8 πράγματα που πρέπει να απαιτείτε από μια σχέση

8 πράγματα που πρέπει να απαιτείτε από μια σχέση | Εδώ είναι 8 πράγματα που πρέπει να περιμένουν όλοι από τον μελλοντικό τους σύντροφο. Το να απαιτείτε το καλύτερο για εσάς δεν είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να ντρέπεστε, μακροπρόθεσμα θα ευχαριστείτε τον εαυτό σας για αυτό!

Εάν μόλις ξεκινήσατε να γνωρίζετε κάποιον ή έχετε ξεκινήσει μια σοβαρή σχέση, μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβετε τι είναι λογικό να περιμένετε από τον σύντροφό σας. Μερικές φορές περιμένετε διαφορετικά πράγματα. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει σύγκρουση στη σχέση σας. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες προσδοκίες που δεν είναι υπερβολικές και που, αντί να δημιουργήσουν συγκρούσεις, μπορούν να βοηθήσουν στο να οικοδομήσετε μια ευτυχισμένη και με διάρκεια σχέση.

1. Στοργή

Το να ζητάτε στοργή είναι απολύτως φυσιολογικό όταν βρίσκεστε σε μια σοβαρή σχέση. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να είναι στοργικοί μέσω λέξεων ή μικρών καθημερινών χειρονομιών. Άλλοι επιθυμούν περισσότερη σωματική στοργή (αγκαλιές, φιλιά, να κρατιούνται χέρι χέρι στο δρόμο κ.λπ.). Πρέπει να είστε σε θέση να βρείτε ένα κοινό έδαφος με τον σύντροφό σας, έτσι ώστε οι εκφράσεις της αγάπης σας να είναι κατάλληλες και για τους δυο σας.

2. Συμπόνια

Όταν είστε σε μια σχέση, έχετε συχνά την αίσθηση ότι είστε μέρος μιας ομάδας. Και οι δύο ενθαρρύνετε ο ένας τον άλλον για να επιτύχετε τους στόχους σας. Θα πρέπει και οι δύο να προσφέρετε την υποστήριξή σας στις δυσκολίες. Επομένως, είναι φυσικό να περιμένετε από τον σύντροφό σας να είναι συμπονετικός όταν αντιμετωπίζετε ορισμένα προβλήματα στη ζωή σας. Θα πρέπει και οι δύο να επωφελείστε ο ένας από την υποστήριξη του άλλου. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να μοιράζεστε τον πόνο σας, αλλά να ακούτε το ταίρι σας τις δύσκολες μέρες.

3. Σεβασμός

Ο σεβασμός μεταξύ των συντρόφων είναι απαραίτητος ώστε να δουλέψει μια σχέση. Ωστόσο, όσο μεγαλύτερη είναι η σχέση, τόσο περισσότερο μπορεί να χρειαστεί να κάνετε μια συνειδητή προσπάθεια ώστε να σέβεστε το ταίρι σας. Μετά από πολλούς μήνες ή και χρόνια σχέσης, όταν γνωρίζετε ο ένας τον άλλον τόσο καλά που δεν είστε προσεκτικοί με τον τρόπο που μιλάτε ο ένας στον άλλο, είναι πιθανό να πληγώσετε τα συναισθήματα του συντρόφου σας μιλώντας απερίσκεπτα. Σε κάθε μορφή επικοινωνίας μεταξύ τους, ακόμη και σε καβγάδες, είναι σημαντικό να εξακολουθείτε να σέβεστε το ταίρι σας.

4. Προσοχή

Όλες οι ενέργειες και οι αποφάσεις μας μπορούν να επηρεάσουν το σύντροφό μας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Επομένως, είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί, να σκέφτεστε και να λαμβάνετε υπόψη τις προσδοκίες της σχέσης τους. Αυτό δεν σημαίνει να λέτε ναι σε ό, τι σας ζητά, αλλά να ακούσετε το ταίρι σας προσεκτικά και να δείξετε ότι η γνώμη του έχει σημασία για εσάς.

5. Χρόνος

Κάθε σχέση βασίζεται στον χρόνο που αφιερώνεται για να περνάτε μαζί, τις στιγμές που μοιράζεστε και έτσι να χτίσετε μια κοινή πορεία. Εάν ο σύντροφός σας διαθέτει λίγο χρόνο για εσάς, αναρωτηθείτε πόσο από το χρόνος σας είστε διατεθειμένοι να προσφέρετε για να βελτιώσετε τη σχέση σας. Δεν πρέπει να υπάρχει ανισορροπία μεταξύ των συντρόφων όσον αφορά το χρόνο που αφιερώνεται στη σχέση.

6. Ενδιαφέρον

Φανταστείτε μια σχέση στην οποία ο σύντροφός σας δεν ενδιαφέρεται για εσάς, τις δραστηριότητές σας, αυτά που σας αρέσουν ή ακόμα και τις απόψεις σας. Ίσως ακούγεται αδύνατο, αλλά μερικοί άνθρωποι έχουν σχέσεις με μοναδικό σκοπό να μην είναι μόνοι, οπότε δεν δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον σύντροφό τους. Για μια υγιή σχέση, είναι απαραίτητο και οι δύο να ενδιαφέρεστε πραγματικά ο ένας για τον άλλον.

7. Οικειότητα

Η οικειότητα με το ταίρι σας δεν είναι απλά το σεξ. Είναι το να μοιράζεστε κομμάτια του εαυτού σας που δεν μοιράζεστε με άλλα άτομα, όπως αναμνήσεις. Δεδομένου ότι αυτά είναι συνήθως πράγματα που τείνουμε να κρατάμε για τον εαυτό μας επειδή μας κάνουν ευάλωτους, είναι προνόμιο το να είσαι τόσο κοντά σε κάποιον ώστε να σου λέει μυστικά που κανείς άλλος δεν ξέρει.

8. Γενναιοδωρία

Να είστε γενναιόδωροι και να εκτιμάτε τη βοήθεια και την υποστήριξη που σας παρέχει ο σύντροφός σας. Αυτό δεν σημαίνει μόνο υλική ή οικονομική υποστήριξη, αλλά και ηθική και συναισθηματική υποστήριξη επίσης. Το κλειδί εδώ είναι να δώσετε όσα περισσότερα μπορείτε ώστε να περιμένετε σε αντάλλαγμα κάτι αντίστοιχο. Μια καλή σχέση δουλεύει ως δούναι και λαβείν και πρέπει αυτό να ισχύει και για τους δυο συντρόφους προκειμένου να αναπτυχθεί η σχέση.

Το να έχετε αυτές τις οκτώ προσδοκίες από το ταίρι σας δεν σημαίνει πως τα πρότυπα σας είναι πολύ υψηλά. Αυτές οι ιδιότητες αποτελούν τη ραχοκοκαλιά κάθε υγιούς σχέσης, οπότε λάβετε υπόψη αυτήν τη λίστα όταν εμφανίζεται η ώρα να συζητάτε ανοιχτά με τον σύντροφό σας για το ποιες είναι οι πιο σημαντικές απαιτήσεις σας από τη σχέσης σας.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles