Η Αφροδίτη μπαίνει στον Λέοντα στις 6 Σεπτεμβρίου: ο πλανήτης της Αγάπης και των Σχέσεων θα περάσει μέσα από το ζώδιο του Λιονταριού έως τις 2 Οκτωβρίου, θέτοντας στο επίκεντρο των επιθυμίων μας την δημιουργική αυτο-πραγμάτωση, την διασκέδαση και τον ρομαντισμό.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα μας καλεί να αφιερώσουμε χρόνο σε όλα αυτά τα οποία είμαστε παθιασμένοι: αυτό το κοσμικό γεγονός μας υπενθυμίζει ότι έχουμε το δικαίωμα να λάμψουμε, να μας δούν και να δείξουμε τα ταλέντα μας στον κόσμο.

Κατά τη διέλευση της Αφροδίτης μέσω του Καρκίνου, είχαμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε στην εσωτερική μας κατάσταση: συνειδητοποιήσαμε την προέλευση των συναισθημάτων και των συναισθημάτων μας και των αισθημάτων μας. Εκμεταλλευτήκαμε τη φυσική μας ικανότητα να συναισθανόμαστε με άλλους. Είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε να αισθανόμαστε ασφαλείς μέσα μας και να ελαχιστοποιούμε τις εξωτερικές εξαρτήσεις.

Ενώ η Αφροδίτη ήταν στον Καρκίνο, η προσοχή μας ήταν κυρίως στα συναισθήματα και τα αισθήματα μας. Ενώ η Αφροδίτη ταξιδεύει μέσω του Λέοντα τώρα, το επίκεντρο θα είναι ακόμα στον εαυτό μας, αλλά θα αλλάξει προς τις ιδιότητες και τις ικανότητές μας. Γινόμαστε το κέντρο του σύμπαντος μας: θέλουμε να απολαύσουμε τη ζωή στο έπακρο και να υλοποιήσουμε το μοναδικό και απεριόριστο δημιουργικό δυναμικό μας.

Αφροδίτη στο Λέοντα: Νιώθουμε ξεχωριστοί

Ο Λέων είναι ένα ζώδιο της Φωτιάς, που κυβερνάται από τον Ήλιο: αντιστοιχεί στη γενναιοδωρία, τη ζεστασιά, την αυτοπεποίθηση και τη ζωτικότητα. Αντιπροσωπεύει τον τρόπο που παρουσιάζουμε τον εαυτό μας στον κόσμο, την επιθυμία μας να μας παρατηρούν και να μας θυμούνται.

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης των σχέσεων: ο κυβερνήτης του Ταύρου και του Ζυγού συσχετίζεται με την κοινωνική και ρομαντική ζωή μας, αλλά και με τον τρόπο που συνδεόμαστε με τον εαυτό μας και το σώμα μας. Κατά τη διέλευση της Αφροδίτης μέσω του Λέοντα, περιμένουμε φυσικά τον θαυμασμό από τους άλλους.

Θέλουμε να μας αντιμετωπίζουν ως κάτι το ξεχωριστό, θέλουμε να μας ακούνε, να μας εκτιμούν και να μας αναγνωρίζουν. Χρειαζόμαστε θετικά και υποστηρικτικά σχόλια και αναγνώριση για τις προσπάθειές μας, και αισθανόμαστε την ίδια θέληση να παρέχουμε το ίδιο σε αυτούς που θαυμάζουμε.

Αφροδίτη στο Λέοντα: Ενέργεια, κίνητρα και θετική σκέψη

Η Αφροδίτη στο Λέων είναι μια ισχυρή, αυτοκατευθυνόμενη και αυτοκινούμενη ενέργεια που μας δίνει ισχυρή βούληση, εστίαση και αποφασιστικότητα. Θα αισθανθούμε φυσικά εμπνευσμένοι για να παρακινήσουμε τους άλλους, να τους ενθαρρύνουμε να πραγματοποιήσουν αυτό που προσπαθούν να πετύχουν και να συνεχίσουν να προχωρούν παρά τις δυσκολίες.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, θέλουμε να γιορτάσουμε τη ζωή και ό,τι μπορεί να προσφέρει και είναι πιθανό να αισθανόμαστε πιο γενναιόδωροι, ενθουσιώδεις και αισιόδοξοι για το μέλλον. Η πρόσκληση είναι να νιώθουμε καλά για το ποιοι είμαστε και να αφήσουμε κάθε ντροπή και αίσθημα αυτοσυνείδησης.

Προσοχή στην εγωκεντρικότητα, μερικές πιθανές σκιές του Λέοντα. Φροντίστε να εξερευνήσετε υγιείς τρόπους για να ξεπεράσετε την απογοήτευση που μπορεί να εμφανιστεί όταν αισθανόμαστε ανίκανοι να δημιουργήσουμε αυτό που θέλουμε ή όταν κάτι μας εμποδίζει και μας περιορίζει.

Στις 15 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό, ενθαρρύνοντας μας να συνειδητοποιήσουμε τις ανάγκες μας για ελευθερία, ενθουσιασμό και πειραματισμό, ειδικά μέσα σε σχέσεις. Εκείνη τη στιγμή, μπορεί να σκεφτούμε να εισαγάγουμε σημαντικές αλλαγές στη ζωή μας.

Αυτό το κοσμικό γεγονός μας καλεί να εξερευνήσουμε τον εσωτερικό και τον εξωτερικό κόσμο μας, να ανακαλύψουμε ικανότητες και ταλέντα που δεν γνωρίζαμε. Τόσο η Αφροδίτη στον Λέοντα όσο και ο Ουρανός στον Ταύρο μας ενθαρρύνουν να χρησιμοποιήσουμε το πλήρες δημιουργικό δυναμικό μας: για αυτόν τον λόγο, θα αισθανθούμε μια αυξημένη ανάγκη για ελευθερία και δημιουργική ανεξαρτησία.

Αφροδίτη στον Λέοντα: Ρομαντισμός στο αέρα

Η Αφροδίτη πήρε το όνομά της από τη Ρωμαϊκή Θεά της Αγάπης, της γονιμότητας, της ομορφιάς και της ευημερίας – την Ελληνική Αφροδίτη. Ο Λέων είναι το ζώδιο που σχετίζεται με το ρομαντισμό και τη διασκέδαση: μπορούμε να περιμένουμε ότι η ερωτική μας ζωή θα ανθίσει κατά την επερχόμενη διέλευση.

Με την Αφροδίτη στο Λέοντα, όλοι αισθανόμαστε την ανάγκη να μας αγαπάνε και να αγαπάμε τους άλλους: θέλουμε προσοχή και αναγνώριση, θέλουμε να μας δουν και να μας ξεχωρίσουν. Πολλοί από εμάς θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν νέους ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα που έχουν εμπνευσμένη και αναζωογονητική επιρροή.

Το απόλυτο δίδαγμα της Αφροδίτης στο Λέοντα είναι να επιστρέψουμε στη σοφία της καρδιάς μας. Αυτή η διέλευση μας ενθαρρύνει να εμπιστευτούμε ότι οι άνθρωποι θα φτάσουν στη ζωή μας όταν έρθει η ώρα και με ελάχιστη προσπάθεια από την πλευρά μας. Η δουλειά μας είναι απλώς να είμαστε οι ίδιοι, να αφήσουμε κάθε φόβο, να είμασε ανοίχτοι στους άλλους και να μοιραστούμε τα συναισθήματά μας αυθεντικά.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles