Η Aφροδίτη εισήλθε στις 4/2 στον Κριό όπου θα παραμείνει έως της 6/6/17 με μια ανάδρομη πορεία από 4/3 και να εισέρχεται στις 4/4/17 έως στις 28/4/17 στους Ιχθύς και να ορθοδρομεί από τις 15/4/17.

Η Aφροδίτη στον Κριό, σας βοηθάει όσο διαρκεί αυτή η όψη, να κάνετε πιο εύκολα φίλους και αυξάνει τον αριθμό γνωστών στον περίγυρο σας, χαρίζει επίσης ως ένα βαθμό το δώρο της δημοτικότητας εγκαρδιότητας, ικανότητα να ευχαριστείτε και να κερδίζετε την αποδοχή των άλλων. Οι συμπάθειες σας θα είναι ιδιαίτερα ζωηρές και έντονες. Ο έρωτας θα εμφανίζεται ξαφνικά και τα αισθήματα και οι συγκινήσεις είναι βαθιές και δυνατές ώστε σε μερικές περιπτώσεις δεν είναι εύκολο να συγκρατηθούν η να περιοριστούν και ίσως εξαιτίας αυτού να προκύψει απερισκεψία. Θα υπάρξει οικονομική εύνοια άλλα θα υπάρξει και αντίστοιχη μεγάλη υπερκατανάλωση διότι αυτό δημιουργεί πάντα η Αφροδίτη απ’ο τον Κριό μεγάλη σπατάλη σε θέματα οικονομικών, επιβάλλεται πάντα κάποια αυτοσυγκράτηση. Άτομα με καλλιτεχνικές κλίσεις και τάσεις θα έχουν ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία, ιδιαίτερα όσα ασχολούνται με ζωγραφική και μουσική.

Αφροδίτη στο Κριό έως 6/6/17 και στα 12 ζώδια

Κριός: Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, θα μεγαλώσει το φιλικό και κοινωνικό περίγυρο σας, μπορεί να δημιουργήσει φιλίες ζωής!

Ταύρος: Τα οικονομικά σας θα είναι πολύ βελτιωμένα, με την Αφροδίτη στον Κριό τους επόμενους μήνες πιθανόν να εμφανιστεί και δεύτερη απρόσμενη πηγή εισοδήματος.

Δίδυμοι:  Με την Αφροδίτη στον κριό, θα ευνοούνται τα ταξίδια για διασκέδαση και για επαγγελματικούς λόγους, και είναι επίσης ευνοικά τα θέματα σπουδών.

Καρκίνος:  Η Αφροδίτη αυτούς τους μήνες έως της αρχές του καλοκαιριού, θα σας ευνοήσει σε θέματα που αφορούν την οικογένεια σας, θα εξομαλυνθούν οι αντιθέσεις που υπάρχουν μέσα σε αυτό το περιβάλλον!

Λέων:  Η Αφροδίτη στον Κριό θα σας οδηγήσει στον έρωτα με την πρώτη ματιά εσάς τα λιονταράκια και θα ζήσετε αξέχαστες στιγμές, θα διαθέτετε μεγάλη γενναιοδωρία και καλοσύνη αυτό το διάστημα!!

Παρθένος:  Εσάς τα Παρθενάκια θα σας ευνοήσει η Αφροδίτη από τον κριό στο χώρο εργασίας που εδώ και καιρό καθυστερούσαν κάποια θέματα προαγωγής.

Ζυγός:  Η Αφροδίτη στον Κριό θα σας βοηθήσει, μέσω του συντρόφου σάς, να αναδειχθείτε κοινωνικά και να ανανεώσετε τον έρωτα σας.

Σκορπιός: Η Αφροδίτη στον Κριό θα βάλει σε τάξη οικονομικά και θέματα ακινήτων που καθυστερούσαν εδώ και καιρό. Περίεργη τροπή προς το σοβαρότερο παίρνουν οι κρυφές σχέσεις.

Τοξότης: Εσάς τα Τοξοτάκια που θέλατε εδώ και καιρό να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι ζωής,ήρθε η ώρα να πραγματοποιηθεί. Η Αφροδίτη στο κριό θα σας το κάνει ιδιαίτερα ευχάριστο.

Αιγόκερως:  Μια αλλαγή επαγγελματικού χώρου θα σας ευνοήσει και κοινωνικά και οικονομικά, επιτέλους με την Αφροδίτη στον Κριό θα πάρετε λίγο τα πάνω σας.

Υδροχόος: Σε σας τους Υδροχόους η Αφροδίτη στον Κριό θα συμβάλλει στην δημοτικότητα και την κοινωνική επιτυχία και θα σας φέρει σε επαφή με άτομα με κοινωνική ισχύ.

Ιχθύς: Σε σας τούς ιχθύς η Αφροδίτη στον Κριό θα σας χαρίσει φαντασία, διορατικότητα, ευαίσθητο νου και θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί, μεγάλη επιτυχία θα έχουν τα ψαράκια στα δημιουργικά επαγγέλματα.

Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Ο πιο ολοκληρωμένος χώρος μεταφυσικής και μελλοντολογίας.
Χαρτομαντεία Ταρώ μέσα απο 42 μαντικές τράπουλες.
Σεμινάρια Χαρτομαντείας Ταρώ και Μαγείας.
Πανίσχυρα Ξόρκια, Αποκρυφισμός, Πνευματικές Εργασίες.
Υλικά Μαγείας, Πανίσχυρα Χειροποίητα Φυλαχτά.
Λύσιμο Μαγείας, Εξορκισμοί Χώρων, Εργασίες Ευημερίας.

Ηούς 83 Αθήνα , Κάτω Πετράλωνα
Τηλ.: 2103477211 – 6986587147
Επίσημη Ιστοσελίδα : www.taroto.gr

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles