Αφαίρεση Τατουάζ στην TZOUMACLINIC

Το πιο αποτελεσματικό laser παγκοσμίως στην αφαίρεση των τατουάζ λέγεται PICO και ήρθε στην TZOUMACLINIC!

Αφαίρεση Τατουάζ στην TZOUMACLINIC. Στην Tzoumaclinic πρωτοπορούν για μία ακόμα φορά και γίνονται το πρώτο ιατρείο στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί το Discovery Pico Plus της Quanta System. Το πιο αποτελεσματικό λέιζερ παγκοσμίως στην αφαίρεση τατουάζ που εξαλείφει όλα τα χρώματα. Σε ελάχιστες συνεδρίες, ανώδυνα και με απόλυτη ασφάλεια χωρίς να προκαλεί καμία σκίαση ή ουλή στο δέρμα.

Η τεχνολογία pico πλεονεκτεί στην ασφάλεια, στην αποτελεσματικότητα και στον αριθμό συνεδριών έναντι της τελευταίας τεχνολογίας Q-switch που μέχρι πρότεινως χρησιμοποιούνταν για την αφαίρεση των tattoo.

Δερματολόγος Αναστασία Τζούμα

Η ιατρός-δερματολόγος Αναστασία Τζούμα και το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό της Tzoumaclinic έχοντας λάβει ειδική εκπαίδευση στην Αμερική και την Ιταλία. Εφαρμόζουν με απόλυτη επιτυχία το πιο ισχυρό και ευέλικτο laser που χάρη στον πρωτοποριακό τρόπο δράσης του έχει τις πιο εντυπωσιακές επιδόσεις ακόμα και στα τατουάζ που παραδοσιακά μέχρι σήμερα αφαιρούνταν δύσκολα.

Δείτε και αυτό: Περιοδικό Beauty της Αναστασίας Τζούμα

Υπερ-λέιζερ με ξεχωριστό μηχανισμό δράσης και ταχύτητα σε picose-conds!

Το Discovery Pico Plus χρησιμοποιεί την πιο εξελιγμένη τεχνολογία λέιζερ στην αφαίρεση τατουάζ. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του, που το ξεχωρίζουν από άλλες συσκευές, είναι η διάρκεια παλμού του la-ser, δηλαδή ο χρόνος που η ακτίνα έρχεται σε επαφή με δέρμα ο οποίος στο νέο εξελιγμένο laser της Quanta μετράται σε picoseconds.

To«pico» είναι μία υποδιαίρεση του «nano». Πράγμα που σημαίνει ότι τα picoseconds είναι 1.000 φορές μικρότερα κλάσματα του δευτερολέπτου απ’ ότι τα nanoseconds βάσει των οποίων λειτουργούσαν παραδοσιακά μέχρι σήμερα τα περισσότερα laser.

Αφαίρεση Τατουάζ | Πως καταστρέφει τα μόρια της μελάνης

Σήμερα όμως, για πρώτη φορά στην ιστορία, ο χρόνος των «χτυπημάτων» γίνεται σε picoseconds. Αυτό σημαίνει πώς το καινούριο λέιζερ της Quanta System, μπορεί να χρησιμοποιεί υψηλότερη ένταση εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα αλλά και μεγαλύτερη ασφάλεια χάρη στον μικρότερο χρόνο επαφής του δέρματος με την ακτίνα του laser.

Σε σύγκριση με τα παραδοσιακά λέιζερ Q-Switch που διασπούν τα χρωματισμένα σωματίδια σε κόκκους, το Discovery Pico Plus, με τη χρήση ισχυρών παλμών ενέργειας σε picoseconds, θρυμματίζει τα σωματίδια σε μια πολύ λεπτή «σκόνη», η οποία είναι ευκολότερο να εξαλειφθεί από το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος.

Πως γίνεται αυτό; Όταν ένα σωματίδιο μελάνης απορροφά την ακτινοβολία λέιζερ που εκπέμπεται σε εξαιρετικά σύντομους παλμούς ενέργειας picosecond. Προκαλείται μία υπερβολικά ταχεία άνοδος της θερμοκρασίας μέσα σε αυτό που μπορεί να φτάσει ακόμα και τους 900° C. Η γρήγορη αυτή αύξηση της θερμοκρασίας επεκτείνεται με ταχύτατο ρυθμό σε όλο το σωματίδιο και δημιουργεί ένα μηχανικό (ακουστικό) κύμα που το διαπερνά. Το παραγόμενο αυτό κύμα ασκεί πίεση η οποία υπερβαίνει το όριο θραύσης του σωματιδίου και έτσι επέρχεται ο κατακερματισμός του.

Παράλληλα, το Discovery Pico Plus ξεχωρίζει χάρη στο γεγονός ότι εκπέμπει σε τρία διαφορετικά μήκη κύματος και έτσι έχει τη δυνατότητα να επεξεργάζεται και να αφαιρεί όλα τα χρώματα.

Αφαίρεση Τατουάζ | Απόλυτη ασφάλεια

Το Discovery Pico Plus διακρίνεται για την ασφάλεια που παρέχει. Οι παλμοί ενέργειας που χρησιμοποιεί παράγουν ένα καθαρό φωτοακουστικό αποτέλεσμα το οποίο στοχεύει με απόλυτη ακρίβεια τις χρωστικές και αφήνει ανεπηρέαστους τους περιβάλλοντες ιστούς. Χάρη στον παραπάνω μηχανισμό είναι το πρώτο laser το οποίο αφαιρεί το τατουάζ χωρίς να προκαλεί καμία σκίαση ή ουλή στο δέρμα.
Την ίδια στιγμή, όπως συμβαίνει φυσιολογικά μετά από κάθε εφαρμογή laser, διεγείρονται οι μηχανισμοί ανάπλασης του δέρματος. Έτσι, ενώ τα μόρια της χρωστικής απομακρύνονται με απόλυτα ασφαλή τρόπο, χωρίς καμία απολύτως επιπλοκή, ξεκινά η σύνθεση νέου δέρματος στην περιοχή όπου κάποτε υπήρχε το τατουάζ.

Αφαίρεση Τατουάζ  | Το μόνο λέιζερ που σβήνει ΟΛΑ τα χρώματα

Μέχρι σήμερα, τα λέιζερ αφαίρεσης τατουάζ δεν μπορούσαν να σβήσουν με την ίδια επιτυχία όλα τα χρώματα και ενώ εξαφάνιζαν το μαύρο, σε όλες τις υπόλοιπες αποχρώσεις η δράση τους δεν ήταν τόσο αποτελεσματική.

Το Discovery Pico Plus επεκτείνει το φάσμα των χρωμάτων που μπορούν να αντιμετωπιστούν και θεωρείται το πιο αποτελεσματικό λέιζερ καθώς μπορεί να επεξεργαστεί και να αφαιρέσει ακόμα τα δύσκολα μπλε και πράσινα χρώματα χάρη στην πολύ υψηλή παλμική ενέργεια που χρησιμοποιεί.

Ειδικότερα, συνδυάζει 3 λέιζερ σε τεχνολογία Pico με κάθε ένα από αυτά έχει καλύτερη απορρόφηση σε κάποια χρώματα.

Συγκεκριμένα:

  • το Nd-YAG Pico Laser έχει την καλύτερη απορρόφηση στα μαύρα και σκούρα μπλε χρώματα.
  • το Ruby Laser στα πράσινα, γαλάζια και μπλε χρώματα τα οποία ήταν και τα πιο δύσκολα να αφαιρεθούν μέχρι σήμερα.
  • και το Nd:YAG/KTP που είναι αποτελεσματικό στα κόκκινα, πορτοκαλί και βιολετί χρώματα.

Έτσι, ανάλογα με το χρώμα, το βάθος και το είδος του μελανιού, επιλέγουμε το κατάλληλο από τα τρία αυτά laser τα οποία σε συνδυασμό με την τεχνολογία και την ταχύτητα του Discovery Pico Plus χαρίζουν τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα αφαιρώντας ακόμα και το πιο δύσκολο χρωματιστό τατουάζ.

Αφαίρεση Τατουάζ στην TZOUMACLINIC

Αφαίρεση Τατουάζ στην TZOUMACLINIC

Αφαίρεση Τατουάζ | Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται για την αφαίρεση ενός τατουάζ εξαρτάται από την έκταση και τα χρώματα του σχεδίου. Αλλά και την κατάσταση του δέρματος. Για παράδειγμα. Μέχρι σήμερα, για ένα μικρό απλό τατουάζ απαιτούνται περίπου 4 επισκέψεις. Για ένα μεγαλύτερο 8. Την ίδια στιγμή, το μεσοδιάστημα ανάμεσα σε κάθε θεραπεία είναι από 4 έως 6 εβδομάδες.

Ως προς αυτό, μία άλλη μεγάλη επιτυχία του Discovery Pico Plus είναι ότι απαιτεί περίπου τις μισές συνεδρίες σε σχέση με άλλα λέιζερ προκειμένου να αφαιρέσει αποτελεσματικά και ολοκληρωτικά ένα τατουάζ. Μάλιστα, η διαφορά γίνεται αντιληπτή από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!

Παραδείγματος χάρη, όταν ένα τατουάζ χρειάζεται κατά μέσο όρο για να αφαιρεθεί με ένα Q-Switch laser 10 συνεδρίες. Το ίδιο τατουάζ με το Discovery Pico Plus της Quanta System απαιτεί 6 ΜΟΝΟ συνεδρίες.

Πριν & Μετά με το Discovery Pico Plus της Quanta System

Καλέστε τώρα στο 210 3425965 για να ενημερωθείτε για την αφαίρεση τατουάζ με το Discovery Pico Plus της Quanta System.

Σας ενδιαφέρει σίγουρα: Θεραπείες Αποτρίχωσης από την TzoumaClinic

Σχετικό: 7 Τατουάζ εμπνευσμένα από την Αστρολογία!

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles