Αστρολογικές Προβλέψεις της εβδομάδας: 04/12/17 – 10/12/2017

Κριός – Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Αυτή θα είναι η τέλεια εβδομάδα για να υπογράψετε μια σύμβαση ή να κάνετε μια κίνηση που θα σας οδηγήσει σε νέα χωράφια. Ο Ερμής μπορεί να είναι οπισθοδρομικός, αλλά ακόμα κι αν οι ενέργειές σας δεν έχουν σχέση με κάποιον που έχετε γνωρίσει ή κάτι που κάνατε στο παρελθόν, υπάρχει αρκετή θετικότητα σε αυτές τις πτυχές για να εξασφαλιστεί μια ευτυχής έκβαση. Σε μερικές εβδομάδες ο Κρόνος θα μετακινηθεί με υπερηφάνεια στο 10ο οίκο της καριέρας και της κατεύθυνσης της ζωής, έτσι ώστε περισσότερες από μία εξελίξεις που θα γίνουν τώρα θα έχουν συνέπειες για το μακροπρόθεσμο μέλλον σας. Άνοδος σε όλα τα επίπεδα για τους Κριούς.

Ταύρος – Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Ο Άρης κτυπά στην περιοχή όλων των σχέσεων και θέλει να αναθερμάνει την κοινωνική και ερωτική σας ζωή. Τις επόμενες έξι εβδομάδες ο πλανήτης αυτός μπορεί να φέρει κάποιες αναταράξεις άρα τώρα είναι η ώρα να διαπιστώσετε αν εξακολουθείτε να χρειάζεστε αυτό το άτομο ή εκείνους τους ανθρώπους που έχετε αφήσει στην άκρη. Ο Κρόνος και ο Ουρανός είναι σε αρμονία προς το παρόν βοηθώντας σας να κάνετε αλλαγές. Πράγματι, είναι μια ιδανική εβδομάδα για να εφαρμόσετε ένα νέο σχέδιο και να δοκιμάσετε κάτι που δεν έχετε κάνει ποτέ πριν.

Δίδυμος – Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Κάνουμε πάλι το ταγκό του Κρόνου-Ποσειδώνα: ξέρετε το χορό που φαίνεται να πηγαίνει με έναν τρόπο και στη συνέχεια ξαφνικά κάνει μια βαθιά στροφή! Μερικές φορές, φυσικά, μια απρόσμενη αλλαγή του ρυθμού σε μια κατάσταση μπορεί να τονώσει και να οδηγήσει σε μια θετική αλλαγή, αλλά υπάρχουν και άλλες φορές που είναι πολύ ενοχλητικό. Εάν πάρετε μια απόφαση υπό πίεση που δεν πρόκειται να είστε ευχαριστημένοι. Συνεπώς, μείνετε πίσω μέχρι να μπορέσετε να κάνετε ένα βήμα για εσάς. Υπάρχει πραγματική πιθανότητα να βιώσετε τις δευτερεύουσες σκέψεις σας αυτή τη στιγμή, γι ‘αυτό πάρτε το χρόνο σας.

Καρκίνος – Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Προσπαθήστε να μην αφήσετε τις ανησυχίες να πάρουν ακόμη μεγαλύτερες αναλογίες. Ο Κρόνος τείνει να μας κάνει να βλέπουμε τη ζωή μέσα από ένα γκρι πρίσμα, οπότε να το έχεις στο νου σου όταν αρχίσεις και σκέφτεσαι αρνητικά για μια κατάσταση.  Σε λίγο καιρό θα αρχίσεις να βλέπεις πάλι την κατάσταση θετικά. Να μείνετε μακριά από ανθρώπους που τείνουν να σας παρασύρουν προς τα κάτω. Καλά πράγματα μπορούν να προκύψουν από δύσκολες καταστάσεις. Απλώς απαιτούν υπομονή, πρόθυμο πνεύμα και γνώση ότι δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να διορθωθεί.

Λέων – Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Όλοι χρειαζόμαστε λίγο Άρη στη ζωή μας. Μας δίνει κίνητρα και αν διοχετεύσουμε καλά αυτή την ενέργεια, μπορούμε να μετακινήσουμε ακόμη και βουνά. Έτσι, με τον Άρη να προσγειώνεται στη βάση του χάρτη σας, έχετε μια περίοδο έξι εβδομάδων για να μετακινήσετε βουνά! Ή, ίσως, θα μετακινηθούν για σας. Το επίκεντρο θα είναι κυρίως το σπίτι και η οικογένεια. Επίσης, αυτή είναι μια καλή περίοδος για την τοποθέτηση θεμελίων για το μέλλον, οδηγώντας επίσης σε σημαντικές εξελίξεις της σταδιοδρομίας σας. Αυτή την εβδομάδα, θα μπορούσατε να βγείτε από μια συζήτηση με μια σταθερή συμφωνία στα χέρια σας. Ξέρεις πάντα πού βρίσκεσαι όταν βρίσκεσαι υπό την προστασία του Κρόνου.

Παρθένος – Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Ας το παραδεχτούμε, δεν υπάρχει μεγάλη χαρά σε μια σύνδεση Ερμή και Κρόνου. Με αυτό το πνεύμα, φέρτε μια αγγαρεία που αποφεύγετε στην κορυφή της λίστας σας και τελειώστε την άμεσα.  Ίσως ορισμένοι άνθρωποι δεν βλέπουν την κατάσταση όπως εσείς. Ίσως θέλουν διαφορετικό αποτέλεσμα και η καλύτερη λύση θα ήταν να αποδεχτείτε τους όρους τους. Θα μπορούσε να υπάρξει κάποιο όφελος αν αφιερώσετε σε κάτι που σας απασχολεί λίγο περισσότερο χρόνο.

Ζυγός – Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Αν τα οικονομικά ήταν περίεργα για λίγο καιρό, σύντομα θα δείτε αλλαγές. Ο Άρης εισέρχεται στη ζώνη της αυτοπεποίθησης και αργότερα τον Δεκέμβριο θα συνδεθεί με τον γενναιόδωρο Δία, οπότε αν συζητάτε σήμερα σχετικά με τον οικονομικό τομέα, μπορείτε να περιμένετε ένα θετικό αποτέλεσμα στο μέλλον. Μερικοί Ζυγοί θα αναζητήσουν ένα μπόνους, άλλοι ένα απροσδόκητο ή μια μεγάλη πώληση / αγορά, και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα αρχίσετε να αισθάνεστε πλουσιότεροι και όχι μόνο στο πνεύμα. Το μόνο αρνητικό είναι μια απελπιστική σύνδεση μεταξύ του Ερμή και του Κρόνου που θα μπορούσε να σας κάνει να δείτε το το ποτήρι μισοάδειο. Δεν είναι, είναι μισό γεμάτο.

Σκορπιός – Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έχω επισημάνει ότι ο Άρης στο ζώδιο σας είναι τόσο ευλογία όσο και κατάρα, αλλά ίσως θα συμφωνήσετε ότι υπήρξαν περιπτώσεις όπου μια πλήρης επίθεση σας έδωσε εγκαύματα τρίτου βαθμού. Έτσι, από τώρα έως τα μέσα Ιανουαρίου επιδιώκετε να είστε ο παγωμένος, όμορφος εαυτός σας και μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας επηρεάζει. Αυτό που μπορείτε να κάνετε, με την ευγένεια του Άρη, είναι να προχωρήσετε σε έργα που θα σας φέρουν επιτυχία και θετικές αλλαγές στη ζωή σας. Εάν οι άλλοι δεν μπορούν να να σας βοηθήσουν ή κάποιος σας αντιταχθεί ενεργά, μην σπαταλάτε χρόνο και ενέργεια δείχνοντας τις αποτυχίες τους.

Τοξότης – Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Δεκαέξι ημέρες και μετράμε… Δεκαέξι ημέρες μέχρι ο Κρόνος να σας αποχαιρετήσει, αφήνοντάς σας ισχυρότερο και σίγουρα σοφότερο άτομο. Αλλά όπως τα πιο σημαντικά στοιχεία, αυτός ο πλανήτης εξέρχεται με στυλ κάνοντας μια τελευταία σύνδεση με τον Ερμή. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτό το ζήτημα με την τακτοποίηση όλων των υποχρεώσεων που είχατε αφήσει πίσω, ειδικά οι υποχρεώσεις οικονομικού είδους. Δημιουργήστε καλό κάρμα, όχι κακό. Η Αφροδίτη, από την άλλη πλευρά, μόλις εισήλθε στο ζώδιο σας εμπνέοντας καλά νέα. Το Σαββατοκύριακο θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ ρομαντικό. Καλή σας απόλαυση.

Αιγόκερως – Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Είστε κολλημένοι στο δωδέκατο οίκο και δεν είναι σίγουρο το πότε και πως θα αποχωρήσετε από εκεί! Φανταστείτε ότι βρίσκεστε σε μια σχεδία που επιπλέει απαλά προς μια ασφαλή ακτή: δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα από το κοιτάτε τα σύννεφα και το φεγγάρι και να επικοινωνήσετε με τον εσωτερικό εαυτό σας. Αδύνατον? Λοιπόν, αυτή είναι μια μεταφορά για να μην μπερδεύετε τις καταστάσεις που δεν μπορείτε να δείτε εντελώς καθαρά. Αφήστε τα όνειρα και τις διαισθήσεις σας να σας καθοδηγήσουν, και ακόμα και τότε δεν χρειάζεται να κάνετε καμία ενέργεια μέχρι ο Ήλιος να εισέλθει στο ζώδιο σας στις 21 του μήνα. Αυτή μπορεί να μην είναι η καλύτερη εβδομάδα του μήνα, επομένως προσπαθήστε να μην ασχοληθείτε πολύ αν δείτε έλλειψη ενδιαφέροντος σε κάποιους ανθρώπους. Έρχεται η ώρα που θα ασχοληθείτε και με αυτό.

Υδροχόος  – Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Ο Δίας φέρνει ως επί το πλείστον καλά νέα, ειδικά όταν είναι τοποθετημένος στην κορυφή του γραφήματος σας, όπου μπορεί να ενθαρρύνει την ανάπτυξη σε υλικό και πνευματικό επίπεδο. Υπάρχει σχεδόν ένας χρόνος για αυτόν τον πλανήτη να παραδώσει τα καλύτερα του. Ευτυχώς,  ο Άρη έρχεται να συμπληρώσει στην  δύναμη που σας δίνει ο Δίας. Μπορεί να βιώσετε μια ώθηση πριν από τα Χριστούγεννα. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις ρομαντικές και ευχάριστες επιρροές του Σαββατοκύριακου.

Ιχθύς – Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας έχουν τη χρησιμότητα τους. Aλλά όταν λειτουργούν ταυτόχρονα το αποτέλεσμα είναι συνήθως βαθιά σύγχυση. Έτσι, αν είστε ήδη ανάμεσα σε δύο επιλογές για κάτι, πριν κάνετε μια επιλογή που θα μετανιώσετε σκεφτείτε το καλά. Δώστε λίγο περισσότερο χρόνο. Οι πτυχές του Ερμή-Κρόνου σας βοηθούν να δείτε την πραγματικότητα. Aλλά δεδομένου ότι η Αφροδίτη είναι επίσης ευθυγραμμισμένη με τον Ποσειδώνα, η άποψή σας για την κατάσταση θα μπορούσε να θολώσει, είτε από τις ελπίδες ή τους φόβους σας. Και αυτό είναι ένα θέμα που εμφανίζεται ξανά και ξανά. Τα γεγονότα και τα στοιχεία μπορεί να μην είναι ψέματα, αλλά το πώς τα ερμηνεύετε είναι το πιο σημαντικό.

Για Αξιόπιστες και Αληθινές προβλέψεις Χαρτομαντείας δείτε ΕΔΩ

Δείτε τις Αστρολογικές Προβλέψεις για τον Δεκέμβριο ΕΔΩ

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles