όνειρα για την σχέση σας, να ανυψώσετε την ζωή σας πιστέψτε στα θαύματα μέσα από τον διαλογισμό και προσευχηθείτε στον φύλακα Άγγελο σας  νιώστε Αγάπη για τον άνθρωπο σας. Ζητήστε από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ να σας προστατεύσει από κάθε κακό να κατευθύνει τα βήματα σας και τα Όνειρα σας θετικά.  Αν χρειάζεστε βοήθεια, εσείς οι ελεύθεροι απλώς ζητήστε την! 

Τυχερή ημέρα: Δευτέρα 

Καρκίνος : Η κάρτα – Αδελφή ψυχή

καρκίνος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Ο Ιανουάριος του 2020 θα φέρει πολλές αλλαγές και εσείς θα πάρετε αποφάσεις να αποστασιοποιηθείτε από πρόσωπα και γεγονότα. Ετοιμαστείτε, το σύμπαν στέλνει θετικά μηνύματα για τα οικονομικά σας που τόσο σας απασχολούν. Ριζικές αλλαγές θα κάνετε στην εργασία σας προσέξτε τα λάθη. Στα αισθηματικά στο σπίτι και στην οικογένεια δεν θα είσαστε ήρεμοι.  Ο παρορμητισμός, η επιπολαιότητα, η βιασύνη και η ανταγωνιστική σας διάθεση απέναντί στο ταίρι σας έρχονται στο προσκήνιο. Μπερδεμένα συναισθήματα  σας βασανίζουν καιρό. Φροντίστε να ζητήσετε πνευματική βοήθεια η βελτιωθείτε σε όλα τα επίπεδα προσευχηθείτε στον Άγγελο Mebahel να στείλει φως στην σχέση σας να ξεμπλοκάρει όλα τα αρνητικά συναισθήματα να βρείτε ξανά την Αδελφή ψυχή  φέρνοντάς σας ηρεμία, ισορροπία και εσωτερική αρμονία.

μέντιουμ άρης

Τυχερή ημέρα: Κυριακή 

Λέων : Η κάρτα – Ευλογίες

λέων - ζώδια - προβλέψεις 2019

Ο Ιανουάριος του 2020 σας φέρνει αόριστες καταστάσεις στα επαγγελματικά σας, μην πιστεύεται ανθρώπους γύρω σας προσέξτε όσους συναναστρέφεστε κρύβουν πολλά. Εάν θέλετε να βοηθηθείτε προσευχηθείτε στον Άγγελο της απελευθέρωσης  τον Reiyel θα νιώσετε ελεύθεροι χωρίς πιέσεις και κακές επιρροές. Μπορείτε να έχετε πολλές επιτυχίες και αφθονία κάτω από την επιρροή του ενώ πολλά από τα επαγγελματικά σας θέματα θα βρουν την λύση τους. Συναισθηματικά όπως όλα δείχνουν το σύμπαν και ο Δημιουργό σας θα φέρουν την ισορροπία που επιθυμείτε στην σχέση σας. Η επαφή σας με το ταίρι σας θα φτάσει σε πολύ καλά επίπεδα και εσείς θα νιώθετε χαρούμενοι. Μιλήστε μέσα από την καρδιά σας, είναι βέβαιο ότι θα βρείτε ανταπόκριση. Οι ελεύθεροι δεχτείτε Ευλογίες γιατί κάτι αλλάζει στη ζωή σας αργά αλλά σταθερά και η συναισθηματική σας ζωή τροποποιείται προς το καλύτερο.

Τυχερή ημέρα: Σάββατο 

Παρθένος: Η κάρτα – Αφθονία

παρθένος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Ο πρώτος μήνας του χρόνου φέρνει αντιξοότητες στην εργασία σας. Πολλές θα είναι οι αντιθέσεις με τους γύρω σας γιατί κάνατε λάθος επιλογές. Ποτέ δεν είναι αργά όμως  να αξιοποιήσετε την δημιουργικότητά σας. Προσευχηθείτε στους Ουράνιους Αρχάγγελους της αφθονίας τον Raziel,  τον Gadiel,  τον Barakiel που θα φέρει καλοτυχία, τον Γαμαλιήλ που θα εκπληρώσει ότι επιθυμείτε. Πιστέψτε αυτό που ζητάτε να ξέρετε ότι θα εισακουστεί. Συναισθηματικά ο μήνας αυτός μπορεί να φέρει Αφθονία αρκεί να το πιστέψετε, θα λάβετε αγάπη από το ταίρι σας ένας νέος κύκλος ξεκινά στέλνοντας θετικά μηνύματα από τον δημιουργό σας.  Κάτι αλλάζει στη ζωή σας σύντομα για εσάς τους ελεύθερους μια νέα γνωριμία φέρνει την ηρεμία, την γαλήνη,  και την αγάπη.  

Τυχερή ημέρα: Πέμπτη 

Ζυγός : Η κάρτα – Εμπιστοσύνη 

ζυγός - ζώδια - προβλέψεις 2019

Ο Ιανουάριος του 2020 θα φέρει αρκετές αλλαγές στην εργασία και τα επαγγελματικά σας και ο μήνας που θα διανύσετε θα είναι δύσκολος είστε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή . Κάτι που θεωρούσατε δεδομένο στην εργασία σας ανατρέπεται και γίνεται πλέον ζητούμενο. ΟΙ επαγγελματικοί ανταγωνισμοί θα σας κουράσουν.  Αναθεωρήστε την κατάσταση και αποφύγετε όλα τα αρνητικά. Προσευχηθείτε, και δείξτε Εμπιστοσύνη μόνο στον Δημιουργό σας και στους ουράνιους Αγγέλους. Ζείτε μια στάσιμη κατάσταση στα αισθηματικά σας εδώ και καιρό, μην μένετε στην σιωπή ξεπεράστε διλήμματα Ξεπεράστε όμως κάποιους αστήριχτους φόβους που μπλοκάρουν την σκέψη σας, αλλάξτε θετικά και πλησιάστε το ταίρι σας. Δείξτε Εμπιστοσύνη στην σχέση σας αγναντέψτε το μέλλον θετικά δημιουργώντας την κάθε στιγμή σας με γαλήνη και αγάπη.

Τυχερή ημέρα: Τετάρτη 

Σκορπιός: Η κάρτα – Νέα Ξεκινήματα

σκορπιός - ζώδια - προβλέψεις

Σε αυτό τον μήνα θα πρέπει να είσαστε πολύ προσεχτικοί γιατί τα οικονομικά σας θα είναι δύσκολα. Αξιολογήστε την οικονομική σας κατάσταση και βρείτε τρόπους να ξεμπλοκάρετε. Νέες επαγγελματικές γνωριμίες ευτυχώς θα διευκολύνουν την κατάσταση και νέα Ξεκινήματα σε αυτή την περίοδο θα φέρουν όλα τα θετικά. Μην νιώθετε αναποφάσιστοι και νευρικοί αποφασίστε κι ελευθερωθείτε το σύμπαν συνωμοτεί μαζί σας με βοηθούς τους Άγγελους της αφθονίας και της ευημερίας, προσευχηθείτε και ζητήστε όλα τα λάθη να διαγραφούν με την πάροδο του χρόνου για να ζήσετε με γαλήνη και ηρεμία. Έτσι απλά κάντε τα νέα σας ξεκινήματα και στην αισθηματική σας ζωή ζητήστε από τον Αρχάγγελο Γαβριήλ να οδηγήσει στο καλύτερο εσάς και την σχέση σας, κάντε μια ειλικρινή επικοινωνία με το ταίρι σας και σίγουρα θα σας προσφέρει ότι επιθυμείτε. 

Τυχερή ημέρα: Σάββατο 

Τοξότης : Η κάρτα – Μαγική Αίσθηση

τοξότης - ζώδια - προβλέψεις 2019

Τον Ιανουάριο του 2020 θα έχετε πολλές μετακινήσεις που θα αφορούν τα επαγγελματικά σας. Υποδεχτείτε το νέο έτος με αυτή την Μαγική Αίσθηση και προσγειώστε θετικά τις σκέψεις σας στην καθημερινότητα. Ένας τρόπος ζωής σας στην εργασία σας μπορεί να αλλάξει μην πανικοβληθείτε θα είναι για καλό σας. Μια νέα συνεργασία γεμίζει την ζωή σας αφθονία σε όλα τα επίπεδα. Συναισθηματικά κρατήστε την σχέση σας ειλικρινή ανοίξτε τις σκέψεις, τις αισθήσεις, τον εαυτό σας πλησιάστε το ταίρι σας με αγάπη και μαγικές αισθήσεις διώξτε τις αντιθέσεις που υπήρχαν μεταξύ σας και αφήστε τον έρωτα σας να λάμψει σαν σαν χίλιοι Ήλιοι μαζί… Οι ελεύθεροι  είσαστε αρκετά γοητευτικοί  έχετε τις κατακτήσεις σας, θα ζήσετε μια πολύ όμορφη ερωτική περίοδο τα καλύτερα μπορούν να έρθουν.  

Τυχερή ημέρα: Δευτέρα 

Αιγόκερως: Η κάρτα –  Αυτό-Αποδοχή 

αιγόκερως - ζώδια - προβλέψεις 2019

Ένας έντονος μήνας ξεκινάει για εσάς με τα επαγγελματικά σας, αγώνα θα κάνετε και για την συντήρηση του επαγγελματικού τομέα.  Ακούστε τον εσωτερικό σας κόσμο για να μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον. Δεχτείτε στην ζωή σας τον Άγγελο Lecabel ζητήστε για όλα τα θέματα σας την καθοδήγηση του προσευχηθείτε για αφθονία και θα βρείτε ανταπόκριση. Στα αισθηματικά σας θα έχετε ένα ριζικό τρόπο αλλαγής στην ζωή σας.  Οι ευθύνες και οι αλλαγές που θα προκύψουν θα σας κουράσουν αρκετά. Ήρθε ο καιρός για ξεκάθαρες συζητήσεις με το ταίρι σας αποδεχτείτε τα θετικά στην σχέση σας, δεχτείτε βοήθεια από τον δημιουργό σας Παρακολουθήστε τις εξελίξεις αλλά μην σκεφθείτε τον χωρισμό η το διαζύγιο οι συνθήκες που θα ακολουθήσουν θα είναι δύσκολες. Οι   ελεύθεροι αποδεχτείτε όλα τα θετικά της ζωής και κάνετε αυτό που επιθυμείτε πραγματικά. 

Τυχερή ημέρα: Παρασκευή 

τηλεφωνικές προβλέψεις
τηλεφωνικές προβλέψεις

Υδροχόος : Η κάρτα – Ελευθερία

υδροχόος- ζώδια - προβλέψεις 2019

Ο Ιανουάριος του 2020 θα φέρει μια πολύ καλή περίοδο στην εργασία και τα επαγγελματικά σας. Προσέξτε κρυφά γεγονότα από τους συνεργάτες σας τα οποία δεν γνωρίζετε θα δημιουργήσουν διακυμάνσεις, εμπιστευθείτε μόνο τον εαυτό σας. Προσευχηθείτε στον Άγγελο Vehuiah για κάθε νέο επαγγελματικό σας ξεκίνημα, ζητήστε το μέσα από την καρδιά σας η αφθονία θα έρθει σε όλα τα επίπεδα. Συναισθηματικά φροντίστε  να ξεφύγετε από σκέψεις τοξικές ζητήστε θεϊκή καθοδήγηση δεχτείτε υψηλές δονήσεις από τους ουράνιους Αγγέλους. Προσπαθήστε να αλλάξετε, δεχτείτε βοήθεια για την δική σας ζωή και πάρτε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας, και αν το ταίρι σας θέλει να φύγει από την σχέση σας γιατί έτσι θέλει να αποφασίσει αφήστε το να φύγει. Το σύμπαν ξέρει. Οι ελεύθεροι δεχτείτε θετικά τις αλλαγές που θα έρθουν. 

Τυχερή ημέρα: Κυριακή 

Ιχθύες : Η κάρτα – Παιχνιδιάρικη Διάθεση

ιχθύς- ζώδια - προβλέψεις 2019

Ένας μήνας για εσάς με ξεσηκωμένες σκέψεις για τα επαγγελματικά σας και την εργασία σας. Πολύ καλός θα είναι ο μήνας για τα επαγγελματικά σας ενώ νέα ξεκινήματα φέρνουν οφέλη προς εσάς. Εσείς κρατάτε τα ηνία της ζωής σας σε όλα τα επίπεδα το σύμπαν δεν σας περιορίζει. Δεχτείτε τις ευλογημένες αλλαγές που έρχονται. Συναισθηματικά δεν θέλετε να μείνετε πίσω και ο μήνας αυτός σας βρίσκει με παιχνιδιάρικη διάθεση έτοιμους να ζήσετε την καθημερινή σας ζωή με αγάπη. Ζητήστε από τον Άγγελο Hahasiah να σας βοηθήσει πνευματικά να δείτε το ταίρι σας με μάτια αγάπης. Σε αυτή την περίοδο Ερωτικό πάθος και αρμονία σας ξεσηκώνουν έντονα και εσείς θα είσαστε αυτοί που θα αναθεωρήσετε πολλά πράγματα για το μέλλον της σχέσης σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε την τύχη με το μέρος σας και ο έρωτας αποκτάει μια αύρα περιπέτειας.

Τυχερή ημέρα: Τετάρτη 

Για κάθε μέρα του χρόνου σας εύχομαι υγεία και ευτυχία με ευλογίες Θεού

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles