Αφροδίτη στον Ταύρο

Αφροδίτη στον Ταύρο Στις 16/05/2019 έχουμε την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο έως τις 09/06/2019. Να σας είναι γνωστό ό τι με την Αφροδίτη στον Ταύρο, θα έχουμε την τάση να επιδιώκουμε την σταθερότητα στην αγάπη και τον έρωτα και σπεύδουμε αμέσως σε νέες σχέσεις και γνωριμίες. Χρειαζόμαστε πολλές φορές τον χρόνο μας, για να νιώσουμε σίγουροι για το άτομο που ερωτευτήκαμε ή αγαπάμε και δεν θέλουμε συνήθως τους αμφίβολους έρωτες.

ερωτική συναστρία

Μερικές φορές όμως γινόμαστε κτητικοί και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εκρηκτικές καταστάσεις. Συνήθως οι γνωριμίες που πραγματοποιούνται με Αφροδίτη στον Ταύρο έχουν διάρκεια και καλή προοπτική.

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν στον έρωτα είναι κυρίως: Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι.

 Προσοχή στους Υδροχόους, Λέοντες και Σκορπιούς μπορεί να εκδηλωθούν κτητικές τάσεις.

Αφροδίτη στον Ταύρο | Ζώδιο Κριός
κριος - ζώδια κριός - προβλέψεις κριός

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 16/05, θα επηρεαστεί ο 2 οίκο σας. Τα οικονομικά σας ζητήματα θα επηρεαστούν θετικά και θα μπορούμε να μιλάμε για επιτυχία. Θα προχωρήσετε σε έναν συνετό σχεδιασμό με θετικό αποτέλεσμα. Θα επιδιώξετε, φίλοι Κριοί, την υλική ευημερία σας μέσω των προσωπικών σας επαφών και της επαγγελματικής σας δραστηριότητας. Αν είστε οικονομολόγος ή οικονομικός σύμβουλος η επιτυχία σας είναι δεδομένη αυτή την περίοδο. Η επιθυμία σας και το πάθος να περνάτε καλά ίσως σας μετατραπεί σε χειραγώγηση και μπορεί να χρησιμοποιήσετε ακόμη και το σεξ για να φτάσετε εκεί που θέλετε.

μέντιουμ άρης
Αφροδίτη στον Ταύρο | Ζώδιο Ταύρος
ταύρος - ζώδια - προβλέψεις

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 16/05,θα επηρεαστεί ο πρώτος οίκος σας. Ως πρώτη προτεραιότητα θα προβάλλετε αυτή την εποχή τον σύντροφο σας, τους άλλους και ύστερα εσάς. Πάντως να είστε σίγουροι και να το έχετε δεδομένο, ό τι θα εισπράξετε πολύ αγάπη από τον σύντροφο σας, λόγω της γλυκιάς και φιλικής σας συμπεριφοράς και όχι μόνο. Αν ασχολείστε με την δημιουργικότητα της τέχνης, τα καλλυντικά, την μόδα είναι μια αρκετά τυχερή περίοδο για εσάς διότι θα αυξηθούν οι πωλήσεις σε αυτά τα προϊόντα. Επιπλέον με την σαγηνευτική σας γοητεία θα μπορείτε να πείθετε τους άλλους.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
Αφροδίτη στον Ταύρο | Ζώδιο Δίδυμος
δίδυμοι - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 16/05, θα επηρεαστεί ο 12 οίκος σας. Θα υπάρχει μια τάση αυτή την περίοδο να αποδράσετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να μείνετε μόνοι σας, εσείς και ο εαυτός σας. Κατά κάποιον τρόπο όμως αυτό θα σας βοηθήσει να αποσαφηνίσετε την πολυπλοκότητα των ερωτικών σας κυρίως σχέσεων .Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να καταπιέζετε τα συναισθήματα σας που μπορεί να οδηγήσουν σε ένα μοναχικό τρόπο ζωής. Αυτό το διάστημα δεν θα φημίζεστε για την κοινωνικότητα σας και αυτό εξαιτίας της αποξένωσης σας. Επίσης αυτή την εποχή θα βγουν στην επιφάνεια πολλές ανασφάλειες σας.

Αφροδίτη στον Ταύρο | Ζώδιο Καρκίνος
καρκίνος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 16/05, θα επηρεαστεί ο 11 οίκος σας. Ως κύριο αποτέλεσμα θα υπάρχει η δυνατότητα να επωφεληθείτε οικονομικά από την επαγγελματική σας δραστηριότητα. Αλλά επιπλέον υπάρχει ο κίνδυνος να λειτουργήσει αντίστροφα, να έχετε την τάση να σπαταλήσετε εύκολα τα χρήματα σας. Επίσης αυτή την περίοδο υπάρχει περίπτωση να συμμετέχετε σε κάποια ομάδα και να ταυτιστείτε μαζί της, αλλά δεν θα μπορείτε  να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Επίσης σε αυτή την φάση η  αίσθηση της ελευθερίας που θα νιώθετε σε σχέση με μια τάση ανεμελιάς μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση και να βρεθείτε σε σύγκρουση με τον σύντροφο σας ή την οικογένεια σας.

ονειροκριτης ταρωτω oneirokritis taroto
ονειροκριτης ταρωτω oneirokritis taroto
Αφροδίτη στον Ταύρο | Ζώδιο Λέων 
λέων - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 16/05, θα επηρεαστεί ο 10 οίκος σας. Αυτό το διάστημα θα είστε, φίλοι Λέοντες, πιο συγκεντρωμένοι στα επαγγελματικά σας. Πάντως θα βρεθούν στο δρόμο σας κάποιοι άνθρωποι που θα σας βοηθήσουν και θα προωθήσουν τα θέματα της καριέρας σας. Βεβαίως σε όλα αυτά θα παίξει ρόλο και η ποιότητα του καλού σας χαρακτήρα, για να μπορέσετε να πετύχετε περισσότερα αποτελέσματα. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας θα προχωρήσετε και θα κάνετε τις αναγκαίες παραχωρήσεις προς τον σύντροφο σας για να μην τον δυσαρεστήσετε. Θα προσπαθήσετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο μαζί του ή με την οικογένεια σας. Αν στην διαδρομή προκύψει κάποια διαφορά ή διαφωνία θα προσπαθήσετε να βρείτε αμέσως λύση.

ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω
Αφροδίτη στον Ταύρο | Ζώδιο Παρθένος 
παρθένος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 16/05, θα επηρεαστεί ο 9 οίκος σας. Αυτό το διάστημα θα το αφιερώσετε στην πνευματικότητα, δηλαδή την πνευματική αλήθεια και την γνώση μέσω σεμιναρίων, ταξίδια στο εξωτερικό και διάφορες συζητήσεις. Επίσης θα έχετε αυτή την φάση την τάση να σας αναγνωρίζουν οι άλλοι για τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας. Ίσως προκύψουν κάποιες επαγγελματικές συνεργασίες με άτομα που έχετε κοινές ιδεολογικές και φιλοσοφικές πεποιθήσεις. Αν έχετε κάποια νομική εκκρεμότητα και εκδικάζεται τώρα θα έχετε ευχάριστη είδηση. Αισθηματικά ίσως προκύψει σχέση με άτομο  του εξωτερικού ή με ξένη υπηκοότητα, με σοβαρή προοπτική.

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες
Αφροδίτη στον Ταύρο | Ζώδιο Ζυγός
ζυγός - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 16/05, θα επηρεαστεί ο 8 οίκο σας. Αυτή την περίοδο, φίλοι Ζυγοί, θα έχετε περισσότερο ανάγκη για σεξουαλική δραστηριότητα και την εκτόνωση της. Εξίσου σημαντική θα είναι η ανάγκη σας για χρήμα και κατά κάποιο τρόπο η εξουσία. Πάντως να είστε προσεκτικοί στην επιβολή εξουσίας πάνω στον σύντροφο σας, την κτητικότητα και την ζήλια σας. Πάντως να γνωρίζετε ό τι αυτή την περίοδο θα επικρατεί δύσκολο κλίμα για να υπάρξει απόλυτη ισορροπία στην σχέση σας με τον σύντροφο. Διότι δυστυχώς ο 8 οίκος βγάζει στην επιφάνεια ακραία  συναισθήματα άλλα και ακραίο ερωτισμό.

Αφροδίτη στον Ταύρο | Ζώδιο Σκορπιός 
σκορπιός - ζώδια - προβλέψεις

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 16/05, θα έχετε την τάση να προβάλλετε, φίλοι Σκορπιοί, την εξωτερική σας  εικόνα. Θα λάμπετε από γοητεία και αισθησιασμό και θα μαγνητίζετε τα πλήθη, θα έχετε την ικανότητα να είστε ευγενικός και να συνεργάζεστε, να ακούτε και ακόμη να κάνετε συμβιβασμούς για τους άλλους. Έχετε την συνταγή και την ικανότητα να κερδίσετε το αντίθετο φύλο και να κυριαρχείστε από την ανάγκη για ρομαντισμό και αποδοχή κοινωνική και ερωτική. Με την ευχάριστη διάθεση σας και την ευγένεια που θα εκπέμπετε θα είστε ιδιαιτέρως δημοφιλείς. Επίσης θα μπορέσετε να ισορροπήσετε τις ανάγκες του συντρόφου σας με τις δικές σας.

Αφροδίτη στον Ταύρο | Ζώδιο Τοξότης 
τοξότης - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 16/05, θα επηρεαστεί ο 6 οίκος σας. Αυτή την περίοδο θα αναλάβετε καθήκοντα που θα προβούν εις βάρος σας, βεβαίως εθελοντικά. Είναι μια εποχή που θα εργάζεστε ακατάπαυστα, αλλά θα ασχολείστε περισσότερο με τις ανάγκες των άλλων σε βάρος των δικών σας αναγκών. Μπορείτε να γίνετε εργασιομανείς αλλά ευτυχώς λαμβάνετε αναγνώριση και εκτίμηση από το εργασιακό σας περιβάλλον. Θα πρέπει ως αστρολογική συμβουλή να βρείτε τον χρόνο να ξεκουραστείτε και να αποβάλλετε το στρες και κυρίως  το συναισθηματικό. Όσον αφορά τις νέες ερωτικές γνωριμίες θα βασίζονται περισσότερο στην αμοιβαία εκτίμηση πάρα στο πάθος.

Αφροδίτη στον Ταύρο | Ζώδιο Αιγόκερως 
αιγόκερως - ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 16/05, θα επηρεαστεί ο 5 οίκος σας. Αυτή την περίοδο θα ασχοληθείτε γενικώς με την ψυχαγωγία σας και με ευχάριστες δραστηριότητες, όπως την κοινωνικοποίηση σας. Αν γενικά δεν το κάνετε αυτό υπάρχει μεγάλη περίπτωση και πιθανότητα να βγάλετε μια παιδική και αυταρχική συμπεριφορά. Επίσης θα αισθάνεστε ιδιαιτέρως καλά για ένα δημιουργικό σας έργο, είτε πρόκειται για δημιούργημα τέχνης, είτε πρόκειται για κάποια απόδοση σας στην εργασία σας. Πάντως να γνωρίζετε ό τι  και ο  έρωτας καραδοκεί αυτή την περίοδο σε κάθε περίπτωση και θα είναι έντονος και γεμάτο πάθος.

ολοκληρωμένες προβλέψεις
Αφροδίτη στον Ταύρο | Ζώδιο Υδροχόος 
υδροχόος- ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 16/05, θα επηρεαστεί άμεσα ο 4 οίκος σας. Να έχετε υπόψιν ότι αυτή την εποχή θα επικρατεί η τάση να απομακρυνθείτε από όλες τις μορφές των σχέσεων σας. Θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και με αυτά που σας ευχαριστούν. Αυτά μπορεί να είναι ένα χόμπι ή μια δραστηριότητα μέσα στο σπίτι σας κυρίως. Πάντως να γνωρίζετε σε σχέση με τα αισθηματικά σας θα εκδηλώσετε έντονα συναισθήματα απέναντι του συντρόφου και θα είστε ιδιαίτερα φιλόξενος οικοδεσπότης. Επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο να αποφασίσετε σε κάποια φάση των επόμενων μηνών να συγκατοικήσετε με τον σύντροφο σας.

Αφροδίτη στον Ταύρο | Ζώδιο Ιχθύς 
ιχθύς- ζώδια - προβλέψεις 2019

Με την Αφροδίτη στον  Ταύρο από τις 16/05, θα επηρεαστεί ο 3 οίκος σας. Αυτό το διάστημα θα υπάρχει άμεση ανάγκη από την πλευρά σας για περισσότερη επικοινωνία και επαφή με το άλλο σας μισό. Σε περίπτωση που είστε μόνοι σας, θα αναζητάτε την εφήμερη συντροφικότητα χωρίς δεσμεύσεις και κάποιο μελλοντικό υπόβαθρο. Σε γενικές γραμμές θα βλέπετε την σεξουαλική δραστηριότητα ως μέσο επικοινωνίας και όχι απαραίτητα ως μέσο έκφρασης αγάπης. Δείξτε λίγο προσοχή στο ζήτημα της προσωπικής σας ανάγκης για ελευθερία, διότι μπορεί να σας φέρει σε σύγκρουση με τον σύντροφο σας αν είστε δεσμευμένος.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles