7 πανέμορφα τατουάζ εμπνευσμένα από την αστρολογία.

7 πανέμορφα τατουάζ εμπνευσμένα από την αστρολογία. Όταν τα άστρα και οι πλανήτες κινούνται, μπορούν να προκαλέσουν πολλές αλλαγές στη ζωή μας. Τα ζώδια μας λένε πολλά για το ποιοι είμαστε. Είμαστε τόσο συνδεδεμένοι με το ζώδιο μας που όταν διαβάζετε το ωροσκόπιο μας, πάντα φωνάζουμε: “Αυτό είναι γραμμένο για εμένα!” Εάν είστε από αυτούς που δεν μπορείτε να σταματήσετε να κοιτάζετε επάνω στον ουρανό, μπορείτε να έχετε ένα μικρό κομμάτι από αυτόν, κάνοντας ένα τατουάζ εμπνευσμένο από αστρολογία στο σώμα σας.

Τεστ Αυτογνωσίας 

Εδώ είναι επτά ιδέες τατουάζ είναι πραγματικά ξεχωριστές. Αξίζετε μια μικρή θετική αλλαγή, γι’ αυτό πάρτε μια αυθόρμητη απόφαση και κάντε το μικρό τατουάζ αστρολογίας που ονειρεύεστε.

Ο κρυμμένος αστερισμός

Ένα μίνι τατουάζ του αγαπημένου σας αστερισμού είναι μια τέλεια ιδέα και η ιδανική τοποθέτησια για αυτό είναι πίσω από το αυτί σας. Μπορεί να το κρύβετε όταν θέλετε, θα είναι σαν ο δικός σας μυστικός αστερισμό μόνο για σας.

 Ένας λουλουδένιος αστερισμός

 

Αν ψάχνετε για κάτι σούπερ μοναδικό, σκεφτείτε να κάνετε τον αγαπημένο σας αστερισμό – αλλά αντί για αστέρια, μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με λουλούδια.

 Ένα mini Φεγγάρι μόνο για εσάς

 

Εάν το αγαπημένο σας αντικείμενο στον ουρανό είναι το φεγγάρι, τότε γιατί να μην φτιάξετε το δικό σας φεγγαράκι πάνω σας; Με αυτό το σχέδιο, θα έχετε πάντα το φεγγάρι μαζί σας, ακόμα και όταν ο ήλιος λάμπει.

Ένας αστερισμός στον ώμο σας

 

 

Αυτό το τατουάζ αστερισμού είναι τόσο τέλειο. Σε κάποιον που δεν γνωρίζει πολλά από αστρολογία, θα μπορούσε να είναι ένας απλός αστερισμός στον ώμο σας. Αλλά για κάποιον λάτρη της αστρολογίας, αυτό θα μπορούσε να είναι ο αστερισμός του ζωδίου του.

 Ένας mini Γαλαξίας στο χέρι σας

 

Αν αγαπάτε κάθε ουράνιο αντικείμενο, γιατί να μην κάνετε ένα τατού με τον δικό σας γαλαξία στο χέρι σας. Αυτό το τατουάζ είναι μικρό και διακριτικό, αλλά και ταυτόχρονα έχει τόσο μεγάλη ομορφιά για να δείτε.

Το μικροσκόπικο σας ζώδιο

 

Αν ψάχνετε για κάτι πολύ διακριτικό,κάντε ένα μικροσκοπικό τατουάζ του ζώδιου σας. Αυτό το μινιμαλιστικό τατουάζ μπορεί να πάει σχεδόν οπουδήποτε στο σώμα σας.

 Ένα αστρολογικό όνειρο στο χέρι σας

 

Ξέρεις ότι……

Ονειροκρίτης Ταρωτώ. Πλήρης και Αναλυτικός.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles