Υπάρχουν στιγμές που ένα καλοκαιρινό ειδύλιο είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί. Δεδομένου ότι είναι κάτι το ευχάριστο, χωρίς δράματα και γίνεται μόνο για διασκέδαση. Υπάρχουν μερικά ζώδια που αποτελούν το ιδανικό καλοκαιρινό φλερτ.

Συχνά, τα καλοκαιρινά ειδύλλια συμβαίνουν όταν βρισκόμαστε μακριά από το σπίτι σε διακοπές και συνήθως φλερτάρουμε με ανθρώπους που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα δίναμε ποτέ σημασία. Γνωρίζετε ότι μια σχέση μεταξύ σας και του ιταλού ξεναγού σας πιθανώς δεν θα είναι μακροπρόθεσμη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να διασκεδάσετε μαζί του.

Ένα από τα προβλήματα με αυτά τα ειδύλια είναι πως δεν υπάρχουν ρεαλιστικές προσδοκίες. Τις περισσότερες φορές, οι σχέσεις αυτές δεν είναι αρκετά ισχυρές ώστε να γίνουν κανονικές μακροπρόθεσμες σχέσεις. Είναι καλύτερα βέβαια να μην πιέζετε καταστάσεις. Συνήθως οι καλοκαιρινές σχέσεις είναι μόνο για το καλοκαίρι.

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να είστε χαλαροί, να διατηρήσετε χαμηλές προσδοκίες και να το διασκεδάσετε όσο περισσότερο μπορείτε.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ζήστε ένα καλοκαιρινό ειδύλλιο με έναν Τοξότη και θα ζήσετε τη μαγεία. Οι Τοξότες έχουν έναν τρόπο να ανοίξουν τον κόσμο για τον εαυτό τους και τους άλλους, και πάντα προσπαθούν να ζήσουν και να δοκιμάσουν νέα πράγματα. Τους αρέσει να ξεπερνάνε τα όρια τους. Οι Τοξότες είναι ανοιχτοί σε ό,τι συμβαίνει και ίσως είναι αυτή η αίσθηση του θαύματος και της ελευθερίας που προκαλεί απίστευτα πράγματα γύρω τους ή ίσως επειδή δεν προσπαθούν να ελέγξουν τα πάντα.

Όταν τελειώσει το καλοκαιρινό σας αυτό ειδύλιο, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για το πως θα πρέπει να χεριστείτε τον Τοξότη, γιατί πιθανότατα θα είναι ήδη στην επόμενη περιπέτεια.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Ζώδιο Τοξότης Μαθήματα Αστρολογίας

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

 

Ένας Κριός είναι το τέλειο πρόσωπο για να ζήσετε ένα καλοκαιρινό ειδύλιο επειδή δεν θα πάρει αυτό το φλέρτ στα σοβαρά. Ο Κριός θα σας ενθαρρύνει να πάρετε ρίσκα και να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Οι Κριοί είναι ζωντανοί, περιπετειώδεις και αισιόδοξοι άνθρωποι. Είναι παρορμητικοί, οπότε ετοιμαστείτε να τον ακολουθήσετε και να δείτε που θα σας βγει μαζί του.

Μπορούν να βαρεθούν εύκολα, έτσι θα σας κρατήσουν στην πρίζα και θα σας έχουν έτοιμους για την επόμενη εμπειρία. Όταν κάνετε μια καλοκαιρινή σχέση, καλό είναι να επιλέγετε κάποιον που κανονικά δεν είναι ο “τύπος” σας. Εάν ο αυθορμητισμός είναι μια ποιότητα που θα θέλατε να δοκιμάσετε, τότε ένας Κριός είναι τέλειος για σας.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Είσαι Κριός; Μάθε πως ταιριάζεις με τα άλλα ζώδια!

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Ο Υδροχόος θα σας δώσει ό,τι χρειάζεστε για μια καλοκαιρινή απόδραση – διασκέδαση, ενθουσιασμό και αίσθηση απελευθέρωσης. Δεν χρειάζεται να είστε αυτός που είστε συνήθως. Μπορείτε να δείξετε οποιαδήποτε πλευρά του εαυτού σας και ο Υδροχόος θα σας δεχτεί.

Οι Υδροχόοι σας επιτρέπουν να εξερευνήσετε διάφορες πτυχές της προσωπικότητάς σας που συνήθως κρατάτε κρυμμένες. Με ένα καλοκαιρινό ειδύλλιο, θα πρέπει να μην ερωτευείτε και να μην είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί. Ένας Υδροχόος δεν θα προτιμούσε έντονες συγκινήσεις ή του κάποιος μεταφέρει το συναισθηματικό παρελθόν πάνω του, καθιστώντας τους έναν ιδανικό υποψήφιο για ένα καλοκαίρινο ειδύλιο.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Υδροχόος | Τα καλύτερα & χειρότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα

Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Οι δίδυμοι είναι φυσικά flirty και είναι έχουν ταλέντο στο να διατηρούν τα πράγματα χαλαρά, διασκεδαστικά και ευέλικτα, καθιστώντας τους μια τέλεια επιλογή. Μια από τις καλύτερες ιδιότητες που κατέχουν οι Δίδυμοι είναι η ικανότητά τους να μετατρέπουν σχεδόν κάθε κατάσταση σε κάτι διασκεδαστικό. Σοβαρά, ένας Δίδυμος ακόμα και όταν βρίσκεστε κολλημένος στην κίνηση μπορεί να το μετατρέψει σε κάτι διασκεδαστικό.

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι πολύ σύντομες, και έτσι θέλετε να είστε με κάποιον που θα κάνει κάθε στιγμή να μετράει. Οι Δίδυμοι είναι επίσης ευέλικτοι, οπότε αν ένα σχέδιο δεν λειτουργήσει, ξέρουν πώς να βρουν ένα νέο σχέδιο επιτόπου. Μπορείτε να κάνετε βαθιές συνομιλίες ή ευφυείς κουβέντες με έναν Δίδυμο, και όταν έρθει η ώρα που πρέπει να χωρίσετε, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για αυτούς.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Ζώδιο Δίδυμος Μαθήματα Αστρολογίας

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Δεν χρειάζεται να πάτε κάπου εξωτικά για να έχετε ένα καυτό καλοκαιρινό ειδύλιο. Ένας Ζυγός θα σας βοηθήσει να νιώσετε σαν τουρίστας στην πόλη σας και θα σας βοηθήσει να το δείτε τα πάντα με διαφορετική μάτια. Παρόλο που οι Ζυγοί είναι γνωστοί για τη γοητεία και το χάρισμα τους, είναι πραγματικά πολύ προσεκτικοί και υποστηρικτικοί. Μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αυτό το κακό χωρισμό και να σας βοηθήσουν να φτάσετε σε ένα σημείο όπου μπορείτε να αισθάνεστε αισιόδοξοι ξανά στον ερωτικό τομέα.

Οι Ζυγοί είναι ρομαντικοί και θα σας ντύσουν με προσοχή. Μετά από μια βόλτα με ένα Ζυγό, σίγουρα θα έχετε την καλή σας ενέργεια πίσω.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Ζώδιο Ζυγός Μαθήματα Αστρολογίας

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Κανείς δεν περιμένει πως οι Ιχθείς είναι ένα ιδανικό ζώδιο για ένα καλοκαιρινό ειδύλλιο.
Αυτό επειδή είναι ευαίσθητοι και ευγενικοί και θα μπορούσαν να προσκοληθούν πολύ στην κάθε σχέση τους. Και είναι αλήθεια ότι όταν οι Ιχθείς ερωτεύονται κάποιον, τον ερωτεύονται πολύ. Ωστόσο, είναι τόσο δημιουργικοί και ευφάνταστοι που μπορεί να είναι δύσκολο να τους αντισταθείς.

Εάν είστε ειλικρινείς για αυτό που ψάχνετε και δεν τους παραπλανήσετε, μια εξόρμηση με έναν Ιχθύ μπορεί να γίνει ευεργετική και για τους δυο σας. Θα νιώσετε σαν να έχετε μια νέα προοπτική στη ζωή σας και θα αισθανθείτε ευγνώμονες για την εμπειρία.

Μερικές φορές οι Ιχθείς πρέπει να θυμούνται πόσο καταπληκτικοί είναι.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Το Ζώδιο του Μήνα | Ιχθύς

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles