Θέλω να πω, ποιος δεν θέλει μια Δίδυμο ως BFF ;!

via GIPHY

Εάν έχετε την ευκαιρία να είστε φίλοι με έναν Δίδυμο, είστε τόσο τυχεροί. Επειδή το ζώδιο τους έχει δύο όψεις θα είστε ευλογημένοι να τους βλέπετε να εκφράζουν όλο το φάσμα των συναισθημάτων τους.

Για πολύ καιρό, πολλοί υποθέτουν ότι οι Δίδυμοι είναι διπρόσωποι, για προφανείς λόγους, αλλά αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότηταΑν και όλοι τους γνωρίζουν για τα υψηλά επίπεδα ενέργειας τους, πολλές φορές θέλουν να είναι μόνοι τους και να στοχάζονται. Έτσι, ανάλογα με την ημέρα ή ακόμα και το λεπτό, ο Δίδυμος φίλος σας μπορεί να πίνει κρασί και να μιλάει για πολιτική με μια ομάδα ανθρώπων σε ένα πάρτι, τότε αμέσως θέλει να φύγει για να πάει στο σπίτι και να βάλει λίγες πιτζάμες και να παρακολουθήσει Netflix μαζί σου.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το τι να περιμένετε από μια φίλη Δίδυμο; Παρακάτω είναι μερικοί από τους καλύτερους λόγους γιατί πρέπει να βάλετε στην ζωή σας έναν Δίδυμο.

ΣΧΕΤΙΚΟ: ΡΩΤΑ ΤΟ ΤΑΡΩΤΩ: Υπάρχει μέλλον?


Παραδέχονται τα λάθη τους

via GIPHY

Στους Δίδυμους αρέσει να πειράζουν τους φίλους τους. Είναι πειραχτήρια. Βέβαια το κάνουν με πολύ αγάπη.

Δεν θέλουν ποτέ να σας βλάψουν, οπότε αν σας πουν κάτι που χτυπά λίγο βαθιά για σένα, μιλήστε σε αυτούς ιδιωτικά. Ο Δίδυμος φίλος σας σίγουρα θα αισθανθεί άσχημα για αυτό που είπε και θα σας ζητήσει συγνώμη. Όλοι κάνουμε λάθη, έτσι;

ΣΧΕΤΙΚΟ: Αυτοί είναι οι 5 πιο αξιόπιστοι φίλοι σύμφωνα με το ζώδιο τους


Σε έχει συχνά ανάγκη

via GIPHY

Η αλήθεια είναι ότι οι Δίδυμοι είναι πολύ αγχωτικοί παρόλο που παρουσιάζουν κάτι άλλο εξωτερικά. Αυτό το άγχος συνήθως εκδηλώνεται με χιούμορ και σε υποτιμητικούς σχολιασμούς για τον εαυτό τους. Όταν σταματήσετε λοιπόν να γελάτε από τα χιλιάδες αστεία που κάνει ο φίλος σας ο Δίδυμος, θα καταλάβετε πως σας έχει πραγματικά ανάγκη και πως σας χρειάζεται να την στηρίξετε. Αυτή είναι η πραγματική φιλία.

ΣΧΕΤΙΚΟ: 5 απλά βήματα για καλύτερες σχέσεις


Σου υπενθυμίζει πόσο χρήσιμος είναι ο χρόνος με τον εαυτό σου.

via GIPHY

Μια Δίδυμος δεν είναι καθόλου επιφανειακός, αλλά είναι πολύ κοινωνικός καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Που και που κάποιο χρόνο με τον εαυτό της. Θέλει να νιώσει πάλι ο εαυτός της και να ανανεώσει την ψυχή της. Έτσι, θα σου διδάξει να κάνεις το ίδιο πράγμα. Μόλις τελειώσετε και οι δύο σας, θα θέλετε και πάλι να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε. 

ΣΧΕΤΙΚΟ: Είσαι Κριός; Μάθε πως ταιριάζεις με τα άλλα ζώδια!


Θα σε προστατεύσει. Όπου και να βρίσκεστε.

via GIPHY

Σου σερβίραν κάτι που δεν είχες παραγγείλει; Μήπως ο σερβιτόρος σας έχει αγνοήσει τελείως; Μην ανησυχείς. Ο Δίδυμος φίλος σου θα το φροντίσει. Μην πιστεύεις βέβαια πως θα τσακώθει ή θα σε ρεζιλεύσει. Θα το κάνει με τέτοιο τρόπο που στο τέλος θα γελάτε όλοι μαζί. 

ΣΧΕΤΙΚΟ: Υδροχόος | Τα καλύτερα & χειρότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα


Μπορεί να σε καθοδηγήσει όταν την χρειάζεστε πραγματικά.

via GIPHY

Είναι περίεργοι και χρειάζονται να μαθαίνουν πάντα νέες πληροφορίες. Απολαμβάνουν να έχουν τα ηνία. Αυτό σημαίνει πως θα είναι εκεί να σε καθοδηγήσει όταν αισθάνεσαι χαμένη. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα έχετε πάντα κάποιον που ξέρει ποιο είναι το επόμενο βήμα σε οποιαδήποτε κατάσταση!

ΣΧΕΤΙΚΟ: Φιλία. Με ποιους ταιριάζω;


Έχει πάντα κάτι να πει

via GIPHY

Οι Δίδυμοι είναι πολύ διαχυτικοί. Αυτό σημαίνει ότι πρόκειται να μοιραστούν πολλές ιστορίες από την κρεβατοκάμαρα τους και από αυτά που κάνουν. Είναι χαρισματικοί στο να αφηγούνται ιστορίες της ζωής τους και κάνουν όποιον είναι στην παρέα τους να γελάνε. Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει, θα περνάτε υπέροχα με την φίλη σας την Δίδυμο.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Η Φίλη μου η Ατομίστρια

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles