Εδώ είναι τα τρία ζώδια που μπορεί να αγωνίζονταινα έχουν μακροχρόνιες σχέσεις σύμφωνα με τους αστρολόγους, καθώς και τι μπορούν να κάνουν για να αποφύγουν δυσάρεστες καταστάσεις.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

via GIPHY

Ο Κριός θεωρείται συχνά το εγωκεντρικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ένας Κριός μπορεί να είναι εγωπαθής και να βάζει το εγώ του πρώτα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει τριβές στις σχέσεις. Δυσκολεύονται να καταλάβουν την προοπτική του συντρόφου τους. Πολλές φορές μπορει να αισθάνονται απογοητευμένοι και πως πρέπει να συμβιβαστούν με όλα.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Κριός δεν μπορεί να είναι ώριμος και υπεύθυνος. Μπορεί να φροντίσει τον σύντροφο του όταν κάνει μακροχρόνιες σχέσεις. Απλώς θέλουν να σιγουρευτούν πως ο σύντροφος τους δεν τους κρατάει πίσω αλλά τους βοηθάει να πετύχουν τους στόχους τους.

Δείτε και αυτό: Ανδρικά Παπιγιόν για να ξεχωρίζεις!

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

via GIPHY

Ο Τοξότης είναι ο περιηγητής του ζωδιακού κύκλου. Ως εκ τούτου, δεν είναι πάντα πρόθυμος να κάνει μακροχρόνιες σχέσεις. Τρέλαινονται για την περιπλάνηση και για την γνωριμία νέων πραγμάτων και καταστάσεων. Σε μια σχέση, υπάρχει μια εξοικείωση και δέσμευση, στις οποίες ο Τοξότης είναι αλλεργικός. Ανεξάρτητα από το πόσο θαυμάσιο είναι το άλλο πρόσωπο, οι Τοξότες θα αναζητάνε συχνά κάτι ξένο και καινούριο.

Αλλά αυτό που πολλοί Τοξότες δεν συνειδητοποιούν είναι ότι είναι εφικτό να έχουν και τα δύο. Αν ο Τοξότης θέλει μια επιτυχημένη σχέση, θα πρέπει να σκεφτεί πόσο διασκεδαστικό θα είναι να εξερευνήσει άγνωστα νερά με τον σύντροφό τους. Θα πρέπει να αρχίσουν να βλέπουν την συντρόφική τους σχέση ως έναν τρόπο να επεκτείνουν περαιτέρω τους ορίζοντες τους. Τα δύο κεφάλια είναι καλύτερα από ένα και ο Τοξότης μπορεί να μάθει πολλά με έναν άλλο άνθρωπο.

Σχετικό Άρθρο: Τα 3 πιο ενοχλητικά χαρακτηριστικά σας, σύμφωνα με το ζώδιο σας

Σας ενδιαφέρει: Ολική Κάθαρση Αρνητικής Ενέργειας Και Αρνητικών Επιρροών

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

via GIPHY

Ως άλλο ζώδιο που είναι ερωτευμένο με την ελευθερία και την ανεξαρτησία, ο Υδροχόος μπορεί να του φαίνεται δύσκολο να εγκατασταθεί σε κάτι μακροπρόθεσμα. Είναι οι αντάρτες του ζωδιακού κύκλου. Αν τους ζητήσετε να ζιγκ, θα θέλουν να ζαγκ. Σε μια σχέση, είναι πιθανό να αισθάνονται ότι τα φτερά τους είναι κομμένα. Μερικές φορές θέλουν να φύγουν μακριά και να είναι μόνοι, για παράδειγμα. Αυτό είναι συνήθως κάτι που δεν μπορούν δεχτούν εύκολα οι συντρόφοι τους. Εάν το κάνουν χωρίς να εξηγούν ότι χρειάζονται λίγο χρόνο και απόσταση, μπορεί να είναι ενοχλητικό για τους συντρόφους τους.

Και όμως, όπως και με τον Τοξότη, μια απλή αλλαγή νοοτροπίας μπορεί να κάνει θαύματα εάν ο Υδροχόος είναι ανοικτός σε δέσμευση. Αν ένας Υδροχόος επιθυμεί να απολαύσει μια αφοσιωμένη σχέση θα πρέπει να αρχίσει να βλέπει την σχέση αυτή ως μια πορεία προς την ελευθερία. Με κάποιον στο πλευρό τους, μπορεί να έχουν τη δυνατότητα να είναι ελεύθεροι με άλλους τρόπους: Μπορούν να αισθάνονται ισχυρότεροι ως μέρος ενός ζευγαριού, και όταν αισθάνεστε ισχυρότεροι, είστε σε θέση να αναλάβετε περισσότερα ρίσκα σε όλους τους τομείς.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles