Απλά δεν αισθάνονται άνετα με τα συναισθήματά τους.

Κρατάτε τα συναισθήματά σας στον εαυτό σας; Ή είστε ένα από τα ζώδια που κρύβουν τα συναισθήματά τους; Είτε διαβάζετε τα ζώδια είτε όχι, το ωροσκόπιο σας είναι πάντα ένας καλός δείκτης για να δώσει συμβουλές.

Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι δεν αισθάνονται άνετα να μοιράζονται τα συναισθήματά τους. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ενθαρρύνονται να μοιράζονται αυτό που αισθάνονται, είτε είναι σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον, με θεραπευτική έννοια, είτε μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης.

Λέμε πώς αισθανόμαστε όλη την ώρα – είτε μας ρωτάνε είτε όχι. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που δεν νιώθουν άνετα να εκφραστούν συναισθηματικά.

Το πρόβλημα είναι ότι η αποφυγή των συναισθημάτων, ιδιαίτερα των έντονων, μπορεί να είναι επικίνδυνο. Έρευνες έχουν διαπιστώσει ότι η καταστολή των συναισθημάτων μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο από καρδιακές παθήσεις και ορισμένες μορφές καρκίνου. Εκτός από τις σοβαρές σωματικές επιπτώσεις που μπορεί να δημιουργήσει η συγκίνηση, μπορούν να έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχική τους υγεία.

Το να είσαι ανοιχτός για τα συναισθήματά σου, ειδικά τα πιο έντονα, και να τα εκφράζεις είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία σου. Έτσι, εδώ είναι οι έξι ζώδια που κρύβουν τα συναισθήματά τους, αλλά πρέπει να μάθουν πώς να ανοίγονται περισσότερο.

Αξιόπιστες Τηλεφωνικές Προβλέψεις

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Δεν είναι μυστικό πόσο άβολα αισθάνεται ο Υδροχοός για τα συναισθήματα του. Δεν τους αρέσει να ασχολούνται με τα συναισθήματα κανενός, ειδικά τα δικά τους. Αν θέλετε να μάθετε τι αισθάνεται ένας Υδροχόος, μην περιμένετε να σας το πει προφορικά. Πιθανότατα θα το αποφύγει μέχρι τελικής πτώσης.

Είναι καλύτερο να ψάξετε για τις μη λεκτικές ενδείξεις του Υδροχόου για να δείτε πώς νιώθουν. Δεν πρόκειται ποτέ να μιλήσει για τα συναισθήματά του, ακόμα και αν έχουν κάτι να πουν.

Ζώδιο Υδροχόος Μαθήματα Αστρολογίας

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ένας Ταύρος θα ανοίχτει αν αισθάνεται πως μπορεί να εμπιστευτεί το άλλο άτομο. Δεν είναι εύκολο όμως να κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους. Θα προτιμούσαν να κρατήσουν τα συναισθήματά τους για τον εαυτό τους μέχρι να μπορέσουν πρακτικά να εγγυηθούν ότι κανείς δεν θα τα χρησιμοποιήσει εναντίον τους.

Ωστόσο, είναι εκεί για το καθένα που θέλει να εκφράσει τα συναισθήματά του – ο Ταύρος είναι γενναιόδωρος με αυτόν τον τρόπο.

Ζώδιο Ταύρος Μαθήματα Αστρολογίας

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Η Παρθένος είναι ένα άλλο ζώδιο που προτιμά να κρατάει τα συναισθήματά του για τον εαυτό του, εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο. Αν μπορούν να βρουν μια λύση, οποιαδήποτε λύση, για να αποφύγουν να μοιραστούν τα συναισθήματά τους, τότε ο Παρθένος είναι ικανοποιημένος.

Θα προτιμούσαν να επεξεργαστούν τα συναισθήματά τους μόνοι τους, αντί να πουν σε κάποιον τι αισθάνονται και αυτό το άτομο να μην τους καταλάβει. Οι Παρθένοι θέλουν να ακουστούν. Απλώς δεν πιστεύουν ότι οποιοσδήποτε άλλος από τον εαυτό τους θα είναι σε θέση να τους βοηθήσει ή να τους καταλάβει πλήρως.

Ζώδιο Παρθένος Μαθήματα Αστρολογίας

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Οι Αιγόκεροι τείνουν να πιστεύουν ότι το να είναι κάποιος συναισθηματικός παρεμποδίζει την εργασία.  Δεδομένου ότι ένας Αιγόκερως είναι σχεδόν πάντα στη δουλειά, έχουν σπάνια την ευκαιρία να μιλήσουν για τα συναισθήματά τους. Θα ήταν οι πρώτοι που θα σας έλεγαν ότι δεν είναι ρομπότ και έχουν καρδιά. Ωστόσο, πρέπει να υπάρξει ο κατάλληλος χρόνος και το μέρος για να μοιραστούν τα συναισθήματα τους και αυτό δεν συμβαίνει εύκολα.

Πιθανότατα, υπήρξαν περιπτώσεις όπου ο Αιγόκερως να να έχει εκφράσει τα συναισθήματα του την λάθος στιγμή και να έχει αισθανθεί εύαλωτος. Έτσι θα κάνει τα πάντα για να μην ξανασυμβεί.

Ζώδιο Αιγόκερος Μαθήματα Αστρολογίας

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Οι περισσότεροι τείνουν να υποτιμούν το Ζυγό. Θεωρούν πως δεν είναι συναρπαστικός ή πως είναι αδιάφορος. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε πως αισθάνονται έντονα όλα τα συναισθήματά τους. Οι Ζυγοί απλά δεν θέλουν να προκαλούν σκηνές. Τείνουν να κρατάνε τα συναισθήματά τους μέσα τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να εκραγούν, μάλιστα κάποιες φορές ακατάλληλα.

Οι Ζυγοί μπορούν να είναι εξαιρετικά χαλαροί μέχρι να αναστατωθεί η αίσθηση της δικαιοσύνης τους. Απλά σιγουρευτείτε ότι δεν είστε γύρω τους όταν τα συναισθήματα βγαίνουν προς τα έξω, επειδή η συναισθήματικη τους έκρηξη θα είναι έντονη.

Ζώδιο Ζυγός Μαθήματα Αστρολογίας

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ο Σκορπιός είναι παθιασμένος και έχει πολλά συναισθήματα. Ωστόσο, δεν θέλουν να χάσουν τον έλεγχο. Έτσι, ο Σκορπιός πρέπει να αισθάνεται ασφαλής αν πρόκειται να εκφράσει το πώς νιώθει. Δεν θέλουν να κάνουν έντονες συναισθηματικές εκρήξεις είδικα μπροστά στους άλλους.

Οι Σκορπιοί προσπαθούν να είναι άνετοι όταν είναι μπροστά στους άλλους και στη συνέχεια να έχουν τα έντονα συναισθήματά τους στην ιδιωτικότητα του σπιτιού τους.

10 διάσημοι Σκορπίοι και οι ηλικίες τους

Ονειροκρίτης Ταρωτώ. Πλήρης και Αναλυτικός.