Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ο Ταύρος αγαπά να γεμίζει τον σύντροφο του με δώρα. Είναι συνήθως εκείνη που θα πει “μόλις το είδα σκέφτηκα έσενα”. Κάνει δώρα χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Αυτή η δοτική της φύση επεκτείνεται και στην κρεβατοκάμαρα. Δίνει πολλά και απλόχερα και κατά την διάρκεια του σεξ.
Το να κάνουν κάτι πραγματικά ρομαντικό για τον σύντροφο τους είναι αυτό που κάνει εξαιρετικά χαρούμενη μια γυναίκα Ταύρο. Ακόμη και αν δεν λάβει πίσω αυτά που δίνει, είναι ευχαριστημένη απλώς με το να είναι η πηγή της ευτυχίας για κάποιον.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ο Καρκίνος είναι πολύ διαισθητικός. Πράγμα που σημαίνει ότι είναι το είδος του ατόμου που ξέρει ακριβώς τι χρειάζεστε πριν το χρειαστείτε. Αγαπά να κάνει εκπλήξεις στον σύντροφο της με φαγητά από τα χεράκια της και ζεστα μπανάκια – προσπαθεί να κάνει ότιδηποτε για να δείξει πόσο ρομαντική μπορεί να γίνει.
Πολλές από τις πράξεις της ρομαντικής φύσης της έχουν τις ρίζες τους στο γεγονός ότι ο Καρκίνος σαν ζώδιο αγαπά να φροντίζει τους γύρω του. Αν ο σύντροφος της χρειάζεται απλώς να μιλήσει σε κάποιον ή να ηρεμήσει μετά από μια δύσκολη ημέρα από την δουλειά, ο Καρκίνος είναι εκεί να στηρίξει και θα ευχαριστηθεί πολύ πως μπορεί να βοηθήσει.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Ο Παρθένος δεν φαίνεται σαν ρομαντικό πρόσωπο, αλλά έχει την ικανότητα να κάνει μικρά πραγματάκια μέσα στην καθημερινότητα που δείχνουν πως τελικά είναι ένα πραγματικά ρομαντικό πρόσωπο. Μπορεί να θυμάται ότι λατρευετε την σοκολάτα γάλακτος ή μπορέι να σας φέρει το αγαπημένο σας τιραμισού. Γενικά αγαπά να σας φέρνει μικρά δωράκια μέσα στην καθημερινότητα.
Ο Παρθένος είναι ο καλύτερος σύντοφος για να γιορτάσετε μια επέτειο, είτε πρόκειται για ένα ήσυχο δείπνο είτε για μια γιορτή που ολοκληρώνεται με δώρα, μια απόδραση για το Σαββατοκύριακο και τρελό σεξ, ο Παρθένος ξέρει να σας κάνει να νιώσετε πως όλος ο κόσμος γυρίζει γύρω σας. Πόσο ρομαντικό είναι αυτό;

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ο Ιχθύς είναι αυθεντία στις τεχνικές ρομαντισμού, μόνο και μόνο επειδή ξέρει πώς να κάνει ακόμα και τις πιο απλές καθημερινές στιγμές να φαίνονται απίστευτα ρομαντικές. Είτε η ιδέα ένος τέλειου ραντεβού είναι με πολλές κουβέρτες και καλές ταινίες, είτε σε πηγαίνει πίσω στο μέρος όπου είχατε το πρώτο σας ραντεβού, όλοι οι Ιχθύες θα σας κάνουν να θέλετε να πείτε “awwww”.
Ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψουμε τη ρομαντική φύση των Ιχθύων είναι αυτή ενός ανθρώπου σε μια ρομαντική ταινία. Της αρέσει να είναι η πεμπτουσία της γλυκιάς συντόφου που της αρέσει να περπατάει χεράκι – χεράκι, να φιλάει και να μοιράζεται το φαγητό της με τον σύντροφο της.

Διαβάστε και άλλα άρθρα στην κατηγορία Έρωτα & Ζώδια

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles