Αφροδίτη στον Ζυγό

Αφροδίτη στον Ζυγό | Στις 15/09/19 έχουμε την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό και θα παραμείνει εκεί έως τις 08/10/19. Αρμονία και ισορροπία όλες τις μορφές των σχέσεων μας, θα μας χαρίσει η Αφροδίτη από τον Ζυγό. Θα είμαστε πιο ευγενικοί και διπλωμάτες με τους άλλους. Θα φέρει στο προσκήνιο πολλές λύσεις για τα ζευγάρια που είναι χωρισμένα ή απομονωμένα. Ίσως είναι πιο εύκολα να παρθούν αποφάσεις για γάμο ή συμβίωση. Να μην ξεχνάμε πως η Αφροδίτη στον Ζυγό μπορεί να αγαπάει την συντροφικότητα και να επιθυμεί να ικανοποιήσει τους άλλους μένοντας μακριά από διαφωνίες. Όμως η Αφροδίτη σχετίζεται επίσης και με την εμπειρία των νέων γνωριμιών. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν θετικά είναι Ζυγός, Δίδυμος, Υδροχόος, Κριός, Τοξότης, Λέων.

μέντιουμ άρης

Αφροδίτη στον Ζυγό |Ζώδιο Κριός

κριος - ζώδια κριός - προβλέψεις κριός

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό από τις 15/09/2019, θα στραφεί το ενδιαφέρον σας ακόμη περισσότερο προς τον σύντροφο σας και τις σχέσεις σας. Μέσα σε αυτή την περίοδο θα υπάρξουν όμως αρκετές διακυμάνσεις με τον σύντροφο σας. Άλλοτε ευχάριστες άλλοτε δυσάρεστες. Ο στόχος σας όμως θα είναι να ξεπεράσετε τις αντιξοότητες. Να διατηρήσετε την σχέση σας ζωντανή πέρα από κάθε πείσμα και εγωισμό. Ο σύντροφος σας θα σας στηρίξει αρκετά αυτό το διάστημα σε κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Αυτός θα είναι ένας σοβαρός λόγος να πάρετε κάποιες βαρυσήμαντες αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον. Αν είστε αδέσμευτος η περίοδος αυτή σας επιφυλάσσει γνωριμία και σταθερή σχέση με μελλοντική προοπτική.

Αφροδίτη στον Ζυγό |Ζώδιο Ταύρος

ταύρος - ζώδια - προβλέψεις

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό από τις 15/09/2019, σε αυτή την φάση θα καταφέρετε να δημιουργήσετε μια όμορφη καθημερινότητα. Ακόμη και η ρουτίνα σας θα γίνει ευχάριστη. Η μονοτονία και το γκρίζο θα αποτελεί πια παρελθόν για εσάς. Όσον αφορά τις συνθήκες εργασίας σας θα σημειώσουν σημαντική βελτίωση. Επιπλέον θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και την εξωτερική σας εικόνα. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην περνάτε απαρατήρητος και να έχετε επιτυχίες σε θέματα καρδιάς. Οι αισθηματικές σας υποθέσεις θα ανεβάσουν την αυτοεκτίμηση σας. Θα νιώθετε υπέροχα. Δεν αποκλείεται να αναπτυχθεί κάποιο ειδύλλιο μέσα στον χώρο της εργασίας σας.


Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι χαρτομαντεία-πρόβλεψη-απο-15-1200χ628.jpeg

Αφροδίτη στον Ζυγό |Ζώδιο Δίδυμος

δίδυμοι - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό από τις 15/09/2019, θα πρόκειται για ένα ευχάριστο διάστημα για εσάς. Ιδιαίτερα θα ευνοηθούν οι σχέσεις και θα είστε ιδιαιτέρως δημιουργικός. Θα ζήσετε και θα απολαύσετε στο έπακρο την περίοδο αυτή, αν διατηρείτε κάποια αισθηματική σχέση υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να προχωρήσετε προς την επισημοποίηση της. Επιπλέον αν είστε αδέσμευτος Δίδυμος το πεπρωμένο σας ίσως συνωμοτήσει και να  σας στείλει μια σχέση και θα πρόκειται για κάτι ιδιαιτέρως δυνατό. Να έχετε υπόψιν ό τι θα έχετε πολλές προκλήσεις. Επίσης αν έχεις ψυχρανθεί με κάποιο άτομο στο παρελθόν είναι πολύ πιθανόν να συμφιλιωθείτε και να τεθεί η σχέση σε πιο γερές βάσεις.

Αφροδίτη στον Ζυγό |Ζώδιο Καρκίνος

καρκίνος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό από τις 15/09/2019, θα στραφεί και θα επικεντρωθεί το ενδιαφέρον σας στο σπίτι και την οικογένεια. Σε αυτή την περίοδο υπάρχει το ενδεχόμενο οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις σας να είναι αυξημένες, άλλα παρόλα αυτά θα καταφέρετε να βρείτε χρόνο να αφιερώσετε για τον αγαπημένο σας. Υπάρχει περίπτωση  να πάρετε την απόφαση της συμβίωσης και συγκατοίκησης με τον σύντροφό σας, ώστε να επισημοποιήσετε την σχέση σας. Επιπλέον αυτό το διάστημα θα αυξηθούν οι κοινωνικές και φιλικές συγκεντρώσεις στο σπίτι σας. Επιπλέον δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε κάποιες βελτιώσεις στο σπίτι σας όπως επισκευές και ανακαινίσεις. Είναι επίσης ευνοϊκή περίοδο για μετακόμιση.

Αφροδίτη στον Ζυγό |Ζώδιο Λέων

λέων - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό από τις 15/09/2019, η ζωή σας θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα. Είναι μια περίοδο όπου επικοινωνιακά και κοινωνικά διαπρέπετε και θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε αξιόλογα άτομα. Θα προχωρήσετε σε νέες φιλίες, όπου θα αναπτύξετε ισχυρά δεσμά. Αν είστε ελεύθερος υπάρχει το ενδεχόμενο να δημιουργήσετε έναν ισχυρό δεσμό, που θα σας κατανοεί απόλυτα και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Θετικά δεδομένα θα έχετε και στα επαγγελματικά σας ζητήματα, όπου πιθανόν να γίνουν κάποιες συμφωνίες και σοβαρές συζητήσεις για την πορεία και την εξέλιξη σας. Υπάρχει περίπτωση να γίνουν κάποια ταξίδια αυτό το διάστημα με τον σύντροφο σας και θα έχετε ευχάριστες εμπειρίες.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι magika-xorkia.jpeg

Αφροδίτη στον Ζυγό |Ζώδιο Παρθένος

παρθένος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό από τις 15/09/2019, πρόκειται για μια περίοδο που θα επηρεάσει τα οικονομικά σας και μάλιστα με θετικό τρόπο. Θα δείτε και θα σας χαροποιήσει να αυξάνονται τα έσοδα σας με σχετικά γρήγορο ρυθμό. Αυτό θα έχει θετικές επιπτώσεις βεβαίως και στην ψυχική σας διάθεση. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στην αισθηματική σας ζωή. Αν είστε δεσμευμένος προσέξτε την κτητική τάση σας προς τον σύντροφο σας αυτή την εποχή. Αν είστε ελεύθερος Παρθένος να αναμένεται κάποια νέα συντροφικότητα άλλα μην τα δώσετε όλα από την αρχή, αφήστε ένα διάστημα να περάσει. Μην πέσετε θύμα οικονομικής εκμετάλλευσης. Αν είστε άνεργος ίσως μια πρόταση εργασίας στο εξωτερικό σας κάνει να εγκαταλείψετε την χώρα σας.

Αφροδίτη στον Ζυγό |Ζώδιο Ζυγός

ζυγός - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό από τις 15/09/2019, θα διακρίνεστε για την γοητεία σας, αυτό θα οφείλεται στην είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σας. Σε συνδυασμό με την ευστροφία που θα διαθέτετε, να αναμένετε πολλές ευκαιρίες αυτό το διάστημα. Επίσης οι επικοινωνιακές σας και διαπραγματευτικές σας ικανότητες θα σας βοηθήσουν να χειριστείτε όλες τις εκκρεμότητες σας. Στα θέματα της καρδιάς η σχέση σας εξελίσσεται υπέροχα επιπλέον ο σύντροφος σας, σας τα προσφέρει όλα και σας κάνει να αισθάνεστε μοναδικά. Αν είστε ελεύθερος Ζυγός ένας νέος έρωτας πιθανόν κάνει την εμφάνιση του, επίσης υπάρχει η περίπτωση να εμφανιστεί ένας έρωτας από τα παλιά και να σας ανανεώσει.

Αφροδίτη στον Ζυγό |Ζώδιο Σκορπιός

σκορπιός - ζώδια - προβλέψεις

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό από τις 15/09/2019, θα λειτουργείτε ιδιαιτέρως διαισθητικά και θα έχετε μια τάση να βλέπετε το παρόν σας άλλα και το μέλλον με αισιοδοξία. Και αυτό θα οφείλεται στο ένστικτό σας που σαν αόρατο νήμα θα σας βοηθάει να αντεπεξέλθετε σε όλες τις δυσκολίες. Όσον αφορά τα θέματα της καρδιάς σας, οι ερωτικές σας σχέσεις σε αυτή την φάση θα γίνονται όλο και περισσότερο φλογερές. Όσον αφορά την επαφή σας με τον με τον σύντροφο θα είναι ιδιαιτέρως αρμονική. Αν σας απασχολεί μια σχέση από το παρελθόν σας καλό θα ήταν να ασχοληθείτε αυτή την στιγμή και να προχωρήσετε σε επανασύνδεση. Αν σας απασχολεί μια καινούργια επαφή καλό θα ήταν να είστε λίγο επιφυλακτικοί

Αφροδίτη στον Ζυγό |Ζώδιο Τοξότης

τοξότης - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό από τις 15/09/2019, θα τονιστεί ιδιαιτέρως η κοινωνικότητα σας και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον να εκπληρωθούν κάποιες φιλοδοξίες. Επιπλέον αυτό το διάστημα ο οικονομικός σας τομέας θα ευνοηθεί από τα επαγγελματικά σας. Επιπλέον δεν αποκλείεται να κάνετε κάποια γνωριμία που θα σας ανοίξει νέους επαγγελματικούς ορίζοντες και προοπτικές. Όσον αφορά θέματα καρδιάς μια επαφή με συνάδελφο σας και η οικειότητα που έχετε μαζί του ίσως να σας οδηγήσει στην δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης. Υπάρχει περίπτωση όμως κάποιος από τους δύο να είναι δεσμευμένος και να καταλήξει σε μια παράνομη περιπέτεια. Όσον αφορά των υπολοίπων πιστών δεσμευμένων θα υπάρξουν ευχάριστες ειδήσεις.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι epanafora-prosopou-1200x628-1024x536.jpg

Αφροδίτη στον Ζυγό |Ζώδιο Αιγόκερως

αιγόκερως - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό από τις 15/09/2019, θα είναι μια περίοδο όπου τα επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν ιδιαιτέρως. Θα έχετε την φιλοδοξία να κατακτήσετε μια ανώτερη θέση στον τομέα σας και θα είναι η κατάλληλη εποχή να πραγματοποιηθεί αυτή η επιθυμία σας. Θετικά γεγονότα αναμένονται και στην αισθηματική σας ζωή με την Αφροδίτη στον Ζυγό. Μπορείτε με το ταίρι σας αυτό το διάστημα να προχωρήσετε ένα βήμα παραπάνω για να επισημοποιήσετε την σχέση σας. Αν είστε ελεύθεροι ή μόνοι Αιγόκεροι σε αυτή την φάση μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο δεσμό με σοβαρή κατάληξη και προοπτική. Επιπλέον αν ενδιαφέρεστε για μια  επαγγελματική συνεργασία το διάστημα είναι κατάλληλο να πραγματοποιηθεί.

Αφροδίτη στον Ζυγό |Ζώδιο Υδροχόος

υδροχόος- ζώδια - προβλέψεις 2019

 Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό από τις 15/09/2019, θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε κάποια ταξίδια, να έρθετε σε επαφή με νέα πρόσωπα και να κάνετε κάποιες μελέτες. Όσον αφορά τα ταξίδια θα έχετε την επιθυμία να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες που πιστεύετε και καλά κάνετε, ό τι θα σας ανοίξουν νέες προοπτικές. Αναμένονται και εξελίξεις και στην ερωτική σας ζωή, υπάρχει περίπτωση να επισημοποιήσετε την σχέση σας με το αγαπημένο σας ταίρι και να αποφασίσετε ό τι έχει έρθει η στιγμή να δημιουργήσετε την δική σας οικογένεια. Υπάρχει και ένα άλλο σενάριο να ακολουθήσετε τον σύντροφο σας στο εξωτερικό για μεγάλη χρονική διάρκεια και μακριά από την πατρίδα.

Αφροδίτη στον Ζυγό |Ζώδιο Ιχθύς

ιχθύς- ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό από τις 15/09/2019, θα σας δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας ζητήματα. Θα έχετε όλες σχεδόν τις προϋποθέσεις για να ξεμπερδέψετε από χρέη και δάνεια και να δημιουργήσετε ένα σταθερό οικονομικό περιβάλλον. Υπάρχει περίπτωση ο σύντροφός σας να προχωρήσει σε μια επένδυση η αγοραπωλησία και μέσω αυτού να να ευνοηθείτε και εσείς. Όσον αφορά τα θέματα της καρδιάς σας θα υπάρξουν και εδώ θετικά γεγονότα. Θα υπάρξει μια αναζωπύρωση του πάθους σας προς τον σύντροφο σας και θα ζήσετε αξέχαστες στιγμές. Όσον αφορά τους ελεύθερους Ιχθύες ο έρωτας θα καραδοκεί και θα σας αναμένει και πιθανόν να ζήσετε έντονα γεγονότα.

ρώτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles