Αφροδίτη στο Σκορπιό

Αφροδίτη στο Σκορπιό. Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό στις 3/12/18 και θα μείνει έως τις 7 Ιανουαρίου 2019. Αυτό το διάστημα θα επικρατεί έντονο παρασκήνιο και οι σχέσεις μας θα είναι τεταμένες σε κοινωνικό επίπεδο. Σε αυτή την φάση θα επικρατεί το πάθος και το μυστήριο στην ερωτική μας ζωή και θα μας προσελκύει το κρυφό. Το σαρκικό πολλές φορές θα πάρει την θέση του ρομαντικού στις ερωτικές μας επαφές. Οι σεξουαλικές επαφές με τον σύντροφο μας βελτιώνονται και ερχόμαστε μαζί του πιο κοντά. Ένα αίσθημα κτητικότητας θα επικρατεί στις διαπροσωπικές αισθηματικές μας σχέσεις και τις γνωριμίες.

Ρώτα το Ταρωτώ

Αφροδίτη στο Σκορπιό πως επηρεάζει τους Κριούς

Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, θα κάνει να νιώθετε πράγματα για κάποιο πρόσωπο που ήδη εδώ και καιρό, υπήρξε μια έλξη. Απλώς με την Αφροδίτη θα ενταθεί το πάθος με αποτέλεσμα να έρθετε πιο κοντά. Όσον αφορά την διάρκεια της επαφής αυτό παραμένει άγνωστο και απροσδιόριστο. Με τον σύντροφο σας θα νιώσετε αξέχαστες στιγμές, όπου οι σχέσεις σας εξομαλύνονται μέσω της σεξουαλικότητας που προκαλεί η Αφροδίτη (8 οίκος). Αν έχετε εκκρεμότητες οικονομικές και γραφειοκρατικές είναι ο κατάλληλος καιρός να βρεθεί μια λύση. Μέσα από μια ξαφνική βοήθεια ή ένα αναπάντεχο γεγονός θα βλέπετε να τακτοποιούνται πολλά θέματα.

Αφροδίτη στο Σκορπιό πως επηρεάζει τους Ταύρους

Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό και από τον 7 οίκο, θα σας ευνοήσει αισθηματικά και επαγγελματικά. Είναι η εποχή που ελκύετε κοντά σας σαν μαγνήτη τον έρωτα. Οι γνωριμίες θα είναι αρκετές και τα φλερτ2 ατελείωτα. Πολύ πιθανόν να προχωρήσετε σε αισθηματική σχέση με προοπτικές. Αν είστε δεσμευμένοι θα έρθετε πολύ κοντά με τον σύντροφο σας και θα βελτιώσετε τις τεταμένες σχέσεις σας. Στα επαγγελματικά οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας βελτιώνονται σημαντικά, ώστε να έχετε ισχυρούς συμμάχους. Υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης με πρόσωπο από το παρελθόν.

Αφροδίτη στο Σκορπιό πως επηρεάζει τους Διδύμους

Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό και από τον 6 οίκο, θα σας ευνοήσει εργασιακά κυρίως. Μια γνωριμία ίσως προκύψει στον εργασιακό σας χώρο και θα σας χαροποιήσει. Αρχικά η μορφή της σχέσης δεν θα έχει επίσημο χαρακτήρα προς αποφυγή σχολίων. Υπάρχει πιθανότητα σημαντική να σας επηρεάσει θετικά στην εργασιακή σας εξέλιξη. Υπάρχουν σκέψεις για μελλοντικά σχέδια σε σχέση με την επαγγελματική σας δραστηριότητα. Θα υπάρξει μια νέα οικονομική πρόταση που σας δίνει την δυνατότητα να βελτιώσετε το εισόδημα σας. Ίσως κάποιο μικροπρόβλημα υγείας σας ταλαιπωρήσει.

Αφροδίτη στο Σκορπιό πως επηρεάζει τους Καρκίνους

Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, θα σας ευνοήσει κυρίως αισθηματικά. Αυτός ο μήνας θα είναι ιδιαιτέρως ερωτικός, θα σας πολιορκούν πολλά φλερτ και ερωτικές εξομολογήσεις. Αν είστε δεσμευμένος θα ζήσετε με το ταίρι σας μεγάλα και έντονα πάθη. Όσο για τους μοναχικούς Καρκίνους, οι προτάσεις θα είναι πολλές και οι πιθανότητες για δημιουργία ερωτικής σχέσης με προοπτική μεγάλη. Επίσης θα προκύψουν από το πουθενά ξαφνικές επαγγελματικές προτάσεις. Προετοιμαστείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο. Στην παρέα θα είστε ιδιαιτέρως αγαπητοί και οι νυχτερινές εξορμήσεις θα είναι πολύ συχνές.

Αφροδίτη στο Σκορπιό πως επηρεάζει τους Λέοντες

Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό και από τον 4 οίκο, θα σας επηρεάσει σε θέματα οικογενειακά και ακίνητης περιουσίας. Αυτό το διάστημα ίσως αποφασίσετε με τον σύντροφο σας να συγκατοικήσετε ή να τον γνωρίσετε στην οικογένεια σας. Είναι επίσης μια φάση όπου είστε ευάλωτοι συναισθηματικά. Αν είστε χωρίς δέσμευση να είστε προσεκτικοί, υπάρχει κίνδυνος συναισθηματικής και οικονομικής εκμετάλλευσης. Αυτό το διάστημα ευνοεί κάποιες αλλαγές στον οικιακό σας χώρο π.χ. επισκευές, ανανέωση… κάνοντας κάποια αγορά. Ίσως αυτόν το μήνα σας απασχολήσει ιδιαίτερα κάποιο μέλος, μάλλον ηλικιωμένο με προβλήματα υγείας.

Αφροδίτη στο Σκορπιό πως επηρεάζει τους Παρθένους

Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα επηρεάσει την καθημερινότητα σας και θέματα επικοινωνίας. Είναι ένα διάστημα όπου θα έρχεστε σε επαφή με αρκετό κόσμο και θα σας δίνει την δυνατότητα για νέες επαφές. Κάποιες επαφές με άτομα με επιρροή θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά στο μέλλον. Είναι μια φάση που θα σας δοθεί η ευκαιρία να οργανώσετε κάποιο ταξίδι η μετακίνηση. Πάνω στην μετακίνηση δεν αποκλείεται να έρθετε σε επαφή με άτομο που θα σας προσελκύσει αισθηματικά. Ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεστε και αντιδράτε θα φέρει πολύ κόσμο κοντά σας. Η συμπεριφορά σας θα είναι ελκυστική και διπλωματική όπου θα σας βοηθήσει να πετύχετε πολλά.

Αφροδίτη στο Σκορπιό πως επηρεάζει τους Ζυγούς

Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, θα βελτιώσει και θα επηρεάσει τα οικονομικά σας. Ίσως δεχτείτε αυτό το διάστημα μια νέα πρόταση επαγγελματική ή πέρα από την εργασία σας. Αυτό επιπλέον θα έχει ως αποτέλεσμα να επηρεάσει τα οικονομικά σας και εν συνέχεια το εισόδημα σας. Αυτό θα κάνει να νιώθετε ιδιαιτέρως ασφαλής που τόσο ανάγκη έχετε ως Ζυγός. Αν προχωρήσετε σε σωστό προγραμματισμό αυτό θα σας ωφελήσει ιδιαιτέρως και μελλοντικά. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, θα δείχνετε μια κτητική διάθεση αυτή την φάση προς τον σύντροφο σας. Αυτή η κτητική διάθεση ίσως δημιουργήσει θέμα στην σχέση.

Αφροδίτη στο Σκορπιό πως επηρεάζει τους Σκορπιούς

Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός

Η Αφροδίτη στο Ζώδιο σας, θα ευνοήσει ιδιαιτέρως τα αισθηματικά σας. Αυτό το διάστημα θα νιώθετε ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση και ασφάλεια. Γνωρίζετε ό τι μαγνητίζει η παρουσία σας και ελκύετε ερωτικά το αντίθετο φύλο. Θα δεχτείτε αρκετές προτάσεις και φλερτ και δεν θα ξέρετε τι να πρώτο-διαλέξετε. Πάντως δεν είστε πρόθυμοι να είστε αρνητικοί, οι μετοχές σας θα είναι στα ύψη αυτή τη φάση. Οι δεσμευμένοι Σκορπιοί θα έρθετε πολύ κοντά με τον σύντροφο σας και θα είστε διατεθειμένοι να επισημοποιήσετε την σχέση σας. Δεν αποκλείεται να προχωρήσετε στην απόκτηση ενός προγόνου.

Αφροδίτη στο Σκορπιό πως επηρεάζει τους Τοξότες

Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό και στον 12 οίκο σας, θα επηρεάσει την ψυχολογία σας. Αυτό το διάστημα θα είστε διατεθειμένοι, να αποσυρθείτε για λίγο και να μείνετε μόνοι σας. Θα προτιμάτε να έρχεστε σε επαφή με λίγους ανθρώπους και καλούς και θα αποφεύγετε την έντονη βαβούρα. Θα νιώθετε κάπως κουρασμένοι και πεσμένοι ψυχολογικά. Θα αφιερώνετε περισσότερο χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, θα υπάρχει μια έλξη προς τις παράνομες και μυστικές σχέσεις. Όσον αφορά αυτό απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Το ερωτικό σας ενδιαφέρον προς το αντίθετο φύλο θα είναι καθαρά σεξουαλικό και πρόσκαιρο.

Αφροδίτη στο Σκορπιό πως επηρεάζει τους Αιγόκερους

Ζώδιο Αιγόκερος

Ζώδιο Αιγόκερος

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σας ευνοήσει κυρίως κοινωνικά. Αυτό το διάστημα θα έρθετε σε επαφή με πολλούς φίλους σας σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Θα είστε ιδιαιτέρως δημοφιλής και το αγαπημένο παιδί στην παρέα. Μέσα από τους φίλους σας και την παρέα σας ίσως προχωρήσετε σε κάποια ερωτική γνωριμία. Ευνοούνται ιδιαιτέρως οι δημόσιες σχέσεις αυτό το διάστημα με μελλοντική προοπτική. Θα υπάρξουν γνωριμίες με άτομα κυρίως, που θα σας ευνοήσουν σε σημαντικό σημείο επαγγελματικά. Αυτό το διάστημα θα κάνετε τα πάντα για να πετύχετε τους στόχους σας και θα γίνει.

Αφροδίτη στο Σκορπιό πως επηρεάζει τους Υδροχόους

Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σας ευνοήσει κυρίως επαγγελματικά. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, είναι ιδανική περίοδο για την σύναψη νέων συνεργασιών. Δεν είναι μόνο ιδανική αλλά θα σημειωθούν αυτομάτως και από το πουθενά. Θα σας προταθεί η συμμετοχή σε ένα εγχείρημα όπου με άνεση θα φέρετε εις πέρας και θα έχετε την εύνοια των ανωτέρων σας. Η εικόνα σας στον εργασιακό χώρο βελτιώνεται αισθητά και γίνεστε απαραίτητος. Τα μελλοντικά σας σχέδια γίνονται πραγματικότητα στα εργασιακά. Αισθηματικά μια γνωριμία με άτομο κύρους ίσως θα σας ενθουσιάσει στον επαγγελματικό χώρο και θα εξελιχθεί. Η παρουσία σας σε κοινωνικές εκδηλώσεις θα είναι απαραίτητη και σημαντική.

Αφροδίτη στο Σκορπιό πως επηρεάζει τους Ιχθύες

Ζώδιο Ιχθύς

Ζώδιο Ιχθύς

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τον 9 οίκο σας, θα σας ευνοήσει σε θέματα εκπαίδευσης και εξωτερικού. Όσον αφορά θέματα σπουδών ή αν είστε εκπαιδευτικός είναι ιδανική περίοδο να πετύχετε ή να εκφραστείτε σε αυτόν τον τομέα. Αν δείχνετε ενδιαφέρον για κάποιες μεταπτυχιακές σπουδές θα δεχτείτε βοήθεια και συμπαράσταση να τις πραγματοποιήσετε. Επαγγελματικά αν συνδέεστε και με το εξωτερικό η επιτυχία θεωρείται δεδομένη. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, πολύ πιθανόν σε κάποιο ταξίδι προκύψει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Υπάρχει πιθανότητα να συνδεθείτε με κάποιον πολίτη ξένης χώρας και κουλτούρας σε κάποια διαμονή.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles