Αγγελικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες με επικεφαλής το Μέντιουμ Άρη Κάππα σας περιμένουν. Καθημερινά στο κατάστημα ή ακόμα και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο!

1 Κριός : Η κάρτα- Αλήθεια και Ακεραιότητα

Αυτήν την περίοδο θα αισθανθείτε μια θεϊκή προστασία στα σημαντικότερα ζητήματα της ζωής σας. Θα είναι ιδιαίτερα εύκολο τώρα να σας δοθούν χάρες από τον Δημιουργό σας που έχετε ζητήσει, όσο δύσκολο κι αν είναι να σας γίνουν. Με Αλήθεια και Ακεραιότητα πλησιάστε το συντροφικό σας ταίρι θα σας βοηθήσει και θα σας στηρίξει ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές που θα πιέζεστε. Προσπαθήστε να ηρεμίσετε από ένα δύσκολο παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σας μην έχετε φόβους οι Άγγελοι μπορούν να είναι μαζί σας πολλές οντότητες μπορούν να σας βοηθήσουν.  Οι ελεύθεροι θα ξεκινήσετε με ένα νέο έρωτα που σας δελεάζει και θα πρέπει να φανείτε γενναίοι και αποφασιστικοί για να κερδίσετε τελικά το καλύτερο.  Διαφωνίες που υπάρχουν στην εργασία σας θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Πρέπει να εκμεταλλευτείτε όλα σας τα πνευματικά χαρίσματα. Μετά από σκληρή δουλειά τα γεγονότα ξεκαθαρίζουν και προχωρείτε ακάθεκτοι προς την επιτυχία. 

Τυχερή ημέρα: Σάββατο 

2Ταύρος : Η κάρτα-Εμπιστοσύνη 

Τελευταίος μήνας του χρόνου ο Δεκέμβριος και εσείς θα βρίσκεστε αρκετά προβληματισμένοι με τα ερωτικά σας ζητήματα. Οι ελεύθεροι αποφύγετε τοξικές σχέσεις που δεν θα σας βγάλουν πουθενά καθαρίστε όλα τα ενεργειακά σας κέντρα και βαδίστε στο μονοπάτι του φωτός. Σε αυτή την περίοδο ασφάλεια και σιγουριά θα δώσετε στους δικούς σας ανθρώπους.  Προσπαθήστε μόνο να αποφύγετε συγκρούσεις με το ταίρι σας δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να το συνεχίσετε. Η κατεύθυνση που θα έχει η σχέση σας , εξαρτάται από εσάς για αυτό δείξτε Εμπιστοσύνη.. Εσείς  θα την οδηγήσετε εκεί που επιθυμείτε  πραγματικά! Οι άγγελοι θα σας καθοδηγήσουν με ειδικούς τρόπους ώστε να διασφαλίσουν την ικανοποίηση της επιθυμίας  σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες του Δημιουργού σας. Στα επαγγελματικά σας θα υπάρξουν αλλαγές θα προχωρήσετε μπροστά εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. 

Τυχερή ημέρα: Τρίτη 

3Δίδυμοι : Η κάρτα- Παιχνιδιάρικη Διάθεση

Ένας μήνας που ξεκινάει με Παιχνιδιάρικη Διάθεση γεμάτος φλερτ για τους ελεύθερους. Η πιθανότητα ενός νέου δεσμού πιθανό να αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο. Συνδεθείτε με την Αγάπη για να έχετε μια λαμπερή ζωή γεμάτη φως. Σε αυτή την περίοδο ευνοούνται οι οικογενειακές υποθέσεις. Μπορείτε να δημιουργήσετε νέες συνθήκες στη ζωή σας, ιδιαίτερα ευνοϊκές. Μην έχετε ερωτικά απωθημένα και διλήμματα, από μια ξαφνική αλλαγή που θα συμβεί τα βήματα σας να είναι σταθερά.   Προσευχηθείτε και βγείτε από την πλάνη στην οποία ζείτε. Θα πρέπει να δείξετε περισσότερη αφοσίωση στο ταίρι σας, ζητήστε από τους Αγγέλους να θεραπεύσουν την σχέση σας. Μην μπλοκάρετε τις ενέργειες σας.   Δεχτείτε την πραγματικότητα  η Αγάπη ανυψώνει , δεχτείτε την αγάπη. Στην εργασία σας ευνοούνται νέες συνεργασίες και συνεταιρισμοί, το σύμπαν θετικό για εσάς το επιτρέπει. Στα οικονομικά σας θα υπάρχει βελτίωση. 

Τυχερή ημέρα: Πέμπτη 
ολοκληρωμένες προβλέψεις

4Καρκίνος:  Η κάρτα- Αρμονία

Τελευταίος μήνας του χρόνου για εσάς και πρέπει να αναθεωρήσετε τα λάθη που κάνατε. Ξέρετε εσείς.  Λάθη που πλήγωσαν, λάθη που πόνεσαν εσάς και τους γύρω σας. Ζητήστε βοήθεια από τον Δημιουργό σας μην ζείτε σε ψεύτικο κόσμο ώστε να μην δημιουργείται καμία παρεξήγηση με φίλους και αγαπημένους. Οι Άγγελοι σας και ο Θεός δεν θα σας  οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια, ακούστε τα μηνύματα που θα δεχτείτε. Φροντίστε το ταίρι σας ζήστε μαζί του την ζωή σας με γαλήνη, ανεβάστε τα επίπεδα ύπαρξης, τώρα είναι η ώρα που θα ζήσετε μια περίοδο γεμάτη φως. Οι Άγγελοι σας ζητούν μέσω της κάρτας Αρμονία να είναι αυτή η επιλογή σας. Ζητήστε από τον Άγγελο  Jeliel μπορεί να λύσει οποιαδήποτε σύγκρουση ή διαφωνία. Καθυστερήσεις θα υπάρχουν σε θέματα καριέρας. 

Τυχερή ημέρα: Δεύτερα

5 Λέων:  Η κάρτα- Ευλογίες

Όπως όλα δείχνουν σε αυτόν τον μήνα  θα αποφασίσετε να κρατήσετε όλα τα θετικά στην ζωή σας. Το διάστημα αυτό θα έχετε  καθυστερήσεις σε θέματα εργασίας και καριέρας μην πάρετε αποφάσεις για κάτι που δεν είσαστε σίγουροι . Προσευχηθείτε στους αγγέλους της αφθονίας και της ευημερίας. Ζητήστε από τον Άγγελο Pathiel να σας προσφέρει ευημερία και αφθονία. Οι προσευχές σας θα απαντηθούν. Προσέξτε την σταθερή σας σχέση η τον γάμο σας τα εμπόδια θα είναι αρκετά. Σε αυτή την περίοδο ζήλιες και εντάσεις θα έχετε με το ταίρι σας. Παρατηρήστε τι συμβαίνει στην ζωή σας, μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του. Προσευχηθείτε για εσάς και το ταίρι σας ο Άγγελος Jeliel ο Άγγελος της αγάπης μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε αγάπη και αρμονία με το σπίτι και την οικογένεια. Δεχτείτε τις ευλογίες που θα λάβετε.

Τυχερή ημέρα: Κυριακή

6Παρθένος:  Η κάρτα- Θαύματα 

Ο Δεκέμβριος θα φέρει για εσάς τους Παρθένους γνωριμίες και επαφές επαγγελματικές με πολλές επιτυχίες. Δεν θα πρέπει ν’ αφήσετε τίποτα να σας ξεφύγει σε ότι νέο αποφασίσετε στην εργασία σας το σύμπαν σας ευνοεί. Σε αυτή την περίοδο ένας νέος έρωτας θα ξεκινήσει για εσάς τους ελεύθερους. Η αισθηματική δοκιμασία που θα περάσετε την περίοδο αυτή με το ταίρι σας θα φέρει δυσκολίες στην σχέση σας. Ξαφνικά γεγονότα σας δημιουργούν θλίψη, δημιουργήστε ένα ήρεμο περιβάλλον χαλαρώστε επικαλεστείτε τους αγγέλους του φωτός και της αγάπης ζητείστε από τους Αρχαγγέλους Σαμουήλ μαζί με τον Αρχάγγελο Σάνταλφον να φροντίσουν εσάς και την σχέση σας δηλώστε τους τις επιθυμίες σας, θετικά μηνύματα θα λάβετε η καρδιά σας μπορεί να θεραπευτεί. Δώστε και λάβετε αγάπη και φως. 

Τυχερή ημέρα: Τετάρτη

7Ζυγός: Η κάρτα – Εορτασμός 

Ο μήνας αυτός φέρνει ξαφνικές και θετικές αλλαγές για εσάς μην ανησυχείτε η επιρροή σας θα είναι θετική στους γύρω σας. Αυτή η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή για επαφές  και γνωριμίες. Στην ζωή σας θα πνέει αέρας ανανέωσης, η κάρτα Εορτασμός στέλνει μηνύματα  ότι  Θα έχετε νέες ελπίδες και θα κάνετε καινούργια όνειρα όπου μπορούν να πραγματοποιηθούν αυτά που θέλετε στην αισθηματική σας ζωή και στην οικογένεια. Προσευχηθείτε στον Αρχάγγελο Mumiah. O Αρχάγγελος της Αναγέννησης θα είναι πάντα κοντά σε εσάς και το ταίρι σας  για να στηρίξει οποιαδήποτε δυσκολία θα αντιμετωπίσετε μεταξύ σας. Συνεχίζεται να χτίζεται την σχέση σας με φως, ειλικρίνεια, και Αγάπη. Δεχτείτε τον Εορτασμό σε όλα τα επίπεδα.

Τυχερή ημέρα: Παρασκευή

8Σκορπιός:  Η κάρτα- Διαλογισμός

Σε αυτήν την περίοδο σίγουρα η κάρτα διαλογισμός σας επηρεάζει άμεσα. Η επαγγελματική σας ζωή χρειάζεται σκέψη και προσοχή. Μετρήστε τα λόγια και τις πράξεις σας ζητήστε από τον αρχάγγελο Pahaliah, τον λυτρωτή Θεό να απαλλαγείτε από κακές συμπεριφορές . Ο Αρχάγγελος Pahaliah μπορεί να φέρει στην ζωή σας αρμονία και αγάπη ακόμα και στον υλικό σας κόσμο. Κάντε διαλογισμό γιατί ελκύεστε από τον ουράνιο κόσμο ζητήστε βοήθεια με τους Αγγέλους ακόμα και για τα αισθηματικά σας. Ραγδαίες εξελίξεις θα αλλάξουν πολλά στην σχέση σας με το ταίρι σας. Προφυλαχθείτε από ανθρώπους που θα θελήσουν να σας κάνουν κακό. ποτέ να μην αφήσετε τους άλλους να σας επηρεάσουν αρνητικά. Μην αφήνετε τίποτα εκτός ελέγχου, χρειάζεστε βοήθεια ζητήστε προστασία από τον Αρχάγγελο Jeliel, να φέρει σε εσάς και το ταίρι σας γαλήνη, αρμονία, και ισορροπία.

Τυχερή ημέρα: Σάββατο

9Τοξότης : Η κάρτα- Υλοποίηση

Αυτός ο μήνας θα φέρει στην καριέρα σας πολλές χαρές και επιτυχίες. Όλοι οι ουράνιοι Άγγελοι στέλνουν θετικά μηνύματα σε όλα τα θέματα της εργασία σας.  Η  τύχη σας συντροφεύει όλο αυτό το διάστημα και οι άλλοι θα είναι πολύ καλοί και δοτικοί μαζί σας. Δείξτε προσοχή σε κληρονομικά ζητήματα. Οι συνθήκες στην οικογένεια και την συναισθηματική σας ζωή θα είναι αρκετά καλές. Θα κάνετε πολλά και σημαντικά βήματα με το πνευματικό σας ταίρι αν ακολουθήσετε οδηγίες θεού και Αγγέλων έχοντας Εμπιστοσύνη, ακλόνητη Πίστη θα υλοποιήσετε ότι ονειρεύεστε μαζί. Οι ελεύθεροι σε αυτό το διάστημα πιθανό να ξεκινήσει ένας νέος έρωτας, Οι εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή θα είναι ραγδαίες και ξαφνικές με πολλές εκπλήξεις.

Τυχερή ημέρα: Δευτέρα

10Αιγόκερως: Η κάρτα- Ηρεμία

Τέλος μιας χρονιάς που για εσάς δεν ήταν εύκολη . Σε αυτή την περίοδο θα ανανεωθεί η επαγγελματική σας ζωή. Ένα νέο πρόγραμμα εργασίας με καινούργιες ιδέες  σας φέρνει μια ανοδική πορεία στην εργασία σας. Προσευχηθείτε στον  φύλακα Άγγελο Sitael  για να καθοδηγηθείτε σωστά για δημιουργία και ευημερία και πάνω από όλα Ηρεμία. Θα υπάρξει στο διάστημα αυτό, μια σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σας Συναισθηματικά οι ελεύθεροι αυτό το διάστημα θα κάνετε μια νέα γνωριμία. Όλα δείχνουν ότι αναζητάτε την αλλαγή, αλλά παράλληλα είναι κάτι που σας φοβίζει κιόλας. Εσείς που είσαστε σε μια σχέση η στον γάμο μιλήστε λίγο με τον εαυτό σας τι επιθυμείτε να ζήσετε. Διαλέξτε την Ηρεμία και ξαναγεννηθείτε απολαύστε την σχέση σας με το ταίρι σας, δεχτείτε από τον Άγγελο HAHAHEL την δύναμη και την βοήθεια της αγάπης, της γαλήνης, και της Ηρεμίας σε όλα τα επίπεδα.

Τυχερή ημέρα: Πέμπτη

11Υδροχόος : Η κάρτα- Δύναμη

Δεχτείτε με δύναμη τον τελευταίο μήνα του χρόνου. Βάλτε στην σκέψη σας και στην προσευχή σας τον Άγγελο Yeratel είναι ο δημιουργός της αισιοδοξίας και της θετικής ατμόσφαιρας. Το διάστημα αυτό, δουλέψτε περισσότερο με τον εαυτό σας  το έχετε ανάγκη. Αλλαγές αρκετές θα έχετε στην επαγγελματική σας ζωή  ιδιαίτερα σε θέματα καριέρας. Η εικόνα των οικονομικών σας μεταβάλλεται και θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες να είσαστε προσεχτικοί. Στα αισθηματικά ας οι ελεύθεροι προσέξτε πολύ πριν δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση να είσαστε ξεκάθαροι. Βρείτε την Δύναμη να κάνετε την συντροφική σας ζωή καλύτερη, Προσπαθήστε να κάνετε σημαντικά πράγματα λάβετε βοήθεια από τον Άγγελο Lecabel να βρείτε

Τυχερή ημέρα: Δευτέρα

12Ιχθύς : Η κάρτα: Πρόθεση

Αρκετές θα είναι οι διαδρομές σας σε αυτή την περίοδο με την Πρόθεση να θέλετε πολλές αλλαγές στην ζωή σας. Διεκδικήστε ότι και να επιλέξετε με θάρρος αρμόνια και αγάπη. Παρατηρείστε την κατάσταση στην εργασία σας γιατί σε αυτό το διάστημα θα σας απασχολήσουν σημαντικά κάποιες δυσκολίες στην εργασία σας. Προσευχηθείτε στον Αρχάγγελο  Mumiah για να υλοποιήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους με νέες ελπίδες για το μέλλον σας. Ζητείστε από τον Αρχάγγελο Mumiah να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τα όνειρα σας. Αρκετά καλά θα είσαστε με την οικογένεια και το σπίτι, αυτή θα είναι η πρόθεση σας με αγάπη. Ήρθε η εποχή να βάλετε σε ισορροπία τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας για το συντροφικό σας ταίρι. Μόνο έτσι ο ερωτισμός σας θα είναι έντονος. Ζητήστε να λάβετε μηνύματα από τον  Mebahel τον Άγγελο της Αλήθειας προσευχηθείτε σε αυτόν όταν έχετε ανάγκη. 

Τυχερή ημέρα: Σάββατο

Οι επιθυμίες σας και οι στόχοι σας 

για την νέα χρονιά.

Ευχές μου από καρδιάς.

Καλά Χριστούγεννα, Χρόνια πολλά με υγεία 

Και Αγάπη, ευτυχισμένο το 2020.